Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Az OBJ trade után igazán fájdalmas amit Brown-ért kaptunk. Rohagyjonmegazügynökévelegyütt
astroid
azért az egyik 26, a másik 31...és bár kevés ez az ellenérték, de már utólag nem bánom, hogy eltakarodott...WR-t jól szoktunk pótolni
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
A Raiders már most rácseszett. OBJ többet keres majd, mint AB, így ebből hiszti lesz. Ráadásul most már mindenütt ez a hír . Poén lett volna , ha mi szerezzük meg .
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
Az OBJ trade után igazán fájdalmas amit Brown-ért kaptunk. Rohagyjonmegazügynökévelegyütt
több mint 6 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Bell végül a Jetsbe ment, szóval idén futhat majd ellenetek.
iktriad
A szín kötelez.
Zöld a fű is. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
4 év 52,5 millió. Ebből sehogy nem lesz komoly kompenzáció...
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bell végül a Jetsbe ment, szóval idén futhat majd ellenetek.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Steve Nelson érkezett 3 év/25.5 millió $!
több mint 6 éve
Ádd idé á Didit, á big cseszt didit!
több mint 6 éve
Néha azt hiszem, Te vagy Fekete Pákó inkognitóban!
több mint 6 éve
?????
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Speedster ja, az ötlet jó, csak Ben nem tudja már ezeket a képességeket kihasználni, szóval róka fogta csuka.
kishaszi
Pontosan azért kell a speedster, hogy nagyobb range-be dobhasson. Tavaly 4.5 alatt 40 yardot teljesítő WR-ünk nem volt csak jelzem....egyébként pedig ha azt feltételezzük, hogy Ben leépül, akkor igen, mindegy, hogy milyen WR corpot rakunk fel, de igazából nem szeretném ezt a diskurzust folytatni.
Klemó
Nem értem hol nem érződik az ellentmondás. Ben pontatlan, mint a részeg karmester. Kár, hogy amikor vissza akart vonulni, de mégsem tette (amikor belebegtette, hogy neki ennyi volt, én frankón megijedtem, hogy mi lesz utána, örültem, hogy nem tette végül), akkor nem azzal törődött, hogy fittebb legyen, rágyúrjon rendesen a szezon előtt, benne legyen a kezében a testénben a mozgás rendesen. Aztán kaptuk, amit.
Tőlem aztán jöhet speedster, de nem leszünk előrébb vele.
kishaszi
Nem kívánom de BB után ne egy hanyatlás jöjjön. Szapuljuk itt de ha szerabb jön akkor meg Ő az isten? WTF?
Gyurci77
Egyelőre semmi nem mutat arra, hogy BB után nem visszaesés jön, de ha sb vindózunk, akkor tessen neki edzeni, gyakorolni, vigyázni az egészségére és vigyázni a labdára. Ez néha megy neki 2 meccsig, akkor elhiszi, hogy jobb Manningnél, utána meg nagyobb baromságokat dobál, mint valaha. Így meg elvész a révnél, ami a vámon bejön, és nem igazán az lenne a cél, hogy kozmetikázzuk a statjait, de a csapat kárára.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
EZ itt most Brown téma volt
több mint 6 éve
Ha megtartottuk volna ezt a győkeret és ő erre visszavonul,hogy alakult volna a cap space ? Én mindenesetre bírnám, ha vissza tunánk lépni. Láthatná a nagy dohányt, amit nem kap meg, nálunk ezek után meg biztos nem lenne hajlandó játszani .
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Ha valahol nagy a CAP space, nincs épp nagy fizetésű, akkor mindig könnyű beleesni a csapdába. Nem az emelkedő fizetési sapka ennek az oka. Persze a garantált tartalom növekedés az borítékolható volt valóban, 30%-kal (ahogy mi szoktunk ajánlani) nem nagyon lehet labdába rúgni senkinél.
több mint 6 éve
gedam 6 266
Bell-ről jut eszembe, hónapokig fikaztak minket, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy nem fizetjük meg. Eddig messze a mienk volt a legjobb szerződés, amiről hallottam...
Klaci79
Akkor itt van egy, hogy halljál jobbat: 😊

twitter.com/MattVerderame/status/1105519246505922561
peterk2005
mondtam én, hogy szemetek ezek picbörgben.
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Bell-ről jut eszembe, hónapokig fikaztak minket, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy nem fizetjük meg. Eddig messze a mienk volt a legjobb szerződés, amiről hallottam...
Klaci79
Hat nem tudom, az mennyire hiteles forrasbol jott, de szerintem oriasi kamu volt egyebkent, es ott valami nem stimmelt. Lehet, hogy az osszeg jol nezett ki, de akkor meg ott az elosztasban es a kulonbozo zaradekokban valami nem lehetett egyenes.
Stez
Meg mikoris kapta azt az ajánlatot???
Mert azóta ezért eltelt az idő ha jól tudom.. De javítsatok ki ha tévedek..
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 397 — The only discipline that lasts, is self discipline
Klaci79
Akkor itt van egy, hogy halljál jobbat: 😊

twitter.com/MattVerderame/status/1105519246505922561

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Klaci79
Hat nem tudom, az mennyire hiteles forrasbol jott, de szerintem oriasi kamu volt egyebkent, es ott valami nem stimmelt. Lehet, hogy az osszeg jol nezett ki, de akkor meg ott az elosztasban es a kulonbozo zaradekokban valami nem lehetett egyenes.

több mint 6 éve
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Bell meg állítólag Ravens...
Klaci79
Baszki... Neeee. Miatta lettem MSU fan, erre elmenne a Top 3 legutáltabb csapat egyikéhez.
Gergőke
Egész eddig ott volt 😀...
több mint 6 éve
1 évre kapott 10 milliót....röhej, de ez van.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Shane Ray-t megnézném nálunk egy prove it deallel. Talán még elkapók közül: Tate- bár ő nekünk drága, Rishard Matthews vagy Dontrelle Inman olcsón mondjuk Hunter helyére.
több mint 6 éve
thr_buddha Pittsburgh Steelers 120
Versenyben volt a csapat Roby-ért.

twitter.com/MikeKlis/status/1105558304258809856
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Ad1: Remélem azért Bellnek ajánlunk egy frisset.
Ad2: Rosenért még mindig adnám a második körünket.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 413 — Steelers fan
Ja és melyik fakezű nyugdíjas dobta össze a legtöbb yardot tavaly?
no flacco
Erre mondtam kb egy hónapja: a statok qrva jók lettek, csak az eredmények nem.