Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
ez TDN? és predictive board alapján?Az a pláne, hogy ez pont az volt...a fanspeaké szar szerintem, de ez sem tűnik életszerűnek. Ok, mondjuk tetszik ez a leosztas😂Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...próbáld ki a draftnetwork szimulátorát, szerintem sokkal jobb, mint a fanspeaké (nyilván ebben is találni érdekességeket)
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
52. A.J. Brown, WR, Mississippi
66. Rock Ya-Sin, CB, Temple
83. Damien Harris, RB, Alabama
122. Parris Campbell, WR, Ohio State
141. Foster Moreau, TE, LSU
175. Gary Johnson, LB, Texas
192. Justin Layne, CB, Michigan State
207. Mecole Hardman, WR, Georgia
219. T.J. Edwards, LB, Wisconsin
Klaci79
katonadani
Klaci79
Nekem ott Devin White top5-ben kiment legtöbbször 😀
több mint 6 éve
A signing bonusz mellett idén "csak" 1,5 milla fizut kap Nelson, vagyis a szerződése farnehéz, ahogy most kell (hiszen idén cipeljük még AB DM-jét).
több mint 6 éve
Az a pláne, hogy ez pont az volt...a fanspeaké szar szerintem, de ez sem tűnik életszerűnek. Ok, mondjuk tetszik ez a leosztas😂Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...próbáld ki a draftnetwork szimulátorát, szerintem sokkal jobb, mint a fanspeaké (nyilván ebben is találni érdekességeket)
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
katonadani
több mint 6 éve
Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...próbáld ki a draftnetwork szimulátorát, szerintem sokkal jobb, mint a fanspeaké (nyilván ebben is találni érdekességeket)
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
több mint 6 éve
A Bengals, ahová mondják Jawaan Taylor-t vitte, aki szintén sanszos.Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Első kettő már 20-on sem biztos, hogy bennt lesz, a következő három meg lehet egy körrel előbb megy ki😂
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
Fast Willie
Amúgy csak CB-ket láttam kimenni 3-at az első 19-ben, akik nem fognak...a többi reális is lehetne 😀
De persze nem esz az és a többi is sanszos...bár még mindig több mint egy hónap....ki tudja...
több mint 6 éve
Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Első kettő már 20-on sem biztos, hogy bennt lesz, a következő három meg lehet egy körrel előbb megy ki😂
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
több mint 6 éve
Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
több mint 6 éve
Na lesz kinek dobálni az INT-ket Bennek 😢Mark Ingram is érkezett hozzájuk. ☹️
A Ravens jól megkinalta ET-t
Klaci79
több mint 6 éve
Na lesz kinek dobálni az INT-ket Bennek 😢A Ravens jól megkinalta ET-t
több mint 6 éve
Nekem úgy rémlik, hogy a signing bonussal (10 M) és egyéves biztos roster bonussal (12,5 M) együtt kapott volna olyan 22 milla körül. A Jetses szerződésében 35 milliós garantált tartalom van, de nem tudjuk, hogy ez most valóban fully garantált, azaz signing bonus-e vagy van-e közte roster bonus is és az mikor esedékes (mennyire tolódik szét). Különböző források vannak a 35 millió garantáltságáról.
Végeredményben kb a kiült tag értékét visszakapja szerintem biztos pénzben, de nem számottevően több, mint a mi ajánlatunk volt, hacsak nem annyival biztosabb hogy az aláírás utáni évben nem rakhatják ki, mert sok DM marad utána. Gondolom a megszerezhető bonusok jobbak valamivel.
több mint 6 éve
Jaj de megszivta Bell 😀 nagyon jó.ja a 10 misi garantált helyett 35 mekkora szívás, atyám...
Azon kívül h rosszabb ajánlatot kapott, mint tőlünk azt se felejtsétek el, hogy elbukta a tavalyi fizujat teljesen, szóval minimum annyival többnek kellett volna lenni az új szerződésének, hogy megerje.
tenorx

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Elég díszes társasággal veszünk részt a Clemson pro dayen.
több mint 6 éve
A 15+ szerződél nem jött be az ajtón Bellnek, sőt a Jets ajánlatot kétségbeesve fogadták el, miután a csapat ultimátumot adott, hogy vagy ez, vagy semmi. Ezek a tények eddig. Minden továbbit a garantált pénzek kibontása után tudunk meg. (mennyi a signing bonus és mennyi az, ami csak évente fixálódik, ha rosteren van)
több mint 6 éve
Ez csak úgy érdekes, hogy az ilyenekből általában nem jönnek ki jól a játékosok. Mint pl. mikor Big Al is kijelentette, hogy a legjobban fizetett védő akar lenni. Az is lett, és mekkora tertett betli volt a játéka, 2 év múlva nem is emlékeztünk rá.Nyilván az igaz, hogy az egyik pletyka a másik meg feketén-fehéren ott lesz. Mindenesetre a 4 év 35 millió teljes garantált az ő nyilatkozataihoz képest még mindig kevésnek tűnik. Messze nem olyan szerződés ez, amiért érdemes volt csapatot váltani, tudva azt, hogy tavaly a liga legjobb fala dolgozott volna előtte.Ez az. Úgy se fogjuk megtudni, ő se fog visszajönni, nem kvára mindegy? 😊 Az a fontos, hogy a maradó csapattal mi lesz.
Nem tudom persze, hogy mi lett volna, ha megsérül az első évben, gondolom akkor az első 9 hónapra vonatkozó 20 milliót kaphatta volna meg, ha a többi nem garantált vagy full garantált vagy őszintén szólva már kurvára leszarom mennyire garantált pénzből, így pedig lehet neki 35...
Klaci79
peterk2005
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Így van pontosan...azért is érdemes előre nézni. Talán Bell-t könnyebben tudjuk pótolni...de ez idén eddig nem néz ki jól...Nyilván az igaz, hogy az egyik pletyka a másik meg feketén-fehéren ott lesz. Mindenesetre a 4 év 35 millió teljes garantált az ő nyilatkozataihoz képest még mindig kevésnek tűnik. Messze nem olyan szerződés ez, amiért érdemes volt csapatot váltani, tudva azt, hogy tavaly a liga legjobb fala dolgozott volna előtte.Ez az. Úgy se fogjuk megtudni, ő se fog visszajönni, nem kvára mindegy? 😊 Az a fontos, hogy a maradó csapattal mi lesz.
Nem tudom persze, hogy mi lett volna, ha megsérül az első évben, gondolom akkor az első 9 hónapra vonatkozó 20 milliót kaphatta volna meg, ha a többi nem garantált vagy full garantált vagy őszintén szólva már kurvára leszarom mennyire garantált pénzből, így pedig lehet neki 35...
Klaci79
peterk2005
több mint 6 éve
Nyilván az igaz, hogy az egyik pletyka a másik meg feketén-fehéren ott lesz. Mindenesetre a 4 év 35 millió teljes garantált az ő nyilatkozataihoz képest még mindig kevésnek tűnik. Messze nem olyan szerződés ez, amiért érdemes volt csapatot váltani, tudva azt, hogy tavaly a liga legjobb fala dolgozott volna előtte.Ez az. Úgy se fogjuk megtudni, ő se fog visszajönni, nem kvára mindegy? 😊 Az a fontos, hogy a maradó csapattal mi lesz.
Klaci79

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nyilván az igaz, hogy az egyik pletyka a másik meg feketén-fehéren ott lesz. Mindenesetre a 4 év 35 millió teljes garantált az ő nyilatkozataihoz képest még mindig kevésnek tűnik. Messze nem olyan szerződés ez, amiért érdemes volt csapatot váltani, tudva azt, hogy tavaly a liga legjobb fala dolgozott volna előtte.peterk2005Klaci79Proof? Én egy 70 milliós ajánlatról tudok, ami állítólag 33 millió garantáltat tartalmazott. Ez is pletyka, a részleteit nem tudjuk. Hogy signing bonuszos, előre garantált, görgetve garantált, stb.Tévedsz:NFL-ben emlékeztek nagyobb pofára esésre, mint amit Bell kapott most ezzel a deallel? Nagyjából felesleges volt kiülnie és tüntiznie otthonról.Még az se biztos, hogy pofára esés. Nem értem, de tényleg. Minden évben sok tucat nagy szerződést kötnek, réges régen tudott, hogy a szerződés részletei nélkül ezek csak számok a levegőben. A nagyobb NFL szerződések 80+%-a nem fut ki, tök mindegy, hogy mit ír Rapaport. Hogy 50 millió négy évre vagy 70 millió öt évre. Senki nem ezért ír alá, hanem az upfront money-ért és a garantáltért.
Cruyffista
Az nagyon valószínű, hogy a 2018-ban megkereshető 15 millióját nem fogja tudni visszahozni. De ez valószínűleg nem is volt célja már egy ideje. Viszont az, hogy melyik deal-el járt jobban, nem dönthető el a totalból, osztogathatjuk évekre ahogy akarjuk. Meg kell várni a pontos részleteket. Amit egyébként a Steelers által ajánlott szerződésről sosem fogunk megtudni, szóval igazán csak Bell és az ügynöke fogja tudni, hogy hogyan járt. Jobban-e vagy rosszabbul.
peterk2005
45 millió volt a garantált tartalom és ezt az első 3 évben kapta volna.
Az első 9 hónapban 20,5-et kereshetett volna a Steelersben.
Klaci79
peterk2005
Schefternél is a sima garantált szó van, nem a fully garantált"Le’Veon Bell’s four-year deal with the New York Jets has a max value of $61 million and includes $35 million guaranteed, per source."...de ez a szavakon való lovaglás már geci unalmas...remekül járt Bell...na
www.tmz.com/2018/02/07/leveon-bell-100-million-ny-jets-gronk/
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Ebben egy árva szó nincs garantáltról. Az a "had a chance to make" az éppen a bullshit része. SEMMIT nem jelent. A lényegről annyit tudtunk, hogy idézem (itt a link, itt találtam a legtöbb részletet róla): "According to NFL.com, the Steelers made one final offer to Bell on Monday, just hours before the NFL's 4 p.m. ET deadline for teams to negotiate a new contract with their franchise player. The offer from the Steelers was worth a total of $70 million over five years (or $14 million per season). ........ One other reason Bell might have turned the deal down is because it apparently wasn't loaded with any substantial guarantees. According to NFL.com's Ian Rapoport, the contract included $33 million in guaranteed money, .... Rapoport also noted that the first three years of the deal would pay out $45 million (or $15 million per season), but didn't note if all of that money was guaranteed....Nézd...a szerződést nem mutatták meg nekem 😀:Proof? Én egy 70 milliós ajánlatról tudok, ami állítólag 33 millió garantáltat tartalmazott. Ez is pletyka, a részleteit nem tudjuk. Hogy signing bonuszos, előre garantált, görgetve garantált, stb.Tévedsz:NFL-ben emlékeztek nagyobb pofára esésre, mint amit Bell kapott most ezzel a deallel? Nagyjából felesleges volt kiülnie és tüntiznie otthonról.Még az se biztos, hogy pofára esés. Nem értem, de tényleg. Minden évben sok tucat nagy szerződést kötnek, réges régen tudott, hogy a szerződés részletei nélkül ezek csak számok a levegőben. A nagyobb NFL szerződések 80+%-a nem fut ki, tök mindegy, hogy mit ír Rapaport. Hogy 50 millió négy évre vagy 70 millió öt évre. Senki nem ezért ír alá, hanem az upfront money-ért és a garantáltért.
Cruyffista
Az nagyon valószínű, hogy a 2018-ban megkereshető 15 millióját nem fogja tudni visszahozni. De ez valószínűleg nem is volt célja már egy ideje. Viszont az, hogy melyik deal-el járt jobban, nem dönthető el a totalból, osztogathatjuk évekre ahogy akarjuk. Meg kell várni a pontos részleteket. Amit egyébként a Steelers által ajánlott szerződésről sosem fogunk megtudni, szóval igazán csak Bell és az ügynöke fogja tudni, hogy hogyan járt. Jobban-e vagy rosszabbul.
peterk2005
Klaci79
peterk2005
@JasonLaCanfora
Following Following @JasonLaCanfora
More
Bell had chance to make $45M over 3 years and $20.5 in 1st 9 months of deals Steelers had on table; I suspect when this Jets contract fine print is in, its basically $26M\2yrs and then he can be easily released as he approaches age 30
Klaci79
Ha ennél több részletet tudsz, akkor mondjad, de ez szerint 33 millió volt a garantált. Az is "guaranteed", nem "fully guaranteed", így nem tudni, hogy mikor mennyi esik, mennyi garantált at signing, mennyi első évben, mennyi a másodikban és hogyan, stb.
A Jets contractról pedig eddig ezt találtam. Ez szerint, idézem: "That’s not to say that Bell came cheap. His four-year, $52.5 million deal includes $35 million in fully-guaranteed money, the most ever for a running back. But the expectation — after Bell held out all of last season, refusing to play on a $14.5 million franchise tag — was that Bell would command somewhere in the neighborhood of $15 million per year and upwards of $40 million guaranteed."
Ez 35 millió fully guaranteedről szól. Ami egyrészt 2 millióval több, mint az állítólagos (sose létrejövő) Steelers ajánlat, másrészt fully guaranteed, azaz aláíráskor garantált. A Steelerséről nem tudjuk.
Én is úgy gondolom, hogy Bell valószínűleg nem kapta meg azt, amire hajtott (az idézetben szereplő 40 milla fully garantált és 15 per év környéke lehetett a célja), de még ezt se merem 100%-ban kijelenteni, mert a self marketing része az is, hogy fölé nyomja a saját árát. Ki tudja, hogy a pletykákhoz képest az ügynökével valójában mennyire számítottak? Csak ők.
Viszont az biztos, hogy a Steelers ajánlathoz képest nem lehet semmit kijelenteni. Ha a pletykás infót arról az ajánlatról és az eddig megjelent (még szintén nem visszaigazolt) részleteket a Jets contractról igaznak vesszük, akkor sem esett pofára. Legfeljebb nem sokkal kapott jobbat. De, ahogy írtam, amíg egy contract pletyka, addig akármilyen lehet. Az ördög a részletekben rejlik, lehet valóban annyi de lehet lényegesen rosszabb is.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nézd...a szerződést nem mutatták meg nekem 😀:Proof? Én egy 70 milliós ajánlatról tudok, ami állítólag 33 millió garantáltat tartalmazott. Ez is pletyka, a részleteit nem tudjuk. Hogy signing bonuszos, előre garantált, görgetve garantált, stb.Tévedsz:NFL-ben emlékeztek nagyobb pofára esésre, mint amit Bell kapott most ezzel a deallel? Nagyjából felesleges volt kiülnie és tüntiznie otthonról.Még az se biztos, hogy pofára esés. Nem értem, de tényleg. Minden évben sok tucat nagy szerződést kötnek, réges régen tudott, hogy a szerződés részletei nélkül ezek csak számok a levegőben. A nagyobb NFL szerződések 80+%-a nem fut ki, tök mindegy, hogy mit ír Rapaport. Hogy 50 millió négy évre vagy 70 millió öt évre. Senki nem ezért ír alá, hanem az upfront money-ért és a garantáltért.
Cruyffista
peterk2005
Klaci79
peterk2005
Jason La Canfora
Verified account
@JasonLaCanfora
Following Following @JasonLaCanfora
More
Bell had chance to make $45M over 3 years and $20.5 in 1st 9 months of deals Steelers had on table; I suspect when this Jets contract fine print is in, its basically $26M\2yrs and then he can be easily released as he approaches age 30
Egyébként korábbról is ezekre a számokra emlékeztem...nagyon orrnehéz szerződés, mivel a tag úgyis benne lett volna, és volt rá pénzünk is.
több mint 6 éve
én nagyjából 2 évet adok neki a Jetsnél. Majd amikor BB ellen 0-4-gyel fognak állni 2 szezon után, környékén nem lesznek semminek, ami érdemi eredménynek nevezhető ebben a ligában, akkor majd 30 éves kora környékén be fog indulni a hiszti. Seggén kellett volna maradnia tavaly.Vajon mi adtunk Bellnek ajánlatot az utolsó napokban?Nem gondolom, hogy leültek volna Colbertékkel, annyira messze voltak az igényeik. Ráadásul láthatták, hogy AB trade után mekkora dead money maradt benn nálunk, illetve azt is, hogy végső soron a saját elképzeléseiből nem enged az FO. A Steelersnél ezért nem számíthatott sokkal jobb ajánlatra, mint évi 12-13 milla és arra sem számíthatott, hogy az új szerződése túlteljesítésekor ugrándozhat nagyobbért.
Szokol
Azt, hogy a piac végül beárazta erre a szintre, szerintem az ügynökével sem gondolták előre. Az én saját véleményem, hogy nem tett jót neki a kihagyott év, és lehetett valami az infókban, hogy "out of shape" az ürge. Ezért nem volt érte komolyabb verseny, maximum három csapat lehetett konkrétabban szóban: Jets, Raiders, esetleg Bucs vagy Texans. (Ravenst, Redskinst és Eaglest kb kizárnám az aktuális és hosszútávú cap helyzetük miatt, Wash-nál különösen a Collins szerződés és Alex Smith bennragadt pénzének tükrében, Baltimorenál Flacco deadje, a Phillynél pedig Wentz közelgő nagy dealje miatt).
A Jetshez képest a Raiders kézenfekvőbb lett volna csapaterősség szempontjából, viszont nem tudom, hogy Cable hogyan rak ott össze egy outside ZBS falat - már ha az lesz - Gruden rendszeréhez ekkora zsírdisznókból, mint Trent Brown és Kolton Miller. Meg amúgy sem ért az OL emberek rendszerbe illesztéséhez és fejlesztéséhez.
A Jetsnél (s egyébként a Houstonnál) pedig konkrétan nincsen OL, ami blokkoljon előtte, érdekes lesz nézni, hogy másodvonalbeli emberekből mit hoznak ki, de ez legyen Bellék baja. Az ő játékstílusa mellé egy ingadozó fal nem a legjobb párosítás.
Fast Willie
több mint 6 éve
Proof? Én egy 70 milliós ajánlatról tudok, ami állítólag 33 millió garantáltat tartalmazott. Ez is pletyka, a részleteit nem tudjuk. Hogy signing bonuszos, előre garantált, görgetve garantált, stb.Tévedsz:NFL-ben emlékeztek nagyobb pofára esésre, mint amit Bell kapott most ezzel a deallel? Nagyjából felesleges volt kiülnie és tüntiznie otthonról.Még az se biztos, hogy pofára esés. Nem értem, de tényleg. Minden évben sok tucat nagy szerződést kötnek, réges régen tudott, hogy a szerződés részletei nélkül ezek csak számok a levegőben. A nagyobb NFL szerződések 80+%-a nem fut ki, tök mindegy, hogy mit ír Rapaport. Hogy 50 millió négy évre vagy 70 millió öt évre. Senki nem ezért ír alá, hanem az upfront money-ért és a garantáltért.
Cruyffista
peterk2005
Klaci79
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
Tévedsz:NFL-ben emlékeztek nagyobb pofára esésre, mint amit Bell kapott most ezzel a deallel? Nagyjából felesleges volt kiülnie és tüntiznie otthonról.Még az se biztos, hogy pofára esés. Nem értem, de tényleg. Minden évben sok tucat nagy szerződést kötnek, réges régen tudott, hogy a szerződés részletei nélkül ezek csak számok a levegőben. A nagyobb NFL szerződések 80+%-a nem fut ki, tök mindegy, hogy mit ír Rapaport. Hogy 50 millió négy évre vagy 70 millió öt évre. Senki nem ezért ír alá, hanem az upfront money-ért és a garantáltért.
Cruyffista
peterk2005
több mint 6 éve
NFL-ben emlékeztek nagyobb pofára esésre, mint amit Bell kapott most ezzel a deallel? Nagyjából felesleges volt kiülnie és tüntiznie otthonról.Még az se biztos, hogy pofára esés. Nem értem, de tényleg. Minden évben sok tucat nagy szerződést kötnek, réges régen tudott, hogy a szerződés részletei nélkül ezek csak számok a levegőben. A nagyobb NFL szerződések 80+%-a nem fut ki, tök mindegy, hogy mit ír Rapaport. Hogy 50 millió négy évre vagy 70 millió öt évre. Senki nem ezért ír alá, hanem az upfront money-ért és a garantáltért.
Cruyffista

több mint 6 éve
Szerintem Klemónak igaza van, nincs az olyan messze már. A cap trakerben az "active" oszlopot nézd meg, Az az aktív szerződések összege. A Browns már a 7. legtöbb aktív szerződéssel bír (178M, csak 11-el a cap alatt), és még nincs is minden új contract bekönyvelve. Ehhez még hozzá fog jönni a draft, az apróbb mozgások, és máris cap fölött lesznek. A rollover fedezni fogja, de az egyszeri pénz. A tavalyról áthozott 56 millió máris csak 47-nél áll, mert Zeitler, Peppers és Collins elküldése már azt kajálja fel, az új igazolások miatt.Még van neki úgy 9 milla ösztönző a szerződésében, vagyis így jön ki neki a 15 milla per annum szűken és épphogy' csak. Még Én megvárnám a garantált 35 millió elosztását, mert sok függ attól, hogy osztották azt el. Ha ugyanis egyenletesen, akkor így talán (de nagyon talán) jobban járt, ha a 4. év biztonsága volt a cél.Néztem a cap részét, de olyan vagyont görgettek össze az évek során, hogy ezt míg akkor is bírják jó ideig, ha nem fejezik be a bevásárlást. Inkább az érdekes, hogy a sok dudás hogyan fog megférni egymás mellett.
Az OBJ trade value-t azért döbbenetes látni, még az életkor különbséget látva is. No és egyébként hm igen, érdekes ez. Manning még egy fokkal gyengébb volt, mint Ben, sőt és Én nem hallotam óriási hisztikét....
Hát akkor most a Brown erősen bejelentkezett az AFC North trónért. Lehet mondani, hogy hosszú időre, de ha így mennek a trade-ek és fizetések 1-2 év és ott is eljön a CAP hell...
Klemó
A gond majd csak akkor jöhet, ha jön a 17-es, 18-as év hosszabbításai...de addig akár el is lehetnek ezen az áron.
Klaci79
Szóval nincs cap hell, és szerintem nem is lesz, mert Dorsey jó GM. Tudja, hogy meddig mehet el. Nagyjából eddig. Innentől már át kell menni menedzselgetésbe majd neki is. Nem 3-4 év múlva, hanem már jövőre is, mert a jövő évi aktív (maradó) roster már 190 milliót fog keresni, és le fog járni Robinson, Tretter, Ogbah, Hunt, Schoebert, stb. szerződése. Őket (vagy a helyetteseiket) már jövőre is csak úgy fogják tudni megfizetni, hogy vagy tovább költik a rollovert a cap fölött, vagy elkezdenek kivágni drága játékosokat. Előbbi maximum 1 évet segít, mert azonnal elfogy és nem termelődik újra, ha az aktív roster a cap fölött keres. Dorsey meg fogja oldani, de ez már nem a szabad garázdálkodás ideje lesz.
Ezzel együtt persze kva jó helyzetben vannak, mert nagyon jó rostert pakoltak össze, amit innentől elég elmenedzselni is, ha normálisan draftolnak.

több mint 6 éve
Konkrétan sírni tudnék Bell f@szsága miatt. Tavaly hatalmas lett volna egy Bell-Conner duó, különösen amikor Conner agyrázkódása után nem igazán tudott visszarázódni.Megkapta volna ugyanezt a pénzt, sőt talán többet is, de neki nem volt elég...gratulálok annak az ótvar ügynökének...szerintem rózenhaussal jobban járna...