Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
fuzovelkifele.com/2019/05/big-ben-tul-messzire-mentem-amikor-antonio-brownt-kritizaltam/Big Ben apologized for his beef with Antonio Brown on @KDKA: “I genuinely feel bad about that and I’m sorry”
AB later today: Two face.
Ben bla bla bla sajnalja. Brown rovidebben lerendezte valaszaval Bennek: "ketszinu" roviden.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Támadásban a kulcs valóban a No2 WR lehet. De erre nem kell újoncot szerződtetni, mert Washingtonban bőven lehet potenciál. Fel fog nőni a feladathoz, ha pedig kell a rookie majd szintén. És ott van még Rogers és Switzer is slotban, akikre szintén lehet számítani.Amen. A gyengebbseget a ket elit jatekos hianyara irtam. Lattuk mi lett bell nelkul. Es most latni fogjuk mi lesz bell es ab nelkul. En pesszimistabb vagyok sajnos. De ha az off esik, de washington meg igy is felno juju melle mint juju tette ab mellett akkor ok. Addig kerdeses ki erhet oda.
Mondjuk már eleve azt sem nagyon értem, hogy hova ez a nagy temetés amit BB kap. Ok, hogy van egy-egy meccs, ahol sok f@szságot csinál, de összességében az egyik legjobb évet hozta. Persze talán tényleg túlzottan kritikus csapattársaival, de ez néha pozitív töltetet hordoz én nem jön ki rosszul belőle. AB esetében persze nem lett jó, de ő önmagától is meghülyült már az utóbbi időben.
Amíg BB van én bízom az offensben, bár persze látni lehet, hogy hol vannak a határaik és ezen nem segít, hogy AB helyett JuJu lesz a no1 WR.
Itt a védelmen van minden hangsúly, hogy épül be Bush, Nelson tudja e hozni azt amit szeretnénk látni tőle, illetve merre tart Dupree (ettől félek leginkább) és mennyit fejlődig Watt.
Nekem ez most pozitívnak tűnik...semmi okom temetni a gárdát, azt majd a meccsek előtt és alatt megteszem 😊
Klaci79
Azonban ha a defense vegre hozna, amit tole vartak es az off is nem csak pontokban, hanem szep hosszu jatekokban is huzna az idot es farasztana az ellen vedelmet, amit kevesbe tettunk meg tavaly, akkor odaerhetunk.
Addig hiszem, ha latom. De vegre lehet elet a vedelemben. Es oda nagyon kellettek kulcs jatekokat megcsinalni talan majd tudo emberek. Akar ilb akar cb. Ha meg egy S t is talalnank, mint cris hope volt, vagy pola akkor vegre lenne megint jo vedelem.
több mint 6 éve
Bell szerintem tudta mit ír alá. Ha hosszú távon bankolt volna magára, akkor éves nagyösszegre ment volna. Most 2év után kb. 4MM DM-val kivágható. Valószínűleg ez volt a terve, kimaxolni a lehető legtöbbet a következő 2-3évben garantáltként. Ezt megkapta/megkapja. A többit összereppelgeti 😊. Az offense-ben maradt fegyver bőven. De nem füstölgő puskacső azért egyik sem JUJU-n kívül. Ami aggasztó, az inkább a WR szekció, nagyon homogén. De bízzunk Drake-ben. Sok a slot opciónk Rogers, Switzer, Juju, Vance, Samuels, Conner stb. Kint a szélen Juju és remélem, Washington + Johnson, ez egyelőre lutri. Remélem, Washington robban és tényleg az aminek draftoltuk, és meg tudja nyújtani a pályát, mert ha nem, más nincs. Van két 6láb feletti erősebb gyors WR rosteren, de ők max DHB helyét vehetik át ST-ben, ha Layne és Allen DB-ként nem teszik ezt meg.
Remélem, beválik Wash és Johnson és akkor nagyon lehet keverni őket a TE-kel, RB-kel.
BB így vagy úgy, de én szeretném, ha kicsit fordulnánk a futás felé is, mert tavaly nagyon unbalanced offense-t toltunk, nagyon leálltunk a futással és ez meglátszott BB játékán is. Értem, hogy pásszolt járdokban vezette a ligát, de toronymagasan a legtöbb passzkísérletből ez az ő szintjén elvárható. Én szeretnék több RB-t látni a pályán (akár egyszerre is) ez jót tenne BB-nek is.
Kíváncsi vagyok Fichtner második évére, keveri-e egy kicsit jobban, BB-re, hogy javul-e az AB mantra nélkül és hogy Grimble-t gondoljuk 2sz. elkapó TE-nek, vagy kukázunk valakit még...Gentry-ben én egy Spaeth-et látok, remélem, alkatának megfelelően fog blokkolni, és lesz elkapott és dobott TD-je is.
ILB-ről meg: Ha TOP10-be cserélsz egy játékosért drafton, az alap elvárás, hogy kezdjen, még ha Def QB is az illető.
És Marcus Allen for prez.
több mint 6 éve
Támadásban a kulcs valóban a No2 WR lehet. De erre nem kell újoncot szerződtetni, mert Washingtonban bőven lehet potenciál. Fel fog nőni a feladathoz, ha pedig kell a rookie majd szintén. És ott van még Rogers és Switzer is slotban, akikre szintén lehet számítani.Mondjuk már eleve azt sem nagyon értem, hogy hova ez a nagy temetés amit BB kap. Ok, hogy van egy-egy meccs, ahol sok f@szságot csinál, de összességében az egyik legjobb évet hozta. Persze talán tényleg túlzottan kritikus csapattársaival, de ez néha pozitív töltetet hordoz én nem jön ki rosszul belőle. AB esetében persze nem lett jó, de ő önmagától is meghülyült már az utóbbi időben.
Amíg BB van én bízom az offensben, bár persze látni lehet, hogy hol vannak a határaik és ezen nem segít, hogy AB helyett JuJu lesz a no1 WR.
Itt a védelmen van minden hangsúly, hogy épül be Bush, Nelson tudja e hozni azt amit szeretnénk látni tőle, illetve merre tart Dupree (ettől félek leginkább) és mennyit fejlődig Watt.
Nekem ez most pozitívnak tűnik...semmi okom temetni a gárdát, azt majd a meccsek előtt és alatt megteszem 😊
több mint 6 éve
O Mar eldontotte, bell, hogy mi a fontos neki. Tobb penz es egy uj csapat. A tobbi Mar nem annyira lenyeg. Es nem is hiszem hogy nagyon aggodna a szamai, karierje miatt.Állítólag Bellt máris trade-elni akarja a Jets:Vagy inkább ne.
- Bellt meg akartuk tartani.
- Bell maradni akart.
- Bell nem maradt, mert a szerződésében nem tudtunk megegyezni vele,
- Bell kötött egy olyan szerződést a Jets-cel, ami már nem is annyira kockázatos.
- Egy olyan szerződést, amit akár átvállalhat a Steelers is.
Konklúzió: Adjunk a Jetsnek egy harmadik kört és hozzuk vissza Bellt! Jövőre meg kapjuk meg érte a negyedik körös kompenzációt! 😀
Szokol
Nagy esélyt látok rá, hogy Bell karrierje innentől csak lefele megy. Nagyon meglepődnék, hogyha hozna egy olyan vagy hasonló szezont mint korábban bármelyik.
laby
Hacsak nem a bonuszok es a Meg keresheto penz miatt. Kinek a pap kinek a papne. Nem mindenki megy szinte ingyen a patshez. Csak azok akik gyurut szeretnenek. Es igy Meg mondjuk utoljara bevallaljak Az olcsobb jatekot gyuruert csereben.
Es iden nem vagyok benne biztos hogy a ket alap Piller nelkul nem e dol Meg jobban be a kartyavarunk. Ergo lehet jobban jart.
Wr2 kicsoda? Safety kicsoda? Williams Meg mindig kezdo lehet.
Rookie ilb is kezdobe kene azonnal. Juju mit kezd a duplazassal. Lesz e egy masodik fellepo juju szeru wr2 vagy siman duplazas jujun. Es akkor futas Ellen is Meg konnyebben lehet vedekezni mint tavaly. Ahol legalabb volt ket eletveszelyes celpont. Iden most Meg egyet latok. Borus idok johetnek mordorra. 🤔
De ne igy legyen. Persze.
több mint 6 éve
youtu.be/wacwIUSKrVM Az regi szep idok. Amikor a 4 negyedben es akar a vege fele is, a def karistolt. Es nem volt automata vesztes ha egy td n belul volt az Ellen csapat.
Es big Ben is it megmutatta, hogy tud o passzolni is es nem Kell a csak run heavy off. Polamalu es Miller is egy palyan bennel. A regi szep idok. Jo def El.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Hát most Bell látja, hogy nem is volt olyan szar Pittsburghben......egyébként azért ez nekem az alja....már azt nem értem, hogy ha valamely GM-mel elégedetlenek, miért csináltatnak végig vele egy offseasont.....az meg, hogy Gease ennyire leveti magáról az előző GM döntéseit....miközben azért a Bell kontraktus 1 év után bagóért bontható és ugye azért benne van, hogy frencsi playát kaptál. Számomra sokkal inkább a Mosley szerződés a kérdés, mert nekem az a Ravens D egyben volt jó és nem Mosley emelkedett ott ki, de azt ugye majd meglátjuk.Állítólag Bellt máris trade-elni akarja a Jets:Vagy inkább ne.
- Bell maradni akart.
- Bell kötött egy olyan szerződést a Jets-cel, ami már nem is annyira kockázatos.
Konklúzió: Adjunk a Jetsnek egy harmadik kört és hozzuk vissza Bellt! Jövőre meg kapjuk meg érte a negyedik körös kompenzációt! 😀
Szokol
Nagy esélyt látok rá, hogy Bell karrierje innentől csak lefele megy. Nagyon meglepődnék, hogyha hozna egy olyan vagy hasonló szezont mint korábban bármelyik.
laby
több mint 6 éve
Állítólag Bellt máris trade-elni akarja a Jets:Vagy inkább ne.
- Bell maradni akart.
Szokol
több mint 6 éve
Ab is targyalni volt pitben, most johet bell is vissza. Aztan po. Vagy ben out. Haha.Állítólag Bellt máris trade-elni akarja a Jets:😀
- Bell maradni akart.
Szokol
kishaszi
több mint 6 éve
Állítólag Bellt máris trade-elni akarja a Jets:😀
- Bell maradni akart.
Szokol
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Állítólag Bellt máris trade-elni akarja a Jets:- Bellt meg akartuk tartani.
- Bell maradni akart.
több mint 6 éve
Ez nem a Ravens 1200-e? 😆a tuning ezerkettessel idén is hasítunk majdEzért könnyű a Ravensnek. A Lada az mindig Lada! 😉tavaly volt egy ferraritok, amit tomlin nem nagyon tudott vezetni, felváltott kettesig és bőgette, de a végén a toyota corolla elhúzott mellette. idén a brownsnak van ferrarija, ti meg megnézitek hogyan tudja vezetni tomlin a corollat.Bár nem igazán mérvadó még de jelen pillanatban a power rankig alapján igencsak a mezőny közepén vagyunk vagy lejjebb😊 Egyre jobban érdekel ez a szezon😊Tavaly meg elöl voltunk...sőt volt olyan állapot, hogy talán elsők között, oszt láttuk a végét. Ez engem a legkevésbé nem izgat, sőt még örülök is, ha nem nagy a hype körülöttünk (végre).
Razi
Klemó
gedam
Sobri Jóska
gedam
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Az már milyen, hogy a "mi volt" Landry Jones-unk a 2013-as QB class egyik legeredményesebbje.... 😊))))
több mint 6 éve
Lehet erről az autós hasonlatról még bőrt lehúzni?Attól függ megvan-e extrában 😉
Klaci79

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Lehet erről az autós hasonlatról még bőrt lehúzni?persze...
Klaci79
AB visszatért Pittbe ... Ferrari vagy az Alfa, mindeggy ... várta őt a közlekedési kihágások bírósága

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Lehet erről az autós hasonlatról még bőrt lehúzni?
több mint 6 éve
Óvatosan poénkodjunk.www.youtube.com/watch?v=gkjlwPmrnHcAkkor most így állunk:Szerintem a 2019-es Baltimore-hoz akkor már jobban illik ez:
Cleveland Ferraris
Pittburgh Corollas
Baltimore Ladas
Cincinatti Babettas
Ebből még kijöhet egy Wild Card hely 😊
bcsarli
peterk2005
bcsarli
Forest is csak futott és láttuk mi lett belőle. 😁
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=gkjlwPmrnHcAkkor most így állunk:Szerintem a 2019-es Baltimore-hoz akkor már jobban illik ez:
Cleveland Ferraris
Pittburgh Corollas
Baltimore Ladas
Cincinatti Babettas
bcsarli
peterk2005
több mint 6 éve
Akkor most így állunk:Szerintem a 2019-es Baltimore-hoz akkor már jobban illik ez:
Cleveland Ferraris
Pittburgh Corollas
Baltimore Ladas
Cincinatti Babettas
bcsarli

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
youtu.be/07aS1IJGQoAAkkor most így állunk:A Cincinnatti Babettáról nem is beszélve (csak, hogy teljes legyen a kép) 😉Ezért könnyű a Ravensnek. A Lada az mindig Lada! 😉tavaly volt egy ferraritok, amit tomlin nem nagyon tudott vezetni, felváltott kettesig és bőgette, de a végén a toyota corolla elhúzott mellette. idén a brownsnak van ferrarija, ti meg megnézitek hogyan tudja vezetni tomlin a corollat.Bár nem igazán mérvadó még de jelen pillanatban a power rankig alapján igencsak a mezőny közepén vagyunk vagy lejjebb😊 Egyre jobban érdekel ez a szezon😊Tavaly meg elöl voltunk...sőt volt olyan állapot, hogy talán elsők között, oszt láttuk a végét. Ez engem a legkevésbé nem izgat, sőt még örülök is, ha nem nagy a hype körülöttünk (végre).
Razi
Klemó
gedam
Sobri Jóska
dande
Cleveland Ferraris
Pittburgh Corollas
Baltimore Ladas
Cincinatti Babettas
bcsarli
Közben meg Mayfield Obj Bigben és Tomlin egyszerre Lamarnak " hát mit izmozol itt nekem ezzel 1.6 os benzines szar VFTS sperdifis ladaval" miközben fa képnél hagy mindenkit 😉😉
több mint 6 éve
Akkor most így állunk:A Cincinnatti Babettáról nem is beszélve (csak, hogy teljes legyen a kép) 😉Ezért könnyű a Ravensnek. A Lada az mindig Lada! 😉tavaly volt egy ferraritok, amit tomlin nem nagyon tudott vezetni, felváltott kettesig és bőgette, de a végén a toyota corolla elhúzott mellette. idén a brownsnak van ferrarija, ti meg megnézitek hogyan tudja vezetni tomlin a corollat.Bár nem igazán mérvadó még de jelen pillanatban a power rankig alapján igencsak a mezőny közepén vagyunk vagy lejjebb😊 Egyre jobban érdekel ez a szezon😊Tavaly meg elöl voltunk...sőt volt olyan állapot, hogy talán elsők között, oszt láttuk a végét. Ez engem a legkevésbé nem izgat, sőt még örülök is, ha nem nagy a hype körülöttünk (végre).
Razi
Klemó
gedam
Sobri Jóska
dande
Cleveland Ferraris
Pittburgh Corollas
Baltimore Ladas
Cincinatti Babettas
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 6 éve
A Cincinnatti Babettáról nem is beszélve (csak, hogy teljes legyen a kép) 😉Ezért könnyű a Ravensnek. A Lada az mindig Lada! 😉tavaly volt egy ferraritok, amit tomlin nem nagyon tudott vezetni, felváltott kettesig és bőgette, de a végén a toyota corolla elhúzott mellette. idén a brownsnak van ferrarija, ti meg megnézitek hogyan tudja vezetni tomlin a corollat.Bár nem igazán mérvadó még de jelen pillanatban a power rankig alapján igencsak a mezőny közepén vagyunk vagy lejjebb😊 Egyre jobban érdekel ez a szezon😊Tavaly meg elöl voltunk...sőt volt olyan állapot, hogy talán elsők között, oszt láttuk a végét. Ez engem a legkevésbé nem izgat, sőt még örülök is, ha nem nagy a hype körülöttünk (végre).
Razi
Klemó
gedam
Sobri Jóska
több mint 6 éve
a tuning ezerkettessel idén is hasítunk majdEzért könnyű a Ravensnek. A Lada az mindig Lada! 😉tavaly volt egy ferraritok, amit tomlin nem nagyon tudott vezetni, felváltott kettesig és bőgette, de a végén a toyota corolla elhúzott mellette. idén a brownsnak van ferrarija, ti meg megnézitek hogyan tudja vezetni tomlin a corollat.Bár nem igazán mérvadó még de jelen pillanatban a power rankig alapján igencsak a mezőny közepén vagyunk vagy lejjebb😊 Egyre jobban érdekel ez a szezon😊Tavaly meg elöl voltunk...sőt volt olyan állapot, hogy talán elsők között, oszt láttuk a végét. Ez engem a legkevésbé nem izgat, sőt még örülök is, ha nem nagy a hype körülöttünk (végre).
Razi
Klemó
gedam
Sobri Jóska
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 478
a tuning ezerkettessel idén is hasítunk majdEzért könnyű a Ravensnek. A Lada az mindig Lada! 😉tavaly volt egy ferraritok, amit tomlin nem nagyon tudott vezetni, felváltott kettesig és bőgette, de a végén a toyota corolla elhúzott mellette. idén a brownsnak van ferrarija, ti meg megnézitek hogyan tudja vezetni tomlin a corollat.Bár nem igazán mérvadó még de jelen pillanatban a power rankig alapján igencsak a mezőny közepén vagyunk vagy lejjebb😊 Egyre jobban érdekel ez a szezon😊Tavaly meg elöl voltunk...sőt volt olyan állapot, hogy talán elsők között, oszt láttuk a végét. Ez engem a legkevésbé nem izgat, sőt még örülök is, ha nem nagy a hype körülöttünk (végre).
Razi
Klemó
gedam
Sobri Jóska