Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Vegyesek az érzéseim a draft kapcsán. Nekem a Bush pick, ahogy előtte is jeleztem racionális lépés volt és meg is kellett lépnünk, annak ellenére is, hogy a 10 helyes felugrásnak természetesen volt költsége. Ami nagyon zavart az pont annak az ellentéte, amit Colbert szokott tolni, mondván bajnok frencsik nem egy-egy needre, szükségre draftolnak, hanem nézik a boardot és elhozzák a legjobb játékosokat. Persze pontosan tudtam, hogy ez részéről szöveg és szerelmesek szoktunk játékosokba lenni, de ettől még ez idegesített. 3/20-nál még mentett a szerencse bennünket, de 5/2-nél már nem.
Nekem egyébként Jhonson tetszik, mint playa, Én a draft előtt is néztem őt és a route runner képességei tényleg kiemelik. Ebben én fősulis korában előrébb is látom mint Brownt, de felépítése cingárabb és kétséges, hogy X WR-ként ezt tudja-e ellensúlyozni. Drake kifejezetten őt kérte, mást nem is, így az FO-nak itt már gondolkodnia kellett, de nekem ez a Tampa hír sokkal inkább önigazolás, mint igazság, Tampa kitrade ide, vagy oda. De ittmég szerencsénk volt, mert Layne nekem a draft meglepetése, klasszikus steal 3/20-on. Layne kapcsán az az izgalmas mennyire érzi a játékot és az hogy folyamatosan fejlődött, végre nem egy atlétát, hanem focistát hoztunk. Én nagyon bízom benne és sokkal lelkesebb is vagyok, hogy 1 év alatt átveszi Nelson szerepét kívül.
A 4. körben hoztuk azt a Snellt hoztuk el, akik előtt még bőven voltak/lehettek olyan backek, akiket nem limitáltak ennyire, így az 5/2 pozícióig bőven ki lehetett volna várni, de megint meghúztuk a ravaszt, nem néztük ki van a boardon és így kivitték azt Moreaot akit kifejezetten James helyettesítésére szántunk volna és így ahelyett, hogy elhagytuk volna ezt a pozíciót a 6. 7. körökre egy development playa cingárt behúztunk, aki tipikusan nem steelers like felépítésű TE.
A 6-7. körök nekem tetszenek. Buggs ugyan nem jó atléta, de Én nem is Fraziert látom benne. Neki Culágert kellene kiütnie és erre Én nagyobb esélyt látok. Smith egy próba, ha bejön jó, ha nem, nem, Gilbert viszont nagyon okos pick, illik a koncepcióba és lehet, hogy PS-ben lesz még első évben, de pont az a kiegészítő játékos lehet, akire lehet építeni. Gray kapcsán pedig Beachum jutott eszembe. Anno nekem Beachum nagyon tetszett, de azért, mert nagyon értelmes volt az alulméretei ellenére. Hát Gray ugyanúgy 7. kör, ugyanúgy nem ideális méret. Bízom a fejlesztésében.
Összességében tehát nem vagyok elégedettlen, de 2 poszton nem oldottuk meg a lyukat ami keletkezett és részben a hülyeségünk, bigottságunk miatt. Azért szerencsének azt gondolom, hogy a tavalyi drafttal ellentétben nem az első körben álmodtuk meg valakiről, hogy ő kell nekünk.
több mint 6 éve
Barront egyértelműen LB szerepkörre szánjuk, így a Bush-Barron-Williams-Mata négyes egyértelműen megvan és mögé development playának ott lesz Gilbert is. Beláttuk, hogy sem Bostic, sem Burnett nem volt hozzánk való, és nem is jól használtuk őket. Az már persze más tészta, hogy SS-FS oldalon azon kívül, hogy rámondtuk, hogy megvagyunk az Edmunds-Davis párost eleve nem érzem erősnek, pláne, hogy mögötte kipróbálalan a depth Allennel. Ugyan Tomlin jelezte, hogy mint Hilton, mind Sutton alkalmas lehet a pozíciókra én itt azt érzem, hogy a camp előtt/után itt hozunk még valakit, ahogy mindig is szotunk finomítani a rosteren.
több mint 6 éve
Bostic kirakva.Szerintem ez egy nagyon korrekt lépést volt az FO-tól. Megtehették volna, hogy nyárig rosteren tartják, mert jöhet sérülés, bármi. De mivel tudták, hogy ha nem jön közbe semmi akkor nem fogják rosterre vinni, most elengedték, esélyt adva neki, hogy rászánhassa az időt a csapat keresésre.
twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1122287055407546373
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
DJ egy igazi prospect gyilkos lehet, ha bejön az NFL-ben. A videókon jól néz ki a mozgása steelersdepot.com/2019/04/dulac-steelers-had-first-round-grade-on-toledo-wr-diontae-johnson/
több mint 6 éve
Az összes választás helyességét az idő dönti el, voltak nagy bukók 1/1 és születtek legendák hátsó körökben is. Lehet tetszik valaki aztán NFL szinten nem adja ki, iletve lehet fordítva is. Ráadásul ezeket nem tudjuk befolyásolni, kénytelenek vagyunk az ott ülők megérzéseit elfogadni. Mert nem más ez mint megfigyelés, statisztika és megérzés. Amúgy aki itthonról másképp gondolja és mást tenne biztosan jó döntést hozna? Az adott rendszerben tudna gondolkodni. Még ha innen úgy is tűnhet egyeseknek túró van itt nem rendszer. Nézzünk már körül, néhány csapat mire képes. Ott a szurkolók menyire tépik a hajukat, vagy épp ujjonganak.Szerintem alapvetően jól draftolunk, de kell is, hiszen ez a hitvallásunk.
prérifarkas
több mint 6 éve
Az összes választás helyességét az idő dönti el, voltak nagy bukók 1/1 és születtek legendák hátsó körökben is. Lehet tetszik valaki aztán NFL szinten nem adja ki, iletve lehet fordítva is. Ráadásul ezeket nem tudjuk befolyásolni, kénytelenek vagyunk az ott ülők megérzéseit elfogadni. Mert nem más ez mint megfigyelés, statisztika és megérzés. Amúgy aki itthonról másképp gondolja és mást tenne biztosan jó döntést hozna? Az adott rendszerben tudna gondolkodni. Még ha innen úgy is tűnhet egyeseknek túró van itt nem rendszer. Nézzünk már körül, néhány csapat mire képes. Ott a szurkolók menyire tépik a hajukat, vagy épp ujjonganak.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Butler úgy van Dupree-vel mint a fociban mi magyarok a 22-23 éves "tehetségekkel".30 sack az elmúlt két évbenDupreet azonnal back up-nak! 😀
Szeretem az ilyen projekteket
Klaci79
steelwolf
Máshol ilyen korukra a tehetségek már befutott futballisták.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Előrebocsátom, nem tetszik különösebben a draftunk. Nincs ezzel semmi baj, ritkán mosolygok a húzások után. Még Saci húzásakor is pislogtam inkább, nem láttam ekkora tehetségnek jönni. Kicsit olyan érzésem van, hogy az első körre Bush-ra volt intézkedési tervünk, talán a 2. körös WR-re, aztán elfogyott a fantázia. De cáfoljon rám a class.Féltem Bush-tól, mert lehet bírni, nem bírni, ordas nagy need-re jött és top10-11-ben ment volna mindenképpen. Ennyit azonban én nem adtam volna érte most. De a FO igen. A feltrade track record-juk alapján el tudom fogadni, eddig Holmes bejött és Troy is talán 😊. Szóval bizalmat szavazok nekik ez alapján.
A Devin párharcot nem értem. Hasonló tehetség mindkettő, más gyengeségekkel. Én White-tól jobban féltem volna, atletik freak-ekből sokat húztunk mostanában, akik fejben gyengék voltak (Burns, Martavis, Edmuncc -kiderül) White gyengesége pont a mental processing. Bush-nál is benne van ez, én közelebb érzem a kettőt, mint az átlag. Én örülök Bush-nak is, szenvedélyes játékosnak tűnik, vezér,ez nálam fontos. A többi elválik, az alapja megvan hozzá. A Bell comp pickel ez beleférhet, remélem, egy év múlva még inkább így látom majd. Én White-al is így érezném.
Diontae Johnson, nos bevallom, utána kellett néznem, ki ő, de tetszett amit láttam. Drake ráadásul meggyőzött a sajtótájékoztatón, miszerint complete package, és natural catcher, ráadásul Danny Smith is örül, kapott egy KR-t, Switzer és Rogers valószínűleg szomorú. Tudom, hogy mindenki nagy possession WR-t várt, nem tudom, mi lett DK Metcalf-al és Hakeem Butler-el, hogy ekkorát csúsztak, de mi Bryant-et sem tudtuk jól használni. nekünk YAC kell és kívül belül használható complete package. Nagyon szép irányváltásokat és hintát láttam Johnson-tól, a többi Drake dolga. Ő boldog, én is az vagyok. Nekem Juju is a ködből jött, itt is megszavazom a bizalmat. (Coates és Sweed ellenére).
Justin Layne, hm...a DB draftjainkat tekintve itt már bizonytalan vagyok. Egy Ike stílusú, felépítésű DB, ha olyasmit kihozunk belőle, mint Taylor-ból, az tuti. Kellett Boundary CB, Nelson kérdőjel nekem még, ő és Hilton jók bent is. Sutton sem az igazi külső, Haden-nek lejár a szerződése, szóval kellett ide. Reméljük nem egy Bryan Allen kísérlet újra.
Húztunk egy WR-be konvertált QB-t és egy CB-be konvertált WR-t. Összességében nem tudom mit gondoljak. Ez inkább hit kérdés.
Snell, sztem passzol hozzánk, korán jött, de meggyőződésem, hogy RB2-t kerestünk és nem RB3-at, az már megvan Samuels személyében. Steelers type back. We'll see kategória,
Gentry-t nem tudom hova tenni, de itt már nem sokat tudtunk kezdeni ezzel a poszttal. Kérdés, mi lesz így Ficthner TE szerelmével, miszerint szereti betenni őket és mozgatni különböző posztokba. Gentry nagyon nyers.
Sutton Smith OLB, de mérteei alapján ő inkább Fort helyére érkezett, ST és blitzer lehet, bár arra most ott van Bush. Igazából nincs posztja, meglátjuk mire lesz használható az NFL-ben. Senior Bowlon College OT-k ellen szenvedett, EDGE-ként felfaljék NFL szinten. Nem hiszem, hogy oda szántuk. S helyett jött ő, meglátjuk, megragad-e valahol.
Buggs, A Kombányon írtam, hogy udvaroltunk neki, ő kb. az a DT, aki jobb passz ellen, mint futás ellen. Igen, ez a Bama DT fétis egyelőre nem nagyon működik. Könnyen Frazier sorsára juthat. De lehet jövőre nem lesz AAF liga.
Ulysses Gilbert Szintén Fort típus, ő is ST játékos lehet és lehet Matek utódja, aki jövőre már drága lehet cserének. Kíváncsi leszek rá camp-ben, preseason-ban, ez tetszik.
Gray-ről egyelőre csak a méreteit tudom, azok jók egy OG-nak. RT-ben ha Feiler kezd, akkor Chucks és Banner cserék vagy fordítva + van egy fél "rookie" Hawkinsunk. Foster egyelőre marad, Finney jövőre FA, Morrist sokra tartják OC-ban, vagy Finney helyett, vagy Foster mögé kell valaki 1-2 év múlva kezdőbe belülre. Próbálkozni kell. Még van egy elfeledett emberünk RJ Prince Aki OT/OG capable, nekem szimpi felépítésű, és az offseason photo gallery szerint a kamera is szereti. Még jöhetnek az ő mintájára UDFA-k.
Összességében máshova mentek a kedvenceim, így annyira nem vagyok lelkes. Bushnak azért örülök, de nagy a risk az árát tekintve, nagyon tuti biztos húzásnak nem érzem. Chase-t sajnálom, úgy tűnik a FO annyira nem rajongott érte, mondjuk tényleg 24éves rookie, én azért örültem volna neki 2-3-ban. Safety-t meglepetésemre nem húztunk, Marcus Allen nagy éve jöhet, de a FS posztot gyengének érzem, ide hiányoltam egy 2-3 kört szintén.
Nem húztunk EDGE-t, ez azt sugallja, a FO többre tartja Dupree-t mint mi. Remélem Butler alatt fejlődik, bár drága lesz ő már project-nek. Olaf-ot meg várom nagyon, remélem, ismétel az offseason-ban playmakerségből.
És kíváncsi leszek az UDFA-kra.
Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
És az UDFA-k:Dravon Askew-Henry, S, West Virginia
Ian Berryman, P, Western Carolina
Garrett Brumfield, G, LSU
Jay Hayes, DE, Georgia
Fred Johnson, G, Florida
Travon McMillan, RB, Colorado
Alexander Myres, CB, Houston
Chris Nelson, DT, Texas
Trevor Wood, TE/LS, Texas A&M
Matthew Wright, K, Central Florida
több mint 6 éve
Sutton-hoz nagy mázli kell, hogy ezzel a testtel NFL-ben is érvényesüljön.Buggs—Frazier...talán azt reméljük egyszer bejön, de nem lenne baj, ha valami kisebb iskolát is megneznenk (ha igazán jó lenne Bama játékosként hamar kivennék, lásd 1/3)
Gilbert nagyon tetszik...belőle talán meg lehet is valami komolyabb és nem csak Fort 2.0
Az OT srácot majd este megnézem jobban....az az egy-két bejatszas tetszett, de az nem sok...
több mint 6 éve
Ulisses Gilbert

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Nohát igen, ő erősíti a szabályt, lenni ő kivétel... 😊Azért 6-0 mérettel maximum egy ILB lehet belőle semmi más, de abból akár lehet érdekes kifejlet is. 6-7. körben mehet ilyen és megmondom őszintén jobban is szeretem az ilyen pickeket, ahol adott esetben a posztváltás hozhat akár nagy eredményt is.Khm khm James Harrison 😉
Klemó
kicsi joe
több mint 6 éve
Azért 6-0 mérettel maximum egy ILB lehet belőle semmi más, de abból akár lehet érdekes kifejlet is. 6-7. körben mehet ilyen és megmondom őszintén jobban is szeretem az ilyen pickeket, ahol adott esetben a posztváltás hozhat akár nagy eredményt is.Khm khm James Harrison 😉
Klemó
több mint 6 éve
Azért 6-0 mérettel maximum egy ILB lehet belőle semmi más, de abból akár lehet érdekes kifejlet is. 6-7. körben mehet ilyen és megmondom őszintén jobban is szeretem az ilyen pickeket, ahol adott esetben a posztváltás hozhat akár nagy eredményt is.
több mint 6 éve
BUGGSY! Felébredtünk vagy mi van?
több mint 6 éve
30 sack az elmúlt két évbenDupreet azonnal back up-nak! 😀
Szeretem az ilyen projekteket
Klaci79
több mint 6 éve
steel, sparq szerint

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Sutton Smith (EDGE-Northern Illinois)
több mint 6 éve
És kövérebb...Azt nem értem h Bush-nál olyat olvastam h kicsi, miközben az isteni felépítésű White pedig nem! Most akkor?..Kisebb? Na ugye...
White: 6'0 , 237 lbs
Bush: 5'11 , 240 lbs
steelwolf
Klaci79
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Azt nem értem h Bush-nál olyat olvastam h kicsi, miközben az isteni felépítésű White pedig nem! Most akkor?..Kisebb? Na ugye...
White: 6'0 , 237 lbs
steelwolf
több mint 6 éve
Azt nem értem h Bush-nál olyat olvastam h kicsi, miközben az isteni felépítésű White pedig nem! Most akkor?..White: 6'0 , 237 lbs