Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Benny Snell??
több mint 6 éve
behúzhatjuk Wilsont is...itt már komoly lenne...😀
több mint 6 éve
Ezért nem szabad leírnom...még így se
több mint 6 éve
Hja.....a Titans ment elore...Hookerert....
több mint 6 éve
Bejott elenk a Jets.....asszem a Hooker vagy Moreau vagy a kovetkezo futo prospect kimegy....
több mint 6 éve
A Bengalsnál igazából csak Willám Jackson fájtEddig a Bengals vitte évekig az embereimet, most a Ravens.No es milyen sikercsapat lett a Bengals....bocs Willie ez hatalmas laszti volt...😊))
Fast Willie
Klemó
több mint 6 éve
Eddig a Bengals vitte évekig az embereimet, most a Ravens.No es milyen sikercsapat lett a Bengals....bocs Willie ez hatalmas laszti volt...😊))
Fast Willie
több mint 6 éve
JAh...pont erre gondoltam én is....tudták, hogy Hillért oda-vissza vagyunk
több mint 6 éve
Eddig a Bengals vitte évekig az embereimet, most a Ravens.
több mint 6 éve
Foster Moreau/TE LSUAmani Hooker/S Iowa
Sheldrick Redwine/S Miami (FL)
Renell Wren/DL Arizona
And pick your favorite RB: Dexter Williams, Benny Snell, Justice Hill, Mike Weber, Travis Homer.
több mint 6 éve
2 drafttal a zsakban persze.....egyebkent ahogy leirtam eszembe jutott Hooker....szoval lehet elvesztem a fogadasom magammal..😊Morot visszuk ha bent lesz erre lenne fogadasom is...nem vagyok képben...az ki? 😀
Klemó
Klaci79
több mint 6 éve
Pedig reménykedtem...
több mint 6 éve
Morot visszuk ha bent lesz erre lenne fogadasom is...nem vagyok képben...az ki? 😀
Klemó
több mint 6 éve
Morot visszuk ha bent lesz erre lenne fogadasom is...
több mint 6 éve
Ez a srác ügyes....féltek, hogy kimegy...tudjuk milyen fontos a pozíciós harcban
több mint 6 éve
Azert a Frisco nem viccel ezzel a 4/7-tel....bar ugye 5-ben mi is huztunk mar ls-t...😊
több mint 6 éve
Justice Hill vagy lehet ezzel egyedül leszek, de Darwin Thompson...nekünk igazából csak egy projekt játékosra van szükség, a két kezdő megvan...
több mint 6 éve
Ha geci akarok lenni, akkor kiszedek a két linkelt vidiből dolgokat. Geci vagyok, de egy lusta dög is, ezért nem teszem😊Azért a 4.42 (White) és 4.43 (Bush) is eléggé elit sebesség egy MLB-nek, szóval ezt a részt én nem mondanám 😊Egy dolog a bóják közt futni egyenesen, egy másik dolog pedig a playolvasásból megakadályozni a kialakuló játékot. Nekem a nagy bajom a Saci összevetésben az efffiency, sokkal kevesebb a takli. De ez majd kiderül, hogy mások csinálták a dolgokat, vagy hagy odaérni másokat?
Wyatt
sutianap
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Bryce Love RB tetszene Nektek?
több mint 6 éve
De Ferguson lazy lesz akkor a szerelem max pláfói leszA tegnapi Wino-Pats és Boykin-Ravens házasságok azért szíven ütöttek.a legvészesebb a Ravens-Ferguson frigy
Fast Willie
sutianap
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Kik jöhetnek ma?
több mint 6 éve
A tegnapi Wino-Pats és Boykin-Ravens házasságok azért szíven ütöttek.a legvészesebb a Ravens-Ferguson frigy
Fast Willie

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Azért a 4.42 (White) és 4.43 (Bush) is eléggé elit sebesség egy MLB-nek, szóval ezt a részt én nem mondanám 😊Egy dolog a bóják közt futni egyenesen, egy másik dolog pedig a playolvasásból megakadályozni a kialakuló játékot. Nekem a nagy bajom a Saci összevetésben az efffiency, sokkal kevesebb a takli. De ez majd kiderül, hogy mások csinálták a dolgokat, vagy hagy odaérni másokat?
Wyatt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak