Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 703
Egy dolog van, ami nekem nagyon bassza a csőröm és ami miatt egyébként értetlenül állok:
A 2. félidőkben hetek óta alig tudunk pontot szerezni. Nem azzal van gond, hogy nem tudunk haladni, de pontot szerezni ali. Asszem az elmúlt 4 meccsen 24 pontot szereztünk...ugye a Jax meccs óta, ahol meg csak a végén szereztünk, valamiért a 2. félidőben nem tudjuk hozni azt amit az elsőben.
Folyamatosan vezetünk félidőben, aztán tegnap 3 pont, Raiders ellen 7, Chargers ellen szintén és ha jól emlékszem a Denver ellen is csak 7 pont. Ez egy PO-ra vágyó csapattól borzalmasan kevés. Ezért voltam egyébként tegnap a szokásosnál is pesszimistább a félidőben...
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 906
Orulok hogy a meccs utani beszelgetesekbol kiderult, hogy celpont +1500, az OL megint brutal van RB2 is. A hazai tabor megmutatta miert lett volna fontos a minel magasabb kiemeles. A PO-ban nincs egy igazi erogep, NE mentalisan mindenki felett de mindenki tele hibakkal ami ha kijon vege is.

Tomlin megint pozitiv szezon, 99% PO. | A hazai palya es pihenonap ( egyel kevesebb lehetoseg, hogy kibukjon a hiba ) kulcsfontossagu lett volna. | Ha nincs SB, orultok? | Ne ugy kezdodjon a mondat, hogy attol fugg.. 😊 |
new orl
Nekünk a pihenőhét felér egy kieséssel...jelen esetben egyébként akárkit kapnánk a Chargers/Chiefs kettősből nem tartanám magunkat esélyesnek.
Egyébként nyilván bízom benne, hogy nem fog szétszedni minket Brees, de sajnos ez nem realitás. Szerintem 10 ponton tartani a Patriots-ot igenis megsüvegelendő dolog, ezért nem tetszik, hogy főképp a negatívumokat látja mindenki. Ettől még persze az is tény, hogy a Pecc többet hibázott, de nem hiszem, hogy Brady lett volna szar, éppen csak droppoltak, vagy néha-néha még a védelem is jól tette a dolgát.
Klaci79
Szerintem minden csapat sebezhető, és kb egy szinten állnak vagy 6-an. Jobb napjainkon mi is.

A Pecc azért hibázik, mert fejben valahogy leeresztettek, nincs tűz és JMD vakon van ( vagy HC melón jár az agya). Vagy ennyit tudnak😋 A D-jük - mint a mienk - képes diszfunkcionalitásra és hektikus. A O-juk kihasználatlan és sokszor beszűkül, egysíkú és csomóan nyűglődnek (vagy elhasználódtak a korral - Gronk, JE, ez hosszabb távon eldől). Az sem biztos, hogy mindent bedobtak most, mert PO-ban fontosabb lesz ( Tomlin talán nem hiszi el, h mostantól automatikusan menni fog).
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 696 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 twitter.com/SteelVideos/status/1074708826321027074
Klaci79
Hülye faszfej...
Tiszteletet hírből sem ismeri...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
 twitter.com/SteelVideos/status/1074708826321027074
több mint 6 éve
Orulok hogy a meccs utani beszelgetesekbol kiderult, hogy celpont +1500, az OL megint brutal van RB2 is. A hazai tabor megmutatta miert lett volna fontos a minel magasabb kiemeles. A PO-ban nincs egy igazi erogep, NE mentalisan mindenki felett de mindenki tele hibakkal ami ha kijon vege is.

Tomlin megint pozitiv szezon, 99% PO. | A hazai palya es pihenonap ( egyel kevesebb lehetoseg, hogy kibukjon a hiba ) kulcsfontossagu lett volna. | Ha nincs SB, orultok? | Ne ugy kezdodjon a mondat, hogy attol fugg.. 😊 |
new orl
Nekünk a pihenőhét felér egy kieséssel...jelen esetben egyébként akárkit kapnánk a Chargers/Chiefs kettősből nem tartanám magunkat esélyesnek.
Egyébként nyilván bízom benne, hogy nem fog szétszedni minket Brees, de sajnos ez nem realitás. Szerintem 10 ponton tartani a Patriots-ot igenis megsüvegelendő dolog, ezért nem tetszik, hogy főképp a negatívumokat látja mindenki. Ettől még persze az is tény, hogy a Pecc többet hibázott, de nem hiszem, hogy Brady lett volna szar, éppen csak droppoltak, vagy néha-néha még a védelem is jól tette a dolgát.
több mint 6 éve
Regota irom mar BB-nek mikor nem erzi az erot az ujjbegyeben akkor elo kell venni az opcios rovid egyszeru jatekokat. De mindenkeppen abba kell hagyni az 50-50 szitukba dobalas kereset hiaba a WR-k reszerol ez vallalhato de BB kis hibaja is sokba kerul, ha nincs is INT belole akkor is.
new orl
De ha a hülyéje belelátja a Mennybemenetelt?!
Fast Willie
Ja és a legrosszabb, hogy nem tudod mikor bizsereg az ujjbegye és mikor a lumbágója😁
több mint 6 éve
Regota irom mar BB-nek mikor nem erzi az erot az ujjbegyeben akkor elo kell venni az opcios rovid egyszeru jatekokat. De mindenkeppen abba kell hagyni az 50-50 szitukba dobalas kereset hiaba a WR-k reszerol ez vallalhato de BB kis hibaja is sokba kerul, ha nincs is INT belole akkor is.
new orl
De ha a hülyéje belelátja a Mennybemenetelt?!
több mint 6 éve
Gyerekek, meg kellene csinálni ezt a playoffot.

Annyira féloldalas csapatok csapatják ligaszerte, hogy megbillen mindenki, kapargatjuk a gesztenyét mindenhol. A rutin számítani fog, a hazai pálya kevésbé. A legkomplettebb Amerikais a Chargers jelenleg, akik a Folyami Fülöppel ugyanabban a folyóban taposnak, mint a Nagytornyunk.

Kíváncsi leszek, hogy Breesék ellen mire jutunk, domeban királykodnak, de senki nem engedheti el azt a meccset. 2 RB felállásokat akarok!
több mint 6 éve
new orl Baltimore Ravens 610
több mint 6 éve

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 474 — capitaine du château de Vienne 1487
Rémusz bácsi meséji:

Fót eccer egy kicsi ember, annyira kicsiny fót ni, mint itt a lik a körmömön. Egy olyan helyre járt amit jóérzésű szilván legfeljebb csak kihány, a nószkerólánya, bózasztó. Nade occse annyira tutt megnőni. Csak fót neki ez a eluzív izéje hozzá etykis eligiblé sekise nézegette, csakakik tutták mi lösz a Csöngővel. Bózasztó könyvet szerkesztettek ennek a apró embernek mikó diribdarabban állt a futkosás, mé addig ea kisember sose nem kapott egy meccsen 30 labdát, még elemibe se, sőt még pógáriba se engedték nekijje hogy lefusson 100 kerek yardot. De ez a Ficsner nevű aki tutta mia Csengő ez hagyta neki, eriggy fijam rongyojjá ahogy tucc, mé tiéd a Csöngő blokkolási sémája és a dicsőség és a hatalom, csak fuss kicsi ember, a neved pedik legyen Jaylen.

Na most fót egy nagy emberi akinek naty fót az arca, de akkora hoty nem látta mek a homlokát a Ájritóba, szóva nemecce nemkécce mikó megjött neki. A hát, a inter szepsőn, mindék magáhó inté a futrinkákat hoty hoty smint vakarékok micsi mucsu barátocskák, mé aszitte okos. Pedik natyon kis bubedli fót mikor mindenki tuggya hogy a keresztrútot bizon ketten fussák, szóva a másik szaladgálóval mé nem kő csevejni? Mekkhamá keresztrútba bedob baszkikám annak a tempója a keresztezés után van, nem előtte, nem közbe hanem utána, szóva tyerekek mekmondhassátokmá mennyire fót tuskó eza natyember?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 926
Félreértés Laci, Én örülök a W-nek és büszke is vagyok rá, de az szerintem reális értékelés, hogy Ben nem volt jó, igaz csődtömeg sem, ez jogos.

Azért nyertünk, mert kevesebbet hibáztunk és mert nagyon akartuk és nem azért, mert jól játszottunk.

Ami viszont jogos, és nem nagyon említettük meg az az, hogy limitáltuk a TE játékukat, amit Én nem nagyon láttam még magunktól a Pats ellen és igazán a D kulcsa ez volt. Láthatóan nem volt egy biztonsági játékuk amit mindig meg tudtak csinálni és Brady ettől bizonytalanabb volt az alapvetően meglevő nyomás miatt (is).
több mint 6 éve
Ez a toss counter játék amit tegnap többször csináltunk, korábban meg szinte soha, nekem nagyon bejött...ismét egy jó 5let ami látszik, hogy meglepte az ellenfelet.
Sajnos viszont a sok passzjáték, különösen a forgalomba, szüli is az int-ket.
Nem éreztem egyébként annyira rossznak Ben-t, mint amit itt sokan mondanak. Tényleg volt legalább 5-6 hibája, az int-ken kívül a mély passzok sem ültek, de ugyanakkor sok pozitívum is van, mint a kimozgások, ahogy meghosszabbítja a játékokat, vagy azért például az a McDonald passz is ott volt a helyén, csak nagyon szép védőmunkát is láthattunk.
Amit nem értek, hogy miért van ez a vagy futunk vagy passzolunk egy-egy drive-ban dolog. Hiába megy mondjuk egy játék elején a futás, hirtelen váltunk és onnan csak Ben passzai jönnek. Mondjuk ez javítható lenne.
Egyébként nagyszerű, hogy AB-JuJu-Washington-Eli-Switzer-Meki-Jesse és a RB-ek is képesek bárhol felálni és elkapást csinálni...ez azért nagyon pozitív. Tényleg picit limitálni kellene Ben passzjátékát, de képes Ben olyan dolgokat is csinálni, amit talán Mahomes-tól szoktunk látni mostanában. Megint 2-3 menekülés közbeni remek passz volt, ami sokat segít a csapaton.
Ki tudja, lehet egy más irányítóval előrébb lennénk, de ez jelenleg nem opció.

Ami a védelmet illeti...Davis-t nem tudom, hogy a tudása alatt játszik e, mert az itt töltött két éve alatt, nem győzött meg, de az biztos, hogy Burnett-nek sokat kellene javulni. Mindenesetre ez egy korrekt gameplan volt a védelemtől, persze ezek a kommunikációs hibák az őrületbe kergetik az embert. Egy jó védelem ilyet nem tehet, de ezúttal voltak kiemelkedő játékosok is. Tényleg olyan volt a csapat, mint aki felkészült az ellenfélből és bár a NE nem tudta tudását hozni, én tényleg azt gondolom, hogy mindenki annyit játszik, amennyit hagyják.
Nem ártana persze ezt a harapós védelmet Oaklandbe vagy Denverbe is elvinni magunkkal és akkor talán nem itt tartanánk.
Ez az utolsó megállapítás igaz az OL-ra is. Múlt héten a még a Pecc rush D-nél is gyengébb Raiders védelem 26 yardon tartott minket...most meg ez...
Na mindegy...nyilván szopni fogunk Louisiana-ban, de most ez a meccs nem volt olyan gáz, hogy ennyire fikázni kellene...
Klaci79
Tudom csak a Jinx-re dolgozol, de vicces olvasni hogy lebaltazol mindenkit hogy ok nyertettek de nem volt jo es a vegen jon a "nyilván szopni fogunk Louisiana-ban". Amugy te ismered a csapatod jobban, de azt hozzateszem hogy lehet ki is fogtok kapni, a szabadidejukben meg csinalnak amit akarnak 😊
több mint 6 éve
 twitter.com/i/status/1074681905503719424
több mint 6 éve
Ez a toss counter játék amit tegnap többször csináltunk, korábban meg szinte soha, nekem nagyon bejött...ismét egy jó 5let ami látszik, hogy meglepte az ellenfelet.
Sajnos viszont a sok passzjáték, különösen a forgalomba, szüli is az int-ket.
Nem éreztem egyébként annyira rossznak Ben-t, mint amit itt sokan mondanak. Tényleg volt legalább 5-6 hibája, az int-ken kívül a mély passzok sem ültek, de ugyanakkor sok pozitívum is van, mint a kimozgások, ahogy meghosszabbítja a játékokat, vagy azért például az a McDonald passz is ott volt a helyén, csak nagyon szép védőmunkát is láthattunk.
Amit nem értek, hogy miért van ez a vagy futunk vagy passzolunk egy-egy drive-ban dolog. Hiába megy mondjuk egy játék elején a futás, hirtelen váltunk és onnan csak Ben passzai jönnek. Mondjuk ez javítható lenne.
Egyébként nagyszerű, hogy AB-JuJu-Washington-Eli-Switzer-Meki-Jesse és a RB-ek is képesek bárhol felálni és elkapást csinálni...ez azért nagyon pozitív. Tényleg picit limitálni kellene Ben passzjátékát, de képes Ben olyan dolgokat is csinálni, amit talán Mahomes-tól szoktunk látni mostanában. Megint 2-3 menekülés közbeni remek passz volt, ami sokat segít a csapaton.
Ki tudja, lehet egy más irányítóval előrébb lennénk, de ez jelenleg nem opció.

Ami a védelmet illeti...Davis-t nem tudom, hogy a tudása alatt játszik e, mert az itt töltött két éve alatt, nem győzött meg, de az biztos, hogy Burnett-nek sokat kellene javulni. Mindenesetre ez egy korrekt gameplan volt a védelemtől, persze ezek a kommunikációs hibák az őrületbe kergetik az embert. Egy jó védelem ilyet nem tehet, de ezúttal voltak kiemelkedő játékosok is. Tényleg olyan volt a csapat, mint aki felkészült az ellenfélből és bár a NE nem tudta tudását hozni, én tényleg azt gondolom, hogy mindenki annyit játszik, amennyit hagyják.
Nem ártana persze ezt a harapós védelmet Oaklandbe vagy Denverbe is elvinni magunkkal és akkor talán nem itt tartanánk.
Ez az utolsó megállapítás igaz az OL-ra is. Múlt héten a még a Pecc rush D-nél is gyengébb Raiders védelem 26 yardon tartott minket...most meg ez...
Na mindegy...nyilván szopni fogunk Louisiana-ban, de most ez a meccs nem volt olyan gáz, hogy ennyire fikázni kellene...
több mint 6 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 127
Amúgy a Ben -t ekézőknek csak annyit, hogy próálgatni kell repedt bordákkal ilyesmit csinálni... kb egy nevetéstől beszarsz😊 Viszont most, hogy úgynéz ki van épkézláb #2 RB nk jólenne valami ésszerű load megosztás nem ilyen 95-5.
Razi
Akkor nyilván félpályákat kell vele átdobatni 😊.
Spy
És ha nem ez volt a playcall csak válaztotta ezt az opciót?
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 867 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Azért Haden nagyon komolyat emelkedett az Int-nél. Épp most ismételték a TV-ben.

több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 609
Ami nekem mindenképpen pozitív volt (O részről):
- Washington és Rogers megjött a meccsbe
- A „passzjátékkal megalapozott futó játékkal” 😊 Samu futásai
- McDonald elkapásai
- Az OL összeszedte magát
- BigBen néha egész jól mozgott ki a zsebből (szerencsére nem iramodott meg), a mozgásán nem érződött a sérülés

Sok minden nem tetszett, de ezt nem írom le, mert optimista szurkoló vagyok és azt már sokan megtették előttem 😊
Go Steelers

Szerkesztette: astroid
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Szerintem nem is voltunk jók. Sőt nem lettünk jobbak, attól, hogy nyertünk egy meccset, még ha ezzel le is dobtunk egy majdmot a hátunkról épp. A problémáink továbbra is léteznek. Egyszerűen mi voltunk a kevésbé rosszul játszó csapat a kettő közül.
És meg csak nem is tudjuk, mennyit jelent ez a W, jelent-e egyáltalán valamit. Ez a hátralévő 2 meccsen fog kiderülni.

De igen, egyelőre csak a W számít, meg a New Orleans éppen.
több mint 6 éve
Ha nem láttam volna a meccset, csak itt olvasom a véleményeket, akkor az jön le, hogy mindenki szar volt, különösen Ben, de mégis nyertünk...hát furcsa szerzet a magyar szurkoló 😀
Engem nem zavar ha szarok vagyunk, de nyerni tudunk 😉
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 662 — Steelers fan
Amúgy a Ben -t ekézőknek csak annyit, hogy próálgatni kell repedt bordákkal ilyesmit csinálni... kb egy nevetéstől beszarsz😊 Viszont most, hogy úgynéz ki van épkézláb #2 RB nk jólenne valami ésszerű load megosztás nem ilyen 95-5.
Razi
Jah, tényleg. Még nagyobb facepalm félpályákat dobálni egy bordasérült emberrel...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Szerintetek lehet abban valami, hogy Haley - t a stílusa mellett azért is vágták ki, mert a playbook-ja már nem illett Ben jelenlegi állapotához? Illetve az FO szerintem sejtette, hogy Bell-lel nem lesz egyszerű megegyezni.

Haley játékstratégiája nagyban épített a vertikális játékokra, illetve a playmaker WR1 helyzetbehozatalára.

Fichtner viszont lerövidíti a pályát és a zónákat Ben-nek. A zónák közötti mozgásban Juju nagyon ász, Switzer is illik ehhez és sokkal több TE-play + RB gadget játékok vannak (mondom, az OL megy blokkolni, Todd Bá'-nál Bell eléggé magára volt utalva).

Most a Pats ellen nyilván próbálgatni kellett a hosszút, mert különben BillBá bezárja a közeli területeket, de mélyeket nem tud BigBen konzisztensen dobni. Brown-t is kicsit máshogy mozgatja Ficht, egy csomószor cserél helyet a snap előtt, illetve belső útvonalakra többet megy.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 854 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
szerencsére nem a bordái repedtek, hanem izomsérülése van. azt mondta a kommentátor, hogy jobbra nem tud dobni , mert nagyon fáj neki az az irány.
tamaske (doki)
Az a baj, hogy jelen állás szerint balra sem ,mert arra meg nem lát 😀

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">
több mint 6 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 139
szerencsére nem a bordái repedtek, hanem izomsérülése van. azt mondta a kommentátor, hogy jobbra nem tud dobni , mert nagyon fáj neki az az irány.
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Razi
Akkor nyilván félpályákat kell vele átdobatni 😊.