Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
 www.steelers.com/video/tomlin-colbert-analyze-devin-bush

Pár key point:
- Már tavaly kinéztük magunknak!
- 4 embert is küldtünk megnézni idén
- Nem csak futás ellen jó, kiváló coverben és pass rushban is
- Leadership skills is ++, a csapattársai is jókat nyilatkoztak róla
- "Defensive quarterback"-ként játszik, ami nagyon természetesen jön neki
- Nem nagyon akarunk 2nd day picket tradelni, idén azért tettük meg, mert kaptuk azt a magas 3. köröst a Raiderstől
- Special teamsben és defenseben is számíthatunk rá, és gyorsan számíthatunk rá, szóval nem lepődnék meg, ha kezdene belátható időn belül - ettől függetlenül nem akarjuk beleerőltetni valamibe, amire még nem kész
- Tomlin azt is elmondja, hogy több michigani prospecttel is vacsorázott együtt, és nagyon tetszett neki a Michigan D. Na, Winovich ma este?
- Ha nem lett volna szumma 10 pickünk, akkor nem tradeltünk volna fel
- Nem figyeltünk a draft pick value chart-ra, egyáltalán nem követjük. Ennyit ért meg nekünk.
több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Néhány reakció redditről összegyűjtve a többi AFC North fantól 😊

external-preview.redd.it/Clx-ZsfU1yQ_JGM6yEDDbULyL9jG39v4A4KnkYY_D58.png?auto=webp&s=8067f17f52aab0d98c0fd867e0d4dba12efa7b8f
több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Egyébként redditen is elég boldogak az emberek 😊
 www.reddit.com/r/steelers/comments/bhgkqn/devin_bush_upvote_party/

"Devin Bush was taken at pick 10. 10 is right in between 9 and 11. Bush did 9/11. 9 + 11 = 20. Steelers win super bowl 2020 confirmed!!!"

Szerkesztette: tenorx
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
Nekem meg Wino kellene 😂
Annak ellenére, hogy nem kedvencem a Michigan, de ez inkább csak az edzőjük személyének szól, az egyetem fantasztikus.
több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Én egy cornerért lehet feljönnék, van bent még rengeteg akár kezdeni tudó CB.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
Szerintem a Bengals úgy volt vele, hogy nem lesz "erőszakos", mert neki jó az OL pick is, de ha leesik hozzá elviszi Bush-t. Persze az egészhez kellett az is, hogy a Denver se akarja őt, pedig azért ott is van probléma.
Én remélem, hogy nem fogunk visszamenni a 2. körbe. Wino reálisan nem elérhető, egyre kevesebb a jó pass rusher, hamar csapatot találhat magának. Mondjuk ha szerencsénk van, most elkezdik vinni a WR-eket, ott van még Lock, Grier esetleg és van egy rakás CB, aki első vagy második körös "besorolású". Eddig gyönyörűen alakul a draftunk, de meg kellene koronázni egy Boykinnal esetleg illetve egy jó CB kellene. Illetve nem égető a probléma, de akkor Hiltonnal kell megállapodni, hogy a három kezdő meglegyen. Itt már esetleg olcsóbban vissza lehet jönni a 3. körből. Egy +4. körrel a 2/25 környékére juthatunk, de ugyanakkor óvatosnak kell lenni. WR, TE és safety mindenképp kell, mert lényegében kezdő problémák vannak, még ha létszámban meg is vagyunk. Ráadásul ez a draft nem annyira minőségi, hogy instant kezdőt találjunk 4-5. körökben.

Azért az gyönyörű volt, ahogy a CB need-el elvittük az érdeklődést. Megnéztünk minden szóba jöhető CB-t, hogy aztán inkább egyértelműen behúzzuk Bush-t.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
 steelersdepot.com/2019/04/watch-new-steelers-lb-devin-bush-receives-heartfelt-video-from-family-ahead-of-draft/

Ez amolyan igazi NO COMMENT cucc és még a draft előttről.....
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Ha csak draft trade chart szerint nézem, akkor az üzlet teljesen fair volt.10 helyet felmenni, ráadásul az elején a 10. pozícióba nem akármi és én azt gondolom, hogy ha a Bengals erőszakosabb, akkor Bush kapcsán még a 3/15-öt is adtuk volna.

Tavaly is akartunk felmenni, de akkor nem volt partner. Idén is necces volt ez, mert a Denver és a Bengals kapcsán is van ILB need, de hála az égnek a Denver inkább több picket akart.

Én még azt gondolom, hogy a 3/20-ból, vagy a 4/20-ból feljebb próbálunk majd jönni az 5/2-t felhasználva, de nem hiszem, hogy mi OLB-ért trade-elnénk fel. Mind CB, mind WR poszton a 3. kör elején, közepén még szép értéket tudunk választani és Én az gondolom meg is volnánk.
több mint 6 éve
thr_buddha Pittsburgh Steelers 120
Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem hónapok óta ez az első pozitív dolog ami történt a csapattal. Kezdünk megnyugodni szerintem.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
ürömünk Vincy!
 twitter.com/SportsAgentBlog/status/1121587519974465537?s=19

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Én nem gondolom, hogy drága lett volna. Mindenki tudta, hogy szenvedúnk a poszttal és meg akarjuk oldani.
És 10 helyet senki nem fog szotyiért átadni.
Reálisan a 2. kört adtuk ezért a 10 helyért. A 20-as 3. kör meg meglátjuk mennyire fog hiányozni jövöre.
De ha nem válik be Bush, akkor egy 7. kör is sok lett volna érte.
Ezt majd az idő eldönti, addig meg marad a hit, meg a remény, hogy megérte.
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Ordas nagy lyukat tomtunk be. Draga volt, de talan megerte!
xtaki
Az első kör az ment volna így is úgy is és egy 2nd és 2020 3rd-ért és ha lesz olyan mint Shazier akkor bőven megérte 👍👍👍
ThundersNFL
Igen, ha lesz olyan. Remenykedjunk. Meg abban is hogy valami hasznalhato CBt is huzunk harmadikra. Meg egy OLBt. Talan akkor karcolhatna a D megint.
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Elég sokat mozogtunk fel, de egy kicsit sem érzem ,hogy lehúzott volna minket a Denver. Betömtük az egyetlen igazi lyukat a csapatban a megfelelő emberrel.

Steelers fan
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
xtaki
Az első kör az ment volna így is úgy is és egy 2nd és 2020 3rd-ért és ha lesz olyan mint Shazier akkor bőven megérte 👍👍👍

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Csak be jott Az iden Mar talan megerne par helyet felmenni es megprobalni megoldani a problemat.

Foleg tavaly utan. Es a kapott extra pick brownert miatt. Hiaba draga nem nagyon volt mas Jo megoldas azon a poszton.

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 568 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
sztem visszajövünk a másodikba 3-ból
Spy
Ha van rá lehetőség jó lenne Winoért visszajönni!
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
sztem visszajövünk a másodikba 3-ból
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 597 — Whoops, looks like something went wrong.
A jövő évi 3. kör helyett pedig jön majd a Bellért kapott
no flacco
Bellert nem jon harmadik kor, szvsz max negyedik lesz az, olyan penzeket osztogattak ki a piacon. De ez aprosag.

több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
A jövő évi 3. kör helyett pedig jön majd a Bellért kapott
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
A gyökérért kapott korai 3. Kör majdnem hogy kiegyenlíti a bukott másodikat
több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Legjobb születésnapi ajándék - nem csináltunk faszságot, sőt!! 😀
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 568 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Devin Bush

mobile.twitter.com/FieldYates/status/1121586403731738624
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
push Bush!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Trade!
1/10...