Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Itt a trade
több mint 6 éve
Aktívan próbálunk feltradelni a top10be.
több mint 6 éve
😀 Nekem tetszene, persze hozzátok, mert magunknál nálam is karcosan maradna meg a device 😀Ne erre már nehéz mit mondani...de kibasznam a tv-t az ablakon 😂Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Jachai Politie
pfefe8
Gergőke
Klaci79

több mint 6 éve
Én Wino-t bírom. Nem lennék csalódott, bár kissé korai, de 2/20-ra nem lesz bent. Nagyon jó a morálja, illene Pit-be a sok mostani f@szsag után.
több mint 6 éve
Winovichról egyébként van olyan vélemény is (pff), hogy az alapján ahogy használták a két falembert, az edzők őt tarthatták a jobb játékosnak, nem Gary-t.Politie, Winovich, esetleg az egy évvel ezelőtti mintára húzott Edmunds féle S, Lb hybrid valaki betenné a kaput nálam is😊Ne erre már nehéz mit mondani...de kibasznam a tv-t az ablakon 😂Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Jachai Politie
pfefe8
Gergőke
Klaci79
pfefe8

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Megálmodtam...Redskins trade-) Bucs
Bucs helyére megyünk mi egy +3. körös pick-ért! ....és
1/15 Devin White lecsúszik hozzánk!
több mint 6 éve
Byron Murphy, meglássátok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Politie, Winovich, esetleg az egy évvel ezelőtti mintára húzott Edmunds féle S, Lb hybrid valaki betenné a kaput nálam is😊Ne erre már nehéz mit mondani...de kibasznam a tv-t az ablakon 😂Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Jachai Politie
pfefe8
Gergőke
Klaci79
Steelers fan
több mint 6 éve
Ferrell-t adom én is, de belelátok egy Murphy, Rock Ya Sin, Darnell Savage vonalat, vagy a két Iowa Te közül valakit.
több mint 6 éve
Ne erre már nehéz mit mondani...de kibasznam a tv-t az ablakon 😂Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Jachai Politie
pfefe8
Gergőke
több mint 6 éve
Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Jachai Politie
pfefe8
több mint 6 éve
Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Clelin Ferrell
pfefe8
több mint 6 éve
Winovich lesz az, nem hagyjuk másnak. A két W pedig úgy roppantja össze majd a zsebet, hogy UDFA cornerek is bőven elegek lesznek. 😁
több mint 6 éve
Ha nem lesz mar bent valamelyik top ILB, akkor A. J. Brown lesz, meglassa mindenki.
több mint 6 éve
Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Hokkerzon
pfefe8

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?
Steelers fan
több mint 6 éve
Rudi először harcolja ki a QB2 státuszt. Ha az megvan, szerintem pályára fog lépni, mert Ben azért szokott sérült lenni. Ha ott jól ugrik be akkor lehet hogy BB nem tölti ki a szerződését.Sőt, már odáig süllyedt, hogy ha nem sérült, akkor is sérült. 😛
bcsarli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Mármint arról a QB-ról beszélünk, aki minusz yardon állt még a harmadik negyedben a passzok tekintetében az első PO meccsén? Őszintén remélem, hogy a Varjak vele képzelik el a jövőt... 😊Szerintem rohadt mód nem ez a kérdés. Miközben a tavalyi istenített QB classból, nagyjából csakis az 1/1 teljesített az elvártaknak megfelelően
Klemó
és havas jackson, észak királya?
gedam
több mint 6 éve
Szerintem rohadt mód nem ez a kérdés. Miközben a tavalyi istenített QB classból, nagyjából csakis az 1/1 teljesített az elvártaknak megfelelően és egy Cards a tavalyi 10. pickje kapcsán azon gondolkodik, hogy most megint behúz valakit, akkor ha van egy frencsi QB-d, aki még 3 évig játszani akar, akkor hosszabbítasz vele és nem gondolkozol azon, hogy a 3. körben behúzott QB-d mikor próbáld, vagy ne próbáld. No és ez még akkor is így van, ha Ben - magához képest - nem a legjobb évét produkálta tavaly.A kérdés azt gondolom az, hogy a többlet kettő év helyett elég lenne egy, illetve mi az az összeg, amely Bennek fair ellenértéke tud lenni versus SB contenderként esetleg marad még hely a sapka alatt és nem utolsó sorban mik a kiszálló pozíciók.
Én azt gondolom, hogy a 3 év rendben van összességében. Mindösszesen 85 milliós szerződés 3 évre pedig mintegy 28 milla, amely fair (a mostani QB fizukhoz képest) még akkor is, ha egyértelmű, hogy SB diszkont itt nem nagyon van. A kiszállás költsége 2021-ben 12,5 millió, miközben 19 millát fognánk összességében, vagyis ha a következő 2 év teljesítménnyel nem párosul, akkor a 3. évben Ben simán kivágható a nagy szerződése ellenére, így nem mondanám, hogy rossz üzletet kötöttünk azzal, hogy Én több diszkontot vártam volna tőle, ha már SB-t akar nyerni velünk.