Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
SNF-el kezdünk a Pecc ellentwitter.com/ezlazar/status/1118536874547712001
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
A kiváló beef history széria a héten az AB84 vs Big Benről szólt. Enjoywww.youtube.com/watch?v=iVn37ndpkIc
több mint 6 éve
Kedves szurkerek a Steelers CEO mögszerezte And Foniko szine nem jellemzó uccsó bejegyzését a bucsu témájában, ezzel lezártnak tekintjük a lezárást mindenki bámészkoggyon máshóholnaptó...
youtu.be/4l0nwG7oYMA

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Zsidó ateista!Inkább nyilatkozzon valami orbitális f..ágot a csokimaki, minthogy a buzi órájáról menjen a diskurzus.igyvan most Mendenhall is megmonta hogy Bigben rasszista
kishaszi
sutianap
több mint 6 éve
Milyen ostoba f@szok játszottak ebben a csapatban az évek során...Jobban hangzott volna, ha Tomlint vagy Mike Vicket találja meg a rassz kártyával. 😂
steelersdepot.com/2019/04/former-steelers-rb-rashard-mendenhall-calls-ben-roethlisberger-a-racist-during-twitter-rant/?fbclid=IwAR08S5-WfD23DXYYHuIOvkf-vRNZoJODJaDvQATwqXvoOzoxkC_tCDfDztE
Klaci79
Né...gyüli egylet vagyunk, a Rúnarúl is a rasszizmusunkból ered, sőt Pittzburghben még a rabszolgák is fehérek voltak, annyira rasszista a környék, h oda se engedte be a Black People-t.
több mint 6 éve
Milyen ostoba f@szok játszottak ebben a csapatban az évek során...steelersdepot.com/2019/04/former-steelers-rb-rashard-mendenhall-calls-ben-roethlisberger-a-racist-during-twitter-rant/?fbclid=IwAR08S5-WfD23DXYYHuIOvkf-vRNZoJODJaDvQATwqXvoOzoxkC_tCDfDztE
több mint 6 éve
Inkább nyilatkozzon valami orbitális f..ágot a csokimaki, minthogy a buzi órájáról menjen a diskurzus.igyvan most Mendenhall is megmonta hogy Bigben rasszista
kishaszi

több mint 6 éve
Inkább nyilatkozzon valami orbitális f..ágot a csokimaki, minthogy a buzi órájáról menjen a diskurzus.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Visszavonult egykori cb-k forgatják neki fehér linebackerekkel rotációban.Én kifejezetten szeretem a mechanikus automatákat, annak ellenére, hogy a gyakoribb rendszerek közül szerintem legmacerásabb a fenntartása. De ha lenne fölös 52 millám, száz jobb ötletem lenne annál, mint hogy egy órában parkoltassam.52, meg egy kicsi : www.chrono24.hu/richardmille/rm-011-felipe-massa-rose-gold--id10211039.htmDe legalább szép órája van 😊Legalább ötven millió 😁
twitter.com/AB84/status/1114961076133568512
bcsarli
Nem rossz de ennyiért már órát is adnak
kapitnono
Gagyi, vannak 100 felettiek is 😊 És még nem is szépek.
bcsarli
Most abba nem is mennék bele, hogy az ízlésvilágunk ég és föld, mert ez szubjektív...
de ha ezek után olyan óraforgatója van, ami nem került legalább 10 millába, akkor műmájer a csávó. 😊
Jan
Ha lenne feles 52 millióm, egy Breguet-t azért vennék.
Mondjuk ezt:
www.chrono24.hu/breguet/brequet-classique-complications-5317-platinum-mens-watch-5317pt12pv0--id10480268.htm
És még maradna is egy kis pénz párezer szál Cohibára és párszáz üveg Ardbegre.
több mint 6 éve
Én kifejezetten szeretem a mechanikus automatákat, annak ellenére, hogy a gyakoribb rendszerek közül szerintem legmacerásabb a fenntartása. De ha lenne fölös 52 millám, száz jobb ötletem lenne annál, mint hogy egy órában parkoltassam.52, meg egy kicsi : www.chrono24.hu/richardmille/rm-011-felipe-massa-rose-gold--id10211039.htmDe legalább szép órája van 😊Legalább ötven millió 😁
bcsarli
kapitnono
bcsarli
Most abba nem is mennék bele, hogy az ízlésvilágunk ég és föld, mert ez szubjektív...
de ha ezek után olyan óraforgatója van, ami nem került legalább 10 millába, akkor műmájer a csávó. 😊
több mint 6 éve
Tampa, Chiefs, Titans és Panthers az ellenfelek az előszezonban.Ebből a Titans meccs országos TV-n lesz!
több mint 6 éve
egy szép óra nem azért szép mert kva drága.Annyiért már akad szép Patek, vagy Jaeger vagy mondjuk IWC. De még lehetne sorolni52, meg egy kicsi : www.chrono24.hu/richardmille/rm-011-felipe-massa-rose-gold--id10211039.htmDe legalább szép órája van 😊Legalább ötven millió 😁
bcsarli
kapitnono
bcsarli
kapitnono
Patek vagy a jaeger igen igen jók arany nélkül is(sőt)
több mint 6 éve
Annyiért már akad szép Patek, vagy Jaeger vagy mondjuk IWC. De még lehetne sorolni52, meg egy kicsi : www.chrono24.hu/richardmille/rm-011-felipe-massa-rose-gold--id10211039.htmDe legalább szép órája van 😊Legalább ötven millió 😁
bcsarli
kapitnono
bcsarli

több mint 6 éve
52, meg egy kicsi : www.chrono24.hu/richardmille/rm-011-felipe-massa-rose-gold--id10211039.htmDe legalább szép órája van 😊Legalább ötven millió 😁
bcsarli
kapitnono
több mint 6 éve
De legalább szép órája van 😊Legalább ötven millió 😁
bcsarli

több mint 6 éve
Ez igen...mekkora arc lett bumin:Az tetszik, hogy valaki AB tweet-je alá belinkelte azt a pár évvel ezelőtti Dolphins elleni lateralokkal megfűszerezett playt, amiből majdnem megcsináltuk a TD-t (és ezzel a PO-t) csak AB közben kilépett.
twitter.com/AB84/status/1114953676202762240
Klaci79
Egy másik pedig arra emlékezteti, hogy JuJu kiállt érte (Burfict)
Ááá, faszfej lett ez az ember.
több mint 6 éve
Szerintem egyre jobban felértékelődik az az ár amiért elment.Nem nyugszik!Teljesen beteg ez az ember. Minden egyes nappal jobban látszik , hogy még ilyen áron is jó hogy megszabadultunk tőle. Teljesen lejáratja magát.
www.instagram.com/p/BwAPQFxhIcz/?hl=hu
steelwolf
pfefe8
Nemrég még ki voltunk röhögve azért a két nyamvadt pickért, ha így folytatja (és ha így folytatja az a játékára is erőteljesen kihat majd) jó üzletként lesz elkönyvelve az egész.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Szerződtetve 3 ex AAF játékos: CB Kameron Kelly, LB JT Jones, and DT Winston Craig. Kelly volt már minden QB,S,WR-is korábban. Craig (DT) az Eagles-nél volt, előtte a Spiders-nél csinált 166 szerelést és 13,5 szekket. Ezek a szerződések mennyire befolyásolják az UDFA keretet?Idén a draft class sem valami erős, mondjuk a 4. körtől lefelé...nem ismerem az említett urakat, de gondolom, hogy bármelyik baromi boldog lenne, ha sikerülne rostert fognia. Nem gondolom, hogy nagy jelentősége lenne....hajrá, mutassák meg 😊
astroid
több mint 6 éve
Szerződtetve 3 ex AAF játékos: CB Kameron Kelly, LB JT Jones, and DT Winston Craig. Kelly volt már minden QB,S,WR-is korábban. Craig (DT) az Eagles-nél volt, előtte a Spiders-nél csinált 166 szerelést és 13,5 szekket. Ezek a szerződések mennyire befolyásolják az UDFA keretet?
több mint 6 éve
A szeretet legyőz mindent!twitter.com/LeVeonBell/status/1115325384092999693?s=19

több mint 6 éve
Nem vágom, hogy ez az AB téma miért van itt?Mivel Dupree nem hajlando lecsapni JuJu-t, igy masnak kell 8(
Ő már nem a mi játékosunk, szóval az ilyen közösségi médiás dolgaira nyugodtan lehetne reagálni a Raiders topikban, ez már az ő dolguk. Vagy ha valaki nálunk játszott, akkor annak minden megnyilvánulása örök időkig ránk tartozik? El kéne már engedni ezt a dolgot, csomó kérdés van a csapat háza táján, amiről tök érdekes vitát lehetne folytatni, helyette ez a műsor megy.
Jan
több mint 6 éve
Conner vót, odabaszNem vágom, hogy ez az AB téma miért van itt?A csapatunkkal kapcsolatban írogat, véleményez és nyíltan betámadja az egyik játékosunkat. Akit a csapattagok választottak az előző évad csapatMVP-jének.
Ő már nem a mi játékosunk, szóval az ilyen közösségi médiás dolgaira nyugodtan lehetne reagálni a Raiders topikban, ez már az ő dolguk. Vagy ha valaki nálunk játszott, akkor annak minden megnyilvánulása örök időkig ránk tartozik? El kéne már engedni ezt a dolgot, csomó kérdés van a csapat háza táján, amiről tök érdekes vitát lehetne folytatni, helyette ez a műsor megy.
Jan
Nem tudom, hogy Brownnak ez miért jó vagy mitől lesz őmaga több ettől, de nem elegáns. Persze nála régebb óta látszik a mentális destabilitás.
Sztem előbb utóbb előjön az egyik védőnkből a Burfict, addig húzza a rugót
Fast Willie
youtu.be/M9I0fWqgO0E

több mint 6 éve
Nem vágom, hogy ez az AB téma miért van itt?A csapatunkkal kapcsolatban írogat, véleményez és nyíltan betámadja az egyik játékosunkat. Akit a csapattagok választottak az előző évad csapatMVP-jének.
Jan
Nem tudom, hogy Brownnak ez miért jó vagy mitől lesz őmaga több ettől, de nem elegáns. Persze nála régebb óta látszik a mentális destabilitás.
Sztem előbb utóbb előjön az egyik védőnkből a Burfict, addig húzza a rugót