Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
nem, és ezt nem is mondta senkiAmi a PO-ba került...Így utólag megnézve már-már röhejes...es azon a meccsen ez sokadik bírói hiba volt, legalább 4. false start, aztán még a többi...
twitter.com/steelblitzburgh/status/1126323885325148161?s=21
Klaci79
zzz888
ThundersNFL
ott volt a többi elvesztett, elbalfaszkodott meccs,
több mint 7 éve
Ha a többi 15 meccsen minden oké lett volna sok nem múlik pár false starton. Egy PO sose egy-két meccsen múlik, ha a többi rendben van. Ezért alapszakasz.Ami a PO-ba került...Így utólag megnézve már-már röhejes...es azon a meccsen ez sokadik bírói hiba volt, legalább 4. false start, aztán még a többi...
Klaci79
zzz888
ThundersNFL
több mint 7 éve
Ami a PO-ba került...Így utólag megnézve már-már röhejes...es azon a meccsen ez sokadik bírói hiba volt, legalább 4. false start, aztán még a többi...
Klaci79
zzz888
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Így utólag megnézve már-már röhejes...es azon a meccsen ez sokadik bírói hiba volt, legalább 4. false start, aztán még a többi...
Klaci79
több mint 7 éve
Így utólag megnézve már-már röhejes...twitter.com/steelblitzburgh/status/1126323885325148161?s=21
több mint 7 éve
Úgy látom Bushon kívül mindenkivel aláírtunk!
több mint 7 éve
Inkább legyen félkör és ne hülyüljön meg a gyerek.Ha a sorozat kezdetét nézzük (SH 4 év, AB 8 év) akkor leghamarabb 12 múlva hülyül meg.
no flacco
Hülyüljön, nem fog érdekelni. 😁
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Inkább legyen félkör és ne hülyüljön meg a gyerek.
több mint 7 éve
Amit Mufasa az élet körforgásának hívna a gyorslábúaknál:Santonio Holmes 1. kör 2006-os Draft elkapó/visszahordó
2010-ben eladjuk egy 5. körért off-field problémák miatt
Az érte kapott 5. körért visszahoztuk Bryant McFadden-t + egy 6. körös húzást.
Az így kapott 6. körös húzással kiválasztjuk Antonio Brown-t a 2010-es drafton elkapó/visszahordónak
2019-ben AB-t csúnya válás és pályán kívüli problémák miatt eladjuk egy 3. és egy 5. körös húzásért.
A 2019-es Drafton az érte kapott húzással kiválasztjuk Diontae Johnson elkapó/visszahordót.
Akkor most lehet reménykedni a körforgásban, vagy inkább ne? Én amondó vagyok, örülök, hogy megtörtént...várom a következő kört 😊
És lehet bízni az első körös trade up történetünkben is SB MVP, Troy után reméljük nem lőttünk mellé most sem.
Ha meg nem, legalább történt valami...
Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
Nem semmi meccse volt!több mint 7 éve
twitter.com/Caligueri/status/1124601765201154048Még a végén összeáll a Shazier-Bush LB sor! 😃
Klaci79
több mint 7 éve
Csak most néztem meg pár felvételt erről a srácról, (mert rendes fotelszurkolóként eddig azt sem tudtam hogy fekete vagy fehér) és annyit mondhatok, hogy nekem nagyon tetszik.Napi érdekes: Sutton Smith 2017-es szezonja a második legmagasabb értékelést kapta a PFF-től 2014-óta mért EDGE college játékosok szezonjai között.Nem kérdés a produktivitás, de ugye ez a másodosztályú támadó falak ellen volt. A probléma pont ott van, hogy jobb, technikásabb első osztályú falemberek ellen már gondjai vannak, hát még az NFL kiválasztott tenyészlovai (vagyis tehenei... 😊) ellen milyenek lesznek.
Spy
Én azt gondoltam, hogy Smith-t belülre mozgatnánk, de Colbert most arról beszélt, hogy Smith-t az OLB rotációba raknák bele. Lehet egyébként az sokat fog érni, ha valaki kívül és belül is képes lesz majd játszani (persze az ST alap lesz, ha rostert akar fogni)
Klemó
Legjobban az, ahogy befejezi a playeket. Ez a srác meg tud érkezni. Engem egy kicsit és nagyon távolról Harrisonra emlékeztet a technikája. Nem tudom hogy NFL falemberekkel mire megy majd, lehet hogy megeszik reggelire, de ha lesz pár play amikor odaér a QB-hoz, azok valszeg mind benne lesznek az év végi "best of Steelers D" videóban. 😊
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
Napi érdekes: Sutton Smith 2017-es szezonja a második legmagasabb értékelést kapta a PFF-től 2014-óta mért EDGE college játékosok szezonjai között.Nem kérdés a produktivitás, de ugye ez a másodosztályú támadó falak ellen volt. A probléma pont ott van, hogy jobb, technikásabb első osztályú falemberek ellen már gondjai vannak, hát még az NFL kiválasztott tenyészlovai (vagyis tehenei... 😊) ellen milyenek lesznek.
Spy
Én azt gondoltam, hogy Smith-t belülre mozgatnánk, de Colbert most arról beszélt, hogy Smith-t az OLB rotációba raknák bele. Lehet egyébként az sokat fog érni, ha valaki kívül és belül is képes lesz majd játszani (persze az ST alap lesz, ha rostert akar fogni)
több mint 7 éve
Napi érdekes: Sutton Smith 2017-es szezonja a második legmagasabb értékelést kapta a PFF-től 2014-óta mért EDGE college játékosok szezonjai között.
több mint 7 éve
Nem, akkor ő lesz a ti Tony Romotók. Ő volt nem draftolt rookie anno, szintén a másodosztályból. 😊Minicampre jön majd Big Ben utóda, a tavalyi FCS év támadójátékosa, és a (Steve McNair csúcsát megdöntve) legtöbb passzolt yarddal rendelkező másodosztályú QB evör, Devlin Hodges.Ha bejön akkor ő lesz a mi Tom Brady-nk 😆
www.fcs.football/cfb/story.asp?i=20190427213912905391204&ref=rec&tm=&src=FCS
iktriad
Gyurci77
több mint 7 éve
Minicampre jön majd Big Ben utóda, a tavalyi FCS év támadójátékosa, és a (Steve McNair csúcsát megdöntve) legtöbb passzolt yarddal rendelkező másodosztályú QB evör, Devlin Hodges.Ha bejön akkor ő lesz a mi Tom Brady-nk 😆
www.fcs.football/cfb/story.asp?i=20190427213912905391204&ref=rec&tm=&src=FCS
iktriad
több mint 7 éve
Minicampre jön majd Big Ben utóda, a tavalyi FCS év támadójátékosa, és a (Steve McNair csúcsát megdöntve) legtöbb passzolt yarddal rendelkező másodosztályú QB evör, Devlin Hodges.www.fcs.football/cfb/story.asp?i=20190427213912905391204&ref=rec&tm=&src=FCS
több mint 7 éve
Úgy látom/olvasom a híreket, hogy lényegében Marcus Allen miatt nem jött safety. Benne látnak annyi fejlődést, hogy idén már ott lesz Edmunds/Davis mellett. Mondjuk Allen is inkább SS-nek való, de Davisből tavaly túl sokat kaptunk.Én kifejezetten Olaf kapcsán látok optimizmust és ez jó mindenképp, mert ez azt jelenti, hogy idén tényleg megkapja a lehetőséget és ezért sem hoztunk OLB-t. Ha pedig hozunk majd, mert Dupree befuccsol, akkor az első-két körben fogunk majd jövőre. Nekem így utólag semmi gondon nincs azzal, hogy nem Winóra mozdultunk rá a 3. kör elején.
Mondjuk a:
Heyward-Hargrave-Tuitt
Watt-Bush-Williams-Ola(Dupree)
Haden-Allen-Edmunds-Nelson
11 nekem tetszik, mint ahogy a:
Heyward-Tuitt
Haden-Hilton(Nelson)-Allen(Davis)-Edmunds-Layne
11 is.
Klaci79
Ez az ott van Marcus Allen, nomeg Hilton, nomeg Sutton nekem sokkal inkább kincstári optimizmus és én kifejezetten hiszem, hogy lesni fogjuk a leeső értékeket a végső csapatszűkítések után. Megjegyzem ugyanez a véleményem a TE poszt kapcsán is. Bárhogy nézegetem az új szerzeményünket, Én még azt is el tudom képzelni, hogy rosterre se kerül. (nekem ez a pick az ami Willienél Bush.....nem tudok kibékülni vele na)
több mint 7 éve
Nem lehet véletlen, hogy idén 3 új arc WR-ünk van:A killer B-s idején még BuBu Smith-Schuster is volt a neve 😊
Diontae Johnson
Diontae Spencer
Donte Moncrief
A WR edző pedig ugyebár Darryl Drake....készül a Killer "D"?
Talán DuDu Smith-Schusterrel jól fog ez kinézni 😀
Klaci79
több mint 7 éve
Nem lehet véletlen, hogy idén 3 új arc WR-ünk van:Na megDonald is lehet killer d. 😆
Diontae Johnson
Diontae Spencer
Donte Moncrief
Klaci79
több mint 7 éve
Nem lehet véletlen, hogy idén 3 új arc WR-ünk van:Diontae Johnson
Diontae Spencer
Donte Moncrief
több mint 7 éve
Úgy látom/olvasom a híreket, hogy lényegében Marcus Allen miatt nem jött safety. Benne látnak annyi fejlődést, hogy idén már ott lesz Edmunds/Davis mellett. Mondjuk Allen is inkább SS-nek való, de Davisből tavaly túl sokat kaptunk. Mondjuk a:
Heyward-Hargrave-Tuitt
Haden-Allen-Edmunds-Nelson
11 nekem tetszik, mint ahogy a:
Heyward-Tuitt
Haden-Hilton(Nelson)-Allen(Davis)-Edmunds-Layne
11 is.
több mint 7 éve
Ki a tököm az a Simmons???Én csak erre emlékszem:
images.app.goo.gl/pKmiBnF35P81psa97
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."