Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem vágom, hogy ez az AB téma miért van itt?Hát mert a mi játékosunkat kóstolgatja 😊
Ő már nem a mi játékosunk, szóval az ilyen közösségi médiás dolgaira nyugodtan lehetne reagálni a Raiders topikban, ez már az ő dolguk. Vagy ha valaki nálunk játszott, akkor annak minden megnyilvánulása örök időkig ránk tartozik? El kéne már engedni ezt a dolgot, csomó kérdés van a csapat háza táján, amiről tök érdekes vitát lehetne folytatni, helyette ez a műsor megy.
Jan
több mint 6 éve
Nem vágom, hogy ez az AB téma miért van itt? Ő már nem a mi játékosunk, szóval az ilyen közösségi médiás dolgaira nyugodtan lehetne reagálni a Raiders topikban, ez már az ő dolguk. Vagy ha valaki nálunk játszott, akkor annak minden megnyilvánulása örök időkig ránk tartozik? El kéne már engedni ezt a dolgot, csomó kérdés van a csapat háza táján, amiről tök érdekes vitát lehetne folytatni, helyette ez a műsor megy.
több mint 6 éve
Nem nyugszik!Teljesen beteg ez az ember. Minden egyes nappal jobban látszik , hogy még ilyen áron is jó hogy megszabadultunk tőle. Teljesen lejáratja magát.
www.instagram.com/p/BwAPQFxhIcz/?hl=hu
steelwolf
Steelers fan
több mint 6 éve
Ez a beleállás JuJuba milyen szánalmas már, te jó ég. Elképesztő mennyire lerombolta Brown a saját hírnevét, a kutya nem akar majd a csapattársa lenni, Vegas ide vagy oda.En szivesen lennek a csapattarsa. Szivesen zsebre tennem a veteran minimumot, nem lenne gondom a dologgal.
Cruyffista
több mint 6 éve
Mindegy, jó ezt többször is látni 😊Sorry igazad van, mikor beraktam picit letekertem de nem addig 😀twitter.com/BleacherReport/status/1114992050435497987Picit tekerj le 😉
kapitnono
Matthew99
kapitnono
több mint 6 éve
Sorry igazad van, mikor beraktam picit letekertem de nem addig 😀twitter.com/BleacherReport/status/1114992050435497987Picit tekerj le 😉
kapitnono
Matthew99

több mint 6 éve
twitter.com/BleacherReport/status/1114992050435497987Picit tekerj le 😉
kapitnono

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Könnyen lehet....bár a mai passzorientált ligában a 5106/190-es méretekkel rendelkező játékos is az össze játékot a pályán tölti, úgyhogy felment az értékük...Murphy a helyeteken meglepő lenne ha még bent lenne.En meg szinte biztos vagyok az ellenkezojeben...undersized CB...aki lehet az NFLben nickel cornerkent lehet nagyon jo. Ez nem top15 tulajdonsag...
Janek
Klemó
de valóban...jó slot CB-t hátrébb is talál az ember, így ez csökkenti a legjobbak értékét is
több mint 6 éve
Murphy a helyeteken meglepő lenne ha még bent lenne.végre egyszer nem hátra gondolkodunk, hogy ki lenne jó a 3. körből behúzni az elsőben, hanem egy valóban első körös CB-t is megnézünk...
Janek
több mint 6 éve
Ez a beleállás JuJuba milyen szánalmas már, te jó ég. Elképesztő mennyire lerombolta Brown a saját hírnevét, a kutya nem akar majd a csapattársa lenni, Vegas ide vagy oda.
több mint 6 éve
ez is benne van. Érdekes lesz a cb class elég nagy a szórás ki kit hová teszMurphy a helyeteken meglepő lenne ha még bent lenne.En meg szinte biztos vagyok az ellenkezojeben...undersized CB...aki lehet az NFLben nickel cornerkent lehet nagyon jo. Ez nem top15 tulajdonsag...
Janek
Klemó
több mint 6 éve
Valaki magyarázza már el a csokitónak, hogy 16 meccs, 64 negyed, 900 perc áll rendelkezésre alsó hangon a csapatoknak kiérdemelni a rájátszást. Magyarán nem egy playen múlik. A Coltsnak se Van der Jagten ment el a továbbjutás...Konkrétan a nyakába varrta az egész szezonunkat...Ez igen...mekkora arc lett bumin:Itt most ugye JuJu-t kóstolgatja az elejtett elkapás miatt?
twitter.com/AB84/status/1114953676202762240
Klaci79
bcsarli
Gergőke
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Murphy a helyeteken meglepő lenne ha még bent lenne.En meg szinte biztos vagyok az ellenkezojeben...undersized CB...aki lehet az NFLben nickel cornerkent lehet nagyon jo. Ez nem top15 tulajdonsag...
Janek
több mint 6 éve
Konkrétan a nyakába varrta az egész szezonunkat...Ez igen...mekkora arc lett bumin:Itt most ugye JuJu-t kóstolgatja az elejtett elkapás miatt?
Klaci79
bcsarli
több mint 6 éve
Ez igen...mekkora arc lett bumin:Itt most ugye JuJu-t kóstolgatja az elejtett elkapás miatt?
Klaci79
több mint 6 éve
Murphy a helyeteken meglepő lenne ha még bent lenne.
több mint 6 éve
mobile.twitter.com/TeamJuJu/status/1114971652247318528
több mint 6 éve
Dupree neve lemaradt! 🤣
Matthew99
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ez igen...mekkora arc lett bumin:5 gyerek ide vagy oda,csak kiderült, hogy AB mégis csak egy picsa.
Klaci79
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ez igen...mekkora arc lett bumin:Majd lefejeli őt is! 😁
Klaci79
Leszarom Brownt....ez milyen????Igazi Harcos!
www.instagram.com/p/Bv93QvvgL-1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
Persze továbbra is tartom, amit írtam, de basszus.....nem semmi.......
Klemó