Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Így utólag megnézve már-már röhejes...
 twitter.com/steelblitzburgh/status/1126323885325148161?s=21
Klaci79
es azon a meccsen ez sokadik bírói hiba volt, legalább 4. false start, aztán még a többi...
zzz888
Ami a PO-ba került...
ThundersNFL
nem, és ezt nem is mondta senki
ott volt a többi elvesztett, elbalfaszkodott meccs,
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 650 — #NoStress
Klaci79
es azon a meccsen ez sokadik bírói hiba volt, legalább 4. false start, aztán még a többi...
zzz888
Ami a PO-ba került...
ThundersNFL
Ha a többi 15 meccsen minden oké lett volna sok nem múlik pár false starton. Egy PO sose egy-két meccsen múlik, ha a többi rendben van. Ezért alapszakasz.

több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 397 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Klaci79
zzz888
Ami a PO-ba került...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 036 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Úgy látom Bushon kívül mindenkivel aláírtunk!
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 952 — Steelers fan
Inkább legyen félkör és ne hülyüljön meg a gyerek.
no flacco
Ha a sorozat kezdetét nézzük (SH 4 év, AB 8 év) akkor leghamarabb 12 múlva hülyül meg.
Hülyüljön, nem fog érdekelni. 😁

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Inkább legyen félkör és ne hülyüljön meg a gyerek.
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Amit Mufasa az élet körforgásának hívna a gyorslábúaknál:

Santonio Holmes 1. kör 2006-os Draft elkapó/visszahordó

2010-ben eladjuk egy 5. körért off-field problémák miatt
Az érte kapott 5. körért visszahoztuk Bryant McFadden-t + egy 6. körös húzást.

Az így kapott 6. körös húzással kiválasztjuk Antonio Brown-t a 2010-es drafton elkapó/visszahordónak

2019-ben AB-t csúnya válás és pályán kívüli problémák miatt eladjuk egy 3. és egy 5. körös húzásért.

A 2019-es Drafton az érte kapott húzással kiválasztjuk Diontae Johnson elkapó/visszahordót.

Akkor most lehet reménykedni a körforgásban, vagy inkább ne? Én amondó vagyok, örülök, hogy megtörtént...várom a következő kört 😊

És lehet bízni az első körös trade up történetünkben is SB MVP, Troy után reméljük nem lőttünk mellé most sem.

Ha meg nem, legalább történt valami...

Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 036 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem semmi meccse volt!

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/58407593_565187303973038_6115142717711319040_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=iEmXw4WMa98Q7kNvwEcmz0x&_nc_oc=AdosrmLYupQn1JhgIyBxI_STIFqdvAkhEPTb9hzwJCBdWYWqsho0Ct5cfQzvhVwh0wo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=7tqzF-fxmxIllg_XGcTNBg&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQD4zLVMxWKEFav3wByYmTkRN4y5KmLSYbYeP9XPGtwGeQ&oe=6A4989CD
2,7 Mio. Aufrufe · 13.991 Reaktionen | The time James Harrison TOOK OVER against the Ravens: 10 tackles. 6 QB hits. 3.5 sacks. 3 forced fumbles. 1 fumble recovery. 1 interception 😳😳 (Nov. 5, 2007) | NFL
The time James Harrison TOOK OVER against the Ravens: 10 tackles. 6 QB hits. 3.5 sacks. 3 forced fumbles. 1 fumble recovery. 1 interception 😳😳 (Nov. 5, 2007)
több mint 7 éve
 twitter.com/Caligueri/status/1124601765201154048
Klaci79
Még a végén összeáll a Shazier-Bush LB sor! 😃
több mint 7 éve
 twitter.com/Caligueri/status/1124601765201154048
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 712 — Steelers fan
Napi érdekes: Sutton Smith 2017-es szezonja a második legmagasabb értékelést kapta a PFF-től 2014-óta mért EDGE college játékosok szezonjai között.

Spy
Nem kérdés a produktivitás, de ugye ez a másodosztályú támadó falak ellen volt. A probléma pont ott van, hogy jobb, technikásabb első osztályú falemberek ellen már gondjai vannak, hát még az NFL kiválasztott tenyészlovai (vagyis tehenei... 😊) ellen milyenek lesznek.

Én azt gondoltam, hogy Smith-t belülre mozgatnánk, de Colbert most arról beszélt, hogy Smith-t az OLB rotációba raknák bele. Lehet egyébként az sokat fog érni, ha valaki kívül és belül is képes lesz majd játszani (persze az ST alap lesz, ha rostert akar fogni)
Klemó
Csak most néztem meg pár felvételt erről a srácról, (mert rendes fotelszurkolóként eddig azt sem tudtam hogy fekete vagy fehér) és annyit mondhatok, hogy nekem nagyon tetszik.

Legjobban az, ahogy befejezi a playeket. Ez a srác meg tud érkezni. Engem egy kicsit és nagyon távolról Harrisonra emlékeztet a technikája. Nem tudom hogy NFL falemberekkel mire megy majd, lehet hogy megeszik reggelire, de ha lesz pár play amikor odaér a QB-hoz, azok valszeg mind benne lesznek az év végi "best of Steelers D" videóban. 😊

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Napi érdekes: Sutton Smith 2017-es szezonja a második legmagasabb értékelést kapta a PFF-től 2014-óta mért EDGE college játékosok szezonjai között.

Spy
Nem kérdés a produktivitás, de ugye ez a másodosztályú támadó falak ellen volt. A probléma pont ott van, hogy jobb, technikásabb első osztályú falemberek ellen már gondjai vannak, hát még az NFL kiválasztott tenyészlovai (vagyis tehenei... 😊) ellen milyenek lesznek.

Én azt gondoltam, hogy Smith-t belülre mozgatnánk, de Colbert most arról beszélt, hogy Smith-t az OLB rotációba raknák bele. Lehet egyébként az sokat fog érni, ha valaki kívül és belül is képes lesz majd játszani (persze az ST alap lesz, ha rostert akar fogni)
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 203 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Minicampre jön majd Big Ben utóda, a tavalyi FCS év támadójátékosa, és a (Steve McNair csúcsát megdöntve) legtöbb passzolt yarddal rendelkező másodosztályú QB evör, Devlin Hodges.
 www.fcs.football/cfb/story.asp?i=20190427213912905391204&ref=rec&tm=&src=FCS
iktriad
Ha bejön akkor ő lesz a mi Tom Brady-nk 😆
Gyurci77
Nem, akkor ő lesz a ti Tony Romotók. Ő volt nem draftolt rookie anno, szintén a másodosztályból. 😊
több mint 7 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Minicampre jön majd Big Ben utóda, a tavalyi FCS év támadójátékosa, és a (Steve McNair csúcsát megdöntve) legtöbb passzolt yarddal rendelkező másodosztályú QB evör, Devlin Hodges.
iktriad
Ha bejön akkor ő lesz a mi Tom Brady-nk 😆
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 203 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Úgy látom/olvasom a híreket, hogy lényegében Marcus Allen miatt nem jött safety. Benne látnak annyi fejlődést, hogy idén már ott lesz Edmunds/Davis mellett. Mondjuk Allen is inkább SS-nek való, de Davisből tavaly túl sokat kaptunk.
Mondjuk a:
Heyward-Hargrave-Tuitt
Watt-Bush-Williams-Ola(Dupree)
Haden-Allen-Edmunds-Nelson
11 nekem tetszik, mint ahogy a:
Heyward-Tuitt
Haden-Hilton(Nelson)-Allen(Davis)-Edmunds-Layne
11 is.
Klaci79
Én kifejezetten Olaf kapcsán látok optimizmust és ez jó mindenképp, mert ez azt jelenti, hogy idén tényleg megkapja a lehetőséget és ezért sem hoztunk OLB-t. Ha pedig hozunk majd, mert Dupree befuccsol, akkor az első-két körben fogunk majd jövőre. Nekem így utólag semmi gondon nincs azzal, hogy nem Winóra mozdultunk rá a 3. kör elején.

Ez az ott van Marcus Allen, nomeg Hilton, nomeg Sutton nekem sokkal inkább kincstári optimizmus és én kifejezetten hiszem, hogy lesni fogjuk a leeső értékeket a végső csapatszűkítések után. Megjegyzem ugyanez a véleményem a TE poszt kapcsán is. Bárhogy nézegetem az új szerzeményünket, Én még azt is el tudom képzelni, hogy rosterre se kerül. (nekem ez a pick az ami Willienél Bush.....nem tudok kibékülni vele na)
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 765
😀
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 540 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nem lehet véletlen, hogy idén 3 új arc WR-ünk van:
Diontae Johnson
Diontae Spencer
Donte Moncrief
A WR edző pedig ugyebár Darryl Drake....készül a Killer "D"?
Talán DuDu Smith-Schusterrel jól fog ez kinézni 😀
Klaci79
A killer B-s idején még BuBu Smith-Schuster is volt a neve 😊

több mint 7 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Diontae Johnson
Diontae Spencer
Donte Moncrief
Klaci79
Na megDonald is lehet killer d. 😆
több mint 7 éve
Diontae Johnson
Diontae Spencer
Donte Moncrief
több mint 7 éve
Úgy látom/olvasom a híreket, hogy lényegében Marcus Allen miatt nem jött safety. Benne látnak annyi fejlődést, hogy idén már ott lesz Edmunds/Davis mellett. Mondjuk Allen is inkább SS-nek való, de Davisből tavaly túl sokat kaptunk.
Mondjuk a:
Heyward-Hargrave-Tuitt
Haden-Allen-Edmunds-Nelson
11 nekem tetszik, mint ahogy a:
Heyward-Tuitt
Haden-Hilton(Nelson)-Allen(Davis)-Edmunds-Layne
11 is.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 195 — Steelers fan
Ki a tököm az a Simmons???

Én csak erre emlékszem:

images.app.goo.gl/pKmiBnF35P81psa97

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."