Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Rudi először harcolja ki a QB2 státuszt. Ha az megvan, szerintem pályára fog lépni, mert Ben azért szokott sérült lenni. Ha ott jól ugrik be akkor lehet hogy BB nem tölti ki a szerződését.

több mint 6 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
Amíg a Lőcs hátulról támasztja a Pouncey-t addig a Rudi betúrósodik.

Ben vs Rudolph. Utóbbi még nem mutatott semmit. Lehet ha esélyt kap ő lesz az új frenchise qb. Vagy nem.
Ui: Rodgers hány évet padozott? 😊
Gyurci77

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
Ben vs Rudolph. Utóbbi még nem mutatott semmit. Lehet ha esélyt kap ő lesz az új frenchise qb. Vagy nem.
Gyurci77
2 év letöltendő volt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
Ahogy én látom..

Bushnak szinte csak a poszt betöltöttsége miatt örülnék!
Murphy oké-oké, de nem kicsi egy picit!?
Nekem a 2. naposak tetszenek inkább-
Winovich(24 évesen jön a draftra?!),
Moreau, RodneyAnderson,
Hollywood-Gondolom az AB faktor miatt nincs rá esély, meg gondolom már nem is lesz bent!
------------------------------------------------------------------
Bennek örülök is meg nem is! Összejön egy jó #D akkor még lehet egy utolsó tánc! De így meg Rudi kuka!
steelwolf
bust kiviszi a Lions, ezt most tuttira mongyák

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 285 — Így remélem megfelelek nektek.....
Itt az egy Big Ben mindfelett elv érvényesül úgy tűnik. 😉 Végül is neki gyűrűből már kettő van 😊
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 926
fórum:

FK
Tavaly vezette a ligát passzkísérletekben (675), sikeres passzokban (452), passzolt yardokban (5129), a 34 passzolt TD-je pedig karriercsúcs volt. Ugyanakkor a Steelers csak 9-6-1-gyel fejezte be az alapszakaszt és lemaradt a rájátszásról.

komment:
ezekhez a statokhoz AB is kellett (csak szólok)

Megosztás ›
Profilkép
Bélabá a csótány • egy órája

Kamu.
Ezt egymaga dobálta össze.
Nem kell a csótánykodás...
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
 pbs.twimg.com/media/D48j1trUEAEeYmh.png
Idén 25,2 millió lesz a teljes, jövőre 32,5, 2021-ben 33,5.
20 és 21 millió lesz a base 20-21-ben.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
egyébként ha ben kikerült volna a piacra mi lett volna az értéke, milyen fizut kaphatott volna szerinted? 45milla/két évért nem maradt volna ugyanúgy a seggén?
gedam
Passz, csak a vakvilágba tudnék számot mondani. 37 éves hall of famereket, aki ha olyanja van, tud is még hall of famer módján játszani, de közben vannak "isssue"-jai is, nem gyakran lát a free agent piac. 😊 Hasraütésre, szerintem körülbelül piacon is ennyit kapna.

Nem mintha számítana, mert itt már összenövés esete áll fenn. Big Bennek sincs igazán másutt helye - megszokni, beleállni, csinálni, jónak lenni, nem olyan alkat ő hogy ebbe ő belemenne. Akkor inkább visszavonulna. És a Steelersnek sincs értelme most fájrontot mondani alternatíva, utódjelölt nélkül. Ilyen összenövések esetén a legjobb békében megegyezni, hogy mindenki elégedett legyen. Lehet, hogy le tudtak volna nyomni a torkán egy olcsóbb dealt, de annak megvan az a veszélye, hogy válaszul Big Ben meg belesz*rik. Így legalább motivált lesz. Megér plusz 5-6-8 millió-t a motiváltság, elvégre ő rajta múlik leginkább még mindig a csapat sikeressége.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 568 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ahogy én látom..

Bushnak szinte csak a poszt betöltöttsége miatt örülnék!
Murphy oké-oké, de nem kicsi egy picit!?
Nekem a 2. naposak tetszenek inkább-
Winovich(24 évesen jön a draftra?!),
Moreau, RodneyAnderson,
Hollywood-Gondolom az AB faktor miatt nincs rá esély, meg gondolom már nem is lesz bent!
------------------------------------------------------------------
Bennek örülök is meg nem is! Összejön egy jó #D akkor még lehet egy utolsó tánc! De így meg Rudi kuka!
több mint 6 éve
gedam 6 478
ben over 30
rasztakurva
sutianap
2 év 68 millió az nfl.com szerint. Az idei 17 milliót beszámolva 3 év 85 millióra jön majd ki. kevesebb mint 30-ra. Már a kifizetett pénz.

Aztán hogy ezt hogyan könyvelik majd le az kiderül. Elvileg van 17 millió még idénre, beleférne hogy pár millával könnyítsék a 2020/21-es cap hitet. De a Steelers gyakorlatot ismerve inkább a fordítottját tippelem (lemegy majd a 2019 és átlag fölé ugrik a 2020 és 21)
peterk2005
egyébként ha ben kikerült volna a piacra mi lett volna az értéke, milyen fizut kaphatott volna szerinted? 45milla/két évért nem maradt volna ugyanúgy a seggén?
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
ben over 30
rasztakurva
sutianap
2 év 68 millió az nfl.com szerint. Az idei 17 milliót beszámolva 3 év 85 millióra jön majd ki. kevesebb mint 30-ra. Már a kifizetett pénz.

Aztán hogy ezt hogyan könyvelik majd le az kiderül. Elvileg van 17 millió még idénre, beleférne hogy pár millával könnyítsék a 2020/21-es cap hitet. De a Steelers gyakorlatot ismerve inkább a fordítottját tippelem (lemegy majd a 2019 és átlag fölé ugrik a 2020 és 21)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Menek Halott Pízt haagatni

We're FUCKED
több mint 6 éve
ben over 30
rasztakurva

több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Abban a "szerencsés" helyzetben vagyunk, hogy ha a védelembe húzunk egy elsőkörösnek jósolt srácot, akkor vigyoroghatunk, mert nincs az a poszt, ahova ne férne el az erősítés. A támadóoldalon csak Brownt vagy valamelyik csoda TE-et tudnám elfogadni.
több mint 6 éve
Akkora katyvasz lesz, ha holnap a Cards nem Mörit viszi, a Bucs kitrédel a Giants elől, Elway meg majd nem tudja hova mozogjon a Lokjjáért. Ugyhogy várható lenne ezek alapján az ILB csúszás, a passrusher őrületből kimaradnék. Szerintem nincs 1. körös talent CBbe, lehet downtrade kéne, s elhozni Fantot, azzal sokkal előrébb lennénk mint bárkimással.
sutianap
Downtrade és Fant? Amilyen hype van Fant körül én azon csodálkoznék, hogy a 20. poziban még bent lenne, a pláne, hogy lejjebb. Nomeg nem az a csapat vagyunk, aki egy TE-re, mint elkapó gépre tekint. Hockenson már más világ, és ha nem lenne a D prioritás állítom rá vadásznánk is.

A Cards valóban kavarhatja a szálakat és szerintem fogja is. Ha nem hülye, akkor még ad egy esélyt Rosennek és tuti áron eladja az 1/1-et (nekem Murray sokkal nagyobb kockázat ennél). Nagyjából top5-ig nem tud mellényúlni, szépen betárazhat idénre, vagy jövőre pickekből.
Klemó
attól függ mit tartanak a csapatok egy topTE értékéről, ugyanezen school, iowa blocking double - bizonyos Kittle nevű 5. kört ért, s ő az amiér most meg van hajtva a Ferenc császár féle doubleTE, de azér nem érnek ők 1/20at. De persze draft van és minden párhuzamot mindenkibe be lehet préselni, de van az a bizonyos görög aki aszonta kétszer nem vizez utyanúty a lábvíz....

Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Ezzel a Ben hosszabbítással igen eldőlt Rudi sorsa is! Vagy bust vagy a draft előtt, alatt megpróbáljuk elcserélni. Szerintetek?
altoreg79
Szerintem semmi váratlan nem történt, Rudinak sem. Az már tavaly eldőlt, hogy Ben maradni szeretne és azt csak a legvérmesebbek gondolták, hogy nem fogunk hosszabbítani vele.

Rudinak jelenleg nincs értéke, tekintve, hogy 3. számú QB volt. Idén - minden bizonnyal - második számú lesz és ha az előszezonban szépen mozog és főszezonban (ég ne adja, hogy Ben sérülése okán) bizonyít, akkor jövőre lehet a trade felmerülhet, de csak akkor. Akit eltrade-elünk (most) az legfeljebb Dobbs lesz, de mivel az Steelers policy, hogy 3 QB-t tartunk, így ennek sem látom valószínűségét nagyon nagynak.
több mint 6 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64
Ezzel a Ben hosszabbítással igen eldőlt Rudi sorsa is! Vagy bust vagy a draft előtt, alatt megpróbáljuk elcserélni. Szerintetek?
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Akkora katyvasz lesz, ha holnap a Cards nem Mörit viszi, a Bucs kitrédel a Giants elől, Elway meg majd nem tudja hova mozogjon a Lokjjáért. Ugyhogy várható lenne ezek alapján az ILB csúszás, a passrusher őrületből kimaradnék. Szerintem nincs 1. körös talent CBbe, lehet downtrade kéne, s elhozni Fantot, azzal sokkal előrébb lennénk mint bárkimással.
sutianap
Downtrade és Fant? Amilyen hype van Fant körül én azon csodálkoznék, hogy a 20. poziban még bent lenne, a pláne, hogy lejjebb. Nomeg nem az a csapat vagyunk, aki egy TE-re, mint elkapó gépre tekint. Hockenson már más világ, és ha nem lenne a D prioritás állítom rá vadásznánk is.

A Cards valóban kavarhatja a szálakat és szerintem fogja is. Ha nem hülye, akkor még ad egy esélyt Rosennek és tuti áron eladja az 1/1-et (nekem Murray sokkal nagyobb kockázat ennél). Nagyjából top5-ig nem tud mellényúlni, szépen betárazhat idénre, vagy jövőre pickekből.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kész is a hosszabbítás Schefter szerint, 2 évvel tolják ki az idén lejáró szerződését.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Közben Schefter információi szerint még a draft előtt új szerződést szeretnénk adni Big Bennek.
Gergőke
Elvileg ma estig kész is lesz.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Közben Schefter információi szerint még a draft előtt új szerződést szeretnénk adni Big Bennek.

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Az a kérdés, ki lesz idén a Virginia-i szerzeményünk?
több mint 6 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
több mint 6 éve