Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Chase nagy kedvencem nekem is, a kis csapatkámba is draftoltam minap (2. kör), de ettől még azért igaz az, hogy egyrészt nem ordas nagy need, másrészt azért egy Ferrell előtte van és ha bent lesz ő, akkor sokkal inkább rajta gondolkodunk el és nem Chase-en.Egyébként a CB-k kapcsán nagyon egyedi idén az, hogy megnéztük szinte mindenkit a top classból. Korábban egy-egy prospecttel találkoztunk, de most körbenéztünk alaposan.
Éppen ezért Én azt gondolom, hogy Bush lenne az, akiért próbálnánk 5-6 helyet feljebb menni, de ha nem lesz elérhető, akkor CB-t fogunk húzni. Nekem még Ferrell is kedvenc, így nem bánkódnék, ha behúznánk őt, ha ILB és CB rush volt előttünk. Chase itt ordas nagy reach lenne, akkor érné ez meg, ha letrade-elnénk az első kör aljára.
több mint 6 éve
Na, már nem sokat kell várni, hogy megtudjuk kiket draftol a Steelers. A legújabb és utolsó mock draftok eléggé megoszlanak, na nem mintha a korábbiak egységesek lettek volna 😀Chase nagy kedvencem, nekem is. Egy állat a pályán, ha nem is akkora tehetség. Illene hozzánk. Ráadásul vidám, nagyszájú csóka az NFL Network minden héten bekapcsolta Correspondent Reporter-ként. De valóban csak az első körben lehetne rá esélyünk, másodikban már nem lesz bent. Első végén sem biztos. Van némi realitása, a posztja miatt, hogy berántjuk, az EDGE-t mi is a DB és ILB elé helyezzük posztrangsorban, ahogy az egész liga is, bár a passzjáték miatt mindhárom poszt feljövőben van. De a FO nem biztos, hogy ennyire bízik benne, én is a mentalitása miatt bírom.
De hosszú idő után visszatértek a Bush pickhez 1/20-on, mondván, hogy igazából túl lett hypeolva kissé Bush, hiszen csak a többi LB gyengesége miatt gondolták, hogy már a Bengals kiviszi.
Olvasom még Greedy Williamset, Archega-Whiteside-ot (PFF), de Burns vagy Murphy is a kalapban.
És én tartom továbbra is Winovich-ot 😊
Annyira mindenhol 2. körös besorolást kap....ami minket nem szokott érdekelni 😊
Klaci79
Ráadásul egyedül őt riportálta a média, mint akit megvacsoráztattunk. Kezdenek visszatárni a CB-k hozzánk az utolsó mock-okban, amit értek, főleg Haden miatt és nekem Nelson még csak új zsoldos, szóval annak is van realitása. De nem tudom, van-e CB, akit ennyire bír a FO. Az ILB ugye ordas nagy need, ment Fort, jött Barron, de sztem tavaly nagyobb need volt és láttuk, hogy nem húztunk, ha nem tudtunk. Mondjuk idén a középső körökben jobb a class. De sztem a két Devin kimegy TOP5-ben ill. Top 15-ben. Én ILB-ért nem mennék fel. Én nem láttam, hogy annyira imádnánk Bush-t. Ő Bengal lesz 😊 Inkább látok egy stopgap ILB-t a 2-3. napon.
Idén beetetjük a cicákat egy ILB-re és húzzuk Murphy-t 😊.
De a lényeg, másfél nap és mindez itt megy a levesbe. Csak annyit kérek, hogy ne egy JJ, Burns, Edmunds-féle fejvakarós pick legyen az első. Mosolyogni szeretnék, mint két éve és 2012-ben.
több mint 6 éve
Na, már nem sokat kell várni, hogy megtudjuk kiket draftol a Steelers. A legújabb és utolsó mock draftok eléggé megoszlanak, na nem mintha a korábbiak egységesek lettek volna 😀De hosszú idő után visszatértek a Bush pickhez 1/20-on, mondván, hogy igazából túl lett hypeolva kissé Bush, hiszen csak a többi LB gyengesége miatt gondolták, hogy már a Bengals kiviszi.
Olvasom még Greedy Williamset, Archega-Whiteside-ot (PFF), de Burns vagy Murphy is a kalapban.
És én tartom továbbra is Winovich-ot 😊
Annyira mindenhol 2. körös besorolást kap....ami minket nem szokott érdekelni 😊
több mint 6 éve
Azért ez mekkora dolog ha draftolnak 👍👍👍Úgy sejtem vót má, de talán jó újra néznetek 😊Ezt nem is láttam még, köszi a megosztást! 😊
JuJu’s reaction to being drafted hit me right in the feels. 🙌 @TeamJuJu (via @NFLFilms)
www.thescore.com/s/10103849
dande
Nos, pár nap és jönnek az új videók. Kiváncsi leszek.
Klemó
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Úgy sejtem vót má, de talán jó újra néznetek 😊Ezt nem is láttam még, köszi a megosztást! 😊
JuJu’s reaction to being drafted hit me right in the feels. 🙌 @TeamJuJu (via @NFLFilms)
dande
Nos, pár nap és jönnek az új videók. Kiváncsi leszek.
több mint 6 éve
Úgy sejtem vót má, de talán jó újra néznetek 😊JuJu’s reaction to being drafted hit me right in the feels. 🙌 @TeamJuJu (via @NFLFilms)
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Van azért pár jó arc köztük. Pl. ha nézted pár éve az Ügynök (The Agent) doku realityt, abban pl volt egy nagyon szimpi arc, Ed Wasielewski.Persze hogy tudom: pénzéhesek 😊Ezek közül bármelyikük potenciális Rózsaház. Tudod milyenek ezek az ügynökök. 😊Ezekből melyik a Rosenhouse 😊És ki az ügynöke? 😊Ők
bcsarli
iktriad
bcsarli
Amúgy természetesen a középső.
iktriad
bcsarli
több mint 6 éve
Persze hogy tudom: pénzéhesek 😊Ezek közül bármelyikük potenciális Rózsaház. Tudod milyenek ezek az ügynökök. 😊Ezekből melyik a Rosenhouse 😊És ki az ügynöke? 😊Ők
bcsarli
iktriad
bcsarli
iktriad
több mint 6 éve
Ezek közül bármelyikük potenciális Rózsaház. Tudod milyenek ezek az ügynökök. 😊Ezekből melyik a Rosenhouse 😊És ki az ügynöke? 😊Ők
bcsarli
iktriad
bcsarli
több mint 6 éve
Ezekből melyik a Rosenhouse 😊ŐkÉs ki az ügynöke? 😊Vagy dafke meg akarná mutatni, hogy a Brown név nem szinonimája a hülye f@sz-nak.Ráadásul biztos duruzsolná a fülébe a hülyeségeit AB, bárki más csak ne ő jöjjön arra a posztra.pbs.twimg.com/media/D4dlG2IU0AAU3tW.jpg:largeThax but no thx! Pláne ezzel a névvel😀
Klaci79
Razi
pfefe8
kittli
bcsarli
iktriad
több mint 6 éve
ŐkÉs ki az ügynöke? 😊Vagy dafke meg akarná mutatni, hogy a Brown név nem szinonimája a hülye f@sz-nak.Ráadásul biztos duruzsolná a fülébe a hülyeségeit AB, bárki más csak ne ő jöjjön arra a posztra.pbs.twimg.com/media/D4dlG2IU0AAU3tW.jpg:largeThax but no thx! Pláne ezzel a névvel😀
Klaci79
Razi
pfefe8
kittli
bcsarli
több mint 6 éve
És ki az ügynöke? 😊Vagy dafke meg akarná mutatni, hogy a Brown név nem szinonimája a hülye f@sz-nak.Ráadásul biztos duruzsolná a fülébe a hülyeségeit AB, bárki más csak ne ő jöjjön arra a posztra.pbs.twimg.com/media/D4dlG2IU0AAU3tW.jpg:largeThax but no thx! Pláne ezzel a névvel😀
Klaci79
Razi
pfefe8
kittli
több mint 6 éve
Brown egy isten volt. Megtestesítője a Steelers mentalitásnak. Legalábbis ez látszott majd egy évtizedig. Ki gondol(hat)ta, hogy egy picsa lesz belőle.Vagy dafke meg akarná mutatni, hogy a Brown név nem szinonimája a hülye f@sz-nak.Ráadásul biztos duruzsolná a fülébe a hülyeségeit AB, bárki más csak ne ő jöjjön arra a posztra.pbs.twimg.com/media/D4dlG2IU0AAU3tW.jpg:largeThax but no thx! Pláne ezzel a névvel😀
Klaci79
Razi
pfefe8
kittli
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Vagy dafke meg akarná mutatni, hogy a Brown név nem szinonimája a hülye f@sz-nak.Ráadásul biztos duruzsolná a fülébe a hülyeségeit AB, bárki más csak ne ő jöjjön arra a posztra.pbs.twimg.com/media/D4dlG2IU0AAU3tW.jpg:largeThax but no thx! Pláne ezzel a névvel😀
Klaci79
Razi
pfefe8
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Ráadásul biztos duruzsolná a fülébe a hülyeségeit AB, bárki más csak ne ő jöjjön arra a posztra.pbs.twimg.com/media/D4dlG2IU0AAU3tW.jpg:largeThax but no thx! Pláne ezzel a névvel😀
Klaci79
Razi
Steelers fan
több mint 6 éve
pbs.twimg.com/media/D4dlG2IU0AAU3tW.jpg:largeThax but no thx! Pláne ezzel a névvel😀
Klaci79
több mint 6 éve
több mint 6 éve
www.instagram.com/p/BwYERxhBwCo/?hl=huKorai még persze, de ha vmit el akarunk érni, akkor a bye weekig kellene egy 4-2.
steelwolf
A Pats az elején rozsdás szokott lenni, jó lenne már a Rókalyukban virítani, de úgyis vakon leszünk.
A Hawkst hazai pályán muszáj lenne legyűrni, de RW nekünk elég szörnyű matchup, biztos vért hugyozunk ellenük.
SF elleni nyugati parti túra instant bukó, olyan jetleg lesz, mint a részeges karatemester.
Ravens-Chargers duó közvetlen riválisaink a csop győzelemért és WC-ért, kiélezett szituk lesznek, ott minden kb BB-n múlik. Bye weeket W-nek veszem, ami legalább jó helyen van.😁
Utána a három hazai nyerhető, de kőkemény lesz a Colts és a Rams elleni (Gurley állapotától sok függ azért).
Browns idegenben, rövid héten, grrrr. Legalább nem a világ végére kell menni. Kurva sok sérültnek néz ki a w 9-12 között, mert nagy darálás lesz a szezon ezen része 3 kíméletlen párharccal.
A vége (utsó 5 meccs) egy fokkal könnyebbnek néz k8, itt nyilván vmelyik underdog ellen fejreállunk, h pengeélen múljon a PO. A pengeéle valszeg a Ravens meccs lesz.
10 kőkemény meccset látok, és 6 nyerhetőbbet. Teljes fegyverzetben és jó teljesítménnyel/működő systemmel azt mondom: 11-5. A tavalyi leeresztéssel, mentális káosszal: 7-9, end of an era.
Reálisan a nehéz csapatok (10) ellen kellene 6 W, a könnyebbek ellen (6 meccs) minimum 4 W a PO -harchoz.
Most nem látok bele a keretbe 10W-t, de nem holnap kezdünk😂
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
..és Dupreevel! 😁Bennel egyutt gondoltad?Kinéz egy jó 8-8😊Ha a bye weekre nem negatívval megyünk, akkor simán lehet 9-7 vagy 10-6 a vége.
Razi
Ha negatív szezon lesz, Tomlin megy?
Jan
xtaki
több mint 6 éve
Bennel egyutt gondoltad?Kinéz egy jó 8-8😊Ha a bye weekre nem negatívval megyünk, akkor simán lehet 9-7 vagy 10-6 a vége.
Razi
Jan
több mint 6 éve
Kinéz egy jó 8-8😊Ha a bye weekre nem negatívval megyünk, akkor simán lehet 9-7 vagy 10-6 a vége.
Razi
több mint 6 éve
Kinéz egy jó 8-8😊
több mint 6 éve
több mint 6 éve
A 30 aki nálunk vizitált!1-2 név biztosan vissza fog térni a draft után.
twitter.com/Alex_Kozora/status/1118552882339622914
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
16. héten pedig játszunk a Jets-el....igazi kuriózum lesz Bell miatt