Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Leszarom Brownt....ez milyen????Likevadász!!! 😂😂😂
www.instagram.com/p/Bv93QvvgL-1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
Persze továbbra is tartom, amit írtam, de basszus.....nem semmi.......
Klemó
Gyönyörű! 👍😊
több mint 6 éve
Az egész sztori élő példája a "Hogyan tegyük tönkre egy életre a nimbuszunkat" történetnek.A tudását nem fogja megkérdőjelezni senki, de az emberi értékeit...
Bár az is igaz, hogy olyan sötét egyik másik, hogy ez sosem fogja zavarni.
És igen, lehet pont azzal a másik idiótával lesz majd a legnagyobb barátságban aki a maradék józan észt verte ki a fejéből.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Ben a hibás, biztos feltörte a twitter fiókot..... 😊
több mint 6 éve
Ez igen...mekkora arc lett bumin:Erre most csak nyomdafestéket nem tűrő szavakat tudnék használni. Ejj, de jó, hogy már nincs itt. Bánja a franc az ellenértékét.
twitter.com/AB84/status/1114953676202762240
Klaci79
Remélem azzal "rendkívül magas intelligenciával" megáldott Burfickttel majd jól ki fog jönni. 🙂
több mint 6 éve
Közben a Pens zsinórban 13. alkalommal a PO-ban.
több mint 6 éve
akkor egy Colbert/Tomlin mozgásminta alapján kifejelt draft boardAkkor én a Michigan vonalat és Moreaut kérem!
firstpick Bush(ugyseleszbenn)/Greedy Williams
sekund Wino/Makk Wilson/julian Love
drei(itt kettő van) Sternberger/David Long/Kris Boyd/Foster Moreau/ David Long a másik/ Miles Boykin/ Gary Johnson
négy Trayvon Williams/ Coney/ Renfow/ Sills
sutianap
több mint 6 éve
akkor egy Colbert/Tomlin mozgásminta alapján kifejelt draft boardfirstpick Bush(ugyseleszbenn)/Greedy Williams
sekund Wino/Makk Wilson/julian Love
drei(itt kettő van) Sternberger/David Long/Kris Boyd/Foster Moreau/ David Long a másik/ Miles Boykin/ Gary Johnson
négy Trayvon Williams/ Coney/ Renfow/ Sills

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
na köpjétek a neveket gyorsanFekete-fekete-fekete-fehér-fehér-nemtom...
Nézd meg @Teresa_Varley Tweetjét: twitter.com/Teresa_Varley/status/1114320599394996224?s=09
sutianap
Itt elakadtam.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
na köpjétek a neveket gyorsanNézd meg @Teresa_Varley Tweetjét: twitter.com/Teresa_Varley/status/1114320599394996224?s=09

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Birmingham Iron-ból jött Jack Tocha (Cb) és J.C. Hassenauer (C)!
több mint 6 éve
Találkozunk Justin Layne-nel is. Na, ha őt kihúznánk azt nagyon tetszetős lenne számomra. 🙂
több mint 6 éve
Szóval inkább emberileg van kifogásod ellene, bár a mérete is kérdéseket vet fel. Értem.
Köszönöm az infót.🙂
zidane99
Politikai ellen nezetek allnak a hatterben. Ket dudas nem ferhet meg egy csardaban.
több mint 6 éve
Szóval inkább emberileg van kifogásod ellene, bár a mérete is kérdéseket vet fel. Értem.Köszönöm az infót.🙂
több mint 6 éve
Ehhez csak annyit, hogy Bush itt bizony vendég volt. Mindez a Spartans Stadionban történt. A Spartansnál pedig ez tradícíó, hogy meccs előtt a játékosok egymásba karolva végigmennek a pályán. Bush pedig nagyvalószínűséggel ezzel a hagyománnyal pontosan tisztában volt/van tekintve a mind a Michigan mind pedig a Spartans ugye BIG10 csapat.Azért no....tudom úgy kezdődött, hogy visszaütött, de azért az, amikor az ellenfél csapata sisakban, összekulcsolt kezekkel végigmasírozik a pályán definicio szerűen letarolva a melegítő ellenfelet azt én provokációnak nevezem és nem kicsit. Bush felült rá és nyilván ez is volt a cél, de ha csak ez lett volna a gond Burficttel ohhhh semmi gond nem lett volna...Bush játéka kapcsán azt tudom mondani, hogy azt kell ismerem, hogy a játék számos elemében jól teljesít, legalábbis egyetemi szinten jó volt. Azt gondolom, hogy pl. a TE védekezéssel viszont lesz gondja a profik között.Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Az első körös választásunk:
| Chase Winovich, OLB, Michigan |
Klaci79
Gergőke
A mock draftokban ha nem cb-t és nem wr-t írnak hozzánk, akkor a legtöbbször az ő neve van.
Mivel nem ismerem egyik egyetemi játékost sem, csak a nevüket, kíváncsi vagyok a véleményedre.🙂
Hol a hiba nála? Köszi.
zidane99
Viszont nekem személyes ellentétem van vele 😀. konkrétan egy büdös, nagy parasztnak tartom.
Ilyen "csodás " dolgokra képes amúgy:
www.youtube.com/watch?v=n_KIprtE1-E
Nálam ez ilyen, Burficti mélységek. 😀
Gergőke
Klemó
több mint 6 éve
Azért no....tudom úgy kezdődött, hogy visszaütött, de azért az, amikor az ellenfél csapata sisakban, összekulcsolt kezekkel végigmasírozik a pályán definicio szerűen letarolva a melegítő ellenfelet azt én provokációnak nevezem és nem kicsit. Bush felült rá és nyilván ez is volt a cél, de ha csak ez lett volna a gond Burficttel ohhhh semmi gond nem lett volna...Bush játéka kapcsán azt tudom mondani, hogy azt kell ismerem, hogy a játék számos elemében jól teljesít, legalábbis egyetemi szinten jó volt. Azt gondolom, hogy pl. a TE védekezéssel viszont lesz gondja a profik között.Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
A mock draftokban ha nem cb-t és nem wr-t írnak hozzánk, akkor a legtöbbször az ő neve van.
Mivel nem ismerem egyik egyetemi játékost sem, csak a nevüket, kíváncsi vagyok a véleményedre.🙂
Hol a hiba nála? Köszi.
zidane99
Viszont nekem személyes ellentétem van vele 😀. konkrétan egy büdös, nagy parasztnak tartom.
Gergőke
több mint 6 éve
Bush játéka kapcsán azt tudom mondani, hogy azt kell ismerem, hogy a játék számos elemében jól teljesít, legalábbis egyetemi szinten jó volt. Azt gondolom, hogy pl. a TE védekezéssel viszont lesz gondja a profik között.Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
Hol a hiba nála? Köszi.
zidane99
több mint 6 éve
Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
Hol a hiba nála? Köszi.
több mint 6 éve
Tudom. 🙃Bocsánat,nem voltam egyértelmű.Én Bushra gondoltamGaryt legtöbb helyen 1. körbe írják! 😉3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
steelwolf
a "kedves csapattárs" alatt. 😀
Gergőke
több mint 6 éve
Bocsánat,nem voltam egyértelmű.Én Bushra gondoltamGaryt legtöbb helyen 1. körbe írják! 😉3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
steelwolf
a "kedves csapattárs" alatt. 😀
több mint 6 éve
Mert a Steelers egy nagy család, nem tudtad?!Ugyanígy gondolom, szvsz elképzelhetetlen, hogy bármikor is profi sportot űzhessen megint, viszont pont emiatt max respect a Steelersnek, ahogyan kezeli ezt az ügyet.Annyi a kiegészítés, hogy segítség nélkül jár, sőt már a gyerekével futás is volt. Ettől még a mozgásán látszik a sérülés és nagyjából az a best case szkenárió, hogy tud járni, futni majd, mint egy hétköznapi ember, de ennyi a maximum és ez is már óriási eredmény ahhoz képest, ami a műtétek utáni sejtés volt.Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?Nem nagyon van semmi, ebben a szezonban nem fog játszani, viszont a szezonra adtok neki szerződést, és aztán meglátjátok mi lesz.
steelwolf
kapitnono
A célja, hogy visszatér sokkal inkább motiváció, vízió és Én azt gondolom, hogy a valóság az, hogy cirka egy év múlva fog majd hivatalosan visszavonulni (és itt nálunk edzői munkát kapni).
Klemó
PEEtör
több mint 6 éve
Garyt legtöbb helyen 1. körbe írják! 😉3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
több mint 6 éve
3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79