Pittsburgh Steelers

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
Skacok ebből mi igaz ????
Idézem : "Roethlisbergert meg istenítik annak ellenére, hogy két diáklányt is megerőszakolt."

Én most hallottam róla először, ha ez igaz akkor ez végtelenül szomorú .........
Rózsa Sándor (betyár)
régi story, szerintem több, mint 10 éves.
Amadeus
Ez lesz a második szezonom, nekem ezért volt ez az információ új !De egyben szőrnyen elszomoritonak is találom amennyiben igaz.
Rózsa Sándor (betyár)
az NFL-ben vannak ilyen sztorik. Ray Lewis talán egyezség útján úszta meg a gyilkosság vádját, Darren Sharper HoF szintű safety 20 évet kapott többrendbeli nemi erőszakért, jelenleg is benn ül. Aaron Hernandezt kis híján halálra ítélték kétrendbeli emberölésért, Warren Sapp is kapott valami nyakon verést zaklatásért/erőszakért stb...
Amadeus
Gyilkosság, emberölés, stb. és ezzel összemosod ezt az esetet, ami ha jól emlékszem vád nélkül ért véget....nem semmi 😊
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Idézem : "Roethlisbergert meg istenítik annak ellenére, hogy két diáklányt is megerőszakolt."

Én most hallottam róla először, ha ez igaz akkor ez végtelenül szomorú .........
Rózsa Sándor (betyár)
Amadeus
Ez lesz a második szezonom, nekem ezért volt ez az információ új !De egyben szőrnyen elszomoritonak is találom amennyiben igaz.
Rózsa Sándor (betyár)
ea
 deadspin.com/ben-roethlisberger-settles-lake-tahoe-rape-suit-5878113

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 199

Rózsa Sándor (betyár)
Amadeus
Rózsa Sándor (betyár)
az NFL-ben vannak ilyen sztorik. Ray Lewis talán egyezség útján úszta meg a gyilkosság vádját, Darren Sharper HoF szintű safety 20 évet kapott többrendbeli nemi erőszakért, jelenleg is benn ül. Aaron Hernandezt kis híján halálra ítélték kétrendbeli emberölésért, Warren Sapp is kapott valami nyakon verést zaklatásért/erőszakért stb...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó

Rózsa Sándor (betyár)
Amadeus
több mint 6 éve

Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó

(Fűzőve kifelén olvastam)
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Viszont meglesz a Rooney Brown találkozó Floridában. Kiváncsi leszek azért a nyilatkozatokra utána.

(Rapoporton azért röhögok nagyon, mert hát belefutott megint abba, hogy hülyeséget írt először)
Klemó
Közben olyan infók is napvilágot láttak, hogy Brown egy interjúban elmondta, hogy a fő probléma nem ő, hanem Big Ben és, hogy legszívesebben Garopolloval játszana együtt.
Gergőke
"sok sikert hozzá", én legalább is ezt mondanám AB-nek ezek után. Steznek igaza van, komoly csapatba nem fog kelleni ezek után. Moss, T.O. szintű klasszisokat is szemrebbenés nélkül basztak ki, ha nem álltak be a sorba, AB-vel sem lesz másképpen ez, arról nem beszélve, hogy meg sem közelíti az előbb említett 2 úriembert.
Amadeus
Nem e?
AB is the all time best wr, except Jerry Rice!
Sobri Jóska
Nem. Még a jelenlegi Afc northban sem a legjobb.
Amadeus
Sorold!
Biztos nagyon sokan lehetnek.......
csi77
A.J. Green bőven előtte van.
Amadeus
Alaptehetségben lehetséges. Ha azonban azt nézzük, hogy ki tud(ott) többet hozzátenni a játékhoz, ki sokoldalúbb, akkor szerintem egyértelmű, hogy Brown. A dagadt irányítója seggét rengetegszer mentette meg, azért van így hypolva......

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Viszont meglesz a Rooney Brown találkozó Floridában. Kiváncsi leszek azért a nyilatkozatokra utána.

(Rapoporton azért röhögok nagyon, mert hát belefutott megint abba, hogy hülyeséget írt először)
Klemó
Közben olyan infók is napvilágot láttak, hogy Brown egy interjúban elmondta, hogy a fő probléma nem ő, hanem Big Ben és, hogy legszívesebben Garopolloval játszana együtt.
Gergőke
"sok sikert hozzá", én legalább is ezt mondanám AB-nek ezek után. Steznek igaza van, komoly csapatba nem fog kelleni ezek után. Moss, T.O. szintű klasszisokat is szemrebbenés nélkül basztak ki, ha nem álltak be a sorba, AB-vel sem lesz másképpen ez, arról nem beszélve, hogy meg sem közelíti az előbb említett 2 úriembert.
Amadeus
Nem e?
Sobri Jóska
Amadeus
Sorold!
csi77
A.J. Green bőven előtte van.
több mint 6 éve

Klemó
Gergőke
Amadeus
Nem e?
Sobri Jóska
Meg Röfiburger is TOP 3 irányító......

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve

Klemó
Gergőke
Amadeus
Nem e?
Sobri Jóska
Amadeus
Sorold!

Hajrá Bad Bones!
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Klemó
Gergőke
Amadeus
Nem e?
Sobri Jóska
Amadeus
Hát igen, Juju a király!

fuzovelkifele.com/2019/02/antonio-brown-big-benrol-tomlinrol-es-a-steelersrol/?fbclid=IwAR23TrFeksRpKi19KADiJqX63uw6yXVT5ghg--vRWMx-cO-dyq8jLhKqgrk
több mint 6 éve

Klemó
Gergőke
Amadeus
Nem e?
Sobri Jóska
több mint 6 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 166
Klemó a francért nem tiltod le, és még ide is másolod, hadd örüljenek azok, akik már nem látják...

Szerkesztette: tamaske (doki)
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
egyértelmű már, hogy két dolog verte le a láncot
1 Rodliburger túlspirázza a szerepét - s tőle indul a Héli, Bell, Brón ügy mind
2. Tomlin kétélű fegyvere visszafordult, a haversrác beledző, aki az első gebasznál beköp. s ez volt a gyúanyag, nem Ward basztatása. Az hogy Tomlin kipakolt az utsó meccsnél a sajtónak.

Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 653
 twitter.com/Steel_Curtain4/status/1095734141738516480
Klaci79
Mindegy. : ( Kar erte.

De ezt koszi BB hogy ide konyorogted a drafton "korai korben", connert. Es ezert nem egyeztek meg bellel. Es hogy most meg ab vel is osszerugtad a port. Es most igy lehet ket klasszis megy. Es a leggyengebb lancszem marad. Es egy sokkal gyengebb csapat.

Koszonjuk BB.
gabistar
Vazze...2x elolvastam az utolsó bekezdést....2017-ben draftoltunk 3. körben egy futót és Te ki vagy akadva, mert bejött? Gonosz Ben bácsi lobbizott mellette, ádáz harcot folytatva Bell és Brown ellen......ez már kóros, de komolyan....nincs a ligában olyan csapat, amely ne irigyelné ezt a 3. körös húzást, és Én Colbertet szidnám nagyon, ha most ott állnánk, hogy belekavarodtunk volna kényszerűen egy óriási fixszel sok évre egy 15-16 millás per annum RB fizetésbe.

Csak kis kitekintés azért nem árt. A nagy dirrel-durral szerződést kapó Gurley PO teljesítményét nem árt kicsit górcső alá venni.....bizti van egy-két szurkesz, aki most veri a fejét a falba, hogy egy 10kg súlyfelesleggel rohangáló RB jobban teljesített nála....dehát tudom Bell az Bell, ő mindig jó lesz....

Nem akarom folytatni, mert nincs értelme. Ez nem vita, nincs érv, ellenben meggyőződés annál inkább és ezzel nekem a hócipőm tele.

Én azt szeretném, hogy ez záródjon és mindkét díva a csapaton kívül legyen, így vagy úgy. Én akkor is a csapat mellett leszek. Biztos lesz visszaesés, de leszarom.....csak csapatként küzdjön mindenki.
Klemó
Teljesen egyetértek Klemóval. Conner egy sikertörténet, a szívét lelkét beleadja. Bennel is jó a kémia és a szurkolók is imádják. Szerintem Gabi már nem tudott min puffogni de Connert nem kéne.
astroid
Felreertesz. Nem irtam ilyet, egyatalan.

De hamar felhoztad, Arra probalok celozni egy ideje, hogy egy lavina elindult conner ide draftolasa ota. Es ezert bellt csak tageltek. Es ezert kiult egy evet mert az fo nak nem volt erdeke szerzodest kotni vele (masodik tag), a liga egyik legjobb futojaval.

Es nelkule 31. ek lettunk futas szempontjabol. Elindult a fesztival. Es egy elit futot lehet lecserelunk egy jora. Ez lett volna a mondando. Semmi mas.

Utoirat, ha bell van iden, akkor talan bell conner paros miatt, nincs ab duplazas. Es nem all megint a bal. De ez mar csak szemelyes velemeny.

gabistar
Nem hiszem, hogy Conner miatt nem egyeztek meg Bellel.
Senki nem olyan hülye, hogy egy újonc miatt dobja az elit futóját.
Teljesen más okok miatt tart itt a story, de ezt már annyian leírták, kifejtették itt a fórumban, hogy felesleges ismételni.
zidane99
Ha nincs Conner lett volna hosszutavu szerzodes, hidd el, igy vagy ugy. Es bell sem erezte volna veszelyeztetve a helyet, mert mar ennyi ido utan illett volna megeggyezniuk. Conner mar 2. eves volt. Es bell szerzodese pont ez miatt is volt olyan, hogy konnyen ki lehessen tenni. Mert volt B terv. Ami jo a csapatnak. De nem volt olyan jo bellnek. Es ez nem is lenne baj. Ha bell nelkul jok lettunk volna. Vagy a futas sem esik vissza. Vagy megegyeznek bellel. De nem igy lett.

VAgy connert is megbecsulik legalabb es nem hasznaljak tul. Mint Bellt. De hat meg kellett nezni mit bir a srac. Es meg is lett az eredmenye. Jo volt, mig ossze nem tortek. Most csak remelni merem, hogy tavaly ev eleji onmaga lesz conner. Es nem torte meg a serules. Es o sem eletbiztositas mar igy, hogy ket eveben ketszer volt mar serult. Sajnos. Jobb lett volna, ha elosztjak a futast kozte es samu kozott. De hat nagyot akar a szarka, de nem birja a farka. : (
gabistar
Vicces, hogy egy 3. körös, sokak által 2017-ben túlhypoltnak vélt, fél szezont backupként, majd felet IR-en töltő RB neked a nyomos ok az FO részére, hogy ne adjanak 15 millát és hosszút és nagy garantáltat egy RB-nek.....még inkább vicces, ahogy az elhasználódásról hadoválsz ugyanebben a postban, de úgy beszélsz erről a hosszúról, mint könnyed döntésről.

Bár örülnöm kellene, hogy nem A3 oldalon mondod ugyanazt....

No ezzel van tele már nekem...szóljon majd valaki, ha ennek vége...bár úgy érzem soha.....😕
több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Közben a haverjával elindultak egy bajusz és szemöldök szépségversenyen! 😀

www.instagram.com/p/Bt9nan7hAOV/
steelwolf
Édes Istenem, hogy jutott idáig?!
Ezt a bohóc fejet meg a bucsus nyakláncot ha megláttam volna amikor újonc évében Ravens ellen rájátszásban 3. és hosszúra megdobták a fly-t és sisakjához szorítva elkapta, ezzel megnyerve a meccset...nem hittem volna el hogy azzal az alázattal és hozzáállással ekkora kretén lesz belőle később.

Sajnálom, első pár évében óriási rajongója voltam, aztán szép lassan egyre kevésbé volt szimpi, de azért még is csak szerette mindenki, főleg a játéka miatt.
Kár érte, de nyugodt szívvel elmehet a búsba, BB excimborájával együtt.
+1 a rebuild mellett.

több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Klaci79

De ezt koszi BB hogy ide konyorogted a drafton "korai korben", connert. Es ezert nem egyeztek meg bellel. Es hogy most meg ab vel is osszerugtad a port. Es most igy lehet ket klasszis megy. Es a leggyengebb lancszem marad. Es egy sokkal gyengebb csapat.

Koszonjuk BB.
gabistar
Vazze...2x elolvastam az utolsó bekezdést....2017-ben draftoltunk 3. körben egy futót és Te ki vagy akadva, mert bejött? Gonosz Ben bácsi lobbizott mellette, ádáz harcot folytatva Bell és Brown ellen......ez már kóros, de komolyan....nincs a ligában olyan csapat, amely ne irigyelné ezt a 3. körös húzást, és Én Colbertet szidnám nagyon, ha most ott állnánk, hogy belekavarodtunk volna kényszerűen egy óriási fixszel sok évre egy 15-16 millás per annum RB fizetésbe.

Csak kis kitekintés azért nem árt. A nagy dirrel-durral szerződést kapó Gurley PO teljesítményét nem árt kicsit górcső alá venni.....bizti van egy-két szurkesz, aki most veri a fejét a falba, hogy egy 10kg súlyfelesleggel rohangáló RB jobban teljesített nála....dehát tudom Bell az Bell, ő mindig jó lesz....

Nem akarom folytatni, mert nincs értelme. Ez nem vita, nincs érv, ellenben meggyőződés annál inkább és ezzel nekem a hócipőm tele.

Én azt szeretném, hogy ez záródjon és mindkét díva a csapaton kívül legyen, így vagy úgy. Én akkor is a csapat mellett leszek. Biztos lesz visszaesés, de leszarom.....csak csapatként küzdjön mindenki.
Klemó
Teljesen egyetértek Klemóval. Conner egy sikertörténet, a szívét lelkét beleadja. Bennel is jó a kémia és a szurkolók is imádják. Szerintem Gabi már nem tudott min puffogni de Connert nem kéne.
astroid
Felreertesz. Nem irtam ilyet, egyatalan.

De hamar felhoztad, Arra probalok celozni egy ideje, hogy egy lavina elindult conner ide draftolasa ota. Es ezert bellt csak tageltek. Es ezert kiult egy evet mert az fo nak nem volt erdeke szerzodest kotni vele (masodik tag), a liga egyik legjobb futojaval.

Es nelkule 31. ek lettunk futas szempontjabol. Elindult a fesztival. Es egy elit futot lehet lecserelunk egy jora. Ez lett volna a mondando. Semmi mas.

Utoirat, ha bell van iden, akkor talan bell conner paros miatt, nincs ab duplazas. Es nem all megint a bal. De ez mar csak szemelyes velemeny.

gabistar
Nem hiszem, hogy Conner miatt nem egyeztek meg Bellel.
Senki nem olyan hülye, hogy egy újonc miatt dobja az elit futóját.
Teljesen más okok miatt tart itt a story, de ezt már annyian leírták, kifejtették itt a fórumban, hogy felesleges ismételni.
zidane99
Ha nincs Conner lett volna hosszutavu szerzodes, hidd el, igy vagy ugy. Es bell sem erezte volna veszelyeztetve a helyet, mert mar ennyi ido utan illett volna megeggyezniuk. Conner mar 2. eves volt. Es bell szerzodese pont ez miatt is volt olyan, hogy konnyen ki lehessen tenni. Mert volt B terv. Ami jo a csapatnak. De nem volt olyan jo bellnek. Es ez nem is lenne baj. Ha bell nelkul jok lettunk volna. Vagy a futas sem esik vissza. Vagy megegyeznek bellel. De nem igy lett.

VAgy connert is megbecsulik legalabb es nem hasznaljak tul. Mint Bellt. De hat meg kellett nezni mit bir a srac. Es meg is lett az eredmenye. Jo volt, mig ossze nem tortek. Most csak remelni merem, hogy tavaly ev eleji onmaga lesz conner. Es nem torte meg a serules. Es o sem eletbiztositas mar igy, hogy ket eveben ketszer volt mar serult. Sajnos. Jobb lett volna, ha elosztjak a futast kozte es samu kozott. De hat nagyot akar a szarka, de nem birja a farka. : (

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve

Klemó
Gergőke
Amadeus
De most o nem pont ezt akarja, hogy kitegyek? Ha bocsanatot ker. Visszamegy pitbe, megbeszelik a dolgokat, akkor meg mindig itt jatszik. Vagy eddig ugy volt rooney talalkozo utan is talan helyre teszik a dolgokat.

Mai tweetjei utan, viszont megint csak az jon le, hogy pont hogy ki akarja hogy rakjuk. Es ha netan elerne hogy free agent legyen. Nem kell trade. Es hat neki jobb lenne igy. Persze az fo itt nem buta es hat ez igy sajnos gaz. Marmint brownnak. Igy talan jonnek a butanak tuno dolgai. Es ot minimum tradeljetek el...

Ha barany lenne, akkor egy honap mulva jonne a hir hogy ab duplaannyit eddzett megint mint eddig. Es bennel vacsoraztak. Es tomlinnal edesharomasban. A csapat minden tagjatol bocsanatot kert. Es mindenkit befizetett a bahamakra egy hetre. Es minden szep es jo. Es marad. : )

több mint 6 éve

steelwolf
Most mar majdnem 41 ezer like. Meg igy is. Mire kiirtam meg ment feljebb. Eloszor 40 ezer korul volt. : ) Mindez fel perc alatt.

Az a legjobb/leghitelesebb bohoc, akibol nem nezzuk ki hogy csak bohockodik.

That’s a lot of trade requests in one photo. Az egyik jo beszolas...

A masik jo beszolas meg ez.

huncho_counts
@pittsteelers_news just like you guys said we don’t need leveon bell and y’all didn’t make the playoffs. Ez olyan, mint amikor azt mondtatok nincs szuksegunk bellre, aztan meg a playoffba sem jutottatok.

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

több mint 6 éve

Klemó
Gergőke
Amadeus
Nem e?
Sobri Jóska
Majd megy a patsbe mint harrison, ha kell nekik megint egy gyuru. : ) De azt nem hiszem, hogy ne talalna maganak csapatot.

Ez pont olyan mint amikor bell nem irta ala, soha nem fog talalni csapatot. Meg ilyen jot stb. Aztan lehet bell meg nalunk kot ki. Ki tudja. Vagy akar brown is mr rooneyval valo talalkozas utan. De a lenyeg szerintem az, hogy o most elegge kivan a csapatra es mi nem tudjuk pontosan miert. Es menni akar. Es ezert el is kovet szerintem mindent. Marmint hogy benyeljuk a 20 misit. Es hogy stb. Ezt erzem en. Persze lehet tevedek. A Masik az lenne, hogy tomlin es benre haragudva, kicsit rajuk akar most hozni egy kis nepharagot es magat mosni.

Mert ma meg vett egy igazmondo tweet napot. Es kitalalt oszinten a csapatrol talan ugy mint ben rola, csak most itt o tenyleg fole lott. De nem hiszem hogy buta, vagy veletlen lenne. Tudjak ok nagyon is jol, hogy mit miert csinalnak. Mert nem a pillanat heveben tette.

Ha torli ezeket a tweeteket holnapra. Akkor lenne az. Amugy meg sajnos tudatos. Meg ha nem is normalis tudatos. A celjat viszont tole kell kerdezni. Tipp, menni akar. Es ha mar ben is kikezdte, meg tomlin is. Kicsit torleszt. Ami hiba. De hat ez van.

En nem kerestem kozel sem 70 millio dollart. Szoval csak o tudja jobban. Vagy ha valaki mas igy tette, az talan tudja a titkot.

több mint 6 éve
Klaci79
Ezt szerintem pont azert csinalja mar, hogy elkuldjek. Olvasni tudni kell a sorok kozott. Azt a 20 millas dead moneyt nem szivesen nyeli be a csapat. Foleg, ha ab azt mondana, hogy bocsi hulye voltam. Es mostantol normalis leszek. Es azt csinalom amit tomlin mond. Akkor mar nem is lenne trade meg kivagasrol szo. Ha tenyleg igy gondolna.

Igy ezekkel meg o bellel ellentetben tenyleg uszitja hergeli a fan csapat es egyeb embereket. Hogy biztos mehessen. Es akkor majd o is ugy lesz mint bell. Hogy igen latom jok vagytok nelkulem 31. helyre estetek vissza futasban. Tenyleg nincs kulonbseg ha vagyok ha nem. Es meg lehet majd nezni, az csapat mvp jujut a duplazasok utan ot is ki kezdik e, hogy miert esik vissza a tavalyi formajahoz kepest. Ja mert nincs jo futas. Ja mert duplaznak...

Koszonjuk BB.
gabistar
Azzal, ha hergeli a csapatot es így akarna elerni, hogy elkuldjek, azzal csak maga alatt vagna a fat szerintem es ezt jol tudja o is. En nem hiszem, hogy ezert tenne. Es most gondolj bele, hogy a tobbi csapat GM-jenek ez milyen uzenet lenne? Hat meg az is futna Brown elol minel messzebre, akit eddig erdekelt es gondolkozott a szerzodtetesen.
Stez
20 milla dead moneyt valahogy el kell erned hogy benyeljek. Es a tobbi csapat tudja, hogy ab milyen jatekos. Es obj sem semmi megis megkapta a penzet stb. Szoval nem hiszem hogy erdekli addig, amig ki van vagva. Es nem csinal semmi extrem csapat ellenes dolgot. Mint mezegetes stb.

Ami mar megy vele kapcsolatban. Csak eleget, hogy a szurkolok se akarjak. Es igy az fo sem akarja majd. A csapatrol nem mondott rosszat. Sot lehet a tobbi gm jobban tudja mint mi, hogy miert van az egesz cico. Szoval hogy bohockodik az mas mint ha pl tenyleg durva dolgot csinalna. Bar meg ugy is mehetne sok helyre. Csak akkor nem hiszem hogy oda ahova akarna.
gabistar
Nem csinal semmi csapatellenes dolgot? Te, ez az egesz, amit muvel, egy oriasi csapatellenes hadjarat, az oltozo es a csapat moraljanak rombolasa, Big Ben lejaratasa, Tomlin lejaratasa, esatobbi.

Es nem, pont hogy ilyeneket nem kellene csinalnia, mert az egyik oldalrol oke, hogy mar-mar ki akarja magat utaltatni es ezaltal inkabb benyelnek tutira 20 milliot erte, de a masik oldalrol viszont odaig fog jutni, mint Dez Bryant, akitol konkretan odzkodtak a csapatok, mert be nem allt a pofaja, mert primadonna, mert fesztivalozik, labdat akar, beszol az edzoknek, fikazza a taktikat, etc.

Es itt a kerdes nem az, hogy talal-e csapatot maganak, mert nyilvan fog, viszont a vezetesben erosebb, eredmenyesebb franchise-ok a balhes arcoknak altalaban eselyt sem adnak, vagy adnak egyet, lasd a Patset Mossnal es egyeb problemas jatekosnal, de amint barmi bibit latnak, egybol kivagjak vagy eladjak, ahogy Mosstol is megvaltak rohogve azok utan, hogy megdontott minden evilagi rekordot kb.

Ezt most azert irom neked, mert en ugy gondolom, hogy Brownnak itt most azert nem csak az a lenyeg, hogy legyen csapat, amelyik szerzodteti, hanem ha van ra lehetoseg, akkor rajatszasba akar jutni, akar tovabb is, olyan helyre menne, ahol van legalabb egy kis eselye gyurure. Legalabbis par hete meg ettol zengte ossze a mediat, hogy o ennek erdekeben hajlando engedni is, mert hogy neki fontosabb a rajatszas es hogy a tuz kozeleben legyen, mint a penz. Ezzel a kettovel egyutt pedig ez a ramazuri mar sok, amit o letol.

Biztos, hogy talal maganak barmikor valami 49-ers- vagy Jets-fele rosszabb-kozepes csapatot, ez szerintem nem kerdes, de az neki visszalepes lenne szvsz, nem is kicsi, es a lenyeg nala es Rosenhausnal annak kellene lennie, hogy egy utokepes iranyitohoz, PO-kornyeki alakulathoz mehessen, mint a Colts, Chiefs, Packers, Eagles negyes peldaul. Ha megnezed, a Coltsnak fosasig van helye a sapkaban, meggyozodesem, hogy Brownt mar olcson elvihetne Ballard, raadasul a liga leggyengebb WR-sora Lucke, ugyhogy konkretan egeto need is lenne, de hat Ballard egyszeruen nem hajlando beengedni Brownt az oltozobe a primadonnaskodasa maitt, meg hogy mindig, mindennek rola kell szolnia. Hiaba rohadt jo Brown, ha a palyan nyujtott pluszt egyensulyozza a palyan kivuli minusszal. Es hidd el, hogy emiatt rengeteg GM kihuzta a listajarol AB-t es nem ker belole.

Aztan elmehet AB egy 49ersbe, de ott szerintem a karrierje veget is ert, hiaba kap el 1300 yardot, de lesz egy csapata, amelyik Brown utolso eveiben ligaszinten jo esellyel nem lesz tenyezo es kozepcsapat lesz kb. Ha Brown oda akar mutatni TOmlineknak, akkor nem elegszik meg egy 49ersszel.
Stez
Evkozben nem csinalt semmit ami erre utalt, most mar a szezon lezarodott.

ES Tegnapig pedig nem jaratta le a csapatot. Csak magabol csinalt bohocot foleg.

Ma mar viszont elkezdte azt amirol azt irtam tegnap, hogy eddig nem tette meg persze. Es azt amirol te irsz. : ) De ketton all a vasar. Sajnos.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress

Klemó
Gergőke
Amadeus
Nem e?

több mint 6 éve
Mögmonta
 twitter.com/AB84/status/1096838263736881152?s=19
Söndörök öz göcö
ögyvön vögy nömögyvön?
sutianap
Apa kezdodik. Kezdodik kezdodik kezdodik. : (

Ezt mondtam mar korabban, amit AB most kezd teljesen kiteregetni... Amit irt AB es idezem sutit.

"No conflict just a matter of respect! Mutual respect! He has an owner mentality like he can call out anybody including coaches. Players know but they can’t say anything about it otherwise they meal ticket gone. It’s a dirty game within a game. #truth"\

"Nem konfliktus, hanem csak tisztelet (kerdese)! Kolcsonos Tisztelete'. Van egy tulajdonos tipusu gondolkodasa, hogy o barkit szamon kerhet, eddzoket is akar. A jatekosok tudjak ezt, de ok nem mondhatnak semmit errol, mert kulonben az o megelhetesuknek annyi. Ez egy piszkos ja'tek a ja'tekon belul. Hastag igazsag. "

Ezzel kezdte kb, de ma meg ratett jopar lapattal AB. Par mar tul is lott talan a celon es tomlinnal es a "serulesevel" kapcsolatban.

twitter.com/AB84/status/1096854540471676933

Aztan meg masok altal is alig ertelmezheto tweet pedig Mr rooney val valo talalkozasarol es...

twitter.com/AB84/status/1096853470324420609

Talan arra gondolva, hogy ennyi ido ota talan eloszor lesz egy olyan talalkozasuk, ahol mint ferfi a ferfival lesz. Es nem mint csak ab84 egy jatekos az oltozobol. Es hogy a talalkozok mindig mr rooneyeknel volt, az o hazukban stb.

Itt talan arra celoz, hogy my roof my rule talan. Tehat, ha hozzajuk mesz te vagy a vendeg es hat o hazuk, o torvenyeik. Es hogy a kapcsolat mennyire uzleti. Mert egyszer sem volt talalkozo a jatekosnal. Csak mr rooneyeknal. Es elgondolkodva azon: mit is csinalok ?

De itt kodos az amire teljesen gondol. De talan az, hogy amirol beszeltunk a kolcsonos tisztelet, baratiabb hangulat, ami volt a regi rooney jo kertesz bacsi eleteben. Az mar nem nagyon van. De hat a fonok az fonok.

twitter.com/AB84/status/1096854833280286720

Aztan ez. Ahol meg is kerdezik tole, hogy az e a baj kozte es ben kozott, hogy ben nyilvanosan kritizalta ot, amit meg is lehet erteni. Es egyet is ertenek vele, hogy nem normalis dolog.

twitter.com/AB84/status/1096854833280286720

Majd ez...

Vegul pedig talaltam persze egy olyan webhelyet, ahol meg van az egesz igy egybe gyujtve persze. De a valaszok miatt a tweetjeit is erdemes nezni.

steelerswire.usatoday.com/2019/02/16/antonio-brown-decides-to-clear-the-air-with-qa-and-new-twitter-hashtag/

több mint 6 éve
Mögmonta
 twitter.com/AB84/status/1096838263736881152?s=19
Söndörök öz göcö
ögyvön vögy nömögyvön?