Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Koszonom szepen az infot. Kinti ertekelese B volt. Es hat nem tudom hova tenni. Ahhoz kepest akink van, talan jobb. De viszont ugyanugy nem jo kezdo ezek szerint. Szoval ilyen melyik ujjam harapjam dontes volt?Akkor most mi a velemeny barron rol. Es hogy kezdo lesz/lehet e? Mert a fk ertekeleseben a c+ nem tul meggyozo. Meg amit irtak rola sem. Szoval valaki felhomalyositana errol. Koszonom.Nem én írtam a cikket nálunk, de szerintem átlag alatti játékos és csak azért lehet erősítés, mert nem volt senki értelmes a poszton szinte. Én nem örülnék, ha a csapatomban kezdő lenne.
gabistar
Itt vannak a statisztikái és értékelései (via PFF)
katonadani
De mivel fort ment kellett ember erre a posztra. Es hogy ne tudja mindenki, hogy elvileg masodszor is az elso korben elvileg ilb re menne a csapat? Aztan persze lehet lesz megint egy uj szuper rendszer es fura huzas. Avagy bpa. Akkor inkabb bpa. Mert nem szeretem a steelers fajta meglepi huzasokat. Eddig nem jottek be.
Mas ha elso korben cbt huzunk. Akkor megint jo lesz ha szerencsenk lesz, mert altalaban egy nem huzunk tul sok korai koros cbt. Meg ha nincs meg a front seven akkor hiaba a jo cb. Es hat nincs meg.
Ketto, inkabb huzunk melle cb es lb teren korai korokben mint nem. De jo lenne mar beletalalni mint sacival, wattal tettuk. Cb nem is jut eszembe egy sem akit huztunk koran es jo lett volna. Majd meglatjuk.
több mint 6 éve
Sean Davis ügynököt váltotta
hal
neve
Drew
Ro
Zen
Hóz
emmá háború....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ha Barron egész éves teljesítményét értékeled, akkor nem leszel túl lelkes. Ha az PO-t, de különösen az SB-t, akkor már azt gondolom igen. Ha már PFF, akkor ugye ő volt a legértékesebbre értékelt Rams védő playa. Emellett az sem mindegy, hogy miként használod. Ő tipikusan egy hibrid rendszer LB-je. Klasszikus 3-4 felállásban is megállja a helyét, de többször fogják megverni, mint nem, hiszen nem klasszikus LB alkat.
több mint 6 éve
Akkor most mi a velemeny barron rol. Es hogy kezdo lesz/lehet e? Mert a fk ertekeleseben a c+ nem tul meggyozo. Meg amit irtak rola sem. Szoval valaki felhomalyositana errol. Koszonom.Williams jobb játékos Barronnál, ő biztos, hogy kezdő marad. Szerintem Bostic helyett (helyére, utódjának) érkezhetett. Bostic futás ellen használható, coverage-ben igen szenved. Jó tackler, de szélen gondjai vannak mert lassú. Barron gyorsabb, cserében nem olyan jó tackler. A karrier 12-15% a missed tackle számon érezhető, hogy egy konvertált safetyről van szó. VIszont a missed tackle-k egy része abból is jön, hogy ő legalább kiér. Az open field tackle nehezebb műfaj. És emellett coverage-ben használhatóbb Bosticnál.
Azt tudom hybrid S ILB, szoval sub package nel johet fort helyett csak dragabban, avagy o lesz az egyik kezdo es vince williams es bostic helyett. Ha bevalik. gabistar
Nem lepne meg, ha TC környékén vagy akár már előtte Bosticnak megköszönné a csapat.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Akkor most mi a velemeny barron rol. Es hogy kezdo lesz/lehet e? Mert a fk ertekeleseben a c+ nem tul meggyozo. Meg amit irtak rola sem. Szoval valaki felhomalyositana errol. Koszonom.Nem én írtam a cikket nálunk, de szerintem átlag alatti játékos és csak azért lehet erősítés, mert nem volt senki értelmes a poszton szinte. Én nem örülnék, ha a csapatomban kezdő lenne.
gabistar
Itt vannak a statisztikái és értékelései (via PFF)
több mint 6 éve
Gabi! Attól hogy összebútorozol az asszonnyal, még nem lesz a legszebb, legjobb, legszexibb. Max neked.Ugyanebben a cikkben írják azt is, hogy csak Nelsonnal és Baronnal erősödtünk (ha átlag alatti akkor mitől erősítés? ) ill. Culáger újra A osztályzat...
Nem olyan szexi ez a csaj. De lehet jó az ágyban.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Nem az átlagkeresetet kell nézni az NFL szerződéseknél. Ezt ugye (nem csak Bell óta) tudjuk. Mindkét játékosnak a 2020-as szezonra van súlyozva a szerződése és nincs tele garantált tartalommal egyik sem (főleg Chikilloé). Csiki esetében 1 milla, Barron esetében 2,8 milla a kivágás ára nagy spórolás mellett jövőre. Nekem tehát ezek sokkal inkább 1 éves szerződések viszonylag olcsón és csak akkor perfektuálódnak a második évre, ha az illetők nagyon bevállnak. Ha pedig bevállnak, akkor hosszabbítunk majd velük boldogan restrukturálva. Ha pedig nem, akkor cut.Akkor most mi a velemeny barron rol. Es hogy kezdo lesz/lehet e? Mert a fk ertekeleseben a c+ nem tul meggyozo. Meg amit irtak rola sem. Szoval valaki felhomalyositana errol. Koszonom.
Ettől még ha ott lesz ILB a drafton, akkor azt hozunk. Akkor is, ha B betűs az illető...merthát kicsit komolyabb biznisz ez ennél...de persze lehet csirkét lógatunk, meg woodoo bábukat veszünk majd elő, ez se kizárt.
Klemó
Azt tudom hybrid S ILB, szoval sub package nel johet fort helyett csak dragabban, avagy o lesz az egyik kezdo es vince williams es bostic helyett. Ha bevalik.
Es ha hozunk netan valakit korai korben a drafton es meg mondjuk watt szeruen bevallna. Mas hirtelen nem jutott eszembe, persze nem olyan szinten, akkor a draftol srac es barron lenne a ket ilb.
Avagy csak csere s/ilb sub package guy lenne a ket eddigi kezdo ilb mellett. Vince/bostic meg kezdo. Koszi.
Ps: Kinti kollegak az ertekeleset B re mondtak. Ezert kerdem, hogy lehet az, hogy az fk azt irja gyenge kezdo. Mert a ketto uti egymast picit, persze ez nem baj. De mivel nem ismerem, eddig azt hittem, orulhetunk szimplan. De ha gyenge kezdo tenyleg, akkor...
Szoval jo avagy sem? Orulhetunk neki avagy sem? Ez itt a kerdes. Es ha orulhetunk mennyire?
Fort potolo cover guy es kesz. Ennyi? Avagy vegre egy normalis all around ilb, aki mindig fentlehet TEt/WRt es egyeb jo otletkent az ellent fedezni, mikozbe ok run ellen is. Koszi.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Nem az átlagkeresetet kell nézni az NFL szerződéseknél. Ezt ugye (nem csak Bell óta) tudjuk. Mindkét játékosnak a 2020-as szezonra van súlyozva a szerződése és nincs tele garantált tartalommal egyik sem (főleg Chikilloé). Csiki esetében 1 milla, Barron esetében 2,8 milla a kivágás ára nagy spórolás mellett jövőre. Nekem tehát ezek sokkal inkább 1 éves szerződések viszonylag olcsón és csak akkor perfektuálódnak a második évre, ha az illetők nagyon bevállnak. Ha pedig bevállnak, akkor hosszabbítunk majd velük boldogan restrukturálva. Ha pedig nem, akkor cut. Ettől még ha ott lesz ILB a drafton, akkor azt hozunk. Akkor is, ha B betűs az illető...merthát kicsit komolyabb biznisz ez ennél...de persze lehet csirkét lógatunk, meg woodoo bábukat veszünk majd elő, ez se kizárt.
több mint 6 éve
Itt volt olvasthato az fa ertekelesunkben, ami szurja a szemem.Linebacker: Mark Barron, 2 év, 12 millió dollár – Értékelés: C+
Linebacker (újraigazolás): Anthony Chickillo, 2 év, 8 millió dollár – Értékelés: C
Chickillo egy cserejátékos, annak sem kifejezetten jó, ehhez képest kifejezetten soknak tűnik az évi 4 millió, Shaquil Barrett került ennyibe. Barron már kezdőnek érkezett, nem keres veszettül sokat, csakhogy cserébe egy átlag alatti játékos.
Ez most akkor mennyire igaz Barronra? Mert ha atlag alatti jatekos barron, akkor minek hoztuk kezdonek? Valamint ennyiert? Foleg hogy mar igy is van/volt boven bajunk a B betusekkel. Brown, Bell, Bostic, Boswell : (
Azon kivul persze, hogy ne legyunk kotve a draft napjan, hogy nincs senki ILB megint aki megerne az elso korben ahol huzunk.... De most akkor mi az igaz barronrol? Ok vagy nem? Bostic es williamshez kepest gondolom jobb ugye (ami nem nehez)? De mennyivel...?
Eddig azt hittem, hogy o jo nekunk. Most kicsit meginogtam vele kapcsolatban. Mert nem ismerem. De ugye bostic is korai koros volt. Es sajnos megis csak kb lassu es kozepso futasok ellen, ha oda tudott erni volt megbizhato a tackle je. Ennyi.
Valaki homalyositson mar fel vele kapcsolatban (az uj ilb barronnal persze). Koszonom.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Legyen most nagy a pofája és abból vegyünk vissza, mint még egy Brown saga, sic transit gloria mundi effektussal.Jó, de túl nagy a pofája.Valahol olvasom Békerről, hogy olyan szarokat interjúzik, hogy a végén még a 2. körben is meglehet...ha kell.A-A, Második körben Jerry Tillery jön😊
De én a magam részéről nagyon örülnék inkább a Gardner-Johnson/Hooker/Layne/Love/Oruvariye/Ya-Sin hatos valamelyik tagjának a 2. körben és erre elég jó esély van...
Klaci79
Spy
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Mert egy ilyen is kell...😉Jó, de túl nagy a pofája.Valahol olvasom Békerről, hogy olyan szarokat interjúzik, hogy a végén még a 2. körben is meglehet...ha kell.A-A, Második körben Jerry Tillery jön😊
De én a magam részéről nagyon örülnék inkább a Gardner-Johnson/Hooker/Layne/Love/Oruvariye/Ya-Sin hatos valamelyik tagjának a 2. körben és erre elég jó esély van...
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 6 éve
Jó, de túl nagy a pofája.Valahol olvasom Békerről, hogy olyan szarokat interjúzik, hogy a végén még a 2. körben is meglehet...ha kell.A-A, Második körben Jerry Tillery jön😊
Klaci79
Spy
több mint 6 éve
Valahol olvasom Békerről, hogy olyan szarokat interjúzik, hogy a végén még a 2. körben is meglehet...ha kell.A-A, Második körben Jerry Tillery jön😊
Klaci79
több mint 6 éve
Valahol olvasom Békerről, hogy olyan szarokat interjúzik, hogy a végén még a 2. körben is meglehet...ha kell.De én a magam részéről nagyon örülnék inkább a Gardner-Johnson/Hooker/Layne/Love/Oruvariye/Ya-Sin hatos valamelyik tagjának a 2. körben és erre elég jó esély van...
több mint 6 éve
Marquise Brown-ra van esély 2. körben?dedede Rodney Andersont is hozzuk valahol 4-5ön!
Vagy abból a malomból nem hozunk senkit? 😀
steelwolf

több mint 6 éve
Marquise Brown-ra van esély 2. körben?Vagy abból a malomból nem hozunk senkit? 😀
több mint 6 éve
1. A Hilton ügybe annyit csináltunk, hogy tavaly amikor megpendítette, hohy UDFAként kezdő két éve van, akkor kiraktuk sidelinera, de gyorsan vissza is hoztuk. Két kiszolgált év után kaphatna kiterjesztést, intelligensen rábasztuk a taget, ő meg nem hajlandó apróért játszani.2. Mörfi, azé nézzetek Huskies meccseket, mert ott elég furi defens van, nem egy NFL barát dolog az hótzicher. A nikkel forma ahun "M"-et eldugják mint robbert, onnan pirítja a dolgokat. Ehhez a sémához bivaly NTk kellenek, akik ketten bírják a dupla duplázást a passhappy megölése csak onnan jön. Nekünk mostság inkább a dime menegetne, ha Barom bevállna, meg kurvagyors bighitterekkel raknánk tele.
3. Szóva firstCBnek lehet Bakker kell

több mint 6 éve
És ez szó szerint így van...egy olyan draft nagyon kellene ahol az első 3 körben legalább 3 olyan játékost sikerül kiválasztani aki évekre meghatározó lesz. Nem reménytelen...'17-ben sikerül a 4/3.Eddig is kellett volna, minden évben. Nagy fejvakarás lett belőle. De idén valóban több poszt játszik. Murphy egy állat, Bush is az lesz, cb,te, olb még maradhat bent. De a draftunk értékét a 2-3 kör szokta/fogja megadni.Akárki a kiszemeltünk, Bengals játékos lesz...Azért most nagy a különbség...kell lennie egy 2. kiszemeltünknek is 😊
Spy
Klaci79
Spy
több mint 6 éve
nevetséges.Nekem az ilyen hozzáállás se tetszik--)Hát amennyire felszopkodják őt, még az 1/9 is kevésnek tűnik, az 1/20-ról felmenni érte pedig egy 3. körrel teljesen sansztalan odáig, ahol még ez esetben bent lenne, de még kövi éves 1. körrel is karcosJa, egyetértek és azért coverage-ben bőven van benne kockázat, nekem ő nem egy no-brainer pick. (azzal persze, hogy ha 10. helyen választanánk örülnék, ha ő jönne)
Wyatt
Klemó
Devin White meg az LSU Pro Day-en leadta a fizetési igényét, és közölte, hogy aki olcsón akarja őt megszerezni, az jobb ha most draftolja, mert 5 év múlva szabadügynökként már legalább 100 milliót fog kérni.
steelwolf
több mint 6 éve
Eddig is kellett volna, minden évben. Nagy fejvakarás lett belőle. De idén valóban több poszt játszik. Murphy egy állat, Bush is az lesz, cb,te, olb még maradhat bent. De a draftunk értékét a 2-3 kör szokta/fogja megadni.Akárki a kiszemeltünk, Bengals játékos lesz...Azért most nagy a különbség...kell lennie egy 2. kiszemeltünknek is 😊
Spy
Klaci79
több mint 6 éve
Akárki a kiszemeltünk, Bengals játékos lesz...Azért most nagy a különbség...kell lennie egy 2. kiszemeltünknek is 😊
Spy
több mint 6 éve
Akárki a kiszemeltünk, Bengals játékos lesz...
több mint 6 éve
Én tartok tőle, hogy nem lenne Saci utódja ő sem. Nem is baj...ő egyedi volt. White biztosan jó, de hogy két első kört nem adnék érte, de személy szerint egy 1+3-at se az biztos. Én azt látom, hogy most például egy CB-vel még mi is nehezen tudnánk mellélőni. Az a Burns pick egy borzalmas húzás volt, kb a 3. körre lehetett várni. De akkor elvitték a kiszemeltet előlünk és rosszul döntöttünk, de nem fogunk mindig rosszul dönteni. Van 6-7 olyan CB is aki jöhetne, ebből az első körben tényleg 4 olyan, akit nem bánnék. Ha mindegyiket kivinnék előlünk, akkor meg jöhetne Watt másik oldalára egy jó játékos. Nagyon kellene a passrush végre két oldalról és azt se felejtsük el, hogy Watt futás ellen is hatékony. Én nagyon nem erőltetném ezt a felcserét...
több mint 6 éve
Nem csak első körben nem tudunk CB-t draftolni, hanem úgy generálban.White-al kapcsolatban meg én nem bánnám, ha megtalálnák Saci utódját. Akkor is ha ez egy plusz első körbe kerülne.
több mint 6 éve
Értem, amit írsz, de nem nagyon draftoltunk mi első körben CB-t összehasonlítva sok csapattal. Az a Burns pick az első kör majdnem legalján az egyedüli kivétel és az a pick, amellett, hogy finoman fogalmazva is bust lett/lesz, azért arról szólt, hogy fizikai paramétereket néztünk, bízva a fejlődésben és nem teljesítményt. Murphy esetében pont fordítva van ez. A teljesítmény, az IQ, az érzék ott van, de a fizikai paraméterek korlátozottak, főleg a végsebesség kapcsán. Ezért kockázat ő szélső CB-nek, de azért láttuk már sokszor, hogy nem (feltétlenül) ez dönt a pályán, ezért gondolnám őt jó választásnak.Egyébként nekem meg a Hilton ügyből az látszik, hogy nem vagyunk elégedettek a nickel CB poszttal. Ha pedig így van, akkor a Murphy picknek lehet értelme az első körben.Én valahogy fázok a CB drafttól az első körökben.
Tavaly Hilton visszaesett és amúgy sem egy ballhawk CB-ről beszélünk, és középen (is) nagyon kellene a labdaérzék és Murphy középen életveszélyes lehet.
Barron, Edmunds, Murphy, Hilton, Haden, Nelson 6 DB szett dime felállásban nem hangzana rosszul, pláne úgy, hogy Barron már sokkal inkább LB, mint DB.
Bush lehet, akire sanszunk lenne, de szerintem fel kellene menni érte is annyi az LB need előttünk.
Klemó
Kicsit olyan érzésem van mint ahogy a Barnák QB-t draftoltak x éven keresztül és sosem akart összejönni.
Egyébként nekem kocaszurkolóként Murphy szimpatikus opció lenne.
kittli
Ami viszont lényeges. Eddig minden évben voltak meglepetés pickek előttünk és le-le csúszik valaki, akit sokkal feljebb vártak/várnak. Idén az is elképzelhető, hogy valahol körülöttünk kezdődik az első WR, vagy az első CB pick. Metcalf, Grredy Williams is akár bent lehet, nem csak Brown, vagy Murphy.
Szerkesztette: Klemó