Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
sztem visszajövünk a másodikba 3-bólHa van rá lehetőség jó lenne Winoért visszajönni!
Spy
több mint 7 éve
sztem visszajövünk a másodikba 3-ból
több mint 7 éve
A jövő évi 3. kör helyett pedig jön majd a Bellért kapottBellert nem jon harmadik kor, szvsz max negyedik lesz az, olyan penzeket osztogattak ki a piacon. De ez aprosag.
no flacco
több mint 7 éve
A jövő évi 3. kör helyett pedig jön majd a Bellért kapott
több mint 7 éve
A gyökérért kapott korai 3. Kör majdnem hogy kiegyenlíti a bukott másodikat
több mint 7 éve
Legjobb születésnapi ajándék - nem csináltunk faszságot, sőt!! 😀
több mint 7 éve
push Bush!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Itt a trade
több mint 7 éve
Aktívan próbálunk feltradelni a top10be.
több mint 7 éve
😀 Nekem tetszene, persze hozzátok, mert magunknál nálam is karcosan maradna meg a device 😀Ne erre már nehéz mit mondani...de kibasznam a tv-t az ablakon 😂Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Jachai Politie
pfefe8
Gergőke
Klaci79

több mint 7 éve
Én Wino-t bírom. Nem lennék csalódott, bár kissé korai, de 2/20-ra nem lesz bent. Nagyon jó a morálja, illene Pit-be a sok mostani f@szsag után.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Winovichról egyébként van olyan vélemény is (pff), hogy az alapján ahogy használták a két falembert, az edzők őt tarthatták a jobb játékosnak, nem Gary-t.Politie, Winovich, esetleg az egy évvel ezelőtti mintára húzott Edmunds féle S, Lb hybrid valaki betenné a kaput nálam is😊Ne erre már nehéz mit mondani...de kibasznam a tv-t az ablakon 😂Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Jachai Politie
pfefe8
Gergőke
Klaci79
pfefe8

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Megálmodtam...Redskins trade-) Bucs
Bucs helyére megyünk mi egy +3. körös pick-ért! ....és
1/15 Devin White lecsúszik hozzánk!
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Byron Murphy, meglássátok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Politie, Winovich, esetleg az egy évvel ezelőtti mintára húzott Edmunds féle S, Lb hybrid valaki betenné a kaput nálam is😊Ne erre már nehéz mit mondani...de kibasznam a tv-t az ablakon 😂Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Jachai Politie
pfefe8
Gergőke
Klaci79
Steelers fan
több mint 7 éve
Ferrell-t adom én is, de belelátok egy Murphy, Rock Ya Sin, Darnell Savage vonalat, vagy a két Iowa Te közül valakit.
több mint 7 éve
Ne erre már nehéz mit mondani...de kibasznam a tv-t az ablakon 😂Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Jachai Politie
pfefe8
Gergőke
több mint 7 éve
Az utóbbi időben nagy gyakorlatunk van a wtf pikkekben az elején. Ha elfelejtjük a mindenki által várt ilb, cb pikket, akkor ki lehet az a meglepetés ember, akit kihúzunk agyvérzést okozva szurkolóinknak?Jachai Politie
pfefe8