Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
pénteken állítólag megszabadul Brown, onnantól vesztegzár, vagy szájzár vagy a kettő kombinációja...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
I am Big Chest. I dont have ego.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Közben azért Murphy és Baker is meglepően "lassú" volt 40 yardon. Murphy kapcsán várta mindenki, hogy lassabb lesz, mivel 15 fontot szedett fel magára, de a 4,55-ös idő akkor, amikor egy Sweat 4,41-et repesztett 260-as súlyával azért eléggé meglepő volt nekem. Persze sokkal inkább Sweat 4,41-es ideje az űridő, ezt tudom, de neki 4,4 alatt futó WR-eket kell(ene) kordában tartania. Persze a mozgása kitűnő volt, de azért szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz top15 választás belőle.
Klemó
Byron Murphy-Taylor Rapp duóval azért ki tudnék egyezni a drafton, és a secondary-t át kellene kicsit gyúrni ilyen WWE stílusra. Mindenki ütne vágna mindenkit, de nem tűnne komolynak a dolog...ezért nem is zászlóznák meg 😊 Bónuszként egy Jachai Polite, aztán mehet a boogie. Oké, felébredtem
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Az milyen volna már, hogy ha Bell és Brown hiányában az FA piacra kieső Mosley-ra mennénk rá. Hát emlékszem azon a bizonyos drafton szinte biztos voltam benne, hogy őt behúzzuk, de aztán Shazier lett belőle....sokkal inkább erről olvasnék, mint Brown újabb nyilatkozatáról.

Brown Las Vegasba mehetne, igaz csak 1 év múlva. Asszem ez neki, látva a nyilatkozatait teljesen rendben lesz....
Klemó
Drága mulatság lenne. De 2 első körrel, még ha a 1/27 pl. majdnem második is, megoldható a WR pótlás és az erősödés. De Mosley elvinne egy derekas részt a helyünkből, 10MM fölé taksálják a bátrak. Mellé még húzhatnánk egy Pratt-et vagy Hanks-t, Bince meg mehet vissza ultimate runstopper cserébe.

Tudja valaki, milyen lesz a QB felhozatal jövőre? Azon gondolkodtam, mi lenne, ha Milk Mustache-ért jövőre gyűjtenénk muníciót egy feljövetelhez egy QB-ért, hiszen ha Rudi nem lesz 2sz. akkor szvsz. kuka, ha Dobbs lesz 3sz. akkor meg jöhet újabb utód. Persze ehhez nagyon meg kellene érnie.
Spy
Mosley-t neeeeee! Az ember hülyébb, mint Dupree, pedig az nagy szó! Egyáltalán nem lát a pályán, elővételezni semmitse tud, coverben én csak égni láttam. Runstoppernek meg nem adsz 10 misi felett évente, bár Sacihoz hasonlóan legalább ott is volt egy csomó elrontott szerelése. A Bolti mórok def-jének a legnélkülözhetőbb tagja kb, nekem Orr és Onwuasor is jobbnak tűnt belül.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Haden sem volt valami gyors anno a combine-on

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 654
Közben azért Murphy és Baker is meglepően "lassú" volt 40 yardon. Murphy kapcsán várta mindenki, hogy lassabb lesz, mivel 15 fontot szedett fel magára, de a 4,55-ös idő akkor, amikor egy Sweat 4,41-et repesztett 260-as súlyával azért eléggé meglepő volt nekem. Persze sokkal inkább Sweat 4,41-es ideje az űridő, ezt tudom, de neki 4,4 alatt futó WR-eket kell(ene) kordában tartania. Persze a mozgása kitűnő volt, de azért szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz top15 választás belőle.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Amúgymeg ha nem kell a pénz odaát Mosley-ra, akkor most jut Bell-re nem?
Spy
Itt szerintem azt kell megérteni, hogy nem az volt a szitu, hogy nem volt pénz rá, hanem az, hogy nem akarunk ennyi garantáltat fizetni neki és ez nem változott azért nem is tag eltük. De ha nemígy van valaki kijavít.
Razi
Mindenki tudja, hogy ez arrol szol, hogy nem akartok megfizetni egy gurcolo szinesborut. Mocskos franchise ez!
Stez
Igen, fehér az irányító, nem baj, ha öreg vak béna, kell a hosszabbítás. A fekák mehetnek a levesbe.
kishaszi
Tiszta előpajzs hadművelet.
több mint 6 éve
Spy
Itt szerintem azt kell megérteni, hogy nem az volt a szitu, hogy nem volt pénz rá, hanem az, hogy nem akarunk ennyi garantáltat fizetni neki és ez nem változott azért nem is tag eltük. De ha nemígy van valaki kijavít.
Razi
Mindenki tudja, hogy ez arrol szol, hogy nem akartok megfizetni egy gurcolo szinesborut. Mocskos franchise ez!
Stez
Hát persze, hagyjuk a pc dumát ja...de te is basztál nagy ellenértéket adni egy feka irányítóra, úgyhogy hallgass, mert szarrá veretlek a gettóban a testvéreiddel teeee... 😊)))))

Nem akarom újraindítani a Bell témát, mert szarrá rágtuk, de RB, nagy della, hosszú szerződés, nagy garantálttal volt a szűk keresztmetszet és nem önmagában a nagy pénz...

Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az milyen volna már, hogy ha Bell és Brown hiányában az FA piacra kieső Mosley-ra mennénk rá. Hát emlékszem azon a bizonyos drafton szinte biztos voltam benne, hogy őt behúzzuk, de aztán Shazier lett belőle....sokkal inkább erről olvasnék, mint Brown újabb nyilatkozatáról.

Brown Las Vegasba mehetne, igaz csak 1 év múlva. Asszem ez neki, látva a nyilatkozatait teljesen rendben lesz....
Klemó
Megelőztél pont ezen morfondíroztam éppen. Mekkora lenne Mosleyra rámozdulni.
Gergőke
Amikor kihagytuk Magyastoronyt nagyon mérges voltam. Mosleyra remélem rámozdulunk, nem sűrűn jön ki a piacra ilyen játékos. Ráadásul a legnagyobb hiányposztunk a védelemben.
pfefe8
Nem kihagytátok, hanem körbelesett és inkább maradt. Ti akartátok vinni, csak aztán annyival nem ajánlottatok többet, hogy ide írjon alá, így inkább maradt. Ha jól tudom

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Spy
Razi
Stez
Igen, fehér az irányító, nem baj, ha öreg vak béna, kell a hosszabbítás. A fekák mehetnek a levesbe.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Landon Collins is jön az FA-ra.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Spy
Razi

több mint 6 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 708
Spy
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224

Klemó
Gergőke
Amikor kihagytuk Magyastoronyt nagyon mérges voltam. Mosleyra remélem rámozdulunk, nem sűrűn jön ki a piacra ilyen játékos. Ráadásul a legnagyobb hiányposztunk a védelemben.

Steelers fan
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345

Klemó
Drága mulatság lenne. De 2 első körrel, még ha a 1/27 pl. majdnem második is, megoldható a WR pótlás és az erősödés. De Mosley elvinne egy derekas részt a helyünkből, 10MM fölé taksálják a bátrak. Mellé még húzhatnánk egy Pratt-et vagy Hanks-t, Bince meg mehet vissza ultimate runstopper cserébe.

Tudja valaki, milyen lesz a QB felhozatal jövőre? Azon gondolkodtam, mi lenne, ha Milk Mustache-ért jövőre gyűjtenénk muníciót egy feljövetelhez egy QB-ért, hiszen ha Rudi nem lesz 2sz. akkor szvsz. kuka, ha Dobbs lesz 3sz. akkor meg jöhet újabb utód. Persze ehhez nagyon meg kellene érnie.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

Klemó

több mint 6 éve

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Örülnék ha minél hamarabb vége lenne ennek az ügynek...szívesen leiratkoznék már róla a twitteren, mert kezd baromi idegesítő lenni amit haknizik az országban
milyen jó, hogy ezt azért így nem csinálta régebben
Klaci79
Én kb. 1.5 hete levettem. Igaz, nagyjából 3 hónapja ez volt az egyetlen Twitter akcióm.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Állítólag begyorsultak az események AB kapcsán és Oakland lenne a végállomás.
Klaci79
Akkor abból egy 1.kör is kisülhetne. Grudenék rogyásig vannak pickekből.
Gergőke
Jó lenne 2db 1. körös pick! Ráférne a #D-re az erősítés!
steelwolf
😀😀😀D Egy emberért, aki most mondta bele 300 millio ember arcába, hogy nem is kell neki futballoznia?
Amadeus
Egy első kört Brownért azért csak remélhet az ember....max nem kapja meg. Nyilván egyébként akarna ő focizni, csak nem nálunk. De ha adnak valamit érte mennyen csak..
Klaci79
Természetesen 1 db-ra gondoltam! A 2. a saját pick!
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Klaci79
Gergőke
steelwolf
😀😀😀D Egy emberért, aki most mondta bele 300 millio ember arcába, hogy nem is kell neki futballoznia?
Amadeus
Egy első kört Brownért azért csak remélhet az ember....max nem kapja meg. Nyilván egyébként akarna ő focizni, csak nem nálunk. De ha adnak valamit érte mennyen csak..
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Klaci79
Gergőke
steelwolf
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Örülnék ha minél hamarabb vége lenne ennek az ügynek...szívesen leiratkoznék már róla a twitteren, mert kezd baromi idegesítő lenni amit haknizik az országban
milyen jó, hogy ezt azért így nem csinálta régebben
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klaci79
Gergőke
több mint 6 éve
Klaci79