Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Akkor bocsánat én ,ilyet még nem olvastam...mondjuk rohadt sok most a meló. Ami biztos, hogy a Spartans az utóbbi időben nem adott rossz CB-ket a ligának. Waynes, Dennard is azért bevált. Szóval akik az utóbbi időben kezdő CB-k voltak a MSU-ban,azok később meg is állták a helyüket az NFL-ben.de mán simán irogatják 1-2 körbe, jó lett a kombájn isUnatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Kár, hogy ez nem fog megvalósulni... 😕. Az első három embert bármikor elfogadnám.
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
52. A.J. Brown, WR, Mississippi
66. Rock Ya-Sin, CB, Temple
83. Damien Harris, RB, Alabama
122. Parris Campbell, WR, Ohio State
141. Foster Moreau, TE, LSU
175. Gary Johnson, LB, Texas
192. Justin Layne, CB, Michigan State
207. Mecole Hardman, WR, Georgia
219. T.J. Edwards, LB, Wisconsin
Klaci79
Viszont látom a 192. pickkel e szerint Justin Layne-t húznánk. Én személy szerint örülnék neki. Ő a karrierjét WR-ként kezdte az MSU-n, aztán lett átképezve CB-nek. 2 évet játszott CB-ként a Spartansban. Tavaly 72 szerelés 15 leütött passz és egy pick fűződött a nevéhez. Aztán számomra meglepetésként bejelentette, hogy nem a marad a végzős szezonjára. Azt gondolom, hogy 5. körnél magasabban nem fog kimenni, de ő egy olyan játékos lehet akiben még bőven potenciál. Tavaly az Spartans D az ország legjobb védelmei között volt, és ebben a védelemben Layne egy biztos pont volt, korekt teljesítménnyel. Természetesen meg van a lehetősége , hogy semmi nem lesz belőle, hiszen a top pickekből is lehet ordas nagy bukta, de ő hajlandó volt posztot váltani és kezdő CB lett a Spartansban.
Gergőke
sutianap
több mint 6 éve
de mán simán irogatják 1-2 körbe, jó lett a kombájn isUnatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Kár, hogy ez nem fog megvalósulni... 😕. Az első három embert bármikor elfogadnám.
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
Viszont látom a 192. pickkel e szerint Justin Layne-t húznánk. Én személy szerint örülnék neki. Ő a karrierjét WR-ként kezdte az MSU-n, aztán lett átképezve CB-nek. 2 évet játszott CB-ként a Spartansban. Tavaly 72 szerelés 15 leütött passz és egy pick fűződött a nevéhez. Aztán számomra meglepetésként bejelentette, hogy nem a marad a végzős szezonjára. Azt gondolom, hogy 5. körnél magasabban nem fog kimenni, de ő egy olyan játékos lehet akiben még bőven potenciál. Tavaly az Spartans D az ország legjobb védelmei között volt, és ebben a védelemben Layne egy biztos pont volt, korekt teljesítménnyel. Természetesen meg van a lehetősége , hogy semmi nem lesz belőle, hiszen a top pickekből is lehet ordas nagy bukta, de ő hajlandó volt posztot váltani és kezdő CB lett a Spartansban.
Gergőke

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Kár, hogy ez nem fog megvalósulni... 😕. Az első három embert bármikor elfogadnám.
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
több mint 6 éve
Moncrief jött két évre...Ez meg most minek...Életében kétszer, ha 500 yard felé jutott. Évenként van benne kb. 3 TD. Ezt az igazolást felesleges pénzkidobásnak érzem. Amennyire örültem tegnap Nelsonnak, ezt most annyira nem díjazom.
Klaci79
több mint 6 éve
Lehet, hogy ennyi elég is lesz tőle. Ab távozásával el lehet osztani szépen a feladatokat az elkapók között és ez majd jót tesz a csapatnak is.Amikor Luck dobált neki akkor is csak 1× került 500 elkapott yard felé.Itt meg lehet ,hogy fordított lesz az arány. Azért ez támadósor masszívabb mint a tiétek.Moncrief jött két évre...Tavaly volt Bortlesszel is 2-3 jó meccse. De sokszor masszívan csinálta a semmit. Itt is ez lesz majd.
Klaci79
iktriad
pfefe8
iktriad
Steelers fan
több mint 6 éve
Amikor Luck dobált neki akkor is csak 1× került 500 elkapott yard felé.Itt meg lehet ,hogy fordított lesz az arány. Azért ez támadósor masszívabb mint a tiétek.Moncrief jött két évre...Tavaly volt Bortlesszel is 2-3 jó meccse. De sokszor masszívan csinálta a semmit. Itt is ez lesz majd.
Klaci79
iktriad
pfefe8
több mint 6 éve
Itt meg lehet ,hogy fordított lesz az arány. Azért ez támadósor masszívabb mint a tiétek.Moncrief jött két évre...Tavaly volt Bortlesszel is 2-3 jó meccse. De sokszor masszívan csinálta a semmit. Itt is ez lesz majd.
Klaci79
iktriad
Steelers fan
több mint 6 éve
Moncrief jött két évre...
több mint 6 éve
Basszus Dani! Megfogtal...Már fogalmam sincs, de ha ezt tudom legközelebb csekkolom jobban 😂ez TDN? és predictive board alapján?Az a pláne, hogy ez pont az volt...a fanspeaké szar szerintem, de ez sem tűnik életszerűnek. Ok, mondjuk tetszik ez a leosztas😂Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...próbáld ki a draftnetwork szimulátorát, szerintem sokkal jobb, mint a fanspeaké (nyilván ebben is találni érdekességeket)
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
katonadani
Klaci79
Nekem ott Devin White top5-ben kiment legtöbbször 😀
katonadani
több mint 6 éve
ez TDN? és predictive board alapján?Az a pláne, hogy ez pont az volt...a fanspeaké szar szerintem, de ez sem tűnik életszerűnek. Ok, mondjuk tetszik ez a leosztas😂Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...próbáld ki a draftnetwork szimulátorát, szerintem sokkal jobb, mint a fanspeaké (nyilván ebben is találni érdekességeket)
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
katonadani
Klaci79
Nekem ott Devin White top5-ben kiment legtöbbször 😀
több mint 6 éve
A signing bonusz mellett idén "csak" 1,5 milla fizut kap Nelson, vagyis a szerződése farnehéz, ahogy most kell (hiszen idén cipeljük még AB DM-jét).
több mint 6 éve
Az a pláne, hogy ez pont az volt...a fanspeaké szar szerintem, de ez sem tűnik életszerűnek. Ok, mondjuk tetszik ez a leosztas😂Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...próbáld ki a draftnetwork szimulátorát, szerintem sokkal jobb, mint a fanspeaké (nyilván ebben is találni érdekességeket)
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
katonadani
több mint 6 éve
Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...próbáld ki a draftnetwork szimulátorát, szerintem sokkal jobb, mint a fanspeaké (nyilván ebben is találni érdekességeket)
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
több mint 6 éve
A Bengals, ahová mondják Jawaan Taylor-t vitte, aki szintén sanszos.Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Első kettő már 20-on sem biztos, hogy bennt lesz, a következő három meg lehet egy körrel előbb megy ki😂
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
Fast Willie
Amúgy csak CB-ket láttam kimenni 3-at az első 19-ben, akik nem fognak...a többi reális is lehetne 😀
De persze nem esz az és a többi is sanszos...bár még mindig több mint egy hónap....ki tudja...
több mint 6 éve
Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Első kettő már 20-on sem biztos, hogy bennt lesz, a következő három meg lehet egy körrel előbb megy ki😂
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
több mint 6 éve
Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
több mint 6 éve
Na lesz kinek dobálni az INT-ket Bennek 😢Mark Ingram is érkezett hozzájuk. ☹️
A Ravens jól megkinalta ET-t
Klaci79
több mint 6 éve
Na lesz kinek dobálni az INT-ket Bennek 😢A Ravens jól megkinalta ET-t
több mint 6 éve
Nekem úgy rémlik, hogy a signing bonussal (10 M) és egyéves biztos roster bonussal (12,5 M) együtt kapott volna olyan 22 milla körül. A Jetses szerződésében 35 milliós garantált tartalom van, de nem tudjuk, hogy ez most valóban fully garantált, azaz signing bonus-e vagy van-e közte roster bonus is és az mikor esedékes (mennyire tolódik szét). Különböző források vannak a 35 millió garantáltságáról.
Végeredményben kb a kiült tag értékét visszakapja szerintem biztos pénzben, de nem számottevően több, mint a mi ajánlatunk volt, hacsak nem annyival biztosabb hogy az aláírás utáni évben nem rakhatják ki, mert sok DM marad utána. Gondolom a megszerezhető bonusok jobbak valamivel.
több mint 6 éve
Jaj de megszivta Bell 😀 nagyon jó.ja a 10 misi garantált helyett 35 mekkora szívás, atyám...
Azon kívül h rosszabb ajánlatot kapott, mint tőlünk azt se felejtsétek el, hogy elbukta a tavalyi fizujat teljesen, szóval minimum annyival többnek kellett volna lenni az új szerződésének, hogy megerje.
tenorx

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Elég díszes társasággal veszünk részt a Clemson pro dayen.
több mint 6 éve
A 15+ szerződél nem jött be az ajtón Bellnek, sőt a Jets ajánlatot kétségbeesve fogadták el, miután a csapat ultimátumot adott, hogy vagy ez, vagy semmi. Ezek a tények eddig. Minden továbbit a garantált pénzek kibontása után tudunk meg. (mennyi a signing bonus és mennyi az, ami csak évente fixálódik, ha rosteren van)
több mint 6 éve
Ez csak úgy érdekes, hogy az ilyenekből általában nem jönnek ki jól a játékosok. Mint pl. mikor Big Al is kijelentette, hogy a legjobban fizetett védő akar lenni. Az is lett, és mekkora tertett betli volt a játéka, 2 év múlva nem is emlékeztünk rá.Nyilván az igaz, hogy az egyik pletyka a másik meg feketén-fehéren ott lesz. Mindenesetre a 4 év 35 millió teljes garantált az ő nyilatkozataihoz képest még mindig kevésnek tűnik. Messze nem olyan szerződés ez, amiért érdemes volt csapatot váltani, tudva azt, hogy tavaly a liga legjobb fala dolgozott volna előtte.Ez az. Úgy se fogjuk megtudni, ő se fog visszajönni, nem kvára mindegy? 😊 Az a fontos, hogy a maradó csapattal mi lesz.
Nem tudom persze, hogy mi lett volna, ha megsérül az első évben, gondolom akkor az első 9 hónapra vonatkozó 20 milliót kaphatta volna meg, ha a többi nem garantált vagy full garantált vagy őszintén szólva már kurvára leszarom mennyire garantált pénzből, így pedig lehet neki 35...
Klaci79
peterk2005
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Így van pontosan...azért is érdemes előre nézni. Talán Bell-t könnyebben tudjuk pótolni...de ez idén eddig nem néz ki jól...Nyilván az igaz, hogy az egyik pletyka a másik meg feketén-fehéren ott lesz. Mindenesetre a 4 év 35 millió teljes garantált az ő nyilatkozataihoz képest még mindig kevésnek tűnik. Messze nem olyan szerződés ez, amiért érdemes volt csapatot váltani, tudva azt, hogy tavaly a liga legjobb fala dolgozott volna előtte.Ez az. Úgy se fogjuk megtudni, ő se fog visszajönni, nem kvára mindegy? 😊 Az a fontos, hogy a maradó csapattal mi lesz.
Nem tudom persze, hogy mi lett volna, ha megsérül az első évben, gondolom akkor az első 9 hónapra vonatkozó 20 milliót kaphatta volna meg, ha a többi nem garantált vagy full garantált vagy őszintén szólva már kurvára leszarom mennyire garantált pénzből, így pedig lehet neki 35...
Klaci79
peterk2005