Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Ehhez csak annyit, hogy Bush itt bizony vendég volt. Mindez a Spartans Stadionban történt. A Spartansnál pedig ez tradícíó, hogy meccs előtt a játékosok egymásba karolva végigmennek a pályán. Bush pedig nagyvalószínűséggel ezzel a hagyománnyal pontosan tisztában volt/van tekintve a mind a Michigan mind pedig a Spartans ugye BIG10 csapat.Azért no....tudom úgy kezdődött, hogy visszaütött, de azért az, amikor az ellenfél csapata sisakban, összekulcsolt kezekkel végigmasírozik a pályán definicio szerűen letarolva a melegítő ellenfelet azt én provokációnak nevezem és nem kicsit. Bush felült rá és nyilván ez is volt a cél, de ha csak ez lett volna a gond Burficttel ohhhh semmi gond nem lett volna...Bush játéka kapcsán azt tudom mondani, hogy azt kell ismerem, hogy a játék számos elemében jól teljesít, legalábbis egyetemi szinten jó volt. Azt gondolom, hogy pl. a TE védekezéssel viszont lesz gondja a profik között.Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Az első körös választásunk:
| Chase Winovich, OLB, Michigan |
Klaci79
Gergőke
A mock draftokban ha nem cb-t és nem wr-t írnak hozzánk, akkor a legtöbbször az ő neve van.
Mivel nem ismerem egyik egyetemi játékost sem, csak a nevüket, kíváncsi vagyok a véleményedre.🙂
Hol a hiba nála? Köszi.
zidane99
Viszont nekem személyes ellentétem van vele 😀. konkrétan egy büdös, nagy parasztnak tartom.
Ilyen "csodás " dolgokra képes amúgy:
www.youtube.com/watch?v=n_KIprtE1-E
Nálam ez ilyen, Burficti mélységek. 😀
Gergőke
Klemó
több mint 7 éve
Azért no....tudom úgy kezdődött, hogy visszaütött, de azért az, amikor az ellenfél csapata sisakban, összekulcsolt kezekkel végigmasírozik a pályán definicio szerűen letarolva a melegítő ellenfelet azt én provokációnak nevezem és nem kicsit. Bush felült rá és nyilván ez is volt a cél, de ha csak ez lett volna a gond Burficttel ohhhh semmi gond nem lett volna...Bush játéka kapcsán azt tudom mondani, hogy azt kell ismerem, hogy a játék számos elemében jól teljesít, legalábbis egyetemi szinten jó volt. Azt gondolom, hogy pl. a TE védekezéssel viszont lesz gondja a profik között.Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
A mock draftokban ha nem cb-t és nem wr-t írnak hozzánk, akkor a legtöbbször az ő neve van.
Mivel nem ismerem egyik egyetemi játékost sem, csak a nevüket, kíváncsi vagyok a véleményedre.🙂
Hol a hiba nála? Köszi.
zidane99
Viszont nekem személyes ellentétem van vele 😀. konkrétan egy büdös, nagy parasztnak tartom.
Gergőke
több mint 7 éve
Bush játéka kapcsán azt tudom mondani, hogy azt kell ismerem, hogy a játék számos elemében jól teljesít, legalábbis egyetemi szinten jó volt. Azt gondolom, hogy pl. a TE védekezéssel viszont lesz gondja a profik között.Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
Hol a hiba nála? Köszi.
zidane99
több mint 7 éve
Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
Hol a hiba nála? Köszi.
több mint 7 éve
Tudom. 🙃Bocsánat,nem voltam egyértelmű.Én Bushra gondoltamGaryt legtöbb helyen 1. körbe írják! 😉3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
steelwolf
a "kedves csapattárs" alatt. 😀
Gergőke
több mint 7 éve
Bocsánat,nem voltam egyértelmű.Én Bushra gondoltamGaryt legtöbb helyen 1. körbe írják! 😉3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
steelwolf
a "kedves csapattárs" alatt. 😀
több mint 7 éve
Mert a Steelers egy nagy család, nem tudtad?!Ugyanígy gondolom, szvsz elképzelhetetlen, hogy bármikor is profi sportot űzhessen megint, viszont pont emiatt max respect a Steelersnek, ahogyan kezeli ezt az ügyet.Annyi a kiegészítés, hogy segítség nélkül jár, sőt már a gyerekével futás is volt. Ettől még a mozgásán látszik a sérülés és nagyjából az a best case szkenárió, hogy tud járni, futni majd, mint egy hétköznapi ember, de ennyi a maximum és ez is már óriási eredmény ahhoz képest, ami a műtétek utáni sejtés volt.Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?Nem nagyon van semmi, ebben a szezonban nem fog játszani, viszont a szezonra adtok neki szerződést, és aztán meglátjátok mi lesz.
steelwolf
kapitnono
A célja, hogy visszatér sokkal inkább motiváció, vízió és Én azt gondolom, hogy a valóság az, hogy cirka egy év múlva fog majd hivatalosan visszavonulni (és itt nálunk edzői munkát kapni).
Klemó
PEEtör
több mint 7 éve
Garyt legtöbb helyen 1. körbe írják! 😉3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
több mint 7 éve
3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
több mint 7 éve
3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Az első körös választásunk:
több mint 7 éve
Ugyanígy gondolom, szvsz elképzelhetetlen, hogy bármikor is profi sportot űzhessen megint, viszont pont emiatt max respect a Steelersnek, ahogyan kezeli ezt az ügyet.Annyi a kiegészítés, hogy segítség nélkül jár, sőt már a gyerekével futás is volt. Ettől még a mozgásán látszik a sérülés és nagyjából az a best case szkenárió, hogy tud járni, futni majd, mint egy hétköznapi ember, de ennyi a maximum és ez is már óriási eredmény ahhoz képest, ami a műtétek utáni sejtés volt.Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?Nem nagyon van semmi, ebben a szezonban nem fog játszani, viszont a szezonra adtok neki szerződést, és aztán meglátjátok mi lesz.
steelwolf
kapitnono
A célja, hogy visszatér sokkal inkább motiváció, vízió és Én azt gondolom, hogy a valóság az, hogy cirka egy év múlva fog majd hivatalosan visszavonulni (és itt nálunk edzői munkát kapni).
Klemó
több mint 7 éve
Annyi a kiegészítés, hogy segítség nélkül jár, sőt már a gyerekével futás is volt. Ettől még a mozgásán látszik a sérülés és nagyjából az a best case szkenárió, hogy tud járni, futni majd, mint egy hétköznapi ember, de ennyi a maximum és ez is már óriási eredmény ahhoz képest, ami a műtétek utáni sejtés volt.Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?Nem nagyon van semmi, ebben a szezonban nem fog játszani, viszont a szezonra adtok neki szerződést, és aztán meglátjátok mi lesz.
steelwolf
kapitnono
több mint 7 éve
Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?Nem nagyon van semmi, ebben a szezonban nem fog játszani, viszont a szezonra adtok neki szerződést, és aztán meglátjátok mi lesz.
steelwolf

több mint 7 éve
2. körben Holmes, míg a 3.-ban Keisel jelenti be a draftoltunkat!
több mint 7 éve
Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?
több mint 7 éve
Kozora mock draftját meg ne nézzétek....gondolom már a smoke screen része 😀Jinx stratégia, szinte egészen biztos. 😊
| Round One (20th Overall): Mack Wilson/ILB Alabama- 6’1/1 240 |
Klaci79
De a szomorú azért az, hogy szépen levezeti, hogy ennek igenis van realitása, ugyanis nagyjából Burns is így került kiválasztásra.
több mint 7 éve
Kozora mock draftját meg ne nézzétek....gondolom már a smoke screen része 😀| Round One (20th Overall): Mack Wilson/ILB Alabama- 6’1/1 240 |
több mint 7 éve
Ahogy egyébként elnéztem az elmúlt napok történéseit kicsit mégis több esélyt látok erre a Bush 1/20-as választásra. Bush a combine előtt nem volt magasra értékelve, de az áttörést hozott neki. Azóta viszont páran igencsak komoly teljesítményt mutattak a pro day-eken, így aztán mások értéke is jelentősen megnőtt...lehet éppen Bush kárára.Azért a Bengals szépen mind White-ot, mind Busht elhozza vizitre. Szerintem Bush smokescreen, mert nem tartom reálisnak, hogy 10-re bevállalják.
Klaci79
több mint 7 éve
Nálam az 1. kör az elérhetőség függvényében :a., Devin Bush ILB
b., T.J. Hockenson TE
c., Greedy Williams CB
d., M. Brown WR (ez nagyon pikáns lenne, kivéve, ha a f@sz unokabátyja hatása alatt áll)
e, Murpy v. Baker CB
Az a. a neednek szól, b-e a saját kívánságlista
több mint 7 éve
Ahogy egyébként elnéztem az elmúlt napok történéseit kicsit mégis több esélyt látok erre a Bush 1/20-as választásra. Bush a combine előtt nem volt magasra értékelve, de az áttörést hozott neki. Azóta viszont páran igencsak komoly teljesítményt mutattak a pro day-eken, így aztán mások értéke is jelentősen megnőtt...lehet éppen Bush kárára.
több mint 7 éve
Nalunk mostanaban minden nap aprilis egy volt kb utolso het ota. 😊TEGNAPI HÍR!!Ápriliselseje meg minden, de én már nem lepődnék meg 😊
twitter.com/SteelersKillerB/status/1112739549208346624
Klaci79
bcsarli
több mint 7 éve
Nekem eleg lenne ha saci 100% osra rehabilitalodna es vissza tudna jonni. Es akkor egy szavam sem lenne az ilb posztrol.Most hogy van tobb info, hogy kit neztunk meg eddig stb. Csinalhatnank mock draftokat. Hogy ki kit huzna es melyik korben. Vagy ha nem is kit. Melyik poszton stb.Tudom a tied: ILB, ILB, ILB aztán késöbb ILB.
gabistar
Sobri Jóska
De egyebkent.
1. lecsuszott jo ilb, ha nem csuszik le ilb akkor lehet most veletlenul egy trade egy kb 6 helyes fel. Ha ez kiesik, akkor bpa. Ami vagy jo olb, vagy cb.
2. ha nincs elso korben ilb, akkor itt ertekben ilb, ha volt akkor olb/cb
3. wr/te
4. rb
5. ot
6 . itt mar passz ami kimaradt azok kozul feltolteni a hianyposztokat.
De mivel van 3. es 6 koros pickunk tobb igy remelem lesz egy jo ilb akar trade aran is elso korben. Ha azt gondoljak az az ilb jo lesz. Ha nem akkor hagyjak a tradet igy is melle tudnak loni a valoszinusitheto ilb/olb/cb pickkel is. Szoval barkit huzunk elso korben kicsit parazok tole ne legyen megint az mint eddig szokot cb lb poszotokon. De mivel nezunk jo par ilbt. igy remelem azert iden hoznak valakit.
Bar mint irtam jo volna, ha saci miatt nem hoznanak valakit, mert 100% osra meggyogyulna es visszajonne es egy szavam sem lenne ha igy lehetne.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Az tény, hogy vannak érhetetlen döntések nálunk évek óta, de ez a legalja lenne az ostobaságnak.🙂TEGNAPI HÍR!!Ápriliselseje meg minden, de én már nem lepődnék meg 😊
twitter.com/SteelersKillerB/status/1112739549208346624
Klaci79
bcsarli
több mint 7 éve
Burnett kivágva!