Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Meg mikoris kapta azt az ajánlatot???Bell-ről jut eszembe, hónapokig fikaztak minket, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy nem fizetjük meg. Eddig messze a mienk volt a legjobb szerződés, amiről hallottam...Hat nem tudom, az mennyire hiteles forrasbol jott, de szerintem oriasi kamu volt egyebkent, es ott valami nem stimmelt. Lehet, hogy az osszeg jol nezett ki, de akkor meg ott az elosztasban es a kulonbozo zaradekokban valami nem lehetett egyenes.
Klaci79
Stez
Mert azóta ezért eltelt az idő ha jól tudom.. De javítsatok ki ha tévedek..
több mint 6 éve
Bell-ről jut eszembe, hónapokig fikaztak minket, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy nem fizetjük meg. Eddig messze a mienk volt a legjobb szerződés, amiről hallottam...Akkor itt van egy, hogy halljál jobbat: 😊
Klaci79
twitter.com/MattVerderame/status/1105519246505922561

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Bell-ről jut eszembe, hónapokig fikaztak minket, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy nem fizetjük meg. Eddig messze a mienk volt a legjobb szerződés, amiről hallottam...Hat nem tudom, az mennyire hiteles forrasbol jott, de szerintem oriasi kamu volt egyebkent, es ott valami nem stimmelt. Lehet, hogy az osszeg jol nezett ki, de akkor meg ott az elosztasban es a kulonbozo zaradekokban valami nem lehetett egyenes.
Klaci79
több mint 6 éve
Bell-ről jut eszembe, hónapokig fikaztak minket, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy nem fizetjük meg. Eddig messze a mienk volt a legjobb szerződés, amiről hallottam...
több mint 6 éve
Egész eddig ott volt 😀...Bell meg állítólag Ravens...Baszki... Neeee. Miatta lettem MSU fan, erre elmenne a Top 3 legutáltabb csapat egyikéhez.
Klaci79
Gergőke
több mint 6 éve
1 évre kapott 10 milliót....röhej, de ez van.
több mint 6 éve
Shane Ray-t megnézném nálunk egy prove it deallel. Talán még elkapók közül: Tate- bár ő nekünk drága, Rishard Matthews vagy Dontrelle Inman olcsón mondjuk Hunter helyére.
több mint 6 éve
Ad1: Remélem azért Bellnek ajánlunk egy frisset.Ad2: Rosenért még mindig adnám a második körünket.
több mint 6 éve
Ja és melyik fakezű nyugdíjas dobta össze a legtöbb yardot tavaly?Erre mondtam kb egy hónapja: a statok qrva jók lettek, csak az eredmények nem.
no flacco
több mint 6 éve
Már Roby sem lesz a mienk!
több mint 6 éve
Itteni vagy a kinti idő szerint?Visszajön kérni 14-et😉😬😂Vége lesz ma mit gondoltok?
Klaci79
prérifarkas
több mint 6 éve
Visszajön kérni 14-et😉😬😂Vége lesz ma mit gondoltok?
Klaci79
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Állítólag igen, ami nem baj. Hisz ismerjük a játékát a mozgását a gesztusait,amennyiben ügyesek vagyunk csak hasznunk lehet belőle. Tudnunk kell hogyan lehet megfojtani a játékát. Amúgy a Ravensnek a mostani irányító mellé kell a futás mert passzban nem erős ahogy mondja mindenki.Állítólag nem kap annyit Bell, mint szeretneÁllitólag a Ravens akarja..
Egyes infók szerint $11-12 milliós ajánlatok érkeztek Bellért, ezért lehet a nagy összevisszaság. Illetve a Jets állítólag ultimátumot adott Bellnek, ezenkívül Ravens, Raiders jöhet még szóba
prérifarkas
steelwolf
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Visszajön kérni 14-et😉😬😂
több mint 6 éve
Állítólag nem kap annyit Bell, mint szeretneÁllitólag a Ravens akarja..
Egyes infók szerint $11-12 milliós ajánlatok érkeztek Bellért, ezért lehet a nagy összevisszaság. Illetve a Jets állítólag ultimátumot adott Bellnek, ezenkívül Ravens, Raiders jöhet még szóba
prérifarkas
több mint 6 éve
Röpködnek a számok, ez ugyan menyiben köszönhető az emelkedő salary capnak?4 év 25 millió jesse james...kemény!!!Ez brutális. Én bírtam Jesset, de ennyire azért nem jó.
Klaci79
Egyébként is elképesztő milyen szerződések kötettnek. Mosley, Collins, Alexander, Barr....hihetetlen mi pénzeket adnak nekik. Nyilván nagyon jó játékosokról beszélünk, de azért az évi 15-17 milla egészen durva.
Gergőke
Szerintem nem csak annak köszönhető, egyszerűen elgurult a gyógyszer, az idő pedig megadja a választ kinek mennyire jönnek össze a gigaszerződések.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Állítólag nem kap annyit Bell, mint szeretneEgyes infók szerint $11-12 milliós ajánlatok érkeztek Bellért, ezért lehet a nagy összevisszaság. Illetve a Jets állítólag ultimátumot adott Bellnek, ezenkívül Ravens, Raiders jöhet még szóba
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Bell sztem van annyira "motivált", hogy csoporton belül menjen.Bell meg állítólag Ravens...Baszki... Neeee. Miatta lettem MSU fan, erre elmenne a Top 3 legutáltabb csapat egyikéhez.
Klaci79
Gergőke
több mint 6 éve
már azt hittem, hogy igaz....
több mint 6 éve
Tán még irányítani is ő fog?
több mint 6 éve
Jah, minket meg szétfutna, hogy öröm nézni.Hat Parker nem jön el Miami-ból az biztos.Az azért kemény lenne!
Bell meg állítólag Ravens...
Klaci79
80%-ban futás menne! 😁
steelwolf
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Bell meg állítólag Ravens...Baszki... Neeee. Miatta lettem MSU fan, erre elmenne a Top 3 legutáltabb csapat egyikéhez.
Klaci79
több mint 6 éve
Hat Parker nem jön el Miami-ból az biztos.Az azért kemény lenne!
Bell meg állítólag Ravens...
Klaci79
80%-ban futás menne! 😁
több mint 6 éve
Hat Parker nem jön el Miami-ból az biztos.Bell meg állítólag Ravens...