Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Bell-ről jut eszembe, hónapokig fikaztak minket, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy nem fizetjük meg. Eddig messze a mienk volt a legjobb szerződés, amiről hallottam...
Klaci79
Hat nem tudom, az mennyire hiteles forrasbol jott, de szerintem oriasi kamu volt egyebkent, es ott valami nem stimmelt. Lehet, hogy az osszeg jol nezett ki, de akkor meg ott az elosztasban es a kulonbozo zaradekokban valami nem lehetett egyenes.
Stez
Meg mikoris kapta azt az ajánlatot???
Mert azóta ezért eltelt az idő ha jól tudom.. De javítsatok ki ha tévedek..
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 550 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bell-ről jut eszembe, hónapokig fikaztak minket, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy nem fizetjük meg. Eddig messze a mienk volt a legjobb szerződés, amiről hallottam...
Klaci79
Akkor itt van egy, hogy halljál jobbat: 😊

twitter.com/MattVerderame/status/1105519246505922561

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 611 — Whoops, looks like something went wrong.
Klaci79
Hat nem tudom, az mennyire hiteles forrasbol jott, de szerintem oriasi kamu volt egyebkent, es ott valami nem stimmelt. Lehet, hogy az osszeg jol nezett ki, de akkor meg ott az elosztasban es a kulonbozo zaradekokban valami nem lehetett egyenes.

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Bell meg állítólag Ravens...
Klaci79
Baszki... Neeee. Miatta lettem MSU fan, erre elmenne a Top 3 legutáltabb csapat egyikéhez.
Gergőke
Egész eddig ott volt 😀...
több mint 6 éve
1 évre kapott 10 milliót....röhej, de ez van.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Shane Ray-t megnézném nálunk egy prove it deallel. Talán még elkapók közül: Tate- bár ő nekünk drága, Rishard Matthews vagy Dontrelle Inman olcsón mondjuk Hunter helyére.
több mint 6 éve
thr_buddha Pittsburgh Steelers 120
Versenyben volt a csapat Roby-ért.

twitter.com/MikeKlis/status/1105558304258809856
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Ad1: Remélem azért Bellnek ajánlunk egy frisset.
Ad2: Rosenért még mindig adnám a második körünket.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Ja és melyik fakezű nyugdíjas dobta össze a legtöbb yardot tavaly?
no flacco
Erre mondtam kb egy hónapja: a statok qrva jók lettek, csak az eredmények nem.
több mint 6 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64
Már Roby sem lesz a mienk!
több mint 6 éve
Visszajön kérni 14-et😉😬😂
Klaci79
Vége lesz ma mit gondoltok?
prérifarkas
Itteni vagy a kinti idő szerint?
több mint 6 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636
Visszajön kérni 14-et😉😬😂
Klaci79
Vége lesz ma mit gondoltok?

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Állítólag nem kap annyit Bell, mint szeretne
Egyes infók szerint $11-12 milliós ajánlatok érkeztek Bellért, ezért lehet a nagy összevisszaság. Illetve a Jets állítólag ultimátumot adott Bellnek, ezenkívül Ravens, Raiders jöhet még szóba
prérifarkas
Állitólag a Ravens akarja..
steelwolf
Állítólag igen, ami nem baj. Hisz ismerjük a játékát a mozgását a gesztusait,amennyiben ügyesek vagyunk csak hasznunk lehet belőle. Tudnunk kell hogyan lehet megfojtani a játékát. Amúgy a Ravensnek a mostani irányító mellé kell a futás mert passzban nem erős ahogy mondja mindenki.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Visszajön kérni 14-et😉😬😂
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Egyes infók szerint $11-12 milliós ajánlatok érkeztek Bellért, ezért lehet a nagy összevisszaság. Illetve a Jets állítólag ultimátumot adott Bellnek, ezenkívül Ravens, Raiders jöhet még szóba
prérifarkas
Állitólag a Ravens akarja..
több mint 6 éve
4 év 25 millió jesse james...kemény!!!
Klaci79
Ez brutális. Én bírtam Jesset, de ennyire azért nem jó.

Egyébként is elképesztő milyen szerződések kötettnek. Mosley, Collins, Alexander, Barr....hihetetlen mi pénzeket adnak nekik. Nyilván nagyon jó játékosokról beszélünk, de azért az évi 15-17 milla egészen durva.
Gergőke
Röpködnek a számok, ez ugyan menyiben köszönhető az emelkedő salary capnak?
Szerintem nem csak annak köszönhető, egyszerűen elgurult a gyógyszer, az idő pedig megadja a választ kinek mennyire jönnek össze a gigaszerződések.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Klaci79
Baszki... Neeee. Miatta lettem MSU fan, erre elmenne a Top 3 legutáltabb csapat egyikéhez.
Gergőke
Bell sztem van annyira "motivált", hogy csoporton belül menjen.
több mint 6 éve
már azt hittem, hogy igaz....
több mint 6 éve
Tán még irányítani is ő fog?
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Hat Parker nem jön el Miami-ból az biztos.

Klaci79
Az azért kemény lenne!
80%-ban futás menne! 😁
steelwolf
Jah, minket meg szétfutna, hogy öröm nézni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Klaci79

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Klaci79
Az azért kemény lenne!
80%-ban futás menne! 😁
több mint 6 éve