Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Én csak a jó poén miatt tettem ide. Egyébként nem bánnám, ha JuJu mellé hasonló kerülne, vagyis a YAC-ban tudna nagyot alkotni. De JJ Arcega-Whiteside-nak örülnék legjobban, aki a RZ-ban is tudna alkotni.twitter.com/Brown1arthur/status/1105210726136729600Azon túl, hogy jó poén lenne semmi értelmét nem látnám egy JuJu klónnak.....slotban azt gondolom jók vagyunk, klaszikus X reciever kerestetik....
Klaci79
Tele viszont a draft gyors lábú WR-ekkel és Én sokkal inkább egy speedstert hoznék ebbe a csapatba, ha már pótólunk, amit akár lehet lejjeb is szerezni.
Klemó
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Latom, nem igen ment at a dolog. A szarkazmusnak a lenyege az volt, hogy egyesek konkretan mar annyira ra akarjak huzni AB-ra az egesz cirkuszt, es Big Bent beallitani puszta aldozatnak, hogy az meg egeszen nonsense.Még tőled is meglepő ilyet olvasni. Nemtom hány éve házas, azóta egy darab ügye nem volt. Gondolom ha 20 éves sztársportoló lennél/lettél volna, Te sem vetnéd meg ezt az életformát szabadidődben.Hat igen. Big Ben pedig nem kurogat fiatal punakokat, azt is AB meg Rozi huzta csak ra. Big Ben nagyobb szent, mint Luck. xDRózenstejn ma végre elárulta , amit eddig is sokan tudtunk: minden a zsetonról szólt. Úgyhogy lassan a lélekbúvár,Benre mutogató verziókkal le lehetne állni.Egyszer ki fog az is derülni, hogy ez az egész Ab féle cirkusz egy jól megtervezett akció volt az ügynökével kézen fogva. kitalálták, megtervezték és sikerült nekik.
no flacco
pfefe8
Stez
Klaci79
Amikor egyik kutya, masik eb. Pontosan ugyanakkora gyoker mind a ketto, a maga nemeben. Csak ki ilyen stilusban csinalja, ki amolyanba. Big Ben az okosabb, o a kis cirkuszait az oltozoben muveli, Brown meg ezt nem tudta kezelni, igy a nyilvanossagot valasztotta.
több mint 6 éve
Még tőled is meglepő ilyet olvasni. Nemtom hány éve házas, azóta egy darab ügye nem volt. Gondolom ha 20 éves sztársportoló lennél/lettél volna, Te sem vetnéd meg ezt az életformát szabadidődben.Hat igen. Big Ben pedig nem kurogat fiatal punakokat, azt is AB meg Rozi huzta csak ra. Big Ben nagyobb szent, mint Luck. xDRózenstejn ma végre elárulta , amit eddig is sokan tudtunk: minden a zsetonról szólt. Úgyhogy lassan a lélekbúvár,Benre mutogató verziókkal le lehetne állni.Egyszer ki fog az is derülni, hogy ez az egész Ab féle cirkusz egy jól megtervezett akció volt az ügynökével kézen fogva. kitalálták, megtervezték és sikerült nekik.
no flacco
pfefe8
Stez
több mint 6 éve
Hat igen. Big Ben pedig nem kurogat fiatal punakokat, azt is AB meg Rozi huzta csak ra. Big Ben nagyobb szent, mint Luck. xDRózenstejn ma végre elárulta , amit eddig is sokan tudtunk: minden a zsetonról szólt. Úgyhogy lassan a lélekbúvár,Benre mutogató verziókkal le lehetne állni.Egyszer ki fog az is derülni, hogy ez az egész Ab féle cirkusz egy jól megtervezett akció volt az ügynökével kézen fogva. kitalálták, megtervezték és sikerült nekik.
no flacco
pfefe8
több mint 6 éve
Rózenstejn ma végre elárulta , amit eddig is sokan tudtunk: minden a zsetonról szólt. Úgyhogy lassan a lélekbúvár,Benre mutogató verziókkal le lehetne állni.Egyszer ki fog az is derülni, hogy ez az egész Ab féle cirkusz egy jól megtervezett akció volt az ügynökével kézen fogva. kitalálták, megtervezték és sikerült nekik.
no flacco
Steelers fan
több mint 6 éve
Rózenstejn ma végre elárulta , amit eddig is sokan tudtunk: minden a zsetonról szólt. Úgyhogy lassan a lélekbúvár,Benre mutogató verziókkal le lehetne állni.
több mint 6 éve
Speedster ja, az ötlet jó, csak Ben nem tudja már ezeket a képességeket kihasználni, szóval róka fogta csuka.Pontosan azért kell a speedster, hogy nagyobb range-be dobhasson. Tavaly 4.5 alatt 40 yardot teljesítő WR-ünk nem volt csak jelzem....egyébként pedig ha azt feltételezzük, hogy Ben leépül, akkor igen, mindegy, hogy milyen WR corpot rakunk fel, de igazából nem szeretném ezt a diskurzust folytatni.
kishaszi
több mint 6 éve
Speedster ja, az ötlet jó, csak Ben nem tudja már ezeket a képességeket kihasználni, szóval róka fogta csuka.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
twitter.com/Brown1arthur/status/1105210726136729600Azon túl, hogy jó poén lenne semmi értelmét nem látnám egy JuJu klónnak.....slotban azt gondolom jók vagyunk, klaszikus X reciever kerestetik....
Klaci79
Tele viszont a draft gyors lábú WR-ekkel és Én sokkal inkább egy speedstert hoznék ebbe a csapatba, ha már pótólunk, amit akár lehet lejjeb is szerezni.
több mint 6 éve
Petersont igazán elhozhatnànk 1 évre!
több mint 6 éve
Mármint ha kimegy Devin White, ami szinte biztos.
több mint 6 éve
Pedig TE vagy WR első kör lesz
több mint 6 éve
ki a szarnak is kéne ennél erősebb TE sor?Mekdönci és Grimble mellé?? Be is baszna..lesz az top100 isJesse a LionsbandAkkor hátsó körös TE-draft pipa.
sutianap
Szokol
sutianap
Szokol

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
A Jags is jó üzletet csinált a tavalyi Bortles szerződéssel, ahogy mi is AB-vel. Értem én mások az okok, no de a végeredmény az bukó akárhogy is nézem.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
CB Bradley Robynak örülnénk? Szerintem előrébb lennénk vele, kár hogy coachingot nem tudnánk alárakni.
több mint 6 éve
Köszi!Bears, Eagles, RaidersBellről van vmi infó?Jets, 49...
steelwolf
altoreg79
prérifarkas
több mint 6 éve
Bears, Eagles, RaidersBellről van vmi infó?Jets, 49...
steelwolf
altoreg79
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Jesse Jamest sajnálom, ugyanakkor nem mutatott eleget.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Mekdönci és Grimble mellé?? Be is baszna..lesz az top100 isJesse a LionsbandAkkor hátsó körös TE-draft pipa.
sutianap
Szokol
sutianap
több mint 6 éve
Remélem Colbertéknek van annyi humora, hogy az első körben kihúzzák majd wr Marquise Brownt. Tudom-tudom védelem, de ezt a froclit ne hagyjuk már ki! 😀Igen és büntetésből 4 év practice squad
Szokol
több mint 6 éve
lesz az top100 isJesse a LionsbandAkkor hátsó körös TE-draft pipa.
sutianap
Szokol

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Jesse a LionsbandAkkor hátsó körös TE-draft pipa.
sutianap
több mint 6 éve
Bellről van vmi infó?