Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Biztos vagyok benne, hogy valami olyan helyre fog elmenni vmi lófasz pickért, ami eddig fel se merült.

Amúgy az új CBA tárgyalás mókás lesz ezek után, sztem be fog jönni a full garantált szerződés és az is, hogy a játékos beleegyezése nélkül nem lehet cserélni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
 twitter.com/Steel_Curtain4/status/1104014412283822080
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Egyébként az érdeklődő csapatok közül ennek fényében a Titanshez és a Redskinshez se fog elmenni. Szerintem itt az Oakland lehet az esélyes, mert Vegas elég nagy brand, de Gruden aligha ha akar olyan játékost, akit előbb kezdenek el vakuzni a kamerák, mint őfelségét. Szóval nagyon érdekes... (a 49ers meg sehol)
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Bills’ GM Brandon Beane: “We inquired about Antonio Brown on Tuesday, and kept talks open with the Steelers. We had positive discussions, but ultimately it didn’t make sense for either side. As great a player as Antonio Brown is, we have moved on and our focus is on free agency.”
Klaci79
Nekem most az az érzésem, hogy elcseréljük oda, ahova akarja, de utána kibasszuk a bránert az ablakon és balhét csinálunk, mert azért ez nem járja....
Klemó
Én meg remélem, hogy nem engedünk neki abban, hogy gombokért menjen oda ahova ő akar. Vonuljon vissza, vagy ülje ki a 3 éves szerződését. Nem engedhetünk a zsarolásnak.

Steelers fan
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Bills’ GM Brandon Beane: “We inquired about Antonio Brown on Tuesday, and kept talks open with the Steelers. We had positive discussions, but ultimately it didn’t make sense for either side. As great a player as Antonio Brown is, we have moved on and our focus is on free agency.”
Klaci79
Nekem most az az érzésem, hogy elcseréljük oda, ahova akarja, de utána kibasszuk a bránert az ablakon és balhét csinálunk, mert azért ez nem járja....
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Amúgy ezt a fajta zsarolósdit nem nagyon értem. Az NHL-ben nincs ilyen. Ott úgy elcserélik a toszba, hogy annyit se tud mondani: fapapucs.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Kicsit olyan már, mint a tumor. Beletörődés szakasz, mindegy hova, mennyiért, csak takarodjon már a redvás pitsába.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Már nem azért de ez nálam sokkal súlyosabb dolog mint Kaep térdelgetése. Küldeném a CFLbe vagy bárhová, de helyet nem adnék neki a ligában az biztos. Pedig nem féltem, sajnálom a tulajokat, de ez erős.

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Sejteni lehetett, AB csúcséveiben nem fog egy kispiacú újjáépulő csapatban játszani, fix odacsörgött, hogy szét lesz baszva az öltöző ha nem lépnek vissza.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 252 — Invisible man
Hát én rohadtul ki lennék akadva. Oké barátom, hogy nem akarsz itt játszani, de hogy még a legjobb ajánlatot amit kapnék érted is megtorpedózod!? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ha mondjuk a Bills első körös ajánlata helyett a vége pl egy Jets 3. kör lesz, akkor nem lehet károkozásért beperelni AB-t?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Szerintem Rapoportot rendesen becumiztattak az éjjel 😂
Klaci79
Szerintem meg közel volt a megállapodás, csak amikor AB megtudta, borította a bilit, amire a Bills hátrahőkölt.
Szokol
Ilyen biztosan nincsen, nincsen olyan csapat aki előtte ne egyeztetne AB vel, hogy mi a szitu mert senkisem akar úgy járni, hogy kifizetik az ellenértékét mire a "kedves" játékos meg instant visszavonul.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Klaci79
Szerintem meg közel volt a megállapodás, csak amikor AB megtudta, borította a bilit, amire a Bills hátrahőkölt.
több mint 6 éve
mi tortenik, ha a trade megkottetik, de AB nem akar ott jatszani?
Visszavonul? es akkor?
a jatekjoga a steelers-e a szerzodes keretein belul.
xtaki
Egész egyszerűen nem fog megköttetni, ha nem akar ott játszani.
A bills nem fog érte tradelni ha Brown nem hajlandó náluk játszani.
Ezért nem is értem ezt az erősködést a csapat szemszögéből, hogy most majd jól móresre tanítják. Minden ütőlap Brown kezében van. Vagy oda cserélik ahol ő is akár játszani, vagy nem lát belőle egy deka picket sem a steelers.
Tarsi
Akkor szépen visszavonul, vagy kiüli a hátralevő 3 évet a szerződéséből(kvázi visszavonul). Második körről szólnak a hírek, úgyhogy nem vág földhöz minket. Viszont üzenet lesz mindenkinek ez a lépés a részünkről.
pfefe8
ugye ezzel, hogy Brown egyrészt akar új szerződést, másrészt el akarja dönteni, hogy hova tradeljék gyakorlatilag bedöntötte az árfolyamát, tekintve, hogy a kiválasztott csapatot monopolhelyzetbe hozza azzal együtt, hogy a Steelersnek meg lassan fizetnie kéne. Ebből mid-late pick is kijöhet, ha így megy tovább, vagy az, amit írtak már, hogy elküldik valami olyan helyre, ahol nem akar lenni - mint Buffalo - erre beleszarik az egészbe és visszavonul, vagy hold outol. Mondjuk 32 évesen kiülni a szerződést 3 éven át... 35 évesen neki már max a CFL lesz.
Amadeus
Szerintem az nfl és a csapatok sem díjazzák az Ab féle hisztit. Ráadásul ha sikeres lesz az akciója és gombokért cseréljük el oda ahova ő akarja, akkor ez lavinát indíthat el a játékosok között. Akkor jön majd a következő játékos akinek jól fizető 3 éves szerződése van, de unja a hideget északon és inkább délen játszana a melegben, és kikényszeríti a csapatától, hogy apróért megváljon tőle. Ez nem érdeke a kluboknak és a tulajdonosoknak sem.

Steelers fan
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Az NFL azért (is) lehet sikeres, mert az esélykiegyenlítésre épít. Az esélyiegyenlítés alapja pedig az, hogy a játékos CSAKIS szabadügynökként mondhatja meg hova igazol. A siker lefordítva a nagy pénz a csapatnak és a játékosnak. Ha nincs siker, nincs nagy della sem. Nagyon messzire vezet az, ha egy játékos közvetlenül, vagy közvetve kikényszeríti hova hajlandó elmenni, mindezt azután, hogy kijelentette, hogy élő szerződéssel adott csapatnál nem játszik tovább.

El fogjuk cserélni, belemegyünk ebbe igen. Úgy hírlik most, hogy a piac második-negyedik körös picknél tart, ami ha elég fenti pickekről van szó, egy hátsó körös elsővel egyeznek meg, és még nekünk ez talán jobb is, mert valóban kelleni fog (olcsó) játékos.

De ettől még igaz az első bekezdés, mert ez kőkemény üzlet és csakis ebben a sikerben lehet majd 40 millás aláírási pénzeket elkérni és adni.....

Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Visszavonul? es akkor?
xtaki
Ezért nem is értem ezt az erősködést a csapat szemszögéből, hogy most majd jól móresre tanítják. Minden ütőlap Brown kezében van. Vagy oda cserélik ahol ő is akár játszani, vagy nem lát belőle egy deka picket sem a steelers.
Tarsi
Akkor szépen visszavonul, vagy kiüli a hátralevő 3 évet a szerződéséből(kvázi visszavonul). Második körről szólnak a hírek, úgyhogy nem vág földhöz minket. Viszont üzenet lesz mindenkinek ez a lépés a részünkről.
pfefe8
ugye ezzel, hogy Brown egyrészt akar új szerződést, másrészt el akarja dönteni, hogy hova tradeljék gyakorlatilag bedöntötte az árfolyamát, tekintve, hogy a kiválasztott csapatot monopolhelyzetbe hozza azzal együtt, hogy a Steelersnek meg lassan fizetnie kéne. Ebből mid-late pick is kijöhet, ha így megy tovább, vagy az, amit írtak már, hogy elküldik valami olyan helyre, ahol nem akar lenni - mint Buffalo - erre beleszarik az egészbe és visszavonul, vagy hold outol. Mondjuk 32 évesen kiülni a szerződést 3 éven át... 35 évesen neki már max a CFL lesz.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Elvesztettem a fonalat, akkor most Brown jövőjéről semmit sem tudunk, ugye?

Gondolom a Bills adná meg azt a picket, amit mi szeretnénk, a SF viszont alacsonyabb kört adna, de Antonio meg oda akar menni. Lehetséges, hogy a dead money elosztáson is van vita, s az egyik franchise többet venne át, mint a másik?

Én egy 2. kört elfogadnék, azzal a feltétellel, hogy átvesznek 10 millát a deadből + a roster bonust. Szerintem nekünk a cap mentesülés most többet ér, mint egy körös különbségű pick.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 712
Visszavonul? es akkor?
xtaki
Tarsi
pfefe8
Szerintem a jelenlegi cap helyzetetekkel nem engedhet el a csapat nem hogy egy második, de még egy harmadik-negyedik Körös picket sem. Mármint hogyha BBvel még 1 utolsó SB runt akartok tolni. Nagyon szükségetek lenne arra a pickre mert vannak lyukak szép számmal.

Szerkesztette: Tarsi
több mint 6 éve
Visszavonul? es akkor?
xtaki
Tarsi

Steelers fan
több mint 6 éve
Visszavonul? es akkor?
xtaki
Tarsi
Ahova Brown menne, onnan nem adnának picket...ergo nem érdekünk oda eladni, pláne ha még rivális is. Mivel pénzt fizetni kellene ezért természetesen szeretnénk eladni, de a cap-et nem terheli az sem ha marad. AB 32 lesz jövőre...ha még játszani akar, nem ártana lejjebb adnia neki is az igényekből.
Bell 26 évesen megtehette, hogy kiül egy évet, talán egy RB-nél nem is annyira gáz, legalább nem kap ütést...bár pocakos lett ahogy hallom. AB esete azért érdekesebb...élő szerződéssel. Nem véletlen, hogy ennyire cirkuszol.
több mint 6 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 712
Visszavonul? es akkor?
xtaki
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Visszavonul? es akkor?
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Állítólag a Bills lesz a befutó...AB-ért...
 twitter.com/PFF/status/1103884183271702528
Klaci79
😀😀😀DDDDDDDDD végül mindenki elnyeri a maga büntetését. Ennyi erővel halálra is ítélhetnék.
több mint 6 éve
Mi van akkor egy szerződés garantált tartalmával ha valaki visszavonul? Ugye ez aláírási pénz, amit odaadunk a játékosnak, de évekre elosztható. Most viszont két v után valaki visszavonul és a fennmaradó évekre is megkapta a pénzét, tulajdonképp szerződést szegve vonul vissza.