Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 261 — 毎日何かを学ぶ
Munchak ot vinné a Denver HC-nek
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Tenyleg Bellre megy a mutogatas, mondvan, o hitegette itt a csapatot? Hat ez lol.

Amugy meg nagyon is benne van, hogy az elit offense sokkal jobban megszenvedte a hianyat, mint barki gondolna. Nagyon szep szamokat mutathat Conner, jo meccseket, csak azert ha benezunk ezek moge, nagyon nem mindegy, hogy Bell egymaga olyan tekintellyel es rettegessel bir az ellenfelek szemeben, hogy igenis teljesen mas tervvel kell felmenni a palyara. Ha Bell van, akkor igenis a safety vagy az egyik linebacker szerepe mas, a boxot raadasul sokszor tomni kell, ami pedig nem kis teruletet nyit meg Browneknak, foleg, hogy Brownt mar alapbol duplazni kell, igy az egyik safety valoszinuleg elmegy mindig az iranyaba. Bell eletveszelyes a passzjatekoknal is, igy viszont ez valoban egy olyan haromfeju szornyeteg offense volt, amire szinte nem lehetett ellenszert talalni.

Conner hiaba jo, hiaba a szep szamai, egyelore nem dominans az ellenfelek szemeben. Ra kulon nem kell keszulni.

Lehet, hogy Big Ben sokat hibazott, sokat blamazott a Steelers az idenyben, de ettol fuggetlenul az offense Bell nelkul ugy osszessegeben nem volt az, ami eddig. Nem volt annyira felelmetes es rettegett.
Stez
Ez nem volt kérdés nekem. Bellel ez egy rettegett O lett volna idén és nem is úgy készültünk, hogy nélküle megyünk végig az úton. Ettől még igaz az a mondás, hogy nem az O, hanem a D miatt nem voltunk és most nem is vagyunk SB contenderek. No és ez utóbbi miatt igaz az, hogy 15-16 millás évi többletet ideragasztani ilyen lyukas D mellett bizonyosan nem lett volna jó döntés.
több mint 7 éve
Én nem értek egyet azokkal akik azt mondják megvoltunk/megvagyunk keretileg. Nem, nem voltunk meg és nem Bell miatt. Ott az O lehetett volna elit, és lehet - de nem biztosan - kihúzta volna a D-t párszor a szarból és Ben is jobb lehetett volna, de ez a D lyukas volt és inkonzisztens.

Pontosan ezért gondolom, hogy jól döntöttünk Bell kapcsán. (hogy nem adtunk hosszút nagy fix mellett) Ebbe az O-ba a Ben vezette Brown, JuJu, Washington,Conner és a komplett OL a TE-kel együtt SB kompatiblis.

A D-be viszont kell az erősítés .Nekem a DL rendben van, Dunbar jó munkát végzett, az OLB pozícióban a draftról hozni kell Dupree utódját, de mivel Olaf ott van, így nem biztos, hogy első körből. Ahol viszont nagy a gáz, az a DB-LB helyzet. Burns bust lett végérvényesen, és sajnos idén Hiltonnak megláttuk a korlátait, Burnett nem azt hozta, amit gondoltunk róla és be kell lássuk, hogy Haden sem tolt idén prow bowl szezont. No és mindehhez a rookie első körös Edmunds társult, aki ugyan fokozatosan fejlődött, de így ez nagyon kevés volt, ahogy a komplett ILB sorunk átlagos teljesítménye is.

Bell idei "visszajött" 14 milláját lehet költeni a fenti lyukakra. Kiváncsi is leszek, hogy a CB, ILB, OLB need kapcsán mi lesz a stratégiánk, FA piacon hogyan leszünk aktívak.

Kicsit olyan az érzésem, mint amit Soldi írt, hogy lehet ez a kudarc kell(ett), hogy jövőre alkossunk egy szépet, mert a fenti feladatot megoldhatónak gondolom, összeállhatunk jövőre D-ben az O mellé. Ben bemondhatja, hogy utolsó éve, ami összeszedi a társaságot szinte biztosan.

Ha pedig a Chargers itt játszik majd Londonban a Steelers ellen....és látnám élőben ucsónak Bent.....az hát lenne a sors keze...
Klemó
Amit irsz az igaz csak a KC seed 1 es a D nem jobb vagy a NE-e, mint a tietek.
new orl
Dehogynem....mondtam, hogy van olyan, hogy egy D nem igazán jó, de akkor legyen meg a playmaker ability....

INT, FF (visszaszerzett)

Chiefs: 15,12
Pats: 18,10
ehhez képest Steelers: 8,7

Az INT-ekkel 28-ak vagyunk a ligában és 19-ek a másik mutatóban. No és ez szignifkáns különbség amellett persze, hogy a Chiefs kapcsán az O maximálisan kihozta magából azt ami benne van.
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Én nem értek egyet azokkal akik azt mondják megvoltunk/megvagyunk keretileg. Nem, nem voltunk meg és nem Bell miatt. Ott az O lehetett volna elit, és lehet - de nem biztosan - kihúzta volna a D-t párszor a szarból és Ben is jobb lehetett volna, de ez a D lyukas volt és inkonzisztens.

Pontosan ezért gondolom, hogy jól döntöttünk Bell kapcsán. (hogy nem adtunk hosszút nagy fix mellett) Ebbe az O-ba a Ben vezette Brown, JuJu, Washington,Conner és a komplett OL a TE-kel együtt SB kompatiblis.

A D-be viszont kell az erősítés .Nekem a DL rendben van, Dunbar jó munkát végzett, az OLB pozícióban a draftról hozni kell Dupree utódját, de mivel Olaf ott van, így nem biztos, hogy első körből. Ahol viszont nagy a gáz, az a DB-LB helyzet. Burns bust lett végérvényesen, és sajnos idén Hiltonnak megláttuk a korlátait, Burnett nem azt hozta, amit gondoltunk róla és be kell lássuk, hogy Haden sem tolt idén prow bowl szezont. No és mindehhez a rookie első körös Edmunds társult, aki ugyan fokozatosan fejlődött, de így ez nagyon kevés volt, ahogy a komplett ILB sorunk átlagos teljesítménye is.

Bell idei "visszajött" 14 milláját lehet költeni a fenti lyukakra. Kiváncsi is leszek, hogy a CB, ILB, OLB need kapcsán mi lesz a stratégiánk, FA piacon hogyan leszünk aktívak.

Kicsit olyan az érzésem, mint amit Soldi írt, hogy lehet ez a kudarc kell(ett), hogy jövőre alkossunk egy szépet, mert a fenti feladatot megoldhatónak gondolom, összeállhatunk jövőre D-ben az O mellé. Ben bemondhatja, hogy utolsó éve, ami összeszedi a társaságot szinte biztosan.

Ha pedig a Chargers itt játszik majd Londonban a Steelers ellen....és látnám élőben ucsónak Bent.....az hát lenne a sors keze...
Klemó
Amit irsz az igaz csak a KC seed 1 es a D nem jobb vagy a NE-e, mint a tietek.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 612 — Whoops, looks like something went wrong.
Tenyleg Bellre megy a mutogatas, mondvan, o hitegette itt a csapatot? Hat ez lol.

Amugy meg nagyon is benne van, hogy az elit offense sokkal jobban megszenvedte a hianyat, mint barki gondolna. Nagyon szep szamokat mutathat Conner, jo meccseket, csak azert ha benezunk ezek moge, nagyon nem mindegy, hogy Bell egymaga olyan tekintellyel es rettegessel bir az ellenfelek szemeben, hogy igenis teljesen mas tervvel kell felmenni a palyara. Ha Bell van, akkor igenis a safety vagy az egyik linebacker szerepe mas, a boxot raadasul sokszor tomni kell, ami pedig nem kis teruletet nyit meg Browneknak, foleg, hogy Brownt mar alapbol duplazni kell, igy az egyik safety valoszinuleg elmegy mindig az iranyaba. Bell eletveszelyes a passzjatekoknal is, igy viszont ez valoban egy olyan haromfeju szornyeteg offense volt, amire szinte nem lehetett ellenszert talalni.

Conner hiaba jo, hiaba a szep szamai, egyelore nem dominans az ellenfelek szemeben. Ra kulon nem kell keszulni.

Lehet, hogy Big Ben sokat hibazott, sokat blamazott a Steelers az idenyben, de ettol fuggetlenul az offense Bell nelkul ugy osszessegeben nem volt az, ami eddig. Nem volt annyira felelmetes es rettegett.

több mint 7 éve
Jobb is, hogy a Ravens ment PO-ba, kb. 300x érdekesebb csapat, mint mi.
Sokkal jobb lesz őket nézni, mint egy szenvedős egyhelyben toporgós Steelers-t.
laby
Varjú meccset én csak akkor nézek, ha mi játszunk ellenük. ( na meg persze tegnap...)
no flacco
Pedig eltekintve a mély gyűlölettől,és perszw a hányingertől, kifejezetten élvezetes meccseket tudnak tolni.
(Pl. A Moss féle Pats elleni 27-24 OT loss meccsük is top listás játé volt)
kishaszi
Élvezeteseket, de feleslegesen szorosakat is,ami két infarktussal jár. Mondjuk legalább a Browns ellenire is emlékezni fogunk emiatt.

Sok sansz nem volt rá, de azért sajnálom, hogy Lukkék nem X-eltek, adtam volna,ha ti is becsúsztok a végén. PO-ban valahogy egy Steelers-Ravens kegyetlen meccs lett volna..

Ezt a kérdést meg muszáj most. Így, hogy vége a szezonnak, tudunk mindent, mennyiben lehetett volna más ez Bellel? Megérte volna megfizetni, vagy akkor is ez volt a jó döntés?
LeviPoki
Én sajnálom a Bell-sagát, de azért eléggé cancerinthelockerromra váltott ls az alapján jó döntés. Bár ha Ben vonul, akkor lett volna pénz rá 😀 ez azt mondatja h az a terv marad még
kishaszi
En megertem az indokokat hogy miert nem lett leigazolva. Nem ertek teljesen egyet veluk, de ez sem kerdes. Viszont nem okozott volna semmit az oltozoben, van itt is jatekos aki tul van fizetve, lesz is. A feszko a megegyezes hianya miatt lett. De ez kozte es a FO kozott volt. A szurkolok beszalltak, de egyik meccs felkeszuleset sem rontotta el, keszultek akik a palyan voltak. A media felhajtas meg minden napos.

Ez egy irto gyenge ev lett, de igy is kicsin mult. Bell tobbet tud, mint ez a kicsi. De ezert a PO-ert nem biztos hogy hosszutavon megerte volna. Valljuk meg az egyezkedesnel nem is a PO volt a kerdes.
A tavalyi evben Saci ellenere az egyik legegeszsegesebben erkeztetek a PO-ba, iden barki nyerheti az AFC-t es meg 6.kiemeltkent is az egyik legnagyobb eselyese lettetek volna ( jo napokon ).

Ebben a helyzetben barki barmit meg tud magyarazni. Barki tud futni emogott a fal mogott? Conner jo volt? FO-nak igaza volt? Mindenre lehet igen es nem.

Bud D helyett jatszik egy rookie es a plusz penzbol kijott volna Bell. Akarki a rookie a csapat jobb lett volna ugyanannyibol. Penz lett volna ra, de nem ez volt a fo ellenerv.

Jovore majd kaparni fognak a sracok es Bloodfest lesz a North-ban. 😊
több mint 7 éve

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
laby
Varjú meccset én csak akkor nézek, ha mi játszunk ellenük. ( na meg persze tegnap...)
no flacco
Pedig eltekintve a mély gyűlölettől,és perszw a hányingertől, kifejezetten élvezetes meccseket tudnak tolni.
kishaszi
Élvezeteseket, de feleslegesen szorosakat is,ami két infarktussal jár. Mondjuk legalább a Browns ellenire is emlékezni fogunk emiatt.

Sok sansz nem volt rá, de azért sajnálom, hogy Lukkék nem X-eltek, adtam volna,ha ti is becsúsztok a végén. PO-ban valahogy egy Steelers-Ravens kegyetlen meccs lett volna..

Ezt a kérdést meg muszáj most. Így, hogy vége a szezonnak, tudunk mindent, mennyiben lehetett volna más ez Bellel? Megérte volna megfizetni, vagy akkor is ez volt a jó döntés?
LeviPoki
Én sajnálom a Bell-sagát, de azért eléggé cancerinthelockerromra váltott ls az alapján jó döntés. Bár ha Ben vonul, akkor lett volna pénz rá 😀 ez azt mondatja h az a terv marad még

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
laby
no flacco
kishaszi

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
laby
no flacco

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
We have one more year with this squad. I STEEL believe we can win the Super Bowl with these guys! This was the year, when every little things went to the wrong way, but next year could be a different story, when every little things will go to the right way. Maybe we needed this year to run the table next year! #SeventhHeaven
Soldados
Igen a kerettel nem is lenne gond szerintem, de az, hogy a NE (az akkor identitását kereső Ravenst nem számolom ide) elleni meccset leszámítva az összes jó ellenféltől kikaptatok, hogy a rosszak elleni meccseket ne is nézzük, az tisztán edzői hiba. Kíváncsi leszek a holtszezonotokra.
több mint 7 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
via Imgflip Meme Generator
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
We have one more year with this squad. I STEEL believe we can win the Super Bowl with these guys! This was the year, when every little things went to the wrong way, but next year could be a different story, when every little things will go to the right way. Maybe we needed this year to run the table next year! #SeventhHeaven

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
laby
több mint 7 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
A tegnapi nap méltó befejezése volt a szezonnak, hol a bírói gárda, hol a sors szórakozott velünk és persze saját magunkat is megszívattuk néhányszor.

Lassan valóban el kellene gondolkozni a Tomlin cserén és leginkább azért, mert qrva lassan reagál, az éles szituációkban sorozatosan szar döntéseket hoz és a challengekkel folyamatosan mellényúl. A " kedvencem" a tavaji PO meccsen az onside kick volt, amivel megalapoztuk a Jags győztes mezőnygólját.

Azonban azt se felejtsük el, hogy:

1., BB (buzibell) egész szezonban hitegette a csapatot és így a liga egyik legjobb futója nélkül kellett végignyomni a szezont.

2., Most nem számolok utána, de több meccs ment el a kihagyott mezőnygólokon, mely mutatóban szerintem ligaelsők vagyunk. Amennyiben Boswell csak egy ligaátlagot hoz és nem is a saját tavalyi formáját, úgy + 2 W - vel simán első körös PO pihenősök vagyunk.

3., A bíráskodás mellett sem lehet elmenni szó nélkül. A Chargers és a Saint elleni meccsünket egyszerűen elcsalták, ilyen szinten ennyire egyoldalú sorozatos tévedés nem létezik. (Vagy tud valaki akár egyetlen olyan egyéb meccset mondani, amelyik hasonlóan botrányos volt és hetekig írt róla a sajtó?) Ugye ez is két meccs.

4., Mielőtt levezetném, hogy tulajdonképpen 16-0 szezonunk volt, a Denver és az Oakland elleni eredmény elfogadhatatlan és ha bármelyiket hozzuk, az előbb felsoroltak ellenére megvan a Po és ez a legfájóbb.

Ami a csapatot illeti, az offense nem volt rossz. Sokan csesztették Bent a turnoverek miatt, de a Bell hiánya miatt volt passheavy a játék. Egyébként szerintem nem tolta rosszul, az 5000 yard pedig nem egy gyakori mutató. Az O line még mindig az egyik legjobb a ligában és találtunk ide is egy - két hasznos friss erőt. Az elkapó részlegünknek most már két gigasztárja van. Antonio nálam (magához képest) egy kicsit csalódás volt, de a Saints ellen megmutatta, hogy mekkora király. JuJu sem véletlenül lett MVP és még csak 22 éves. Washingtonból jövőre kiderül, hogy mi lesz, Rogers és Switzer jó kiegészítők és utóbbi végre jó returner is. TE fronton voltak ugyan jó meccsek, de néha úgy érzem, nincsenek eleget bevonva a játékba és Mcdonaldsnál sok volt a sérülés is. Conner pozitív meglepetés, de a jó defensek ellen 2-3 meccsen is hatóképtelen volt. Samuelsben is van fantázia, kiváncsi vagyok, jövőre milyen megosztásban tolják.

A defense szerintem folyamatosan fejlődött az év során. A DEjeink ligaelit szinten nyomják, akárcsak Watt. Utóbbi párját kellene már végre megtalálni. A linebacker részlegre is ráférne az erősítés, de ezt már szezon előtt tudtuk. Davisnél nagyon vegyes a kép, akárcsak Edmundsnál. A CB - között egyedül Haden volt kiemelkedő, de ő nagyon.

Nagyon nagy kérdés, hogy miként döntünk kicker fronton.,,,,,

Sajnos, innentől megint a draft agyalások maradtak jövő szeptemberig. (még leírni is nehéz) Nálam ILB, OLB, CB az első három kör, kínálattól függő sorrendben. Aztán ha maradna egy jó futó, meg egy 210 centis jó kezű gyors TE...... ( a hetedik körben pedig TB junior)
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

több mint 7 éve
De azért hallkan....mert ugye szeretjük azt hinni hogy az edzőkön múlik....ha nincs Mosley bravúr mozdulata és utána bent van az FG...Harbóó rossz edző vagy rossz?.....és így? 😊
Klemó
Ugyanolyan igy is. Tomlin-JH ugyanaz a breed. Fasza HC, lenne 10 perc mulva uj allasa de olyan hibaval ami miatt ki is lehet rugni. Ha ez a hiba nincs a klub reszerol valahogy kezelve akkor a vegeredmeny barmi lehet. Nalam JH ment volna, de mint Flacco uj szerzodesenel ez felesleges beszelgetes hogy elkuldenem. JH sem "szakember" HC, ra van utalva az embereire. A Felido elott lehetett volna 27-7 vagy 21-14 is ide. Ugye nem mindegy, de ez lehet a szerencse istenere fogni. Ami viszont tiszta JH munka. Tamadunk ( ujra ) 52 mp hatra porog(ne ) az ora 2 idokeresunk van 2 and 16 es kikeri az idot. Visszaadtuk a labdat es lehetett volna barmi.
Itt felrobbantam es a palya kozepen jelentettem volna be hogy ki az uj felelos HC nalunk es JH pihi otthon, de fizetem.
LJ-nal nem tudom sikerult-e egyetlenegy 2 and 15 feletti jatekot FD-ra valtani, szerintem nem. Nem is lett volna baj ( meg ), ha sikerul idokeres nelkul, akkor az a kb 30 mp 2 idokeressel jo mezonypozibol FG ( nem vagyok telhetetlen ), de a labdat nem kapjak vissza.

Padlon volt az ellenfel es majdnem megint sikerult elbukni.

Ha a legvegen langyos fos-puding preventben nyomtuk volna megint mint az utobbi 2 evben akkor...... szerencsere nem.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
 i.imgur.com/mRTUqw6.jpg?DirtyWindows.jpg
Sobri Jóska
Jóska, ezeket Te csinálod?

több mint 7 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
20. draft pick
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
 i.imgur.com/mRTUqw6.jpg?DirtyWindows.jpg

több mint 7 éve
No es most legyunk okosak....egy hianyzoval 13 pontot tett fel az O...a D pedig 6 pontot engedett csak, 2 FGn tartotta a Bengalst.

Jövőre ez a csoport viszont kutya kemény lesz ám. A Browns megérkezett, a Bengals a hiányzóikkal jó lesz és a Ravens sem lesz rosszabb. Fel kell kötni azt a bizonyost.....

De azért hallkan....mert ugye szeretjük azt hinni hogy az edzőkön múlik....ha nincs Mosley bravúr mozdulata és utána bent van az FG...Harbóó rossz edző vagy rossz?.....és így? 😊
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Akkor mi lett volna ha nem X az első meccs, hanem nyerünk (+14-ről) Ha mi is 10-6 akkor miénk a csoport?
bcsarli
Igen.
Jan
Az első meccsen ment el.
Ha így nézzük tök felesleges volt a többi 15 meccs.
kittli
Oakland Raiders ellen ment el.
KeyG
Jó lenne ha a fejesek is tudnák hol ment el és tennének róla, hogy többet ilyen ne nagyon legyen.
Jelenleg érdemes a Steelers ellen fogadni, ha mi vagyunk a favoritok.
kittli
Jelenleg = 3-4 éve.
Jan
Inkább 8-10 lesz az.

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ha már kiestünk, több sorozatot tudok nézni!
Tomlin mondjon le!
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Akkor mi lett volna ha nem X az első meccs, hanem nyerünk (+14-ről) Ha mi is 10-6 akkor miénk a csoport?
bcsarli
Igen.
Jan
Az első meccsen ment el.
kittli
KeyG
Jó lenne ha a fejesek is tudnák hol ment el és tennének róla, hogy többet ilyen ne nagyon legyen.
kittli
Jelenleg = 3-4 éve.
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
bcsarli
Igen.
Jan
Az első meccsen ment el.
kittli
KeyG

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.