Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Az lehet, hogy ezek a körülmények más edzőt is megfingattak volna, csak itt nem.ezen van a hangsúly Tomlin esetében. Nála az a kérdés, hogy lassan nem tudni, hogy mi az amit csinál.igazából. Hogy mit nrm csinál az hosszú sor.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
A Bell ügy legnagyobb tanulsága egyébként az és amiben hibát lehet emlegetni az az, hogy egy ilyen játékossal, egy RB-vel hamarabb kell hosszút kötni. Így az utolsó év is még a 30. évre esik és bátabban lehet fixet vállalni. A Gurley szerződés már ennek a következménye volt. Sajnálom nagyon, hogy mi voltunk a tanulópénz ebben.

Egyébként nem kérdés, hogy Tomlin ebben az évben benne van. Ezt se vitatja szerintem senki sem. Ugyanakkor a Ben visszaesés, a Bell ügy, és Saci kiesésének pótlása azt hiszem sok edző nyakára tekerte volna a kötelet.

Kétségtelen az is, hogy jövőre nagyon nehéz lesz. Kíméletlen lesz a csoport immáron, de no....ha úgy vesszük mi nem voltunk a Browns ellen hibátlanok, csakis a Bengals sepertük ki, szóval ne mondhatjuk, hogy a csoport gyengeségéből éltünk.
több mint 7 éve
A szart a májtól válasszuk már ketté, mert összemosódnak dolgok és úgy vannak levonva következtetések. A Bell kérdés hosszú távú, vagyis GM kérdés volt. Adtunk szerződést, de a FIX nem volt elég, vagyis nem volt biztosíték a 4-5. évre. Sehol nem játszik itt Tomlin, aki nyilván szintén a következő 2-3 évét maximálná szívesen.

Bellt amiért kritizáltuk itt az nem azért volt, mert ezt nem fogadta el, hanem hitegette a csapatot, pár csapattársát is, hogy ekkor, meg akkor jön. Végén kiülte a szezont és csakis azért, mert a managere megtalált egy passzust közben a CBA-ban, amivel meggyőzte jobban jár. Mármint pénzben 4. évtől....miközben neki csakis a foci ás az SB számít a tweetje alapján. Ez sem gond, ez is egy döntés és racionálisnak is mondható, de amikor egy SB contender csapatba jöhetett volna idén 14,5 millért focizni, akkor ezt is tegyük a serpenyőbe és ennek semmi, de semmi köze nincs Benhez.

Szintúgy nem értem a Brown Ben összekötést és azt sem, hogy Ben kapcsán mi ez az ellenérzés, mondván az ő egója nincs letörve. Igazoltunk QB-t a 3. körben. Ben jött is sértődve, hogy még 3-4 évig játszana, ha emlékeztek. Akkor arról szóltak a hírek, hogy szerződést szeretne kapni. Hát ebben kuss van és minden bizonnyal azért, mert nem adtunk neki szerződést és ma már Ben arról beszél, hogy 1 év biztos, vagyis kitölti a szerződését.

Brown mióta itt van időről időre elveszti a fejét ezért, vagy azért. Élete egyik legjobb meccsét játszotta a Saints ellenében. Ben végre éles volt, de L lett a vége és ráadásul egy JuJu fumble-lal a végén...majd kijött, hogy JuJu az MVP. Ez szerintem itt erről szól és a nyilvánvalóan bukni látszó PO-ról. Az, hogy Benhez vágta a lasztit a frusztráció része volt csupán és nem az, hogy Ben a hibás mindenért a szemében. Többször nyilatkozta már, hogy Bennel nagyon szoros a viszony és ezen egy-két összeszólalkodás nem változtat semmit.

No és igen, Tomlin hibázott sokat idén, de az, hogy frusztráció van egy csapatban szerves része egy NFL csapatnak. Ha lemaradsz a PO-ról, akkor egy ilyen csapaban ez természetes. Ezt kezelni kell és nem vitás, hogy itt megint megmérettetik az edző (is).

Tomlin nem engedte a pályára Brownt az incidensek után. Aki azt mondja , hogy rosszul tette az még életében nem látott csapatot és edzőt semmilyen sportban. Ez nem arról szól, hogy Brown lenne a bűnbak, hanem arról, hogy még 52-en vannak mellette és nem teheti meg, hogy ezt máshogy reagálja le. Brown eddig mindig lehiggadt a jó pár esete után. Meglátjuk most mi lesz. Benne van az is, hogy nem érzi, hogy az a csapat jövőre SB contender lesz és mivel gyűrűt akar, így elkezd a trade miatt könyörögni. Node ez sem Tomlin kérdés lesz, hanem Colbert kérdés, elengedjük-e és ha igen mennyiért. Ne feledjük, hogy adott esetben nem lenne ez ördögtől való lépés ez, mert adott esetben QB-ért el tudnánk menni most, a Ben utáni érát el tudnánk kezdeni építeni, ami a 20. hely környékéről nehéz évről-évre. (Jackson persze így jött a Ravens számára, de nekem Jackson nem a jövő.....az a srác egy-két óriás ütküzésre van attól, hogy "megérkezzen" az NFL világába és majd 3-4 agyrázással és bordatöréssel a "zsákban", majd azon megy a gondolkodás hogyan tartsák a zsebben az embert....akit nem lehet....)
Klemó
Bell igazolasa nem is kerdes. De AB mint jo pelda volt itt, hogy lehejtott fejjel, szerenyen szo nelkul dolgozik csapat az elso jelszoval kel fel edz es fekszik, ellenben Bell aki nem. Azt a hisztit amit AB lever csak ugy, mi lett volna ha a penzrol lett volna szo az eseteben mint Bellnel.

Az hogy Tomlin nem rakta be az rendben van, de az hogy ezt serulessel magyarazta az a budos a tortenetben.
new orl
Ez megint kavarás. Bell lehajtott fejjel dolgozott itt, ez soha nem volt kérdés. Nem véletlenül akartuk volna megtartani, nem véletlenül tárgyaltunk vele most már a második offseasonban. Brown időrő időre kiborul és hülyeséget csinál, már kezdve az öltözői live-tól, a holdout-ig, egy-egy kemény beszólásig, hordó rugdosásig.

Belül akartuk tartani az ügyet. Brown nem, mert lelépett a meccs felénél. Nem gondolom, hogy Tomlin rossz döntést hozott. A higgadtság eddig jó választás volt mindig Antonio kapcsán.
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
 www.youtube.com/watch?v=QcR_wtbcGOM

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Nem is tudom ki gondolja, hogy ebben a keretben nincs tobb.

Szerintem tobb van es MT a hiba resze.
több mint 7 éve
A szart a májtól válasszuk már ketté, mert összemosódnak dolgok és úgy vannak levonva következtetések. A Bell kérdés hosszú távú, vagyis GM kérdés volt. Adtunk szerződést, de a FIX nem volt elég, vagyis nem volt biztosíték a 4-5. évre. Sehol nem játszik itt Tomlin, aki nyilván szintén a következő 2-3 évét maximálná szívesen.

Bellt amiért kritizáltuk itt az nem azért volt, mert ezt nem fogadta el, hanem hitegette a csapatot, pár csapattársát is, hogy ekkor, meg akkor jön. Végén kiülte a szezont és csakis azért, mert a managere megtalált egy passzust közben a CBA-ban, amivel meggyőzte jobban jár. Mármint pénzben 4. évtől....miközben neki csakis a foci ás az SB számít a tweetje alapján. Ez sem gond, ez is egy döntés és racionálisnak is mondható, de amikor egy SB contender csapatba jöhetett volna idén 14,5 millért focizni, akkor ezt is tegyük a serpenyőbe és ennek semmi, de semmi köze nincs Benhez.

Szintúgy nem értem a Brown Ben összekötést és azt sem, hogy Ben kapcsán mi ez az ellenérzés, mondván az ő egója nincs letörve. Igazoltunk QB-t a 3. körben. Ben jött is sértődve, hogy még 3-4 évig játszana, ha emlékeztek. Akkor arról szóltak a hírek, hogy szerződést szeretne kapni. Hát ebben kuss van és minden bizonnyal azért, mert nem adtunk neki szerződést és ma már Ben arról beszél, hogy 1 év biztos, vagyis kitölti a szerződését.

Brown mióta itt van időről időre elveszti a fejét ezért, vagy azért. Élete egyik legjobb meccsét játszotta a Saints ellenében. Ben végre éles volt, de L lett a vége és ráadásul egy JuJu fumble-lal a végén...majd kijött, hogy JuJu az MVP. Ez szerintem itt erről szól és a nyilvánvalóan bukni látszó PO-ról. Az, hogy Benhez vágta a lasztit a frusztráció része volt csupán és nem az, hogy Ben a hibás mindenért a szemében. Többször nyilatkozta már, hogy Bennel nagyon szoros a viszony és ezen egy-két összeszólalkodás nem változtat semmit.

No és igen, Tomlin hibázott sokat idén, de az, hogy frusztráció van egy csapatban szerves része egy NFL csapatnak. Ha lemaradsz a PO-ról, akkor egy ilyen csapaban ez természetes. Ezt kezelni kell és nem vitás, hogy itt megint megmérettetik az edző (is).

Tomlin nem engedte a pályára Brownt az incidensek után. Aki azt mondja , hogy rosszul tette az még életében nem látott csapatot és edzőt semmilyen sportban. Ez nem arról szól, hogy Brown lenne a bűnbak, hanem arról, hogy még 52-en vannak mellette és nem teheti meg, hogy ezt máshogy reagálja le. Brown eddig mindig lehiggadt a jó pár esete után. Meglátjuk most mi lesz. Benne van az is, hogy nem érzi, hogy az a csapat jövőre SB contender lesz és mivel gyűrűt akar, így elkezd a trade miatt könyörögni. Node ez sem Tomlin kérdés lesz, hanem Colbert kérdés, elengedjük-e és ha igen mennyiért. Ne feledjük, hogy adott esetben nem lenne ez ördögtől való lépés ez, mert adott esetben QB-ért el tudnánk menni most, a Ben utáni érát el tudnánk kezdeni építeni, ami a 20. hely környékéről nehéz évről-évre. (Jackson persze így jött a Ravens számára, de nekem Jackson nem a jövő.....az a srác egy-két óriás ütküzésre van attól, hogy "megérkezzen" az NFL világába és majd 3-4 agyrázással és bordatöréssel a "zsákban", majd azon megy a gondolkodás hogyan tartsák a zsebben az embert....akit nem lehet....)
Klemó
Bell igazolasa nem is kerdes. De AB mint jo pelda volt itt, hogy lehejtott fejjel, szerenyen szo nelkul dolgozik csapat az elso jelszoval kel fel edz es fekszik, ellenben Bell aki nem. Azt a hisztit amit AB lever csak ugy, mi lett volna ha a penzrol lett volna szo az eseteben mint Bellnel.

Az hogy Tomlin nem rakta be az rendben van, de az hogy ezt serulessel magyarazta az a budos a tortenetben.
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
A nincs ilb normalis az egesz drafton es az fa n. Es egyeb felrebeszelesek. Amik mind terelesek.
gabistar
Devin White meg Mack Wilson szerintem eléggé jó játékosok...

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Felőlem mehet AB egy jó LB v S v CB-ért!
Vagy kell szólni Grudennek h adjon már egy 1. kört a csávóért!
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Melengeti a szívet, hogy a Hollóháziak ennyire kedves módon féltenek minket😁

Sajnos a mi csapatunkban ego-k és erős személyiségek vannak (Bell, Ben, AB, Watt, Haden). Baltimore-ban Ray Lewis óta nem volt hasonló hosszú ideig, talán Lemarig, de ő most még pelyhes. Harbaugh persze, hogy könnyebben kezelte a keretét ebből a szempontból (cserébe évekig fecsérelte a tehetséget a hülye szakembergárdája, mind cimbi-spanok). A Ray Rice sztori hajazott erre a szitura egy nagyon csöppet, de ott könnyű volt eljátszani az erkölcsi győztest és egyszerű döntés volt kicsapni, hiszen durva dolgot tett (persze igyekeztek eltussolni).

Több HC küzd az egokkal, Mike Zimmernél is gondot jelentett a sajnálatos Griffen eset vagy a Giants edzők bicskája is beletörik OBJ-be, vagy Pete Carrol csodálatos brotherhoodja is visszanyalt még Thomas kapcsán is, amit nem hittem volna; nehéz igazságot tenni. Most kivágod a szupersztárod? Előre nem lehet tudni sajnos, hogy ki mikor és miért "hülyül" meg: alulteljesít, riválist kap vagy pénzt/megbecsülést akar, esetleg beteg.

Szép feladat lesz Tomlinnak ezt kezelni (sztem korábban azért oldott már meg ilyeneket pl Holmesnál), én bízom benne. (A Bell eset elég egyedi, nem volt még olyan a ligában, hogy elit fr player kiül egy szezont, de egyre gyakoribb lesz az ilyen a CBA miatt...ami nem jó irány.)

Lehet, hogy MT a sikereink gátja, lehet, hogy a drukkerek látnak többet a keretbe, mint ami, én nem tudom, csak szurkolok!

Jövőre nekiugrunk mégegyszer. Az pedig, hogy a jó szakembereket elviszik, mint Munchak, az élet rendje. Meg kell kísérelni pótolni! Még mindig ez a jobb, mintha szarul dolgoznak és ki kell őket penderíteni, amivel ált-ban még késlekednek is a HC-k!😁

Hajrá Pitt!
több mint 7 éve

több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Brown egy primadonna ego-huszár, de nem gondolom, hogy a pénz miatt fesztiválozik.

Szimplán indulatkezelési problémái lehetnek, ill szeret feltűnősködni. Remélem nem kezdődő CTE az agyrázkódásai miatt...

Más: Perry Fewellt kivágta a Jax, én bepróbálnám DB coachnak, mert jól dolgozott
Fast Willie
ezekért a balhékért is tomlin a hibás.
én azért örülök, hogy nem menesztik, totál zsákutca a csávó.
(mondjuk én jh-ra is ezt mondtam 2 hónapja, most meg ő a király)
gedam
Ha Bell/FO nem cirkuszol (nem tudom ki a hunyó) vagy Conner nem sérül meg,màs lenne a helyzet.Ebből a kontextusból vizsgàlva nem zsákutca Tomlin.
kátrány
olyan mint annó pellegrini a realnál vagy akármelyik jó edző, amelyik nem tudja kezelni a sztárokat.
ha nem húz egy hárbósat és nem lép vmi drasztikusat, ami megújítja a csapatát és működik, akkor az hogy tomlin az edzőjük a lassú halálhoz lesz elég. nem akarok vészhollóskodni, főleg a fórumokon, de nekem jelenleg úgy tűnik, az egész darabjaira hullik. úgy ahogy nálunk a hárbó-féle elképzelés 1centire volt a bukástól, most a steelersnél is ezt látom. csak hárbó jól kievickélt a partra, de nála volt egy koncepció, ami vagy bejön vagy nem. tomlinnak van ilyen? vagy annyi, hogy clutch játékosokat pakol egymás hegyire-hátára és majd azok megoldják.
gedam
Azért nálunk annyiban volt más, hogy nyílt titok volt Haribó kirúgása az idény végén. Tehát Ő húzhatott nyugodtan egy minden-mindegy kártyát, nem számított. Ha féltette volna az állását, szerintem nem teszi be szezon közben az isteni LEmart. Tomlinnak ebből a szempontból több vesztenivalója van, kíváncsi vagyok, össze tudja-e rántani most az öltözőt. Most fog eldőlni, hogy milyen edző is Ő. Majd szeptemberre kiderül.
több mint 7 éve
gedam 6 478
Brown egy primadonna ego-huszár, de nem gondolom, hogy a pénz miatt fesztiválozik.

Szimplán indulatkezelési problémái lehetnek, ill szeret feltűnősködni. Remélem nem kezdődő CTE az agyrázkódásai miatt...

Más: Perry Fewellt kivágta a Jax, én bepróbálnám DB coachnak, mert jól dolgozott
Fast Willie
gedam
Ha Bell/FO nem cirkuszol (nem tudom ki a hunyó) vagy Conner nem sérül meg,màs lenne a helyzet.Ebből a kontextusból vizsgàlva nem zsákutca Tomlin.
kátrány
olyan mint annó pellegrini a realnál vagy akármelyik jó edző, amelyik nem tudja kezelni a sztárokat.
ha nem húz egy hárbósat és nem lép vmi drasztikusat, ami megújítja a csapatát és működik, akkor az hogy tomlin az edzőjük a lassú halálhoz lesz elég. nem akarok vészhollóskodni, főleg a fórumokon, de nekem jelenleg úgy tűnik, az egész darabjaira hullik. úgy ahogy nálunk a hárbó-féle elképzelés 1centire volt a bukástól, most a steelersnél is ezt látom. csak hárbó jól kievickélt a partra, de nála volt egy koncepció, ami vagy bejön vagy nem. tomlinnak van ilyen? vagy annyi, hogy clutch játékosokat pakol egymás hegyire-hátára és majd azok megoldják.

Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Mer mindig az a qrva ego...
Bell és az Ő egója.
Ben és az Ő egója
Brown is.
Munchak is maradhatna OLC.
A végén még visszasírjuk az időket mikor hajszálon múlt a csoportgyőzelem.
kittli
Most pontosan ezt tortent 😊
new orl
Pont erre céloztam, ha a Ravens, Browns,Steelers jövőre hozza az utolsó x forduló formáját, bajban leszünk.
kittli
A lesajnált kistesó megérkezett, nem lesz potya W.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan

Fast Willie
gedam

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Bell és az Ő egója.
Ben és az Ő egója
Brown is.
kittli
new orl
Pont erre céloztam, ha a Ravens, Browns,Steelers jövőre hozza az utolsó x forduló formáját, bajban leszünk.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
gedam 6 478

Fast Willie
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Eza dúlva nem a seggbőlpetárdázás

Report: Antonio Brown's absence from Sunday's game had nothing to do with a knee injury  t.co/7d7rpjm3l6
sutianap
Ez hungáriául hogy szól?
laby
Hungáriul, az hogy nem a könyöke miatt mént inaktívba a meccsen. Magyarul meg az amiről szaporítottam a szót. Ben meg Tóni nem a Steelersnek játszik. S az ásott kutya az ott van, hogy mikor a drága Csöngőn mez volt mondjon valaki is egyetlenegy nanoszekundumot mikor nem volt steeler vagy nem ment, vagy nem döglött meg a csapatért. Mégis ő a gecca.

S most jól figyeljetek majd mikor kijön a hír, hogy Öklendbe Tomlin szedte le a pályáról Bent, valami hasolnló egoisztikus kitörés miatt.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
thr_buddha Pittsburgh Steelers 120
És ugyan ott tartunk mint 1 évvel ezelőtt. Megvan mindenhol a bűnbak, az egó, az akarás hogy rendbehozzuk a dolgokat de semmi nem történik. 1 éve se történt mikor kipicsázott a Jax 2 éve se történt mikor a Pats rakott ki minket a PO-ból. Úgy gondolom hogy az ilyen helyzetekbe kéne Tomlinnak előlépni és mindenkit közös nevezőre hozni vagy valakinek. Amíg ez nem történik meg addig maradunk a langyos híg fosba. És lehet hogy más csapat ebbe is vígan lubickolna de mivel a Steelers egy történelmi franchise (6 pack) így nem ennek kellene lennie a normának.
több mint 7 éve
Bell és az Ő egója.
Ben és az Ő egója
Brown is.
kittli
több mint 7 éve
Azt gondolom amúgy, hogy ezért óriási hiba csapaton belüli MVP szavazást is tartani...mert pl egy szakírói voksolást le tud még nyelni egy sztár, de azt már nehezen - és abszolút meg tudom érteni AB-t - hogy egy házon belüli ilyen eredmény után kibaszottul frusztrált lesz
Göbi
Én korábbsn csak fölöslegesnek gondoltam, de te jobban megfogtad.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Bell és az Ő egója.
Ben és az Ő egója
Brown is.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Göbi Indianapolis Colts 775 — Retired WR
Azt gondolom amúgy, hogy ezért óriási hiba csapaton belüli MVP szavazást is tartani...mert pl egy szakírói voksolást le tud még nyelni egy sztár, de azt már nehezen - és abszolút meg tudom érteni AB-t - hogy egy házon belüli ilyen eredmény után kibaszottul frusztrált lesz

több mint 7 éve

Report: Antonio Brown's absence from Sunday's game had nothing to do with a knee injury  t.co/7d7rpjm3l6
sutianap
Ez hungáriául hogy szól?
laby
Seköze

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149

több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

sutianap
Ez hungáriául hogy szól?