Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Amúgy gratulálok az O teljesítményhez, remekül felkészültek a tök tartalékos Bengals ellen, 16 pont 😕

Remélem ennek, hogy egy ilyen kerettel PO-ba sem sikerül jutni, lesz valami következménye. Mivel minden probléma okozója Haley nincs már itt, kiváncsian várom hogy idén kinek a nyakába varrják a kudarcot.
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 803
Akkor mi lett volna ha nem X az első meccs, hanem nyerünk (+14-ről) Ha mi is 10-6 akkor miénk a csoport?
bcsarli
Igen.
Jan
Az első meccsen ment el.
Ha így nézzük tök felesleges volt a többi 15 meccs.
kittli
Oakland Raiders ellen ment el.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Akkor mi lett volna ha nem X az első meccs, hanem nyerünk (+14-ről) Ha mi is 10-6 akkor miénk a csoport?
bcsarli
Igen.
Jan
Az első meccsen ment el.
kittli
Nem így értettem, idén sok ilyen volt. Sokszor a szerencse is elpártolt, remélem jövőre fordul a kocka.

több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
bcsarli
Igen.
Jan
Az első meccsen ment el.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
bcsarli
Igen.
Jan
Akkor Boswell már ott (is) elbaszta.

több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
bcsarli
Igen.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Na, én most lefekszem aludni, gondolom nem lesz döntetlen a Colts-Titans, így inkább valami reálisabbat kérek reggelre: Butler szevasz. Délutánra pedig nevezzük ki DC-nek a Cicáktól frissen elengedett Gregg Williamst.

Ja igen, meccs is volt ma: hát az szar volt.
Szokol
Gregg Williams a Browns HC-ja, és nem gondolnám hogy elengedik.
Dodó
Na, Barnák, nem Cicák persze. Elírtam. Szerintem viszont elengedik és hoznám. Kár, hogy nem fér bele a Steelers-imagebe.
Szokol
Meg lesz is rá kereslet szépen.
bcsarli
Néha kell egy ,köcsög' is a csapatba h jobban menjen a szekér!
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Az lett volna igazsagos, ha a barnak nyerhettek volna ugy, hogy mi nem megyunk POba. Ez a csapat nem erdemelte meg.
több mint 7 éve
Na, én most lefekszem aludni, gondolom nem lesz döntetlen a Colts-Titans, így inkább valami reálisabbat kérek reggelre: Butler szevasz. Délutánra pedig nevezzük ki DC-nek a Cicáktól frissen elengedett Gregg Williamst.

Szokol
Dodó
Na, Barnák, nem Cicák persze. Elírtam. Szerintem viszont elengedik és hoznám. Kár, hogy nem fér bele a Steelers-imagebe.
Szokol
Meg lesz is rá kereslet szépen.

több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan

Szokol
Dodó
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szokol
Mármint barnáktól! Én is örülnék neki!
több mint 7 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Nem a Ravens érdemli meg, ilyen mutatott játékkal mi nem érdemeljük meg, egyszerűen nem vagyunk PO szint jelenleg.
több mint 7 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Ezt se hittem volna hogy meg ma izgulni is fogok, majdnem berantottak a Barnak, dehat gyozott a papirforma. There is always next year! BUEK
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Hat csunya lett volna igy...eppenhogy a Bengals ellen...mikozben a Browns....persze 39 yardon INT-tel....mar kezdtem hinni.

Es igen playmaking ability....megint 3 labda szerezve....errol szol ez es ebben voltunk mi iden baromi gyengek.

Es ez a Ravens megerdemli meg akkor is ha azt mondom nem lehet a standard meccsenkenti +2 TO mutatot fenntartani hosszabb tavon.
több mint 7 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257

Szokol
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Tuttam, hogy int lesz
több mint 7 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Remélem a Browns valahogy behúzza és a Colts meccs meg x lesz. Fincsi lenne így kikapni.
több mint 7 éve
Helyes, pihenjen csak a következő meccsre. Vááááárjunk csak?!!!
fcancellara
A szezonnyitóig kipihenheti.
kishaszi
Legalább lesz Jujunak egy 200 yardos meccse! 😊
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
fcancellara
A szezonnyitóig kipihenheti.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Kohonen Pittsburgh Steelers 60
Antal Barnával mizu?
Tvbe mondták hogy nem játszik...
Köszi ha tudtok valamit
Kohonen
A térdével van valami kisebb nyűg.
Szokol
Köszi szépen 😉
több mint 7 éve
Antal Barnával mizu?
Tvbe mondták hogy nem játszik...
Köszi ha tudtok valamit
Kohonen
A térdével van valami kisebb nyűg.
több mint 7 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 803
Brown beöltözött Browns mezbe?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!