Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Bell az évi 15 misijével 3 évre kinyírná a capünket, ezt fogadd el. Ha 12-ért aláírt volna, akkor nem gond, de nem akart ennyit. Vele könnyebb lenne, de nem biztos, hogy eredményben annyira más lenne (hitvita), mert nem tudjuk, hogy megsérült volna pl.Mikor beszelgetunk olyan erzesem van hogy nagyreszt egyet ertunk megis ugy tunik nem. Az elso mondat megvilagositott. Bell munka nelkul van. Igaz, de egy csapat van akinel jatszhatna es ok nem egyeztek meg.Willie: mi van ha nem BB pontossága esett vissza idénre, hanem a tavalyi támadóséma jobban palástolta Ben hülyeségeit?A válaszom az, hogy Haley és Bell is állás nélkül van, tehát lehet petíciót indítani értük.
Szokol
A pontossága 6 éve csont egyszinten van, csak ebben az évben sokkal többet passzol.
Az INT-ek egyébként mindig 15 yard felett jönnek (holott oda sztem ilyen 15-20% körül passzol) , kivéve az EZ INT-ket, amit a goal line közeléből dobott.
Majd megnézem, ha annyira fontos, de idén tuti, h több ember között oszlik a passz, mint TH idején, márcsak Dönci miatt is
Szerk: idén hatan jutottak 30 elkapásig, ketten még 10-20 közé. 2017-ben 4-en, 2015-16 ban 5-en jutottak 30 catchig. 2016-ban használt Ben 9 embert 10 fölötti elkapással, idén ugye 8 és Eli Rogers lehet a 9.
Fast Willie
Mindenfele taktikat bevetettem mar hogy mi a a baj. Leirsz mindent BB nem rosszabb/ pontatlanabb csak tobbet dobaltatnak vele es azert mert ATALLTATOK ezert nem fut a csapat ( szerintem meg visszaesett es a jobbak ellen nem megy ). De a lenyeg a tobb dobas-tobb celpontnak raadasul es megse vagytok hatekonyabbak, kiegyensulyozottabbak, konzisztensebbek.
Nalam meg mindig a hivas ( hiaba jo adott jatekhelyzetben ha BB nincs beleszamolva az egyenletbe vagy tulsagosan )
new orl
1 nem irtam Bell-t ( most 😊 ) 2 ha 3x 3m 3 evre kinyirna a cap-et akkor nagyobb a baj. 5 evig jobban birta mint Conner, de barmikor barki megserulhet. Conner-nel ev elejen megmondtam, a "stilusa" kivanta a jot az arcaba.
Fichtner sémája elég lenne bárki ellen a Saints ellen látott D mellett. Futással és nélküle is.
Tehat Fichtner semaja volt jo a Saints ellen. Ha BB dobott volna 3 Int akkor a sema jo csak BB hos akart lenni, gyakrabban hibazik mar, stb. Megtehette mert BB nagyon eles volt, de ha nem akkor futas nelkul nagy baj lett volna
Viszont BB hanyatlik, az OC-ja elengedte v önjáró lett (ezt sose tudjuk meg), lecserélni nincs kire. A labdaeladások a legnagyobb gondunk. Rosszkor, rossz helyen, rossz pillanatokban történnek. Én nem az OC terhére írom, az ELSŐ évben. A másodikban majd arra fogom, ha ezt nem látja be.
Nehogy mar Tomlin-OC nem bir BB-vel. A labdaeladas nagy gond mindenkinel. Nalatok BB passzai a baj, de konyorgom 3 yard vagy kevesebb kell 1 and goal es 7-8 alkalombol 1 probalkozas futassal. Kisertitek a sorsot. Tudom a futasnal a fumble a masik bajotok.
Amúgy Ben nem folyamatosan adja ezt elő, hanem esetileg. Van teljes homály meccse, majd tol egy All Pro-t. Koordinátor legyen, aki ehhez alkalmazkodik. A futással kiveszed a kezéből a döntést ( statrontás a HOF előtt?), akkor meg morci lesz, az sem jó. Meg összetörik a RB (hívják Bellnek, Connernek, Gurleynek vagy David Johnsonnak - remélem Barkleyval ezt nem játssza el a Giants).
Koordinator-nak kell csak akinek alkalmazkodnia kellene. Latom nem megy, valtok. Nem csak futassal, hanem rovidebb passzokkal is 2-3 opcio egy dontesi savban.
BB HOF lesz, akkor meg jobb volt mikor nem HOF szamokat hozott, de o semmikeppen es igazan senki nincs a csapat felett. Bell-t itt halalra kialtjak, mert nem csapatjatekos ami csak abban nyilvanult meg hogy sokat kert ( ilyen palit sokat talalni ) Jaaa, akkor BB morci lesz. Ha ezt nem tudna/tudja kezelni Tomlin | es Fichtner | En kerek elnezest 😊
Az RB-k nem tornek feltetlenul, Bell nem jo pelda, Conner-nek meg ha igy megy csak akkor kell 3 es kesz. Titeket ( senkit igazan ) pont nem erdekel hogy 8 evig birja vagy 3.
A D pedig fellángolásokat mutat, de nekik is voltak gyenge meccseik. Roeth-nek több... Ők sokszor visdzaadták az Off kezébe a döntést, s jelenleg ez a dolguk.
(Nálatok az Off ne rontsa le a D-t, de legtöbbször a def zárja le, ÉN IS JOBBAN KEDVELEM EZT A FELÁLLÁST!)
A D-ben van baj onmagaban, de ha az O ugy jatszana ahogy tud a D nagyon keves meccset bukna el. Ez lenne a lenyeg hogy az elmult evekben nem az volt hogy az O daralt, de az ellenfel is vagy a D volt gyenge es ezert kikaptok. Ritkan daral az O.
Én nem látom azt a megoldást, hogy hirtelen visszaállunk smashmouthra. Ha az bedöglik, mert gyors 3&outok jönnek, akkor a defet méginkább kinyírod. Conner és Ridley meg amúgy sem mágneskezű, sztem a terheléssel a fumbleszám nőne, szóval ugyanott vagy.
Nem is kell, a ket veglet kozott sok minden van. 3 hsz elott ecsetelted a 4.4 yard atlaggal kettobol majdnem FD. 😊 Olyan nem lehetne hogy keveritek es esetleg BB aznapi formajat hozzaadva jatszatok. Bezarult a kor. Viszont se pasz-se futas, ajanlom a lengoteket ( Pittsburgh Swingers--A vilag csapata lennetek annyi szurkoloval )
Meglátásom szerint a séma a zónahatár támadásra és a passrush elvonására épít. Széltében nyújtjuk a pályát és sok a trükk, option. A vertikális játékot egy BB-től nem fogod elvenni, bárki az OC. Haley se tudta, sőt érzésre nála több hero play volt a végén, mint designed.
Alapvetoen mindenki. De ti nagyon biztok az 50-50 labdakban , egy vedett QB dob AB-JuJu parosra. Ertheto/jogos ki nem tenne. De ha BB eppen nem eles akkor ez necces keres.
Sokadrészt. Egy HOF előtt álló QB-nál nem tudsz maszkolni semmit. Bradynek mit maszkolnak? Ha megölik Sonny Michelt, ugyanúgy Gronk/JE11 jön...azt vagy sikerül vagy nem. Rodgers inkább halott játékot hoz a hiba helyett, az célravezetőbb? Egyedül Breesnél látom, hogy visszavett - mondjuk neki nincs 8 célpontja most.
A lenyeg barmelyik QB, a palyafutasa barmely szakaszaban. Vagy sikerul a pasz vagy nem, de ha BB-nek AB 65 yardra szaladgal az nem ugyanaz, mint Gronknak egy 15 yardos.
Igen 100bol 100 alkalommal igen, inkabb halott mint hiba.
Brees kapott egy futoparost es nem kergeti az egyeni rekordokat ( jonnek ugy is csak lassabban ) a csapatnak jobb ha kiegyensulyozott a tamadas.
Ok ez igy sikerult 😊 New OrlFast Willie
több mint 7 éve
Ben nem konzisztens már, de Én nekem ez a Ben még bőven SB esélyes lehet, amit a Saints ellen bizonyított is. Nekem ez a meccs ezért is fontos volt, mert láttuk, hogy az O-ban szép potenciál van Bell nélkül is. Ugyanakkor az is tény, hogy idén Bellel a PO-ban meg lett volna, de ahogy Willie fogalmazott ő ezt nem akarta (vagyis másképpen mi nem akartuk 4. v. 5. évben is agyonfizetni fixen és előre), de ez már a múlt, ezen kár rágódni.
több mint 7 éve
Hm....Butler kapcsán asszem nekem ez az utolsó csepp....egy jó pozíciós tréner, de összességében meghaladja a képességeit a poszt.Büdös ez így Boswell kapcsán. Az is lehet, hogy az év eleji sérülése soha nem jött rendbe, ami most ki is derült...vagy csak éles helyzetben akarunk kipróbálni valakit...mint anno Bozt.....kiváncsi leszek.
több mint 7 éve
Szerintem a hanyatlás rosszabb. Mert az törvényszerűen csak romlik, de a mentált lehet kordában tartani. Persze lehet, hogy azzal már Arians idejében elkéstünk.Nem akartam köcsög lenni a kedvenc irányítómmal. Jóhiszemű vagyok vele, ha azt írom csak hogy hanyatlik, nem azt, hogy csökönyös. Mindkettőből van igazságHajlok rá, hogy Fincser-s jó lehet.
Fichtner sémája elég lenne bárki ellen a Saints ellen látott D mellett. Futással és nélküle is.
Viszont BB hanyatlik, az OC-ja elengedte v önjáró lett (ezt sose tudjuk meg), lecserélni nincs kire. A labdaeladások a legnagyobb gondunk. Rosszkor, rossz helyen, rossz pillanatokban történnek. Én nem az OC terhére írom, az ELSŐ évben. A másodikban majd arra fogom, ha ezt nem látja be.
Fast Willie
Viszont szerintem nincs itt szó elengedésről, BB szerintem ezer éve singles cruise.
Amúgy Ben nem folyamatosan adja ezt elő, hanem esetileg. Van teljes homály meccse, majd tol egy All Pro-t. Koordinátor legyen, aki ehhez alkalmazkodik. A futással kiveszed a kezéből a döntést ( statrontás a HOF előtt?), akkor meg morci lesz, az sem jó.Nem lehet alkalmazkodni, csak kontrollálni lehetne a God Mode kikapcsolásával. Ehhez nincs ember. RF pajtása. Tomlinnak szerintem kb. ez lenne az egyetlen feladata, de vagy túl nagy a respektje Ben irányában, vagy fosik Rúnától, vagy nemtom, de szememnek az csillan, hogy alkalmatlan erre, és ez kurva nagy gáz.
Fast Willie
A D pedig fellángolásokat mutat, de nekik is voltak gyenge meccseik. Roeth-nek több... Ők sokszor visdzaadták az Off kezébe a döntést, s jelenleg ez a dolguk.Yup.
(Nálatok az Off ne rontsa le a D-t, de legtöbbször a def zárja le, ÉN IS JOBBAN KEDVELEM EZT A FELÁLLÁST!)
Fast Willie
Én így látom, de nem tudom, hogy Ben esetén ez végleges v visszafordíthatatlan állapot-e. Néha lehetetlen küldetésnek tűnik vele elverni egy bottom csapatot, máskor legyalul egy contendert egymaga.Fast WillieLásd fent, Pont ezért kellene a control, és Bennek is észre vennie, hogy nem ő a franchise, a SB győzelmekhez meg kellett jópár zseni, ami a már korábban általam említett alázat kéne, hogy felfogja, nem ő a Nap, hanem süti,,,
Tomlinnak kellene mentálisan hatnia a QB-jára, ha tud. Vagy lehet, h hatott, csak későn. Vagy lehet, h időben megtette, csak nem működött. Fene se tuggya.Lásd fent, szerintem Tomlin inkompetens ebben (is)-
Fast Willie
Én nem látom azt a megoldást, hogy hirtelen visszaállunk smashmouthra. Ha az bedöglik, mert gyors 3&outok jönnek, akkor a defet méginkább kinyírod. Conner és Ridley meg amúgy sem mágneskezű, sztem a terheléssel a fumbleszám nőne, szóval ugyanott vagy.Mindenki tudja, hogy Bennel utópia a smashmouth.
Fast Willie
Meglátásom szerint a séma a zónahatár támadásra és a passrush elvonására épít. Széltében nyújtjuk a pályát és sok a trükk, option. A vertikális játékot egy BB-től nem fogod elvenni, bárki az OC. Haley se tudta, sőt érzésre nála több hero play volt a végén, mint designed.Ez is volt a baj szerintem Haleyvel, hogy a vége felé megint kezdett BB elkanészodni, önjárni, TH meg szerette volna szabályozni, csak nem nagyon lehetett.. Lehetett azzal takarózni, hogy már nem jönnek a back-to-back 5 TD-s meccsek.. /csak hét ebben benne volt Martavis is vastagon meg még.../
Fast Willie
Minden adott lenne iylen fal mellett, hogy BB istencsászér legyen, de többször mutatja rosszabbik arcát, és nem látom benne a hajlandóságot leszállni a földre.
kishaszi
Fast Willie
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Nem akartam köcsög lenni a kedvenc irányítómmal. Jóhiszemű vagyok vele, ha azt írom csak hogy hanyatlik, nem azt, hogy csökönyös. Mindkettőből van igazságHajlok rá, hogy Fincser-s jó lehet.
Fast Willie
Viszont szerintem nincs itt szó elengedésről, BB szerintem ezer éve singles cruise.
Amúgy Ben nem folyamatosan adja ezt elő, hanem esetileg. Van teljes homály meccse, majd tol egy All Pro-t. Koordinátor legyen, aki ehhez alkalmazkodik. A futással kiveszed a kezéből a döntést ( statrontás a HOF előtt?), akkor meg morci lesz, az sem jó.Nem lehet alkalmazkodni, csak kontrollálni lehetne a God Mode kikapcsolásával. Ehhez nincs ember. RF pajtása. Tomlinnak szerintem kb. ez lenne az egyetlen feladata, de vagy túl nagy a respektje Ben irányában, vagy fosik Rúnától, vagy nemtom, de szememnek az csillan, hogy alkalmatlan erre, és ez kurva nagy gáz.
Fast Willie
A D pedig fellángolásokat mutat, de nekik is voltak gyenge meccseik. Roeth-nek több... Ők sokszor visdzaadták az Off kezébe a döntést, s jelenleg ez a dolguk.Yup.
Fast Willie
Én így látom, de nem tudom, hogy Ben esetén ez végleges v visszafordíthatatlan állapot-e. Néha lehetetlen küldetésnek tűnik vele elverni egy bottom csapatot, máskor legyalul egy contendert egymaga.Fast WillieLásd fent, Pont ezért kellene a control, és Bennek is észre vennie, hogy nem ő a franchise, a SB győzelmekhez meg kellett jópár zseni, ami a már korábban általam említett alázat kéne, hogy felfogja, nem ő a Nap, hanem süti,,,
Tomlinnak kellene mentálisan hatnia a QB-jára, ha tud. Vagy lehet, h hatott, csak későn. Vagy lehet, h időben megtette, csak nem működött. Fene se tuggya.Lásd fent, szerintem Tomlin inkompetens ebben (is)-
Fast Willie
Én nem látom azt a megoldást, hogy hirtelen visszaállunk smashmouthra. Ha az bedöglik, mert gyors 3&outok jönnek, akkor a defet méginkább kinyírod. Conner és Ridley meg amúgy sem mágneskezű, sztem a terheléssel a fumbleszám nőne, szóval ugyanott vagy.Mindenki tudja, hogy Bennel utópia a smashmouth.
Fast Willie
Meglátásom szerint a séma a zónahatár támadásra és a passrush elvonására épít. Széltében nyújtjuk a pályát és sok a trükk, option. A vertikális játékot egy BB-től nem fogod elvenni, bárki az OC. Haley se tudta, sőt érzésre nála több hero play volt a végén, mint designed.Ez is volt a baj szerintem Haleyvel, hogy a vége felé megint kezdett BB elkanészodni, önjárni, TH meg szerette volna szabályozni, csak nem nagyon lehetett.. Lehetett azzal takarózni, hogy már nem jönnek a back-to-back 5 TD-s meccsek.. /csak hét ebben benne volt Martavis is vastagon meg még.../
Fast Willie
Minden adott lenne iylen fal mellett, hogy BB istencsászér legyen, de többször mutatja rosszabbik arcát, és nem látom benne a hajlandóságot leszállni a földre.
kishaszi
több mint 7 éve
Na ez a mindent vivő slágerAzt hiszem, ha én ennyire lennék tisztában a saját munkám dolgaival már nem lenne munkám 😆
Keith Butler Says Tyler Eifert Will ‘Be A Problem For Us To Cover
Szegény Uzomah hogy tönkrefog menni a bőre a higanyos fehérítéstől 🤣 a kedves edző urak mi a szar szednek, hogy ennyire rákészülünk a meccsre, hogy egy IRes csávóból fogunk videózni, azt tuggyunk, hogy Dalton se lesz????
sutianap
több mint 7 éve
Butler úgy véli, hogy Eifert komoly gondot okozhat a védelemnek...aztán szóltak neki, hogy IR-en van szeptember óta...mintha kb Garami mestert hallanám 😕Már ezért az egyért kirúgnám, hülyét csinált a Fanchise-ból.
Klaci79
több mint 7 éve
Mi nyitottunk a Browns-al, és X lett 😊.Hue Jackson Mike Tomlinnak öltözött. Mást nem tudok elképzelni.3 meccsen rúgott idén a Raidersben (9/5 FG, 5/5 XP), 1-en a Cardinalsban (0/0 FG, 3/3 XP). A nyitófordulóban a Browns ellen győztes FG-t vert be.
Majd ráverik a kickerre a sikertelenséget😂😂😂
Vaaaagy...azt se tudom, hogy ez a csávó kicsoda. Lehet, h ő tudja mindkét csapat ST playbookját?
Fast Willie
empty taxi
több mint 7 éve
Hue Jackson Mike Tomlinnak öltözött. Mást nem tudok elképzelni.3 meccsen rúgott idén a Raidersben (9/5 FG, 5/5 XP), 1-en a Cardinalsban (0/0 FG, 3/3 XP). A nyitófordulóban a Browns ellen győztes FG-t vert be.
Majd ráverik a kickerre a sikertelenséget😂😂😂
Vaaaagy...azt se tudom, hogy ez a csávó kicsoda. Lehet, h ő tudja mindkét csapat ST playbookját?
Fast Willie

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Hajlok rá, hogy Fincser-s jó lehet.
Fast Willie
Fast Willie
Fast Willie
Fast Willie
Fast Willie
Fast Willie
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Butler úgy véli, hogy Eifert komoly gondot okozhat a védelemnek...aztán szóltak neki, hogy IR-en van szeptember óta...mintha kb Garami mestert hallanám 😕Nekem a holland 1-7 jut eszembe. Vagy Éles Pista maga mondta, vagy az ő hangján Koltai, hogy "megmondtam Verebesnek, 2 embert rá kell állítani a Gullitra" "Nade Gullit nem is játszott." "Na ezért voltunk mi két ember hátrányban"
Klaci79
több mint 7 éve
Na ez a mindent vivő slágerEz most valami vicc ugye? Ilyen megtörténhet egy Steelersnél?
Keith Butler Says Tyler Eifert Will ‘Be A Problem For Us To Cover
Szegény Uzomah hogy tönkrefog menni a bőre a higanyos fehérítéstől 🤣 a kedves edző urak mi a szar szednek, hogy ennyire rákészülünk a meccsre, hogy egy IRes csávóból fogunk videózni, azt tuggyunk, hogy Dalton se lesz????
sutianap
Steelers fan
több mint 7 éve
Bell az évi 15 misijével 3 évre kinyírná a capünket, ezt fogadd el. Ha 12-ért aláírt volna, akkor nem gond, de nem akart ennyit. Vele könnyebb lenne, de nem biztos, hogy eredményben annyira más lenne (hitvita), mert nem tudjuk, hogy megsérült volna pl.Mikor beszelgetunk olyan erzesem van hogy nagyreszt egyet ertunk megis ugy tunik nem. Az elso mondat megvilagositott. Bell munka nelkul van. Igaz, de egy csapat van akinel jatszhatna es ok nem egyeztek meg.Willie: mi van ha nem BB pontossága esett vissza idénre, hanem a tavalyi támadóséma jobban palástolta Ben hülyeségeit?A válaszom az, hogy Haley és Bell is állás nélkül van, tehát lehet petíciót indítani értük.
Szokol
A pontossága 6 éve csont egyszinten van, csak ebben az évben sokkal többet passzol.
Az INT-ek egyébként mindig 15 yard felett jönnek (holott oda sztem ilyen 15-20% körül passzol) , kivéve az EZ INT-ket, amit a goal line közeléből dobott.
Majd megnézem, ha annyira fontos, de idén tuti, h több ember között oszlik a passz, mint TH idején, márcsak Dönci miatt is
Szerk: idén hatan jutottak 30 elkapásig, ketten még 10-20 közé. 2017-ben 4-en, 2015-16 ban 5-en jutottak 30 catchig. 2016-ban használt Ben 9 embert 10 fölötti elkapással, idén ugye 8 és Eli Rogers lehet a 9.
Fast Willie
Mindenfele taktikat bevetettem mar hogy mi a a baj. Leirsz mindent BB nem rosszabb/ pontatlanabb csak tobbet dobaltatnak vele es azert mert ATALLTATOK ezert nem fut a csapat ( szerintem meg visszaesett es a jobbak ellen nem megy ). De a lenyeg a tobb dobas-tobb celpontnak raadasul es megse vagytok hatekonyabbak, kiegyensulyozottabbak, konzisztensebbek.
Nalam meg mindig a hivas ( hiaba jo adott jatekhelyzetben ha BB nincs beleszamolva az egyenletbe vagy tulsagosan )
new orl
Én is annak örültem volna, ha az MC az utolsó meccsekre visszajön (nekem ez a season holdout már nem volt szimpi), de bemutatta a fuckot! Lehet, hogy majd visszakapja az élettől/FO-tól, lehet, hogy barátság lesz.
Amúgy Ben nem folyamatosan adja ezt elő, hanem esetileg. Van teljes homály meccse, majd tol egy All Pro-t. Koordinátor legyen, aki ehhez alkalmazkodik. A futással kiveszed a kezéből a döntést ( statrontás a HOF előtt?), akkor meg morci lesz, az sem jó. Meg összetörik a RB (hívják Bellnek, Connernek, Gurleynek vagy David Johnsonnak - remélem Barkleyval ezt nem játssza el a Giants).
A D pedig fellángolásokat mutat, de nekik is voltak gyenge meccseik. Roeth-nek több... Ők sokszor visdzaadták az Off kezébe a döntést, s jelenleg ez a dolguk.
Én így látom, de nem tudom, hogy Ben esetén ez végleges v visszafordíthatatlan állapot-e. Néha lehetetlen küldetésnek tűnik vele elverni egy bottom csapatot, máskor legyalul egy contendert egymaga.
Tomlinnak kellene mentálisan hatnia a QB-jára, ha tud. Vagy lehet, h hatott, csak későn. Vagy lehet, h időben megtette, csak nem működött. Fene se tuggya.
Én nem látom azt a megoldást, hogy hirtelen visszaállunk smashmouthra. Ha az bedöglik, mert gyors 3&outok jönnek, akkor a defet méginkább kinyírod. Conner és Ridley meg amúgy sem mágneskezű, sztem a terheléssel a fumbleszám nőne, szóval ugyanott vagy.
Meglátásom szerint a séma a zónahatár támadásra és a passrush elvonására épít. Széltében nyújtjuk a pályát és sok a trükk, option. A vertikális játékot egy BB-től nem fogod elvenni, bárki az OC. Haley se tudta, sőt érzésre nála több hero play volt a végén, mint designed.
Sokadrészt. Egy HOF előtt álló QB-nál nem tudsz maszkolni semmit. Bradynek mit maszkolnak? Ha megölik Sonny Michelt, ugyanúgy Gronk/JE11 jön...azt vagy sikerül vagy nem. Rodgers inkább halott játékot hoz a hiba helyett, az célravezetőbb? Egyedül Breesnél látom, hogy visszavett - mondjuk neki nincs 8 célpontja most.
több mint 7 éve
Kétmillás rosterbonusa van 2019 ligaév elején, így ha karanténba tartjuk cseszhetiOppáDzsízösz Krályszt. Ennek ugyan mi értelme? Mármint most, mármint őt?
Boswell IR-re került és szerződtettük Matt McCrane-t
Klaci79
fcancellara

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Mikor beszelgetunk olyan erzesem van hogy nagyreszt egyet ertunk megis ugy tunik nem. Az elso mondat megvilagositott. Bell munka nelkul van. Igaz, de egy csapat van akinel jatszhatna es ok nem egyeztek meg.Willie: mi van ha nem BB pontossága esett vissza idénre, hanem a tavalyi támadóséma jobban palástolta Ben hülyeségeit?A válaszom az, hogy Haley és Bell is állás nélkül van, tehát lehet petíciót indítani értük.
Szokol
Fast Willie
több mint 7 éve
Hue Jackson Mike Tomlinnak öltözött. Mást nem tudok elképzelni.Majd ráverik a kickerre a sikertelenséget😂😂😂
több mint 7 éve
nem biztos, hogy annak a jele, hogy fejben rendben vannak a döntéshozók...OppáDzsízösz Krályszt. Ennek ugyan mi értelme? Mármint most, mármint őt?
Klaci79
fcancellara
több mint 7 éve
OppáDzsízösz Krályszt. Ennek ugyan mi értelme? Mármint most, mármint őt?
Klaci79
több mint 7 éve
OppáNa csak meg kapta a büntijét...
Klaci79

több mint 7 éve
Butler úgy véli, hogy Eifert komoly gondot okozhat a védelemnek...aztán szóltak neki, hogy IR-en van szeptember óta...mintha kb Garami mestert hallanám 😕Péntek van asszem, rákészülünk a koverre mint a hétszentség, nincs egy videó amin Butz mester előadója a Dnek ezt a furcsaságot!?
Klaci79

több mint 7 éve
Butler úgy véli, hogy Eifert komoly gondot okozhat a védelemnek...aztán szóltak neki, hogy IR-en van szeptember óta...mintha kb Garami mestert hallanám 😕
több mint 7 éve
Na ez a mindent vivő slágerKeith Butler Says Tyler Eifert Will ‘Be A Problem For Us To Cover
Szerkesztette: sutianap

több mint 7 éve
A koncepció nem lenne rosszabb. ha Ben nem lenne balfasz. Vagy inkább átfogalmazom bíró úr: ha öregségére inkább tovább érne, mint egy jó bor - ezt mondják az okosok, én nem értek hozzá -, és az évek megarutin a bölcsességét domborítaná ki Bennek és nem a balfaszságait hozná még jobban elő.Megboldogult Sanyi bácsi mondta annak idején: Tudod fiam a kor nem okosít.
kishaszi
És ez nála igaz is volt. Lehet Benji is hasonló cipőben jár.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.