Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
szerintem a ravens meccset fogom nezni...es csak akkor nezem meg a mi utojatekunkat, ha van miert.
xtaki
Én meg inkább darts-ot 😊

több mint 7 éve
Kohonen Pittsburgh Steelers 60
Antal Barnával mizu?
Tvbe mondták hogy nem játszik...
Köszi ha tudtok valamit
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
szerintem a ravens meccset fogom nezni...es csak akkor nezem meg a mi utojatekunkat, ha van miert.
xtaki
Nekem mindegy, de komolyan aggódok KeyG és LeviPoki fórumtársunk egészségéért, így inkább nyerjenek a Varjak! 😀
Szokol
😀 Nagyon helyes.
több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
xtaki
Nekem mindegy, de komolyan aggódok KeyG és LeviPoki fórumtársunk egészségéért, így inkább nyerjenek a Varjak! 😀
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Injuries: Conner (ankle) expected to play vs. Cincy
KeyG
Ezt lassan jopar hete mondogatjak minden meccsen, hogy lehet hogy jatszik vagy visszater. Hogy ra is keszuljenek. Vagy csak siman tereleskent. Koszi az infot.
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 803
Injuries: Conner (ankle) expected to play vs. Cincy

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Hue Jackson Mike Tomlinnak öltözött. Mást nem tudok elképzelni.

Majd ráverik a kickerre a sikertelenséget😂😂😂

Vaaaagy...azt se tudom, hogy ez a csávó kicsoda. Lehet, h ő tudja mindkét csapat ST playbookját?
Fast Willie
3 meccsen rúgott idén a Raidersben (9/5 FG, 5/5 XP), 1-en a Cardinalsban (0/0 FG, 3/3 XP). A nyitófordulóban a Browns ellen győztes FG-t vert be.
empty taxi
Mi nyitottunk a Browns-al, és X lett 😊.
bcsarli
Igaz week 4 meccs volt amiről beszéltem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
 i.imgur.com/pwMTyyL.jpg?DirtyWindows.jpg
Sobri Jóska
😀 😀
kishaszi
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/626957432_18379708750154629_6777309860418618929_n.jpg?stp=c199.0.600.599a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=110&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=F556uHU-hMQQ7kNvwGwu7Xq&_nc_oc=AdkxQRObLce2UUad2RvExrPW3stKnPxv6RihE9M_YWbw-WeMSO36aZOKeNrfoyhaDmk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=W28tCaU81jk1N7mdu892fA&_nc_ss=8&oh=00_AfuRhv_qy6UMHWCbtw5U2o4xtvfKu6HEDnCK4WTVNBT1Wg&oe=69AA029F
Steeler Memes on Instagram: "I WaNt To DiE! #firetomlin"
64 likes, 18 comments - steelers_memes19 on December 10, 2018: "I WaNt To DiE! #firetomlin".

Csak vicc.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
 www.google.hu/amp/s/www.behindthesteelcurtain.com/platform/amp/2018/10/23/18004492/the-randy-fichtner-offense-using-the-right-personnel-to-out-scheme-the-opposition-steelers-bengals
Fast Willie
Fasza, hatbaveregetes neki. O meglepte, megverte az ellenfelet es ez az elvaras tole.

De ez nalam barmelyik nap Cicus hibaozon. A personnel-t Ficthner-nek irhatjuk de ez nem is tragedia a cicak szempontjabol. 6. het Conner gyakorlatilag rookie es kezd kibontakozni, de Nix, Grimble es JJ nem egy csapat ami nightmare-t okoz az ellenfelnek. A tobbi az mar tragedia, ahogy felalltak es barki aki elkaphatta a labdat siman hozza a 3 yardot, motion elott is. A jatek meg meg rosszabb, aki elmagyarazza nekem, hogy az 56 LB mit jatszott/vart. A vasas D ev eleji gyonyorusegekre emlekeztetett.

A pozitivum hogy BB-nek olyan jatek lett hivva ami egyszeru, de nagyon nagy esellyel sikeres. Motion elott a masik oldal meg jobban tetszett volna. 😊
new orl
Ezt arra hoztam, hogy Bennek nincs option. Van, csak látni kellene...itt is dobhatta volna a WR-t 10+ yardon, de biztos tilt volt. Az egyszerűbb és biztos megoldást választotta.

Tudnék még cikket linkelni, de nincs kedvem, mert felesleges belemagyarázás. Van screen, van flat, van check, van iso játék.

A playdesign szerintem okés, a kivitelezés gyenge.

Jó lenne látni egy elemzést az INT-ekről.
Fast Willie
Jatszotok ti is mindent. Ennel a jateknal nem az option volt a jo, ramentek a kedvezo parharcra es a LB gyenge jateka nagy jatekot eredmenyezett, felallas meg szinte tuti FD-t. Ha nincs motion es a masik oldalra dob 3 mp alatt 3 valasztasi lehetosege van egy 4 yardos paszbol. Tuti FD es eldonthette volna melyik kecsegtett meg tobbel.

Az hogy az OL sok idot adok es vegigzongorazza a lehetoseget az nem option.

Csak hogy ertheto legyek. Remek jatek es minden.
1, A megjatszott jatek kivalo majd minden QB ezt jatszotta volna meg ugy is hogy az LB rendesen dolgozik. A parharcnal oriasi elony, gyorsan rovid passzt kell teljesiteni.
2, Ha BB a Saints elleni formajaban van akkor mehetett volna AB-nek is, barkinek is.
3, ha BB a nyugos napjan van akkor a motion nelkul dobom a bal oldalra, rovid passz, gyors dontes tobb lehetseges celpont egy latoszogben.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
De Willie, ilyen nincs, hogy az esélyességet rosszul kezeljük. Megengedhetetlen.

BB-t leszámítva a jelenkor egyetlen biztos pontja a csapatban az Tomlin, aki jelen volt mindig a terített betliknél a papíron esélytelenebb csapat ellen. Mindenki més cserélődött. Olyan van, hogy 1x-1x belefutsz egy gyengébb meccsbe, 1-2 játékos alulmotiváltabb, x ok.
Rendszeresen előadni viszont nem erről szól,hanem valsmi más lesz a bibi.

A fentiek miatt viszont ezt nem lehet nagyon hova kenni, csak Tomlin marad az egyenletben...

Állítólag ő a nagy motivátor, de számomra egyre inkább megkérdőjeleződik az egyetlen olyan terület is,ahol kiemelkedőt tud alkotni.
kishaszi
Nade bubu asziszitek Ferenc mink nem alsókutyaháziak vagyunk hanem mink vogymunk akiket mindenki meg akar gyepálni méga teknővájók is. S erre nehéz készülni, nem csak nekünk. Merugye volt a mozgalom hogy ne engeggyük be a Steelerst a rájáccásba, azt mindenki milyen boldog volt a lesipuskás Ravenstől. Most érkeztek a dilemmához hogy e tényleg a pulfiction, hogy Sámuel L saját reinkarnációját jácca, vagy mi olyan kedvesen bénák vagyunk, mint egy ittas bernáthegyi. De emondhatom hogy mink DzsekiCsen vagyunk asziszed a részeges karatemester közbe meg vérgeci aki ejácca.

Külömbe csapataink harcban állnak, a Lurdy játszóban má majdnem gyűlés vót. 😎
sutianap
Nade ne kavargyuk mán a zacélüstöt , nincs benne a nyúinglendi kagylóleves mer az odaát van az igazság mellett messzi csúz lettben. Ők a vajna Timi tu bít nem mink. Sígy nem lehet maszatolni h mindig mindenik ellenünk teszik oda a pacskert a pipőtárba. Jól hangzik, de nem ígyen van a kalendáriumba. Tessék visszanézegetni annak, akik gyaúr, bizpny fájdalom a mezeket látni, testtel, de nem szívvel. Najó aggyal se.
Azért lettek elveszejteve meccsek rendre, ehh, echte perec rendre, meredten temetve lehetett verve eme fekete seregem.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Sobri Jóska
😀 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Hilton UDFA volt, ahogy Williams is 6. körös. Fort ugyancsak UDFA. Hargrave ugye 3. körből került a fal közepére fejlesztve. Node Dupree, Burns, Davis 3 olyan 1-2. körös játékosok, akiket túlgondoltunk és ez húz bennünket nagyon. Valaki írta itt, hogy ha az első két kör bust, az vissza tudja húzni a csapatot. Bár Davist nem érzem alapvetően bustnak még, de az már látszik, hogy klasszis nem lesz belőle. Én ezt érzem most soknak és nem alapvetően a fejlesztés hiányát. Hiltonból kihoztuk ugyanis azt ami benne van, egy mokány nickel corner lett belőle, azonban nincs labdaérzéke, ami azért fájó, mert az egész D-ben szinte senkinek nincs.....

Vissza kell térnünk oda, ahova Saci előtt elindultunk. Playmaker játékosok kellenek, mert a legfőbb gondom ezzek a D-ve az is volt, hogy az ellenfél QB-ja a legnyugottabban passzolhatott, mert tudta, hogy semmi esély az INT-re, még akkor sem, ha hasba vágja lasztival az ellenfelet...
Klemó
Saját draftra gondoltam. Vinny átlagos, de hasznosnak nem mondanám, Fortnál kicsi a merìtés. A 3.kör nem hátsó, ott kezdő kaliber határán lévőt illik húzni.

Nincs tehetségfejlesztésünk, ellentétben az Off-zel: AB, Villanueva, Big Ragu Foster, Feiler, Bryant

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
 www.google.hu/amp/s/www.behindthesteelcurtain.com/platform/amp/2018/10/23/18004492/the-randy-fichtner-offense-using-the-right-personnel-to-out-scheme-the-opposition-steelers-bengals
Fast Willie
Fasza, hatbaveregetes neki. O meglepte, megverte az ellenfelet es ez az elvaras tole.

De ez nalam barmelyik nap Cicus hibaozon. A personnel-t Ficthner-nek irhatjuk de ez nem is tragedia a cicak szempontjabol. 6. het Conner gyakorlatilag rookie es kezd kibontakozni, de Nix, Grimble es JJ nem egy csapat ami nightmare-t okoz az ellenfelnek. A tobbi az mar tragedia, ahogy felalltak es barki aki elkaphatta a labdat siman hozza a 3 yardot, motion elott is. A jatek meg meg rosszabb, aki elmagyarazza nekem, hogy az 56 LB mit jatszott/vart. A vasas D ev eleji gyonyorusegekre emlekeztetett.

A pozitivum hogy BB-nek olyan jatek lett hivva ami egyszeru, de nagyon nagy esellyel sikeres. Motion elott a masik oldal meg jobban tetszett volna. 😊
new orl
Ezt arra hoztam, hogy Bennek nincs option. Van, csak látni kellene...itt is dobhatta volna a WR-t 10+ yardon, de biztos tilt volt. Az egyszerűbb és biztos megoldást választotta.

Tudnék még cikket linkelni, de nincs kedvem, mert felesleges belemagyarázás. Van screen, van flat, van check, van iso játék.

A playdesign szerintem okés, a kivitelezés gyenge.

Jó lenne látni egy elemzést az INT-ekről.
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Fast Willie

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
De Willie, ilyen nincs, hogy az esélyességet rosszul kezeljük. Megengedhetetlen.

BB-t leszámítva a jelenkor egyetlen biztos pontja a csapatban az Tomlin, aki jelen volt mindig a terített betliknél a papíron esélytelenebb csapat ellen. Mindenki més cserélődött. Olyan van, hogy 1x-1x belefutsz egy gyengébb meccsbe, 1-2 játékos alulmotiváltabb, x ok.

A fentiek miatt viszont ezt nem lehet nagyon hova kenni, csak Tomlin marad az egyenletben...

Állítólag ő a nagy motivátor, de számomra egyre inkább megkérdőjeleződik az egyetlen olyan terület is,ahol kiemelkedőt tud alkotni.
kishaszi
Nade bubu asziszitek Ferenc mink nem alsókutyaháziak vagyunk hanem mink vogymunk akiket mindenki meg akar gyepálni méga teknővájók is. S erre nehéz készülni, nem csak nekünk. Merugye volt a mozgalom hogy ne engeggyük be a Steelerst a rájáccásba, azt mindenki milyen boldog volt a lesipuskás Ravenstől. Most érkeztek a dilemmához hogy e tényleg a pulfiction, hogy Sámuel L saját reinkarnációját jácca, vagy mi olyan kedvesen bénák vagyunk, mint egy ittas bernáthegyi. De emondhatom hogy mink DzsekiCsen vagyunk asziszed a részeges karatemester közbe meg vérgeci aki ejácca.

Külömbe csapataink harcban állnak, a Lurdy játszóban má majdnem gyűlés vót. 😎

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress

több mint 7 éve

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Hilton UDFA volt, ahogy Williams is 6. körös. Fort ugyancsak UDFA. Hargrave ugye 3. körből került a fal közepére fejlesztve. Node Dupree, Burns, Davis 3 olyan 1-2. körös játékosok, akiket túlgondoltunk és ez húz bennünket nagyon. Valaki írta itt, hogy ha az első két kör bust, az vissza tudja húzni a csapatot. Bár Davist nem érzem alapvetően bustnak még, de az már látszik, hogy klasszis nem lesz belőle. Én ezt érzem most soknak és nem alapvetően a fejlesztés hiányát. Hiltonból kihoztuk ugyanis azt ami benne van, egy mokány nickel corner lett belőle, azonban nincs labdaérzéke, ami azért fájó, mert az egész D-ben szinte senkinek nincs.....

Vissza kell térnünk oda, ahova Saci előtt elindultunk. Playmaker játékosok kellenek, mert a legfőbb gondom ezzek a D-ve az is volt, hogy az ellenfél QB-ja a legnyugottabban passzolhatott, mert tudta, hogy semmi esély az INT-re, még akkor sem, ha hasba vágja lasztival az ellenfelet...
több mint 7 éve
több mint 7 éve
A humángazdálkodás nálunk kicsit szinten maradt, belterjessé vált.

A legnagyobb gondom viszont a szakmai munka minősége egyes poziciós edzőknél - egyben ex legendáknál, mint Porter és Lake- amit viszont a head coachnak már nem szabadna elnézni, mert évek óta tart.

Ezért nem lépünk előre védelmi oldalon, mert az elgondolás jónak tűnik, a tehetségszint adott, de fejlesztést alig látok. Kizárt dolog, hogy több első körösből nem lehet gyakorlati teljesítményt kihozni, pedig ez zajlik. Arról ne beszéljünk, hogy hátsó körös vagy UDFA védőt mikor tettünk utoljára hasznossá.

Én biztos, hogy lecserélném az edzői gárda zömét D oldalon. Mondjuk Tomlin az előző szezon után a DL-nél megtette és lám, jött is a befektetett erőforrás és munka eredménye.

Más kérdés, hogy a HC-nk játékstratégiában gyenge (challenge, time management, kulcsszituk). Ezt eddig elfedte a keret erőssége, ill valamennyire az OC. A TMan javult azzal, hogy legalább az időkéréseket egyeztetik az OC-val, viszont Roo-ék már elővehetnénk Tomlint a brainfart dolgok miatt.

A pszichés felkészültség megint egy más történet, az hullámzó sikerességű. Az éles meccseken ott vagyunk többnyire csapatszinten, de az esélyességet mindig is rosszul kezeltük. Ezért van bottom csapatok ellen szenvedés. A másik amit át kellene billenteni, mert ebben sok HC előtte jár, és mondjuk az alapszakasz mutatót alapjában befolyásolja...ugye a lábonlövés. Sok csapat jellemzője, ezért minimalizálni kell a hibákat, h előttük járj. Értve stratégiai és egyéni szinten is...

Ben nyugdíjazásáig ezekben kell fejlődnie MT-nek, de szerintem kap esélyt Rudolph felépítésére. Ha az nagyon félremegy, akkor jön új HC/GM kombó sztem. Addig legfeljebb DC és pozíciós edzőket váltunk, ezt szvsz el kell fogadni.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
A szervezetépítés egy franchisenál szerintem az FO és a GM feladatköre, a HC-é inkább a humán erőforrás gazdálkodás és fejlesztés.

A szervezetépítés egyik része persze, hogy kompetens szakembereket próbálsz alkalmazni, értve alatta a fő-és segédedzőket, a scout és a financial teamet. A HC-nek ebbe nyilván van rálátása és beleszólása, de valójában még itt is átnyúlhatnak a feje fölött.

Szerintem elég jó struktúrát futtatnak Rooney-ék, az alapok stabilak, nincs kapkodás, a döntések zöme a GM-et igazolta (pl. melyik WR-t fizesd meg hosszútávon, ki kapjon megadealt, mikor váltsunk főedzőt - Cowher Tomlin átmenet, a QB managelés, cap hell elkerülése, draft stratégia, stb)

A szervezetépítés persze összefügg személyi döntésekkel: lásd a franchise QB megvédésének igénye és emiatti OC váltás vagy az OL felépítése a nulláról kompetens stáb alkalmazásával. Én ide sorolom LeBeau megfáradt és bonyolult védelmi sémájának lecserélését is.
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Matthew99
....Bellről nincs vmi?
steelwolf
Ő még nálatok van? 😊 Ha szeretnéd keresek róla.
Matthew99
Sajna már nincs! Jó lesz High School kép is! 😁
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 253 — Invisible man

Matthew99
....Bellről nincs vmi?
steelwolf
Ő még nálatok van? 😊 Ha szeretnéd keresek róla.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Az a jó taktika, ami a rendelkezésekre álló erőforrásokat a legjobban használja ki.
Szokol
Ha már szervezetfejlesztés, egy dologban pontosítanék:
Az a jó taktika, ami a rendelkezésre álló erőforrásokról elhiteti, hogy a legjobban használja ki.
És mivel egyébiránt alapvetően egyetértek, a többsoros kifejtéstől megkíméllek, érted így is.
És ez az a rész, amiben az általad írtakon kívül még sárosabb a Tomlin-brigád.
Az hagyján, hogy nem jól csinálják, de meg se próbálnak úgy csinálni, mintha jól csinálnák.
Sobri Jóska
Egy dologban pontosítanék: ez nem a szervezetfejlesztés, hanem piacépítés. Amikor ugyan nincs megfelelő erőforrásod, de elhiteted, hogy van. Kvázi szarból várat építeni, becsomagolni a féltaknyot selyempapírba. A szervezetfejlesztés az, amikor valóban tesznek is a fejlődésért, és nem csak minimálra szabva, látszatintézkedésekkel.
(Rohadt sokat tudnék erről mesélni, elvégre 10+ évig voltam ilyen környezetben.)

On: a D építkezésünk hasonlít erre. Mondjuk mivel nincs általános bennfentességünk, ezért ily módon nem tennék egyenlőség jelet. Hogy vakok vagyunk, vagy csak ekkora a potenciál, vagy Tomlinék mindent jól csinálnak, de a körülmények összeesküdtek ellenük... Fogalmam sincs...