Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Gabi: hát Jeffben lévő tesztoszteron + alkohol kombó fordított arányosságban volt a kéztörlő tartalmávalAz ilyen konstellációk általában csillaghalálhoz vezetnek...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Brian Burke se értiEccerű ezt hívják úgy hogy situational football. Ebben a leggyengébb a mi staff-unk.
Nézd meg @bburkeESPN Tweetjét: twitter.com/bburkeESPN/status/1080915060783005696?s=09
sutianap
több mint 7 éve
Brian Burke se értipedig eccerű: a +8 OfEPA-ból kivonjuk: Boswel (-2), coaching (-4), bírói döntések (-2) és máris a döntési határon vagyunk (a súlyozás természetesen tetszőleges)
Nézd meg @bburkeESPN Tweetjét: twitter.com/bburkeESPN/status/1080915060783005696?s=09
sutianap
több mint 7 éve
Brian Burke se értiNézd meg @bburkeESPN Tweetjét:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Alan Faneca is a finalist for the Pro Football Hall of Fame Class of 2019.
több mint 7 éve
Hat az hogy gyenge nem tul jo szo rajuk. De kordel stewart volt az elso Vick tipusu inkabb futo mint passzolo jatekos. Szoval neki vagy bejottek a hosszu futasok stbk. Vagy pedig picit nehezebben passzolt. Maddox ha jol emlekszem jo iranyitonak kellett volna hogy legyen. De ben mind a kettojukhoz kepes istenkiraly kb. De kordel 13-1 es szezonja, amikor mentunk po ba vele, az jo volt. Ott foleg a rugo is hozza jarult ehhez. Mert nem egy meccsen, vagy felpalyas rugasok is jok lettek. Nem volt ilyen limit mint most a rugoinkon. Csak ugy mint jeff reed is a szememben jo rugo volt. Az meg hogy kiakadt hogy nem volt keztorlo a mosdoban mas teszta. En is ki szoktam ha nincs wc papir papir torlo stb. Csak nem balhezok.zidane99Sajnos a falbol most mehet foster. Es gilbert meg mindig serult. Ha megy munchak es foster, akkor lehet visszaeses.Ha megnézem mennyi csapat küzködik az edzőjével, a QB-ja mellett, akkor elsőre beletalálni egy edzőbe, QB-ba nekem nem az aranykor látszik valószínűnek, hanem mondjuk valami olyan, ami a Cards-nál, Lionsnál van...Én már a BB érában születtem 2006-ban, fogalmam sincs előtte mi volt a qb helyzet nálunk, de nem hiszem, hogy a mai védelmünk azt a szintet képviseli, amit a régiek. Így valószínű éveinek sincsenek egy gyenge irányító botladozásaihoz, mert a def megoldja helyette.
Volt egy Maddoxunk is sok évig, merő átlagos teljesítménnyel, nem tudhatjuk, hogy újra nem ebbe "húzunk" bele...
Klemó
Csak remélni és bízni lehet benne, hogy már megvan az új irányítónk, vagy 1-2 éven belül meglesz, amíg ez a fal és támadó alakulat még egyben van.
Ha nem, abba még belegondolni is kínzó, milyen évek jöhetnek.
zidane99
Foleg igy hogy a def nem is romokban, de 3 jatekosra all egy jo/ok defense hez kepest. A def cord gaznak. A sec coach gaznak. Az lb coach gaznak. A spec team coach gaz nak tunik most mind. De ez lehet csak a jatekosok miatt volt mint kepesseg. Es hogy nem hoztunk tul jo embereket a defbe. Es hogy off heavy a csapat mint ahogy mostani eraban kb mindenki. Kiveve a gyevi birot.
Ehhez jon most a tomlin ab ben vita. Bell tavozasa. Stb...Ez mind nagyon nem hianyzott. Mert igy nem hogy jobbak, hanem az ellenkezoje leszunk.
Most nott meg kicsit jobban a tomlin fire is. Arrol hogy elmozdithatatlan kb. Arra hogy most talan ot is helyre kell tenni. Vagy finomabban szolva, neki meg kell mondani, ha nem tudja ezeket kezelni. Valszeg nem sokaig fogja megkapni a lehetoseget. Mert ez nem az elso ilyen. Szoval ennit a tomlin tokeletets jatekos menedzseleserol. De...
A steelers ben elott nem volt rossz csapat. Foleg kemeny def es so-so offense. Kordel stewart al. Tommy Maddox al. Stewart alatt volt hogy toronymagasan a new england elott gondoltak minket. De kikaptunk toluk az elodontoben.
Aztan az Ne ugyanigy megverte az akkor greatest show on turf ot. Ami az egyik legjobb tamado alakulat volt.
Szoval ben elott a passz jatek nem volt olyan, mint most. Es run heavy smash mouth foci volt. Azaz le kellett az ellen torkan nyomni a te stilusodat. Es tudni kellett futni ahhoz, hogy nyerjel kb. Es nagyon kemeny vedelmenk voltak. Nem volt ilyen zaszlo dobalas a cb re, csak mert hozzaert. Stb Mint NO ellen tettek a pit meccsen. A wr eknek nehezebb volt a dolguk. Es az NE pl azzal is tudta megnyerni kizokkenteni a toronymagas eselyes Ramset, hogy folyamatosan utkoztek es fizikai kontaktusban voltak a wr ekkel. Igy az idozites es minden egyebb csuszott miatt, meg hogy a sporik engedtek ezt nekik nem is tudtak mit kezdeni vele a ramsnel.
Ezert is jott a szabaly ha jol emlekszem pont ez miatt. Hogy ot yard utan ne lehessen a wr eket fizikalisan stb modon zavarni.
Szoval jo volt nezni azokat a mecceket ben elott is. De mivel, ha nem ment a futas. Es mondjuk esett az eso, akkor eleg durva meccsek voltak. A mostani passz happy off mar tul sok. Igy hogy nincs def. De pont big bennel mutatta meg wisenhunt, hogy a run heavy off ot, egyik pillanatrol a masikra pass happyre tette. Es erre nem szamitottak a po ban a csapatok ellenunk. Igy picit meglepetesre is jutottuk be az sb be. Pl colts ellen stb.
Szoval jo idoben szaltal be, mert 2006 ban meg volt def, meg 2008 ban. Aztan indult el a liga a szerintem nezo kozpontu saga fele. Ami tul sok buntetessel. Tul sok konnyu elkapassal. Tul sok def korlatozassal jott be. Ma meg mar szinte ranezni sem lehet sem iranyitora sem senkire.
Az iranyitot nem csodalom hogy meg kell vedeni. Mert azert oket konnyen lehetett likviditalni korabban, ha visszaemlekszunk pl saints bounty call on brett favre on. Es ward on is volt. Mindegy az kell is mert ok az egesz franchiset jelentik. Es egy csere iranyito altalaban nem no fel a feladathoz mint tette azt nick foles. Es kb egyertelmu volt azon a meccsen a bukas.
VAlamint ha nem vedtek volna oket, akkor a 100 millas szerzodesek koraban, a tulajok nem kockaztathattak, hogy elbuknak egy ilyen jatekost es penzt. Es hat sajnos sokan nem szeretik annyira a kemeny jo vedelmet, mint a jo hosszu elkapasokat es td ket. Es igy lett az off heavy. Ami nekem nem annyira szimpi. De en is szeretem. De jobban szeretem, ha a def csinal pl mint polaval tettek int ret tdt. Mert az igen. VAgy harrison 102 yardos td visszafutasa. Vagy a 0-3 as pit miami meccs ha jol emlekszem londonban. A kemeny vedelem miatt.
Hol van most ez. Szinte barmelyik epkezlab csapat 4 tdt tesz fel. Korabban 3 pont szerzese is kulcs fontossagu volt. Ma kevesbe. Mert johet egy harom passzos pl egy bunteteses 80 yardos tamadas. Na ezek ritkasagok voltak elotte.
En 2000 ota kovetem a steelerst. Remelem nem baj hogy kifejtettem mi hogy volt. Es erdemes volt ...
Dehogy baj, ellenkezőleg, köszi az infót.
Azt tudtam nagyjából, hogy védelem az nagyon kemény volt és futó csapat voltunk.
De azt nem, hogy a gyengusz irányítók miatt, vagy szándékosan.
Nekem is jobban tetszett a régi foci, ez a mostani light contact nem
jót igazán le.gabistar
Szoval mas volt az nfl. De nagyon jo volt oket nezni. Es az akkor befuto NE elleni sbk is izgalmasak voltak. Es altalaban 3 pont es vinny dontott rajtuk. De mind panthers jake delhommal, mind philly egy picit serult owenssal ha jol emlekszem. Stb jok voltak.
A gaz az volt, hogy minket meg mindenki mast is nagyon be tudott szivatni belly papa.
Es realista leven, amikor 10 jatekbol 9 szer eltalaltak, hogy mit vedekezett a steelers es hogy hova kell a vedok moge passzolni. Es ugyanigy tudtak merrol jon a blitz. Avagy tudtak hova kell az extra fal ember. Stb. Az atjott hogy nem veletlen. Valamint az sem, hogy emlekszem farago richard ur mindig mondta, meg sanyi is hogy mekkora zseni ez a belly papa. Szinte mindig tudja mit vedekezik az ellenfel. Pontosan honnan jon a blitz.
Vagy hogy az off milyen jatekokat hiv ugyanigy ellenuk. Egy ket meccsen meg elhittem. De amikor ez ment mar a po ban szinte mindig. Elegge feltunt nekem, ha valaki az esetek 80% tudja mi jon, milyen jatek, melyik oldalrol es ki akkor abban az idoben. Az nem veletlen. De ez csak a szemelyes velemenyem. Es nem is veletlen hogy ezek miatt megintcsak a pats ellen bevezettek, hogy a vedoknek is legyen fules, hogy ne kezjelekkel kelljen kommunikalni csak, amit fel lehetett venni.
Es ezek utan, miutan bevezettek erdekes modon egyre kevesebbszer talaltak el. Mint elotte. VAgy nem ugy jottek a po k mint elotte. De ekkora mar tenyleg jo csapat lettek. Mert felepitettek a hirnevet es nagyonsokan csak hozzajuk mentek kb ingyen azert hogy sbt nyerjenek.
Ez eleg nagy elony volt sokszor, mivel mig masnal nev volt ilyen sb diszkont ar, naluk volt. Igy a csapat epitese is picit jobb volt. Nem mondom, hogy nem zseni a belly papa. Vagy hogy ezt felepiteni nem az o erdeme. De azert nem teljesen tisztan epitettek fel azt a nyero szeriat. Es hat pont igy van mindenki kb az uzleti eletben is.
Hogy csak az elso egy millio dollaromat ne kerdezzetek hogy szereztem, a tobbirol viszont mar be tudok szamolni.
Mindegy. Es ez nem csak azert van, mert pit nek szurkoltam. Mert szinte minden meccset megneztem akkoriban, minden po minden csapatot es a pit volt a fav csapat. De a tobb csapat is szimpi volt. Kiveve egyet. Akit nem nevezunk neven. De hat en mar csak ilyen vagyok. Az eselytelenebbeknek szurkoltam. Foleg hogy nem szeretem, ha nagyon istenitenek valakit.
Utoirat: a munkatarsam meselt arrol, hogy belly papa milyen volt korabban meg kozepiskolas eddzo korabban. Es mondtak, hogy korantsem volt ott akkora zseni. Mint az ne valt. De vitathatatlanul nekik volt a legjobb eddzoi gardajuk amikor felfuttatak eloszor 2000 evek elejen az ne t. Meg az is hogy mindent megtettek ezert. Es hat ahhoz is kell esz, hogy hogy teszi meg. Bar az hogy ez elegge csalas gyanus, az miatt nekem nem szimpi. De hat ez volt.
A sok dolguk utan, volt hogy nekik szurkoltam. A seahawks ellen. Mert ott a LOB vedelem, meg sherman miatt kezdett az addig szimpatikus csapat, unszimpatikus lenni. Szoval nem erhet az a vad, hogy nem tudok orulni a sikeruknek a pats sikerenek.
Mert ott azt szerettem volna. Ha brady minden nemu csalas es agyalas nelkul tudja megverni az akkori legjobb def et. Es megtettek. Az mas kerdes hogy hogy. De aztan, vagy mar ez elott nem is tudom, persze jott a deflete gate is. Nem is volna pats.
De ez szurkoloi velemeny. Szoval nem kell a patseknek felreerteni. Ez elmondja en hogy eltem at. Az tok mindegy hogy hogy volt a dolog.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Sajnos a falbol most mehet foster. Es gilbert meg mindig serult. Ha megy munchak es foster, akkor lehet visszaeses.Ha megnézem mennyi csapat küzködik az edzőjével, a QB-ja mellett, akkor elsőre beletalálni egy edzőbe, QB-ba nekem nem az aranykor látszik valószínűnek, hanem mondjuk valami olyan, ami a Cards-nál, Lionsnál van...Én már a BB érában születtem 2006-ban, fogalmam sincs előtte mi volt a qb helyzet nálunk, de nem hiszem, hogy a mai védelmünk azt a szintet képviseli, amit a régiek. Így valószínű éveinek sincsenek egy gyenge irányító botladozásaihoz, mert a def megoldja helyette.
Volt egy Maddoxunk is sok évig, merő átlagos teljesítménnyel, nem tudhatjuk, hogy újra nem ebbe "húzunk" bele...
Klemó
Csak remélni és bízni lehet benne, hogy már megvan az új irányítónk, vagy 1-2 éven belül meglesz, amíg ez a fal és támadó alakulat még egyben van.
zidane99
Foleg igy hogy a def nem is romokban, de 3 jatekosra all egy jo/ok defense hez kepest. A def cord gaznak. A sec coach gaznak. Az lb coach gaznak. A spec team coach gaz nak tunik most mind. De ez lehet csak a jatekosok miatt volt mint kepesseg. Es hogy nem hoztunk tul jo embereket a defbe. Es hogy off heavy a csapat mint ahogy mostani eraban kb mindenki. Kiveve a gyevi birot.
Ehhez jon most a tomlin ab ben vita. Bell tavozasa. Stb...Ez mind nagyon nem hianyzott. Mert igy nem hogy jobbak, hanem az ellenkezoje leszunk.
Most nott meg kicsit jobban a tomlin fire is. Arrol hogy elmozdithatatlan kb. Arra hogy most talan ot is helyre kell tenni. Vagy finomabban szolva, neki meg kell mondani, ha nem tudja ezeket kezelni. Valszeg nem sokaig fogja megkapni a lehetoseget. Mert ez nem az elso ilyen. Szoval ennit a tomlin tokeletets jatekos menedzseleserol. De...
A steelers ben elott nem volt rossz csapat. Foleg kemeny def es so-so offense. Kordel stewart al. Tommy Maddox al. Stewart alatt volt hogy toronymagasan a new england elott gondoltak minket. De kikaptunk toluk az elodontoben.
Aztan az Ne ugyanigy megverte az akkor greatest show on turf ot. Ami az egyik legjobb tamado alakulat volt.
Szoval ben elott a passz jatek nem volt olyan, mint most. Es run heavy smash mouth foci volt. Azaz le kellett az ellen torkan nyomni a te stilusodat. Es tudni kellett futni ahhoz, hogy nyerjel kb. Es nagyon kemeny vedelmenk voltak. Nem volt ilyen zaszlo dobalas a cb re, csak mert hozzaert. Stb Mint NO ellen tettek a pit meccsen. A wr eknek nehezebb volt a dolguk. Es az NE pl azzal is tudta megnyerni kizokkenteni a toronymagas eselyes Ramset, hogy folyamatosan utkoztek es fizikai kontaktusban voltak a wr ekkel. Igy az idozites es minden egyebb csuszott miatt, meg hogy a sporik engedtek ezt nekik nem is tudtak mit kezdeni vele a ramsnel.
Ezert is jott a szabaly ha jol emlekszem pont ez miatt. Hogy ot yard utan ne lehessen a wr eket fizikalisan stb modon zavarni.
Szoval jo volt nezni azokat a mecceket ben elott is. De mivel, ha nem ment a futas. Es mondjuk esett az eso, akkor eleg durva meccsek voltak. A mostani passz happy off mar tul sok. Igy hogy nincs def. De pont big bennel mutatta meg wisenhunt, hogy a run heavy off ot, egyik pillanatrol a masikra pass happyre tette. Es erre nem szamitottak a po ban a csapatok ellenunk. Igy picit meglepetesre is jutottuk be az sb be. Pl colts ellen stb.
Szoval jo idoben szaltal be, mert 2006 ban meg volt def, meg 2008 ban. Aztan indult el a liga a szerintem nezo kozpontu saga fele. Ami tul sok buntetessel. Tul sok konnyu elkapassal. Tul sok def korlatozassal jott be. Ma meg mar szinte ranezni sem lehet sem iranyitora sem senkire.
Az iranyitot nem csodalom hogy meg kell vedeni. Mert azert oket konnyen lehetett likviditalni korabban, ha visszaemlekszunk pl saints bounty call on brett favre on. Es ward on is volt. Mindegy az kell is mert ok az egesz franchiset jelentik. Es egy csere iranyito altalaban nem no fel a feladathoz mint tette azt nick foles. Es kb egyertelmu volt azon a meccsen a bukas.
VAlamint ha nem vedtek volna oket, akkor a 100 millas szerzodesek koraban, a tulajok nem kockaztathattak, hogy elbuknak egy ilyen jatekost es penzt. Es hat sajnos sokan nem szeretik annyira a kemeny jo vedelmet, mint a jo hosszu elkapasokat es td ket. Es igy lett az off heavy. Ami nekem nem annyira szimpi. De en is szeretem. De jobban szeretem, ha a def csinal pl mint polaval tettek int ret tdt. Mert az igen. VAgy harrison 102 yardos td visszafutasa. Vagy a 0-3 as pit miami meccs ha jol emlekszem londonban. A kemeny vedelem miatt.
Hol van most ez. Szinte barmelyik epkezlab csapat 4 tdt tesz fel. Korabban 3 pont szerzese is kulcs fontossagu volt. Ma kevesbe. Mert johet egy harom passzos pl egy bunteteses 80 yardos tamadas. Na ezek ritkasagok voltak elotte.
En 2000 ota kovetem a steelerst. Remelem nem baj hogy kifejtettem mi hogy volt. Es erdemes volt ...
Dehogy baj, ellenkezőleg, köszi az infót.
Azt tudtam nagyjából, hogy védelem az nagyon kemény volt és futó csapat voltunk.
De azt nem, hogy a gyengusz irányítók miatt, vagy szándékosan.
Nekem is jobban tetszett a régi foci, ez a mostani light contact nem
jót igazán le.gabistar
több mint 7 éve
Sajnos a falbol most mehet foster. Es gilbert meg mindig serult. Ha megy munchak es foster, akkor lehet visszaeses.Ha megnézem mennyi csapat küzködik az edzőjével, a QB-ja mellett, akkor elsőre beletalálni egy edzőbe, QB-ba nekem nem az aranykor látszik valószínűnek, hanem mondjuk valami olyan, ami a Cards-nál, Lionsnál van...Én már a BB érában születtem 2006-ban, fogalmam sincs előtte mi volt a qb helyzet nálunk, de nem hiszem, hogy a mai védelmünk azt a szintet képviseli, amit a régiek. Így valószínű éveinek sincsenek egy gyenge irányító botladozásaihoz, mert a def megoldja helyette.
Klemó
zidane99
több mint 7 éve
Én nem látom jelenleg azt a csapatot, aki 2+3.kör mellé benyel 21 milliót és egy dívát. 1.kört nem kapunk érte, ez szinte biztos, mert ahhoz koros.Legalabb nem unalmas, meg ha nem is vagyunk a po ban. : ).
Szerencsére sok idő van szeptemberig, le kell ülni Tónival, aztán lehiggad. Talán. Remélem. Talán Ben, Colbert v Rooney tud hatni rá! Legyen így.
Mindig voltak kilengései, fura dolgai és extremitása, de ezt nem tudom hová tenni. Most azért átlépett egy határt. Ha a pénz miatt van, akkor elmegy a pics@ba. Ha a sikertelenség miatt van, akkor elmegy a f@szomba. Ha az egoja miatt van, akkor meg menjen ki a pusztába.
Ha az ügynök farkat méreget, akkor kapja bé@!
Tomlint ebben most nem tudom hibáztatni, egy playmakere meghülyült, de attól elvárom, hogy kezelje megfelelően a helyzetet! Ideje van rá.
HA Bell után Brownt is bukjuk, akkor Tomlin és Ben egy év után szerintem megy, illetve visszavonul.
Szerencsére mindenki mögött van utánpótlás, a szintje persze még kétséges. Mint minden restartoló vagy rebuildelő csapatnál.
Ha ez lesz, akkor viszont a megfelelő HC kiválasztása és a jó szakmai brigádba való beletalálás kötelező!
Mondtam már, hogy várom az offseasont? Nos nem így értettem...😂
Fast Willie
Igy is meg van a pittsburgh steelers show. Avagy ki marad, kit tradelnek. Kit rugnak ki mint eddzo. Milyen talan igazi gyongyszem lbktol tudunk megvalni stb.
több mint 7 éve
bleacherreport.com/articles/2813562-trading-antonio-brown-is-the-only-way-out-of-the-steelers-no-win-situation?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national&fbclid=IwAR2eewcKwRtNqOM4DyncvCDkC-X8lLjgr78UR35FZcX3ESIJygWbdVfN4f8In the past, offensive coordinator Todd Haley kept Bell, Brown, Roethlisberger and others united against him by being a pain in the butt to everyone and anyone. Ez jo mondat.
tenorx
Na fire haley. Talan tenyleg igaz, amit itt irnak. Hogy haley mentalitasa tartotta ossze mind a harom sztart es a tobbieket, mert mind a harom sztarnak es a tobbieknek is o volt a szemukben az ugyeletes rossz/problema/pain in the butt.
Es igy tudta oket osszefogasra kovacsolni, megha ezt eppen sajat maga (Haley) ka'ra'ra tette. Es ezzel hogy o volt a rosszfiu, aki ossze tudta tartani oket. Mig most lattuk mi lett az uj mentalitasu coach stilussal. Bell out. Ab trade...
több mint 7 éve
Mindezt tavaly tette kb bellel. Amikor futasra is kellett vigyazniuk. Iden duplazva kevesbe ficankolhat barki is. Ezt kell eszrevenni. De meg igy is bedobta ben neki akar 3 vedo koze. Es meg is lett az eredmenye. Int.Valaki itt a fórumon kitalálta, hogy AB alulteljesített tavaly és mindenki ezt szajkózza. Kevesebb yard, de több TD, ez lenne az alulteljesítés??Nálam igen, mert nem csak a TD-ket nézem.Én azt várom el tőle,amit idén jóformán csak a Saint meccsen láttam, és nem arra gondolok, hogy 160 yardokat termeljen Td hegyek mellett, hanem arra, hogy 4. és 15-re és hasonló szitukban oda lehessen dobni neki a labdát. Ebből azért nagyon kevés volt a szezonban. Én azt szoktam meg tőle , hogy kulcs szitukban csinál rohadt nagy elkapásokat, és szerintem ez most igencsak elmaradt.
www.nfl.com/player/antoniobrown/2508061/careerstats
Szokol
Gergőke
több mint 7 éve
Masterplain: eltréfáljuk a ZAB-ot, visszaédesìtsük a Belliboyt az uzsipízzel, feltámad a Halál és egy 3fejű futószörny leszünk.Így van, de azt is tudjuk okosan. Elvileg június 1. utáni biznisszel 2019re csak 7 millát írnánk, 2020ra menne át 14. De a mégokosabbak tudnak úgy egyezni, hogy az aránylag kedvező roster bonusa (meccs pénze) mellé vegyenek át a mi "aláírási" pénzünkből. Reálisan, tízet nem fognak, ha még értékelhetó top100 piciket akarunk, de 5 6 7 elképzelhető. Ami azt jelentené, hogy idén teher nélkül szabadulnak meg tőle, 2019ben a capből csak kiíródik a teljes fizuja. 2020ra maradna 14 misi halott pénz, ami gyakorlatilag Bigben végét jelentené, ezt csak Rudolfot tudjuk behozni. Cserébe 22 plusz milliónk lenne 2019ben Roethlisberger open windozára, egyszer dobhat, utoljára.Én nem látom jelenleg azt a csapatot, aki 2+3.kör mellé benyel 21 milliót és egy dívát. 1.kört nem kapunk érte, ez szinte biztos, mert ahhoz koros.a 21 millió USD-t mi nyeljük be. A másik csapatnak a base salaryt kell fizetnie "csak", ami ugyan évi 10-es cirka, de top5 WR-te tekintve elenyésző. Lenne rá jelentkező és Én azt mondom, hogy egy win now módba kapcsolt csapatnak első kört is megérne. Nekünk ez -6 milla CAP hit a base salary és a roster bonus megspórolása mellett, ami tekintve, hogy 14,5 millát hoztunk át 2018-ból azért nem egy ördögtől való.
Szerencsére sok idő van szeptemberig, le kell ülni Tónival, aztán lehiggad. Talán. Remélem. Talán Ben, Colbert v Rooney tud hatni rá! Legyen így.
Mindig voltak kilengései, fura dolgai és extremitása, de ezt nem tudom hová tenni. Most azért átlépett egy határt. Ha a pénz miatt van, akkor elmegy a pics@ba. Ha a sikertelenség miatt van, akkor elmegy a f@szomba. Ha az egoja miatt van, akkor meg menjen ki a pusztába.
Tomlint ebben most nem tudom hibáztatni, egy playmakere meghülyült, de attól elvárom, hogy kezelje megfelelően a helyzetet! Ideje van rá.
HA Bell után Brownt is bukjuk, akkor Tomlin és Ben egy év után szerintem megy, illetve visszavonul.
Szerencsére mindenki mögött van utánpótlás, a szintje persze még kétséges. Mint minden restartoló vagy rebuildelő csapatnál.
Ha ez lesz, akkor viszont a megfelelő HC kiválasztása és a jó szakmai brigádba való beletalálás kötelező!
Fast Willie
Az amit csinált Brown az gusztustalan. Akit eddig nyilatkozni láttam a csapatból ugyanazt gondolják, persze megértve Brown hátterét, honnan jött etc.
Brown azt érzi szerintem, hogy Bennel együtt már nem nyerhet gyűrűt és ezért frusztrált baromira. Van benne igazság és ha okosak vagyunk akkor a Ben utáni életre gondolva egy 2020-as első körért elengedjük. Idén a D-t húzzuk fel és 2020-ra irány a QB draft.
Klemó
sutianap
Tamás Mátyás ellesi a Mózlizmust, inline szétveri Hollóházát, hazajön halálttoszni és ő lészen a Megváltó.
A Rődli pofánröhög minden IKet, végigfutja a Maratont, elnyeri méltó jussát és naplemegy.
A Séf begőgöl, felszökik a pumpába és bealkalmazza a Trójai Polinézt sexcoachnak, aka DeeBoo coachnak.
Butler bountyzni kezd, a fejpénzt pedig a Rudolf Másba öljük, aki TomTréfiként újraszülik.
Namost a ZABért kapott pluszelsővel jön egy EdOlivér, a magunk kárán meg nekem jó lesz vagy az IrigyWilmos vagy MaciLaci
Lemart a lényeg: Kolbi SuggaDaddy of da year title-t oroz ezér
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Valaki itt a fórumon kitalálta, hogy AB alulteljesített tavaly és mindenki ezt szajkózza. Kevesebb yard, de több TD, ez lenne az alulteljesítés??Es meg tegyuk hozza, hogy ez az elso eve AB nek, hogy szinte mindig duplazzak. Vagy triplazzak. Es ezzel tisztaban kell lenni, ahogy szokol is irja, hogy a tobbiek fele nyit utat es lehetoseget, hogy jobb szamaik legyenek. Conner mint futas. Juju mint elkapas.
www.nfl.com/player/antoniobrown/2508061/careerstats
Szokol
Szoval az hogy valaki elvisz ket embert. De akar nincs egy meccsen csak ket elkapasa, mar az onmagaban eleg fegyver egy jo csapatnak. Ahol van jo 2. es ok 3. szamu celpont. Mert akkor ok kitunhetnek mint ahogy tette iden juju is. Vagy mint tettek passzra vedekezett az ellen fokent.
Igy conner szamai is jobbak lehettek ab duplazasaval. Mivel nem conner nek toltottek a boxot. Szoval ab teljesitmenye, juju teljesitmenye, conner teljesitmenye mind mind az egesz csapat erdeme. Nem lehet ebbol kihagyni abt.
több mint 7 éve
Elnézve most már ezeket a dolgokat, amik lassan egy éve mennek a csapat háza táján ( a Bell sztori, a Brown viselkedése, Ben hektikussága), én nem lennék szomorú, ha megnyomnánk a rezet gombot és újra indítanánk a rendszert.Igy igaz. Csak egy pici finomitas. Bell nel. Nem o akarta magat kozellensegnek kikialtani. Hanem az FO hogy el lehessen adni a kivagasat, meg hogy nem fizetjuk meg az egyik legjobb futot. Es az milyen szemet dolog mar, hogy egy media haboru utan, o nem akart, miutan lejarattak beszelni a csapattal sem. Mert ok is nyomtak fosterrel az elen stb.
Én esküszöm jobban toleráltam Bell viselkedését-mégha bután is csinálta a dolgokat-de azt, amit most AB csinál azt nem tudom lenyelni, akár mekkora zseni.
Nyilván Tomlinnak is meg van a maga hibája, szimplán ebben a történetben is, meg általában is, de
az itt töltött évei alatt számos szituációt nagyon jól kezelt. Erre most jön a Killör Bíz és kinyír mindent, csak rossz csapatban és nem a pályán.
Szóval én jobban el tudnám fogadni a pár év sikertelenséget a Rudolph-Juju-Washington-Conner quartettel, mint azt, hogy itt vannak a giga sztár balhézó játékosaink, akik folyamatosan feszkóznak és így sem jutunk PO-ba.
Gergőke
Es megintcsak o es az ugynoke kerte, hogy az fo ne tehessen tobb megjegyzest a szerzodessel kapcsolatban nyilvanosan. Hogy ne tudjak tovabb lejaratni. Na most ehhez kepest hol is van AB viselkedese...?
Akinek a segge ki van nyalva. Es agyon van fizetve. Persze ot most kevesbe lehet betamadni. Mivel eleg gaz lenne ha kiraknak a dead money es egyeb miatt. Itt bezzeg kussolnak kb. K.pjak be.
több mint 7 éve
Kellene egy big dislike gomb mint infora. Kiraly. Nem tudtak volna...Na igen a talalt gyongyszem, az utolso remeny. A jo jatekos. Es aztan, koszonjuk, ugy is jok vagyunk ezen a posztokon. Vicc.Matthew Thomas a Ravensnél folytatja. ILB fronton úgy is jól állunk...Neeemáááááár. B@szki.....ezt nem hiszem el. 😕
astroid
Gergőke
több mint 7 éve
Na bell sztori 2.0. Csak itt most egyertelmubb ki a hisztis. Kivancsi vagyok mi lesz. Ab is kozellenseg lesz es szepen lassan kinyirjuk a csapatot. Bell out. Ab out (nem valoszinu, mert valaki remelhetoleg helyreteszi a fejet). Aztan jon/johet majd ben out.Ha megnézem mennyi csapat küzködik az edzőjével, a QB-ja mellett, akkor elsőre beletalálni egy edzőbe, QB-ba nekem nem az aranykor látszik valószínűnek, hanem mondjuk valami olyan, ami a Cards-nál, Lionsnál van...A Lions és a Cardinals legnagyobb problémája az, hogy nincs szervezeti, győztes kultúrájuk. Én is láttam a Maddox-féle csapatot és nem volt katasztrófa, csak középszer. Ez lesz Rőtlis után is nagy valószínűséggel. És? A jó hír az, hogy az NFL evolúciója felgyorsúlt és már nem kellenek hosszú évek egy csapat felépítésére. Ráadásul nem nulláról kellene indúlni. Rooneyékban nagyot csalódnék, ha hagynák, hogy egy nagyszájú gettónigga diktáljon és hülyét csináljon belőlük.
Klemó
Szokol
Ennyi volt a killer beez. Kinyirjuk amit ossze lehetett volna tartani meg egy jo darabig. De nem. Miert kell minden jonak ilyen gaz iranyba elfordulni. Akar mas sport/pop stb ben is mindig. Ja igen az ego miatt. Kiraly. Koszonjuk.
több mint 7 éve
Tomlin az interju ban.Jah Tomlinnak meg nem vette fel a telót. Nem ment el a meccsre pedig az ügynöke azt mondta játszik majd...Amúgy Tomlin nem azt mondja hogy nincs szó traderől hanem hogy nem spekulálna ezzel kapcsolatban...Az interjúból az jön le hogy elég pipa a vezetés AB-ra...Srácok mi lesz AB-al? Trade??? Áll a bál...azt irtak hogy felvette big ben telo hivasat. Tomlint meg azt olvastam, hogy nincs szo trade rol. De ezeket csak ket perc kereses utan. Szoval nem tudom igazak e.
Tomcsik
www.youtube.com/watch?v=24Cnc4njwyw tomlin nincs keres trade re.
937thefan.radio.com/articles/roethlisberger-i-talked-ab-thursday-and-everything-was-great ben beszelt vele csutortokon es minden csodalatos ab val.
gabistar
mobile.twitter.com/rapsheet/status/1080623745088266242
Ami még dúrvább hogy úgy néz ki azért skipelte az edzést meg a meccset mert a Fox új éneklős műsorában a Masked Singerben bohóckodott...
twitter.com/maskedsingerfox/status/1080661470478708736
mobile.twitter.com/erjmanlasvegas/status/1080679622826577921
AB James Harrisonnal hallgatta Tomlin sajtótájékoztatóját...
mobile.twitter.com/barstoolsports/status/1080532034718715905
Itt meg egy kis poén hogy finoman szólva sem jó a viszony Tomlin és AB közt...
mobile.twitter.com/yoursports/status/1080613866751623168
Azért ez nem egyszerű....
Tomcsik
We haven't formally received a request on that regard (ab trade), 0.24 youtube.
Ami azt jelenti nalam hogy nem erkezett hivatalos trade megkereses tomlinhoz csapathoz. Tomlin interjuban szorol szora ezt mondta. Es azt hogy amit csinalt ab arra mergesek szombaton, meg kommunikacio hianyara is. De nem spekulalna traden. Mivel nem erkezett hivatalos keres.
Gondolom az hogy twitteren ab vagy mas median mit ir, az nem hivatalos es nem is tekintheto mervadonak. Addig amig meg nem kapjak. De mint irtam, ezt o mondta.
De a friss info miatt, meg az hogy beteg vagyok miatt a tobbire nem is kerestem ra. Csak arra valaszoltam, mit mondott tomlin. Es stb. Szoval a bal az van. De me'g...
Az infot koszi azokat megnezem, mert tegnap gondolom ahogy linkelted is oket vannak ujabb reszletek hirek.
utoirat: az utolso video kiraly lett. Nem a radioshackben torteneik ez az egesz es azt utanozzak benne mint bolt. Csak azert, mert az becsodolt. Es felszamoltak az egeszet cakk um pakk. Csak mint kis extra bujtatott info talan.
több mint 7 éve
Ha megnézem mennyi csapat küzködik az edzőjével, a QB-ja mellett, akkor elsőre beletalálni egy edzőbe, QB-ba nekem nem az aranykor látszik valószínűnek, hanem mondjuk valami olyan, ami a Cards-nál, Lionsnál van...A Lions és a Cardinals legnagyobb problémája az, hogy nincs szervezeti, győztes kultúrájuk. Én is láttam a Maddox-féle csapatot és nem volt katasztrófa, csak középszer. Ez lesz Rőtlis után is nagy valószínűséggel. És? A jó hír az, hogy az NFL evolúciója felgyorsúlt és már nem kellenek hosszú évek egy csapat felépítésére. Ráadásul nem nulláról kellene indúlni. Rooneyékban nagyot csalódnék, ha hagynák, hogy egy nagyszájú gettónigga diktáljon és hülyét csináljon belőlük.
Klemó
több mint 7 éve
Így van, de azt is tudjuk okosan. Elvileg június 1. utáni biznisszel 2019re csak 7 millát írnánk, 2020ra menne át 14. De a mégokosabbak tudnak úgy egyezni, hogy az aránylag kedvező roster bonusa (meccs pénze) mellé vegyenek át a mi "aláírási" pénzünkből. Reálisan, tízet nem fognak, ha még értékelhetó top100 picket akarunk, de 5 6 7 elképzelhető. Ami azt jelentené, hogy idén teher nélkül szabadulnak meg tőle, 2019ben a capből csak kiíródik a teljes fizuja. 2020ra maradna 14 misi halott pénz, ami gyakorlatilag Bigben végét jelentené, ezt csak Rudolfon tudjuk behozni. Cserébe 22 plusz milliónk lenne 2019ben Roethlisberger open windozára, egyszer dobhat, utoljára.Én nem látom jelenleg azt a csapatot, aki 2+3.kör mellé benyel 21 milliót és egy dívát. 1.kört nem kapunk érte, ez szinte biztos, mert ahhoz koros.a 21 millió USD-t mi nyeljük be. A másik csapatnak a base salaryt kell fizetnie "csak", ami ugyan évi 10-es cirka, de top5 WR-te tekintve elenyésző. Lenne rá jelentkező és Én azt mondom, hogy egy win now módba kapcsolt csapatnak első kört is megérne. Nekünk ez -6 milla CAP hit a base salary és a roster bonus megspórolása mellett, ami tekintve, hogy 14,5 millát hoztunk át 2018-ból azért nem egy ördögtől való.
Fast Willie
Az amit csinált Brown az gusztustalan. Akit eddig nyilatkozni láttam a csapatból ugyanazt gondolják, persze megértve Brown hátterét, honnan jött etc.
Brown azt érzi szerintem, hogy Bennel együtt már nem nyerhet gyűrűt és ezért frusztrált baromira. Van benne igazság és ha okosak vagyunk akkor a Ben utáni életre gondolva egy 2020-as első körért elengedjük. Idén a D-t húzzuk fel és 2020-ra irány a QB draft.
Klemó
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Ha megnézem mennyi csapat küzködik az edzőjével, a QB-ja mellett, akkor elsőre beletalálni egy edzőbe, QB-ba nekem nem az aranykor látszik valószínűnek, hanem mondjuk valami olyan, ami a Cards-nál, Lionsnál van...Én már a BB érában születtem 2006-ban, fogalmam sincs előtte mi volt a qb helyzet nálunk, de nem hiszem, hogy a mai védelmünk azt a szintet képviseli, amit a régiek. Így valószínű éveinek sincsenek egy gyenge irányító botladozásaihoz, mert a def megoldja helyette.
Klemó
több mint 7 éve
Ha az a gond, hogy BB miatt nem jön a gyűrű,az szembe megy Clark vélemányével.Én nem látom jelenleg azt a csapatot, aki 2+3.kör mellé benyel 21 milliót és egy dívát. 1.kört nem kapunk érte, ez szinte biztos, mert ahhoz koros.a 21 millió USD-t mi nyeljük be. A másik csapatnak a base salaryt kell fizetnie "csak", ami ugyan évi 10-es cirka, de top5 WR-te tekintve elenyésző. Lenne rá jelentkező és Én azt mondom, hogy egy win now módba kapcsolt csapatnak első kört is megérne. Nekünk ez -6 milla CAP hit a base salary és a roster bonus megspórolása mellett, ami tekintve, hogy 14,5 millát hoztunk át 2018-ból azért nem egy ördögtől való.
Fast Willie
Klemó
Annyiban adok igazat Clarknak, hogy megadom az esélyt neki, mivel ő belülről jött, és van kontraszt.
Ez alapján inkább az a baj, hogy statvadász ő is mint Ben - de röhej bazeg, tiszta Favre szindróma. Csak JuJu van középen.
Ő meg szarta a panyolviaszt, há nehigymán na..
De ez tűl eccerű.
Lehet az egész belülről rohad, és veszett fejsze nyele az egész. Deeboval spanyol...
Ez már nálam nem lehiggadás kérdése.
Nekem nagyon rohadt az a kosár alma.
Haley egész jól bírta. Örülhet.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Ha megnézem mennyi csapat küzködik az edzőjével, a QB-ja mellett, akkor elsőre beletalálni egy edzőbe, QB-ba nekem nem az aranykor látszik valószínűnek, hanem mondjuk valami olyan, ami a Cards-nál, Lionsnál van...Volt egy Maddoxunk is sok évig, merő átlagos teljesítménnyel, nem tudhatjuk, hogy újra nem ebbe "húzunk" bele...
több mint 7 éve
Én nem látom jelenleg azt a csapatot, aki 2+3.kör mellé benyel 21 milliót és egy dívát. 1.kört nem kapunk érte, ez szinte biztos, mert ahhoz koros.a 21 millió USD-t mi nyeljük be. A másik csapatnak a base salaryt kell fizetnie "csak", ami ugyan évi 10-es cirka, de top5 WR-te tekintve elenyésző. Lenne rá jelentkező és Én azt mondom, hogy egy win now módba kapcsolt csapatnak első kört is megérne. Nekünk ez -6 milla CAP hit a base salary és a roster bonus megspórolása mellett, ami tekintve, hogy 14,5 millát hoztunk át 2018-ból azért nem egy ördögtől való.
Fast Willie
több mint 7 éve
Én szurkolóként már elengedtem volna Tomlint (GM-ként BB visszavonulásáig nem), de azt sose néztem jó szemmel, ha egy játékos többnek érzi magát, mint az edzője. Brown menjen csak, kapjunk érte első kört (nem fogunk), a következő szezon végén vonuljon vissza BB, menjen Tomlin és jöjjön a következő aranykor.Áldassék!
Szokol