Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Amennyi károgás ebben a topikban napok óta elhangzik, nem lennék meglepve ha bejutnánk a po-ba és még 1-2 kört is mennénk. Talán a faluban az öregasszonyok tudják még ezt ilyen jól csinálni...öreg vagy BB, béna vagy...búúúú...abba kellene hagynod...Rudolph-al majd minden szép lesz...ő majd repít minket, mint egy rénszarvas 😀
több mint 7 éve
A tegnapi vereség egyedül annyiban érdekel, hogy amíg a játékosok többsége a meccs nagy részében hozta magát, addig ez a vonal mellett lévőkre nem volt elmondható. Amúgy ez egy jó teljesítmény volt!Ez egy nagyon lényeges kérdés, már nekem is eszembejutott korábban, hogy lehet kicsit sokat látunk bele ezekbe a játékosokba?
Én a szezonról beszélek és az elvárásokról, amire jött a duma, hogy el vagyunk kényeztetve. El vagyunk, de attól még egy nagy faszt.
Akkor megfogalmazom röviden és egyszerűbben: a keretünket nem mérjük fel rendesen amikor SB-esélyes csapatról beszélünk évek óta vagy az alkalmazottak teljesítményéért felelős vezető teljesít alul évek óta?
Ezt a kérdést egy kis iroda esetében is fel kell tenni, nem hogy egy hatalmas iparág prominens képviselőjénél. Neked mi a válaszod a kérdésre?
Szokol
De nem az a mérvadó hogy szerintünk alulteljesít a csapat vagy sem, mert mi pl a Rooneyhoz képest csak információ morzsákhoz jutunk hozzá. Az lenne a lényeges kérdés, hogy ő, minden szükséges infó birtokában hova várja a csapatot, és ehhez képest hova érkezünk.
több mint 7 éve
A koncepció nem lenne rosszabb. ha Ben nem lenne balfasz. Vagy inkább átfogalmazom bíró úr: ha öregségére inkább tovább érne, mint egy jó bor - ezt mondják az okosok, én nem értek hozzá -, és az évek megarutin a bölcsességét domborítaná ki Bennek és nem a balfaszságait hozná még jobban elő.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Szerintem mindenki egyenletében az a hiba, hogy Bell-el számol. Csak Bell nem számolt a csapattal.Majd megnézem, ha annyira fontos, de idén tuti, h több ember között oszlik a passz, mint TH idején, márcsak Dönci miatt isIgen, de Bell miatt a korábbi pass/run ratio 2014 -> ~ 60%
Szerk: idén hatan jutottak 30 elkapásig, ketten még 10-20 közé. 2017-ben 4-en, 2015-16 ban 5-en jutottak 30 catchig. 2016-ban használt Ben 9 embert 10 fölötti elkapással, idén ugye 8 és Eli Rogers lehet a 9.
Fast Willie
2018 - 68%
Durva eltolódás, persze, hogy több embernek van elkapása.
kishaszi
Vagyis túlszámlázott.
Nélküle persze, hogy más, de szerintem a koncepció nem rosszabb...na mindegy, ettől úgysem lesz sikeresebb a csapat, ha mi találjuk fel a spanyolcsizmát
több mint 7 éve
Majd megnézem, ha annyira fontos, de idén tuti, h több ember között oszlik a passz, mint TH idején, márcsak Dönci miatt isIgen, de Bell miatt a korábbi pass/run ratio 2014 -> ~ 60%
Szerk: idén hatan jutottak 30 elkapásig, ketten még 10-20 közé. 2017-ben 4-en, 2015-16 ban 5-en jutottak 30 catchig. 2016-ban használt Ben 9 embert 10 fölötti elkapással, idén ugye 8 és Eli Rogers lehet a 9.
Fast Willie
2018 - 68%
Durva eltolódás, persze, hogy több embernek van elkapása.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Hát, igen, jól elkaptuk a.liga grabancát,.itt fekszenek előttünk, mint a megkötözött sonka ... 😀 :/Van den Bos paracsnok és vérebei.Apokalipszis, Vitriol, Kobra, Piton Anakonda 😁😁😁
kishaszi
ThundersNFL
több mint 7 éve
Willie: mi van ha nem BB pontossága esett vissza idénre, hanem a tavalyi támadóséma jobban palástolta Ben hülyeségeit?A válaszom az, hogy Haley és Bell is állás nélkül van, tehát lehet petíciót indítani értük.
Szokol
A pontossága 6 éve csont egyszinten van, csak ebben az évben sokkal többet passzol.
Az INT-ek egyébként mindig 15 yard felett jönnek (holott oda sztem ilyen 15-20% körül passzol) , kivéve az EZ INT-ket, amit a goal line közeléből dobott.
Majd megnézem, ha annyira fontos, de idén tuti, h több ember között oszlik a passz, mint TH idején, márcsak Dönci miatt is
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
A 🎃 tudja az igazságot, én nem vagyok vátesz és távcsövem sincs.Hat aki bell el a fedelzeten, csak ben kezebe adja a labdat, kiveve nehany extrem esetet, azt mar szinten most elkuldenem a steelers fedelzeterol. Mert mint ahogy mar leirtuk, ha bell fut az epiti a passzot. Meg akkor is, ha nem jol, mert kb minden egyes futasaban benne van a fast willie parker fele sb td run. Vagy par ember hintaba ultetese, ha nem figyelnek.
Egyszer az a baj, hogy keveset futunk, másszor az, hogy ledaráljuk a feature backet. Akkor ki fusson, én???
(Edzésben vagyok, a yardokat termelem, a TD-ket stabilan hozom. Talán a Konyhafőnök behív PS-be.)
Asse értem, hogy miért lenne jobb, ha meccsenként futnánk + 30 yardot (amivel már dobogóközeli statunk lenne). Amilyen a formánk, kb több fumblink lenne csak a végén, nem Win😂
A sokadik: tehát visszaesett a futi. Vagy változott a felfogás.
Mi passzintósok lettünk, ami mellett 9x meghaladtuk a 70 yardot rushban. (Megnézem Lamar Jackson a futizás mellett 9-szer tud-e 300y-ot passzintani, hogy SARKÍTSAK. Mert ez olyan szintű szemléletváltást jelentene). ÁTÁLLTUNK.
Ha Bell lenne, lehet, hogy akkor is ez menne, csak lenne mégegy feszültségforrás. Persze elmagyarázhatná neki a HC, hogy kìmélő diétán van...de lehet, h nem venné be a gyomra.
Ezt választották, asszitték működni fog, lehet nem kalkulálták bele Bent. Aki a Szentjeimet meg hibátlanul fölkente a falra, szóval még jó gondolat is lett vóna, hogy a Toronyóra irányìt és nem a Csengője.
Fast Willie
Ha meg figyelnek es toltik a boxot. Akkor ben olvassa a playt es sima passz. Es mikortol kezdodott ab duplazasa? Es lejtmenete? Szerintem bell nem jatszatasatol kezdve. Ennyi.
Tudom es en is szeretem connert. De az egyik pro bowler ero, mig a masik kb nr 1 liga elit futo. Es a ketto nem ugyanaz. Es a ketto futas veszelye sem ugyanaz. Es az hogy conner jo volt, annak is koszonthette, hogy abt duplaztak. Es kicsit igy engedtek jobban jatszani ezzel.
Bell eseteben amig volt ben es ab. Harom elu fegyver volt a kezunkben. Fogd meg bellt. Jon a hosszu passz. Duplazd abt amit nem nagyon tehettek meg. Akkor meg juju vagy bell futas.
Es bell jo lett volna, a ben utani idokre is az uj kezdo qb nak. Mert ott is hatalmas segitseg lenne. Ha nem ketto harom ember kozott kellene abt keresnie. Stb.
Mindegy ez fikcio. De az, hogy visszaesett a futas. Es ben is ha megnezzuk mi valtozott az oct kiveve. Az bell.
Es mivel a futas is hullamzott. Sot sajnos conner sem birta ki az elso kezdo evet sem... Nem jo omen.
Mindegy egy dolog valtozott kb tavaly ota. Ha futast nezzuk es off ot. Az pedig bell. Es a klasszisa. Es az hogy igy ben, a duplazott ab miatt mar nem ficankolt ugy mint tavaly. Stb. Szoval elojott az a 10-15% bell elit futorol, jo futora valtas miatti visszaeses.
Es mind szamokban. Mind pedig meccs lezarasaban stb ben megmutatkozott ez. Es meg a def is sokat vesztett ezzel. Mert a ben hero modnak koszonhetoen sok labdaeladas utan es altalaban vagy gyors td fg int utan, kevesebbet tudtak pihenni. Mint arra szamoltak ben-bell-ab-juju val. Ennyi.
De ezt lehet csak en gondolom igy. De igy gondoltam ev elejen is. Es azota sem valtozott a velemenyem.
Utoirat.
Nem, nem szamit az a 30+ yard. De az szamit, ha az a 30+ futo yard 3 first downt hozott es lezartuk a meccset vs futottunk 45-60 yardokat es 21 ponttal vezetve kapunk ki.
Na ott minden yard szamit. Es a gyenge negyedik negyedes mutato miatt sem mindegy, ha van mondjuk extra (ketszer, haromszor tobb) idejuk pihenni es nem csak az van, amit az off mutatott altalaban. Hogy eltunnek mint petofi a kodben.
Es amikor meg volt ez a 30+ yard szaz korulivel, akkor tobbnyire nyertunk. Igy azt mondom szamit. Es meg ugy is hogy a defense nem tud a ben hero csak passzolok modban tobb intet szerezni. Es elsonek futast vedekeznek. Aztan passzt. Es itt a kulcs. Mindegy. Nem kell egyet erteni. Igy szep a vilag.
több mint 7 éve
Willie: mi van ha nem BB pontossága esett vissza idénre, hanem a tavalyi támadóséma jobban palástolta Ben hülyeségeit?ide vehetjuk meg bell tevekenyseget is, aki meg tobb terhet vett le a vallarol. Es tobb embert vonzott a boxba. Magyarul konnyebb volt abt megtalani a palyan es a tobbieket is. Mert nem volt ab duplazas vagy triplazas. Es volt 3. szamu wr nek is passz. Nem ugy mint iden.
Szokol
több mint 7 éve
Itt meg az ST csemegesteelersdepot.com/2018/12/steelers-gaudy-2018-offensive-stats-a-needed-byproduct-of-poor-starting-field-position/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Aki keres az találtwitter.com/Steelersdepot/status/1078415498063147009?s=19

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Van den Bos paracsnok és vérebei.Apokalipszis, Vitriol, Kobra, Piton Anakonda 😁😁😁
kishaszi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
A népegészségügyi termékadó (neta) növekedése miatt 700 forinttal ugrik meg keddtől egy félliteres, 50 százalékos pálinka nagykereskedelmi ára és a kiskereskedelemben ennél is nagyobb lesz a drágulás. Az új szabályok szerint ugyanis az egy liter 50 térfogat-százalékos pálinka után fizetendő neta 1100 forint lesz. A nagykereskedők ősszel a szokásosnál lényegesen több pálinkát vásárolnak, hiszen ezt még a kedvezőbb adókörnyezetben tehetik meg. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy januártól a kiskereskedők még az alacsonyabb neta által meghatározott árakon kínálják majd a pálinkát.Az éjjel a jövőben jártam, hozok egy spoiler-t annak aki pénzt szeretne keresni.Pálinkának mennyi lesz az ára?
Mayfield győzelemre vezeti a brigádot, BigBen redzone INT-el kikapunk a szinszitől.
Következmények:
BigBen és Tomlin összebalfaszkodik ("összeinkonzisztenskedik") még egy szezont aztán uccu nekik. Ha mázlink van, akkor Rudolph tud annyit fejlődni, hogy vigye tovább a boltot, ha nincs akkor bízhatunk még két draftban.
Dobbs jó lesz 2. számúnak, de nagyon max ennyi van benne.
Ha nem találunk bele a QB-ba, akkor sötét évek jöhetnek, főleg hogy Browns-Ravens izmos lesz a jövőben.
laby
steelwolf
több mint 7 éve
Na ebbő lehet egy hit...:youtu.be/Gf1WT8VEZxk
több mint 7 éve
Willie: mi van ha nem BB pontossága esett vissza idénre, hanem a tavalyi támadóséma jobban palástolta Ben hülyeségeit?
több mint 7 éve
Van den Bos paracsnok és vérebei.
több mint 7 éve
Bos, well, he's kicked our season, wide left😂Azért Bozon is kb 3 meccs ment el.Empty backfieldből tudomásom szerint nem lehet futni, max trükkel.😀A sokadik: tehát visszaesett a futi. Vagy változott a felfogás.Hat most mar dontse el valaki. Ha a felfogas valtozott akkor meg ohne rinyalas ha BB-nek nem megy mindig. Vagy akkor hivjuk: hero mod? A Saints ellen eles volt, de en akkor se hanyagoltam volna igy el a futast, 2-3 yardok kellenek a TD-hez 1and goal es 7-8 alkalombol 1 futast valasztott a Vasas. Bar az elet oket igazolta -1 yard sikerult belole ( gondolom a felfogas valtozas reszekent ). 2 fumble volt egy futasbol egy paszbol.
Mi passzintósok lettünk, ami mellett 9x meghaladtuk a 70 yardot rushban. (Megnézem Lamar Jackson a futizás mellett 9-szer tud-e 300y-ot passzintani, hogy SARKÍTSAK. Mert ez olyan szintű szemléletváltást jelentene). ÁTÁLLTUNK.
Ezt választották, asszitték működni fog, lehet nem kalkulálták bele Bent. Aki a Szentjeimet meg hibátlanul fölkente a falra, szóval még jó gondolat is lett vóna, hogy a Toronyóra irányìt és nem a Csengője.
Fast Willie
Nekem ugy jon le, amikor az ellenfel nem hagy futni akkor ATALLTOK es onnan 2 valtozat van BB marha jo vagy BB az inkonzisztens hos-mod. De minden mas tokeletes. 😊
new orl
Sosem derül ki, hogy mi az igazság, de valszeg a Haley kivágás paktum része volt, hogy passzintunk és Ben lesz az epicentrum.
Gondolom Bella ezért nem lett Della Bella, de mondjuk úgy, hogy ő ki akarta szakítani a pénzes-zsákot, amin Colbert kotlik.
Szerintem hiba Benre építeni, mert tavaly is már lejtmenetben volt, de nem én döntök. Rövidpasszal lehetne nyerni (Pets milliószor megtette), csak BB-nek tartania kellene magát az elképzeléshez. A futás pedig ilyen OL-képzés mellett mindig átlag feletti lesz. Ha az lenne az epicentrum, akkor is benne van a hiba/sérülés, ilyen ez a sport.
Nekem amúgy tetszik RF rendszere, mert lehetne vele dominálni, több csapat tud is egy jobb QB teljesítménnyel.
Nálam idén BB és AB is alulteljesìt, a vereségek zöme ebből adódott. Gondolom lehet fejleszteni offseasonben a támadósémát és nem kizárt, hogy futásorientáltság lesz. Nem vagyok jós, de vannak jósok a fórumon, tudomásom szerint.
A def más tészta. Félkész állapotban van, többször leírtam, h miért.
Fast Willie
vontod
több mint 7 éve
Hol nem csócsálja a farkat a kutya?Miert empty?Empty backfieldből tudomásom szerint nem lehet futni, max trükkel.😀A sokadik: tehát visszaesett a futi. Vagy változott a felfogás.Hat most mar dontse el valaki. Ha a felfogas valtozott akkor meg ohne rinyalas ha BB-nek nem megy mindig. Vagy akkor hivjuk: hero mod? A Saints ellen eles volt, de en akkor se hanyagoltam volna igy el a futast, 2-3 yardok kellenek a TD-hez 1and goal es 7-8 alkalombol 1 futast valasztott a Vasas. Bar az elet oket igazolta -1 yard sikerult belole ( gondolom a felfogas valtozas reszekent ). 2 fumble volt egy futasbol egy paszbol.
Fast Willie
Nekem ugy jon le, amikor az ellenfel nem hagy futni akkor ATALLTOK es onnan 2 valtozat van BB marha jo vagy BB az inkonzisztens hos-mod. De minden mas tokeletes. 😊
new orl
Sosem derül ki, hogy mi az igazság, de valszeg a Haley kivágás paktum része volt, hogy passzintunk és Ben lesz az epicentrum.
Gondolom Bella ezért nem lett Della Bella, de mondjuk úgy, hogy ő ki akarta szakítani a pénzes-zsákot, amin Colbert kotlik.
Szerintem hiba Benre építeni, mert tavaly is már lejtmenetben volt, de nem én döntök. Rövidpasszal lehetne nyerni (Pets milliószor megtette), csak BB-nek tartania kellene magát az elképzeléshez. A futás pedig ilyen OL-képzés mellett mindig átlag feletti lesz. Ha az lenne az epicentrum, akkor is benne van a hiba/sérülés, ilyen ez a sport.
Nekem amúgy tetszik RF rendszere, mert lehetne vele dominálni, több csapat tud is egy jobb QB teljesítménnyel.
Nálam idén BB és AB is alulteljesìt, a vereségek zöme ebből adódott. Gondolom lehet fejleszteni offseasonben a támadósémát és nem kizárt, hogy futásorientáltság lesz. Nem vagyok jós, de vannak jósok a fórumon, tudomásom szerint.
Fast Willie
Tehat egy nem rutintalan franchise egy QB kezebe adja a dontest? A farok csovalja a kutyat? Az magyarazat sok mindenre.
new orl
több mint 7 éve
Juju lett a csapat MVP-je! 😎
több mint 7 éve
Azért Bozon is kb 3 meccs ment el.Empty backfieldből tudomásom szerint nem lehet futni, max trükkel.😀A sokadik: tehát visszaesett a futi. Vagy változott a felfogás.Hat most mar dontse el valaki. Ha a felfogas valtozott akkor meg ohne rinyalas ha BB-nek nem megy mindig. Vagy akkor hivjuk: hero mod? A Saints ellen eles volt, de en akkor se hanyagoltam volna igy el a futast, 2-3 yardok kellenek a TD-hez 1and goal es 7-8 alkalombol 1 futast valasztott a Vasas. Bar az elet oket igazolta -1 yard sikerult belole ( gondolom a felfogas valtozas reszekent ). 2 fumble volt egy futasbol egy paszbol.
Fast Willie
new orl
Fast Willie
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Miert empty?Empty backfieldből tudomásom szerint nem lehet futni, max trükkel.😀A sokadik: tehát visszaesett a futi. Vagy változott a felfogás.Hat most mar dontse el valaki. Ha a felfogas valtozott akkor meg ohne rinyalas ha BB-nek nem megy mindig. Vagy akkor hivjuk: hero mod? A Saints ellen eles volt, de en akkor se hanyagoltam volna igy el a futast, 2-3 yardok kellenek a TD-hez 1and goal es 7-8 alkalombol 1 futast valasztott a Vasas. Bar az elet oket igazolta -1 yard sikerult belole ( gondolom a felfogas valtozas reszekent ). 2 fumble volt egy futasbol egy paszbol.
Fast Willie
new orl
Fast Willie
Tehat egy nem rutintalan franchise egy QB kezebe adja a dontest? A farok csovalja a kutyat? Az magyarazat sok mindenre.
több mint 7 éve
Csupán szellemi ropi...Konszenzusos vélemény itt, hogy a Def-et elszúrtuk azzal, hogy ennyire egy ember (Saci) köré építettük fel és az ő kiesését immáron egy év alatt sem sikerült megoldanunk, és jó eséllyel még legalább félévig nem is fogjuk.Nem tudom láttad - e Rudolphot egyetemen, de a srácnak brutál erős karja van és nagyon nem egy hülye gyerek. Ergo nincs más dolgunk, mint a rendszert megtanítattni vele.
Kérdeném a véleményt, szerintetek nem ugyanez felé tartunk az Offense-el? Az is közvélemény, hogy BB nélkül az Off megy a levesbe és sötét évek jönnek. Nem kellene komolyabban elköteleződni a futás és a "rendszer" irányába a QBközpontú startégiával szemben? Csak én érzem, hogy Haley kivágásával ismét BB központúvá válunk? Ez egy öregedő szuperhíró QB-val nem a legéletbiztosabb megoldás talán.
Tudom, első válasz a "winnow üzemmódban ilyent nem csinálsz" lesz, de szerintem nem vagyunk winnow üzemmódban már.
Tóccondisz? Csak a futásról jutott eszembe...
Spy
Tegyük fel még jövőre marad Ben, lesz még egy éve, hogy beletanuljon. Brown még marad, mint veterán, de ezen kívül Juju fiatal, Conner dettó, ahogy Switzer és Sámuel is. Szóval egy alapvetően fiatal gárda van, egy elég jó kis futóval, és egy egyenesen brutális wr dióval.
És még valami, ahogy azt már Süti ezerszer leírta a Rudolph-Washigton páros draftolásával egy komplett játékelemet szereztünk az egyetemről. Szóval, ha minden jól alakul, akkor ebben a kapcsolatban nem kell majd a kémiát kialakítani.
Én a magam részéről egyáltalán nem látom sötéten a jövőt, sőt.....
Szerkesztette: Gergőke
több mint 7 éve
A statisztikák alapján Big Ben pontosságban, az int.-ek ellenére, az első man coverage esetén. Switzer és Samuval találtunk olyan elkapókat akik rövid passzokban nagyon hasznosak. BB meg is jegyezte, hogy nagyon szeret Samunak és Switzer-nek passzolni, mert jól futják az útvonalat és az elkapásokban is magabiztosak. Egy egészséges Rogers-el tovább növekszik a fegyvertár. Remélem Washingtonnal is működni fog a kémia, és látunk hasonló elkapásokat, mint amit Rudolffal csinált korábban. Ami az utolsó néhány meccsen feltűnő volt. McDonald magabiztos elkapásai. Néhány elég bravúros volt. JuJu nem kérdés és AB is a vége felé hozta a tőle megszokott formát. Szerintem HA a szezonban végig koncentráltan tudnának játszani akkor ez a rendszer eléggé hasítana. Csak ne lenne a HA. tavaly az egyik interjúban BB meg is jegyezte, hogy nem tudnak mindig maximumon pörögni, bár szerintem sokszor a 70%-is elég lett volna.
több mint 7 éve
Empty backfieldből tudomásom szerint nem lehet futni, max trükkel.😀A sokadik: tehát visszaesett a futi. Vagy változott a felfogás.Hat most mar dontse el valaki. Ha a felfogas valtozott akkor meg ohne rinyalas ha BB-nek nem megy mindig. Vagy akkor hivjuk: hero mod? A Saints ellen eles volt, de en akkor se hanyagoltam volna igy el a futast, 2-3 yardok kellenek a TD-hez 1and goal es 7-8 alkalombol 1 futast valasztott a Vasas. Bar az elet oket igazolta -1 yard sikerult belole ( gondolom a felfogas valtozas reszekent ). 2 fumble volt egy futasbol egy paszbol.
Fast Willie
new orl