Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
A sokadik: tehát visszaesett a futi. Vagy változott a felfogás.

Mi passzintósok lettünk, ami mellett 9x meghaladtuk a 70 yardot rushban. (Megnézem Lamar Jackson a futizás mellett 9-szer tud-e 300y-ot passzintani, hogy SARKÍTSAK. Mert ez olyan szintű szemléletváltást jelentene). ÁTÁLLTUNK.

Ezt választották, asszitték működni fog, lehet nem kalkulálták bele Bent. Aki a Szentjeimet meg hibátlanul fölkente a falra, szóval még jó gondolat is lett vóna, hogy a Toronyóra irányìt és nem a Csengője.
Fast Willie
Hat most mar dontse el valaki. Ha a felfogas valtozott akkor meg ohne rinyalas ha BB-nek nem megy mindig. Vagy akkor hivjuk: hero mod? A Saints ellen eles volt, de en akkor se hanyagoltam volna igy el a futast, 2-3 yardok kellenek a TD-hez 1and goal es 7-8 alkalombol 1 futast valasztott a Vasas. Bar az elet oket igazolta -1 yard sikerult belole ( gondolom a felfogas valtozas reszekent ). 2 fumble volt egy futasbol egy paszbol.
Nekem ugy jon le, amikor az ellenfel nem hagy futni akkor ATALLTOK es onnan 2 valtozat van BB marha jo vagy BB az inkonzisztens hos-mod. De minden mas tokeletes. 😊
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Csupán szellemi ropi...Konszenzusos vélemény itt, hogy a Def-et elszúrtuk azzal, hogy ennyire egy ember (Saci) köré építettük fel és az ő kiesését immáron egy év alatt sem sikerült megoldanunk, és jó eséllyel még legalább félévig nem is fogjuk.

Kérdeném a véleményt, szerintetek nem ugyanez felé tartunk az Offense-el? Az is közvélemény, hogy BB nélkül az Off megy a levesbe és sötét évek jönnek. Nem kellene komolyabban elköteleződni a futás és a "rendszer" irányába a QBközpontú startégiával szemben? Csak én érzem, hogy Haley kivágásával ismét BB központúvá válunk? Ez egy öregedő szuperhíró QB-val nem a legéletbiztosabb megoldás talán.

Tudom, első válasz a "winnow üzemmódban ilyent nem csinálsz" lesz, de szerintem nem vagyunk winnow üzemmódban már.

Tóccondisz? Csak a futásról jutott eszembe...
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 150
A 🎃 tudja az igazságot, én nem vagyok vátesz és távcsövem sincs.

Egyszer az a baj, hogy keveset futunk, másszor az, hogy ledaráljuk a feature backet. Akkor ki fusson, én???

(Edzésben vagyok, a yardokat termelem, a TD-ket stabilan hozom. Talán a Konyhafőnök behív PS-be.)

Asse értem, hogy miért lenne jobb, ha meccsenként futnánk + 30 yardot (amivel már dobogóközeli statunk lenne). Amilyen a formánk, kb több fumblink lenne csak a végén, nem Win😂

A sokadik: tehát visszaesett a futi. Vagy változott a felfogás.

Mi passzintósok lettünk, ami mellett 9x meghaladtuk a 70 yardot rushban. (Megnézem Lamar Jackson a futizás mellett 9-szer tud-e 300y-ot passzintani, hogy SARKÍTSAK. Mert ez olyan szintű szemléletváltást jelentene). ÁTÁLLTUNK.

Ha Bell lenne, lehet, hogy akkor is ez menne, csak lenne mégegy feszültségforrás. Persze elmagyarázhatná neki a HC, hogy kìmélő diétán van...de lehet, h nem venné be a gyomra.

Ezt választották, asszitték működni fog, lehet nem kalkulálták bele Bent. Aki a Szentjeimet meg hibátlanul fölkente a falra, szóval még jó gondolat is lett vóna, hogy a Toronyóra irányìt és nem a Csengője.
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
Mekkora égbekiáltó baromság ez de most komolyan...Conner mint megtört ember?? Te jó atyaég.....

Azt tervezte idén, hogy elkarcolgat Bell alatt és néha bizonygatja, hogy jó lesz Bell helyett. Nos...pro bowl szezon lett belőle, ami még akkor is megérdemelt, hogy ha kicsit a sztorinak is szól ez.

Volt egy agyrázkódása, ami után volt egy kritikus fumble......aztánn pedig jött a bokasérülés, vagyis nem tudta azt hozni amit várnak tőle. Nyilván ez csalódás, de nem is kell valakinek visszajönnie betegségből, hogy ezen a fentieket is figyelembe véve túllépjen....hát még egy olyannak, mint Conner.

Egy futó snapeket akar, mert limitált az ideje. Ha kap snapet, akkor örül és nem azon morfondírozik, hogy még mennyi ideje lehet ennyi terhelés mellett.....ha elkarcolgat egy 700-800 yardos szezont 80 szazalek terhelés mellett a büdös életbe nem kap nagy szerződést....ez az NFL....és persze ez kegyetlen...de ez van...
több mint 7 éve
Nem akartam az egészet másolni és telefonon hülye vagyok a kijelölésekhez.
Gabi!
Conner arca és az író meg az ihlet hasonlat...
Szóval nekem kicsit olyan mint amikor megmagyarázzuk, hogy mire is gondoltatott a költő.
Fogalmam sincs mire gondolt drága József Attila és már el se mondja mert jött az a fránya vonat.
Conner sem fogja elmondani, hogy a Bell-saga lezárása után azon morfondirozott-e hogy most már jobb lesz vigyázni merthát én vónék az numbervan és különben is az egészség....
Ha valakinek akkor pont neki nem kell elmagyarázni az egészség fontosságát.
Ettől még lehet igazságod. 😉

kittli
...
gabistar
Én mondtam, hogy vigyázni kő a gyerökre, de le lettem hurrogva, hoyg a stílesznek nem érdeke, hogy ne legyen szana-szerte hasnyálva Nesztek. Illetve nesztünk. Ehetjük, amit főzés címén előadtunk.
kishaszi
mondtad-mondtad es igazad volt, de a masik tabor elmondta hogy nelkule meg nehez lesz es igaza volt. 😊
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Gabi!
Szóval nekem kicsit olyan mint amikor megmagyarázzuk, hogy mire is gondoltatott a költő.
Fogalmam sincs mire gondolt drága József Attila és már el se mondja mert jött az a fránya vonat.
Conner sem fogja elmondani, hogy a Bell-saga lezárása után azon morfondirozott-e hogy most már jobb lesz vigyázni merthát én vónék az numbervan és különben is az egészség....
kittli
A megtortseget latni lehetett rajta es mivel nem ment a futas, ez meg jobban at jott nekem rola. Es ha meg nezi barki milyen volt az oldalvonalon az agyrazkodasa elott es miket csinalt egett a tuz benne stb. Mindenkivel pacsizott biztatott stb.

Vs a gyenge futasok utan aztan tok egymaga bambult a semmibe. Mint amikor tudod, hogy tok mindegy mit csinalsz nem megy. Es erre jott az iroi hasonlat.

Mert ott is ha nincs ihlet eroltetheted, verheted a fejed, bambulhatsz, akkor sem tudsz irni, vagy csak gaz lesz. Es pont ez volt vele is a palyan. Mindegy. En egy megtort embert lattam. Nem egyszer nem ketszer. Irtam hogy szubjektiv. De a futas szamok is ezt tukroztek, az o eredmenye is. Meg aztan az is hogy fumbli, meg aztan megint egy idenyt lezaro serules talan.

Szoval minden volt, csak boldog, oromeben uggralo. Pacsizo. Stb nem. Ami elotte igen. Es sajnos ezt ranezesre lehet tudni. Nem kapta el a fonalat az elso serulese utan. Es mikor elkapta volna. Jott a fumbli es megint godor. Aztan meg serules. Szoval nem hiszem hogy igy tervezte.

Igy nem csoda a fusztralt semmitmondo semmibe nezes. Es hidd el, aki beteg volt, az meg jobban tudja min ment at. Mint az aki meg nem ment at semmin. Igy o is tudja, mivel jatszik. Es mi tortenhet vele. Mert mar atment egy ilyenen. De az palyan kivul volt. Most meg lehet ott tortek meg, ahol eddig "verhetetlen-torhetetlen" volt. Es pl az volt az egyik mentsvara. Pont ugy mint sacinak az, hogy visszater meg majd jatszani.

De ez csak sajat eszmefuttatas.
gabistar
Istenazanyám Gabi, olyan dolgokat vesző észre amik nincsenek. Arról a James Connerről beszélünk, aki az utolsó kemoterápiás kezelése után, annyira utána, hogy épp kihúzták az utsó infúziót. Szóval fogta magát és lement edzeni. Ez az a James Conner? Akire a Bell balhé miatt az franchise egy komplett média hadjáratot épített Stronger Than... néven, ami egyéb szerencsétlen okokból más irányba fordult?

Ez az a liga, ahol a sérültlistán lévő pacákok száma majdnem 8, írom NYOLC teljes roster állományát (53) adná ki?

James Conner eddig bekapott seasonendig két MCLje után befordul, mert most tudatosul benne, hogy addig ameddig a térde bírja vaaagy minden daganatos betegséggel küzdő beteg Conner pólót vesz karácsonyra idén? Segítek a második MCLt a tavalyi Pecc meccsen az első labdaérintéséből szedte össze..

Vaagy a Steelers sideline olyan, mint egy leányregény, egy emocionális bombán üldögél a Séf. Haden összeomlik a tizedik percben egy sárgától? Meccs után még nyafog BicepszTomira? Közben TrúBrí tod mi csinált, a satyekja végét reszelgette, bár asszem ezektől a belső elfolytásoktól hullik a haja...

Juju meg sír és ez a barom Tomlin aszondja, hogy majd tanul a hibáiból, egy többszörösön elqvrt meccset simán bepakol a hátára. Majd ha nem hisznek neki, asszem szijjá verik a fejét.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Az éjjel a jövőben jártam, hozok egy spoiler-t annak aki pénzt szeretne keresni.
Mayfield győzelemre vezeti a brigádot, BigBen redzone INT-el kikapunk a szinszitől.

Következmények:
BigBen és Tomlin összebalfaszkodik ("összeinkonzisztenskedik") még egy szezont aztán uccu nekik. Ha mázlink van, akkor Rudolph tud annyit fejlődni, hogy vigye tovább a boltot, ha nincs akkor bízhatunk még két draftban.
Dobbs jó lesz 2. számúnak, de nagyon max ennyi van benne.

Ha nem találunk bele a QB-ba, akkor sötét évek jöhetnek, főleg hogy Browns-Ravens izmos lesz a jövőben.
laby
Pálinkának mennyi lesz az ára?
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Az éjjel a jövőben jártam, hozok egy spoiler-t annak aki pénzt szeretne keresni.
Mayfield győzelemre vezeti a brigádot, BigBen redzone INT-el kikapunk a szinszitől.

Következmények:
BigBen és Tomlin összebalfaszkodik ("összeinkonzisztenskedik") még egy szezont aztán uccu nekik. Ha mázlink van, akkor Rudolph tud annyit fejlődni, hogy vigye tovább a boltot, ha nincs akkor bízhatunk még két draftban.
Dobbs jó lesz 2. számúnak, de nagyon max ennyi van benne.

Ha nem találunk bele a QB-ba, akkor sötét évek jöhetnek, főleg hogy Browns-Ravens izmos lesz a jövőben.

Szerkesztette: laby

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Gabi!

kittli
...
gabistar
Én mondtam, hogy vigyázni kő a gyerökre, de le lettem hurrogva, hoyg a stílesznek nem érdeke, hogy ne legyen szana-szerte hasnyálva Nesztek. Illetve nesztünk. Ehetjük, amit főzés címén előadtunk.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Ijeneket olvass
 www.footballoutsiders.com/stats/teamoff

Nem a futás a legnagyobb baj hanem a liga utolsó specteam, nézd meg máshol mijen kezdőpozikat tudnak adni az Onak. Mink átlagosan saját redzonból indulunk. A majomvelő miatt szopjuk be ezeket az in10es dolgokat, és Svicer ebbe rohadt szar, nem látja a bőrt, nem tudja a szabály t stb stb...
sutianap
Igazad van es ertelek. Nem is mint kulcs hibara irtam. Csak arra, hogy fast willie irta, miert irtak tobben, hogy baj volt a futassal. Amikor elvileg jok voltunk. De talan gyakorlatilag meg hullamzoak.

Le irtam korabban hogy mivel van a gond ezek elott hosszabba, min valtoztatnek en stb. Ez csak most a futasra volt kihegyezve.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Ijeneket olvass

Nem a futás a legnagyobb baj hanem a liga utolsó specteam, nézd meg máshol mijen kezdőpozikat tudnak adni az Onak. Mink átlagosan saját redzonból indulunk. A majomvelő miatt szopjuk be ezeket az in10es dolgokat, és Svicer ebbe rohadt szar, nem látja a bőrt, nem tudja a szabály t stb stb...
sutianap
Nem a futas a legnagyobb baj, sot nem is rossz. Visszaesett. Ennyi. De amikor hianyzik a probowler futo a csapatbol az nem meglepo. Tanulsag, hogy nem lehet Conner-re bizni a 400 labdaerintest egyedul.
new orl
Mar bellnek is ez volt a gondja, mert o is kb most fejbol irom talan ketszer annyi labdacipelest kapott mint az ot koveto ember. Es igy egyertemu volt szamara, hogy egy nincs rb mogotte. Ketto nem erdekli a csapatot, hogy elhasznaljak. Ezert akart hosszu tavut. Meg mielott a csapat kihuzza addig, hogy elhasznaljak es eldobjak.

Es remelem most hogy nincs elvileg bell. Remelem ra jonnek, hogy talan nem kene agyonhasznalni a nr 1 rbt es osszetoretni az alapszakaszban. Mert nagyon nem eri meg. Es az hogy bell eddig birta, mar az is kesz csoda, meg koszonheti ez kb az esszel torteno futasainak.

De conner mint ero futo, ha igy hasznaljuk, nagyon gyorsan mehet a kukaba. Es most ez nagyon nem kene. Tudom, hogy ugy vannak vele hogy kell, meg ez az ol mogott szinte barki tud futni. Csak hat nem folyamatosan. Es nem megbizhatoan.

Szoval ha mar bellt kidobtuk/kidobjuk legalabb connert becsuljuk meg es hasznaljak samuels el egy olyan aranyban, ami kicsit segit neki egyben maradni. Tudom ez nem garancia arra, hogy ne tortenjen barmi. De ugy ahogy bent is osszetortek a stilusa miatt. Connert is ero futo jatekstilusa miatt ha ugyanigy tul hasznaljuk, hamar meglehet a bojtje. Mint most is van.

Es nagyon hianyzott o, meg a konzisztensebb futasai az alapszakasz utolso meccseire. De hat okos ember a mas karan tanul, a kevesbe meg sajatjan. Szoval mi most latjuk remelem, hogy nem tarthato fent a szinte csak egy futos allapot. Csak ugy mint ahogy a csak ben passzol allapot sem kedvezett tobbnyire nekunk.

De hat ki vagyok en, hogy ezt eldontsem helyettuk. Csak egy szurkolo. : )

Es tenyleg igaz, hogy a koltoi ihlet helyett talan jobb lett volna egy tobb sebbol verzo boxolot irni, akinek az eddzoje mondja, hogy gyerunk gyerunk meg tudod csinalni. De valojaban, csak a jobb es bal horgokba fut bele. Mivel egy korabbi meccsen mar ko utest kapott es hiaba ad bele apait anyait, csak nem megy vele semmire. De tovabb eroltetik ot. Mig o a ket menet kozotti szunetben bamban elgondolkozik, hogy meg eri e eroltetni, amikor csak meg jobban megverik a ringen. De hat addig hajt, mig ujabb ko ba bele nem szalad. Es az eddzon kivul talan mar senki sem akart ott harcolni. Rocky balboka. Haha.

több mint 7 éve
Gabi!
kittli
A megtortseget latni lehetett rajta es mivel nem ment a futas, ez meg jobban at jott nekem rola. Es ha meg nezi barki milyen volt az oldalvonalon az agyrazkodasa elott es miket csinalt egett a tuz benne stb. Mindenkivel pacsizott biztatott stb.

Vs a gyenge futasok utan aztan tok egymaga bambult a semmibe. Mint amikor tudod, hogy tok mindegy mit csinalsz nem megy. Es erre jott az iroi hasonlat.

Mert ott is ha nincs ihlet eroltetheted, verheted a fejed, bambulhatsz, akkor sem tudsz irni, vagy csak gaz lesz. Es pont ez volt vele is a palyan. Mindegy. En egy megtort embert lattam. Nem egyszer nem ketszer. Irtam hogy szubjektiv. De a futas szamok is ezt tukroztek, az o eredmenye is. Meg aztan az is hogy fumbli, meg aztan megint egy idenyt lezaro serules talan.

Szoval minden volt, csak boldog, oromeben uggralo. Pacsizo. Stb nem. Ami elotte igen. Es sajnos ezt ranezesre lehet tudni. Nem kapta el a fonalat az elso serulese utan. Es mikor elkapta volna. Jott a fumbli es megint godor. Aztan meg serules. Szoval nem hiszem hogy igy tervezte.

Igy nem csoda a fusztralt semmitmondo semmibe nezes. Es hidd el, aki beteg volt, az meg jobban tudja min ment at. Mint az aki meg nem ment at semmin. Igy o is tudja, mivel jatszik. Es mi tortenhet vele. Mert mar atment egy ilyenen. De az palyan kivul volt. Most meg lehet ott tortek meg, ahol eddig "verhetetlen-torhetetlen" volt. Es pl az volt az egyik mentsvara. Pont ugy mint sacinak az, hogy visszater meg majd jatszani.

De ez csak sajat eszmefuttatas.

több mint 7 éve
Ijeneket olvass

sutianap
Nem a futas a legnagyobb baj, sot nem is rossz. Visszaesett. Ennyi. De amikor hianyzik a probowler futo a csapatbol az nem meglepo. Tanulsag, hogy nem lehet Conner-re bizni a 400 labdaerintest egyedul.
több mint 7 éve
Megnéztem a futásátlagokat...

Szóval Conner három meccsen nem érte el a 4-es átlagot: KC, Ravens1 és Jax. Ebből az első meccsen 8, a másodikon 9 futókìsérlete volt, ami minimális, nem nagy minta (mindkétszer hátrányból mentünk és BB ezret passzolt). A Jax ellen valóban többször volt 0 yardon, ott tényleg gyenge volt az OL bokkolás, de ezt akkor mindenki látta.

Minden más meccsen - amikor 10 futás fölé küldtük - minimum 4.2-es átlagot ment, de volt 3 db 5-ös átlag közeli v feletti meccse és a Ravens2-n 6 fölé ment.

Samuels 3 meccse közül a Raiders elleni volt homály, vmi 2,5-es átlaggal, a Pats ellen 7,5 yardot ment, a Saints ellen 4,4-et átlagban.

Tehát max 4 meccsen nem ment a futás a 15-ből. Ebből kétszer kényszerűségből minimális számú futósnap volt.

Nálam a 4.3-as szezonátlag azt jelenti, hogy két kìsérletből hozol majdnem first downt, az jó.

Lehet mások nagyobb átlagot várnak, sztem stabilan hozzuk futásonként a felét a FD-nek.

Szerk: A Ravens - aki ugye futócsapat - egy tizeddel van előttünk átlagban. Csak ők 500-at futottak, mi meg 325-t
Fast Willie
Barmit lehet a stat adatokkal ami csak tetszik. A szezon atlaga pont nem jo semmire.

A Saints elleni 4.4 jol mutat, de nezzuk
Ti kezdtek 0-0 az allas, 1 run 2 yard 3 and out, 1 pocsek futas
Saints interception 0-0,
Ti, 8 jatek 2 db futas 5 yard mindketto ( egyik BB ), de 3and 1 passz AB-nak -1 yardert. FG 3-0 1 fasza futas
S-TD 3-7
Ti, 9 jatek 0 yard, 16 yard es 1 yard a 3 futasbol. FG, 6-7 az allas. 2 pocsek, 1 fasza futas.
S- TD 6-14
Ti, 3 and out. 0 futas. 6-14
S-punt 6-14
Ti, 15 jatek, 6 yard + 2 yard egymas utan, 5 yard, 1 yard 2fasza 2 pocsek egy ok futas.
A labda a 2 yardon 1 and goal: pasz, -1 yard futas, pasz TD, 2pontos: pasz. 14-14
S-40 mp maradt felidoig. FG 14-17 a felidoben
S-TD 14-24
Ti, 9 jatek 0 futas. 3yard a goalig 3 pasz es TD. 21-24. Itt 10 pont volt a kulonbseg, ido boven lehetett volna futni de itt eloszor valaki erezheti soknak.
S-punt 21-24
Ti, 4 jatek 0 futas TD 28-24
S-punt 28-24
Ti, 8 jatek 7 yard, 4 yard, 9 yard majd jon a 2and 3-ra 1 yard, majd a 3 and 2-re a futas fumble 3 fasza 1 pocsek 1 katasztrofa futas 28-24
S- blokkolt FG 28-24
Ti 4 jatek Nix 4 yardos futasa az egyetlen 1 katasztrofa futas 28-24
S TD 31-28
Ti, pasz de itt mar ertheto, nincs ido.

Szerintem nem tudtatok jol futni, nem is biztak Tomlinek benne. A pasz fantasztikusan ment es megnyitotta az utat es egy drive jol indult de besult. Nem futottatok az eredmeny utan sem.
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Ijeneket olvass

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve

Szóval Conner három meccsen nem érte el a 4-es átlagot: KC, Ravens1 és Jax. Ebből az első meccsen 8, a másodikon 9 futókìsérlete volt, ami minimális, nem nagy minta (mindkétszer hátrányból mentünk és BB ezret passzolt). A Jax ellen valóban többször volt 0 yardon, ott tényleg gyenge volt az OL bokkolás, de ezt akkor mindenki látta.

Minden más meccsen - amikor 10 futás fölé küldtük - minimum 4.2-es átlagot ment, de volt 3 db 5-ös átlag közeli v feletti meccse és a Ravens2-n 6 fölé ment.

Samuels 3 meccse közül a Raiders elleni volt homály, vmi 2,5-es átlaggal, a Pats ellen 7,5 yardot ment, a Saints ellen 4,4-et átlagban.

Tehát max 4 meccsen nem ment a futás a 15-ből. Ebből kétszer kényszerűségből minimális számú futósnap volt.

Nálam a 4.3-as szezonátlag azt jelenti, hogy két kìsérletből hozol majdnem first downt, az jó.

Lehet mások nagyobb átlagot várnak, sztem stabilan hozzuk futásonként a felét a FD-nek.

Szerk: A Ravens - aki ugye futócsapat - egy tizeddel van előttünk átlagban. Csak ők 500-at futottak, mi meg 325-t
Fast Willie
 www.post-gazette.com/sports/steelers/2018/11/27/steelers-nfl-stats-ben-roethlisberger-james-conner/stories/201811270051

www.pro-football-reference.com/teams/pit/2018.htm

Es 31. ek vagyunk run stat alapjan. Azokon a meccseken, ahol 100+ folott van a futas, egy dontetlen egy vereseg es a tobbsege Win. Azaz 6 win.

Azokon a meccseken, amikor a futas 0-40 yard volt, akkor 1 win 3 lose.

Es ezenkivul volt meg egy 65, 75 yardos run meccs ami szinten L volt. Szoval kb ha nem volt meg a szaz yardos futas teljesitmeny, valamint allando jellegu futo tamadas, akkor azokat tobbnyire elbuktuk.

Igy hiaba van szep szam, conner futas teljesitmenye mellett ezekre a meccsere, ha sima L a meccs. Es nem is futott vagy o, vagy samu sem. Szoval ha meg tudtak volna siman ahogy irod first down okat hozni, akkor tobbet jatszattak volna oket. De nem igy tortent. Es nem csak akkor, amikor az ellen vezetett ellenunk nagyon. Ezek kozott van az is, amikor pont hogy mi vezettunk.

Szoval a futas akarhogy nezed atlagos volt. Eredmenyet nezve.

1. meccs 159 yard run
2. 33 y
3. 78 y
4. 19 y
5. 131 y
6. 112 y
7.
8. 168 y
9. 113 y
10. 138 y
11. 26 y
12. 75 y
13. 65 y
14. 40 y
15. 158 y
16. 65 y

Es ezek alapjan latni lehet, hogy hullamzo a teljesitmeny. Meg hogy hol volt a torespont. Es hogy ha siman megvan 3 futasbol a 1st down, akkor feleslegesen vittek volna el big ben fele a passzokat. De nem igy tortent. Szoval stat es teljesitmeny alapjan es a meccseket latvan, nekem hullamzo a futas. Es foleg conner serulese utantol. Es ezt mutatjak a szamok is.

De mindegy. Nem oszt nem szoroz. Mert ha nem kapunk ki azokon a meccseken, ahol keves a futas, akkor azt mondom, hogy nem erdekel. De ki kaptunk. Es ha tudtuk hogy megy a futas, es vezetunk, akkor miert nem futottunk tobbet? Miert passzoltattuk bent sokkal tobbet? Feleslegesen kockaztatva a TO kat. Ez nekem rejtely.

Szoval ez a teljesitmeny nekem futas teren hullamzo, ugyanugy mint az offense. Es nem jo, mert ha jo lenne, nem lennenk stat alapjan utolso elottiek. Es nem lennenek kb 1/3 meccseink 65 yard alatti futassal.

De kinek a pap kinek a papne. Nekem nem tetszett egesz evre nezve a hullamzasa miatt es hogy kevesbe tudtunk ra tamaszkodni. Es ezek miatt eltoltak ben fele a passzokat, hogy o nyerje meg a meccset tobbszor. Meg ugy is, hogy az int mutatoja nem volt eppen a legjobb. Es ezek miatt tobbszor tul is vallalta magat. Ez van persze.

több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Gabi!

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 803

Fast Willie
Nekünk csak LJ kezdetésétől, megy a futás. Azelőtt 20 fölött voltunk összességében a mezőnyben.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 150

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Matthew99
ha nem roman | (moldav?) | zaszlo lenne a hatter, kvara adnam ezt a kepet 😀
Borbinho
A Steelers csillagok színei ezek, de nekem is jobban bejönne a két szélén fekete közepen sárga háttér.
Matthew99
az eletben le nem esett volna, koszi a felvilagositast!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 253 — Invisible man

Matthew99
Borbinho
A Steelers csillagok színei ezek, de nekem is jobban bejönne a két szélén fekete közepen sárga háttér.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Matthew99

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Amúgy öröm nézni Wilson pssszait. Hogy a tökbe cdinálja,hogy az égbe felba.ott,levegőben 4 másodpercet töltő labdái is saját emberhez mennek és nem fix interszeptáció lesz belőle mint Bennél.....
kishaszi
A válasz Dougie Baldwin és Tyler Lockett.
Fast Willie
off:
 www.imdb.com/name/nm5245105/
ennek a 22 eves ausztral szinesznek mi koze Wilson labdaihoz? vagy csak spanod a hoxos Baldwin, h becezed? 😀

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 253 — Invisible man

Matthew99
Huuu...ezt lopom!!
Köszi! 😊
steelwolf
Nincsmit. De nem az én munkám.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Matthew99
Huuu...ezt lopom!!
Köszi! 😊