Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
1) Nem
2) Ha mégis, akkor Jim Harbaugh, Mike McCarthy vagy Josh McDaniels🤣
3) Igen!
4) Marvin Lewis😋 vagy Todd Bowles
5) Perry Fewell (Todd Wash, ha a Jax kiteszi)
6) Nem, de Paycut😋
7) OLB, CB, S, ILB, WR😋, RB
8) MINDET UTÁLOM!😁 AFC: Chargers v Colts Luck miatt; NFC: Seahawks
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
A Carrolli út má csak azé sem járható,mer van egy különbség közte meg a Csokibátyó között:
PC esetén kb. 3 meccs után látszott, hogy a béke segge alól ki fogja rántani a frsnchiset egy nagyon tudatos melóval, és szép jövő lesz ott.

Tomlin eddig annyit mutatott, hogy átvette a kiöregedés felé tartó atom D-t és nem szólt bele Lebeau munkájába.

Jönnek majd a legendák most Bróniról.

Most őszintén, ki nem adott volna egy korszakos elkapónak nagy pízt? Amikor többszörösen túljátszotta a szerződését. És nem 1.körösként, mint pl Beckham.

AB píze Bella előtt is megvót, csak közbe majd gyünnek a védőink is és Saci tragédiája akkor még nem láccott.Ő is nagy pénzre érett volt, ill szép összeget cipelünk utána mostis.

Megérné szarul draftolni, merakko 3 év után nincs mutiny a Bounty-n. Dupree nem is parádézik.😁

Tomlinnak meg leckéket kell venni Carrolltól. Ja, ő kibaszott egy komplett egohalmazt és egyetemisekből renovál. Az nekünk járható út? Sztem akkor méginkább visszaesnénk.

Én most nem látok olyan tekintélyt, aki betöri ezeket a donnákat, mindenki küzd velük.
Fast Willie

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Offseason van, szóval szavazzunk:

1) Kivágnád-e Mike Tomlint?😋
2) Nevezz meg egy elérhető HC-t, akit szeretnél vagy elképzelnéd a csapat élén!
3) Kirúgnád-e Butlert?
4) DC jelölted
5) Kit hoznál pozíciós edzőnek?
6) Tradelnéd-e Brownt?😋
7) FA-n és draftról melyik pozíciót erősítenéd?
8) Kinek szurkolsz a playoffban?😂
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
A nincs ilb normalis az egesz drafton es az fa n. Es egyeb felrebeszelesek. Amik mind terelesek.
gabistar
Devin White meg Mack Wilson szerintem eléggé jó játékosok...
kapitnono
Amíg nem kezdtek az NFL-ben, addig Jarvis Jones és Dupree is elég jó játékosnak tűnt.
Jan
Epp ez az, hogy az lb cb scout munkat es ertekelest vegzo embereket talan kicsit ki kellene segiteni pl olyan emberekkel.

Akik nem lonek melle az emberek megiteleseben 10 bol 8 szor es korai elso korokben. Nem udfa es 6. Korosokrol de korai koros Ilb draft korabban hogyhogy mukodott. Tomlin ota Meg csak egyre rosszabb. Van Jo huzas de sok gaz utana.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Állítólag Bell ügynöke nem akart ilyen ösztönzőket elfogadni...Colbert ezért húzta le nagyon a garitFast Willie
Én ezeket az állítólagokat fenntartásokkal kezelem. A játékos agya lehet elszállva, de ezek az ügynökök vérprofik. Minden fillért kicsikarnak, de pontosan tudják azt is, hogy hol a határ, mi az ami már irreális.

Ott van Mack esete. Fél évig ment a vita a szerződésén, hogy túl így meg úgy, állítólag ez, meg állítólag az. Aztán eltradelték Chicagoba és két nap alatt lett új szerződése. Bellnek is pár nap alatt lesz új contractja márciusban, és ahogy mondtam, a kocsimat rá merem tenni, hogy lesz benne az eltiltásokkal kapcsolatos záradék.
peterk2005
Amiben sokat segít az átaludt egy év munkanélküliség. Már ha szereti a focit és nem vonul vissza, amit tweetelt már...😁

Nem hinném, hogy Colbert egy idióta GM. Keménykezű, de mindenki megkapta a maga jussát nála. Ha nem volt vele gond, mint mondjuk Joey Porternél
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 287
Állítólag Bell ügynöke nem akart ilyen ösztönzőket elfogadni...Colbert ezért húzta le nagyon a garitFast Willie
Én ezeket az állítólagokat fenntartásokkal kezelem. A játékos agya lehet elszállva, de ezek az ügynökök vérprofik. Minden fillért kicsikarnak, de pontosan tudják azt is, hogy hol a határ, mi az ami már irreális.

Ott van Mack esete. Fél évig ment a vita a szerződésén, hogy túl így meg úgy, állítólag ez, meg állítólag az. Aztán eltradelték Chicagoba és két nap alatt lett új szerződése. Bellnek is pár nap alatt lesz új contractja márciusban, és ahogy mondtam, a kocsimat rá merem tenni, hogy lesz benne az eltiltásokkal kapcsolatos záradék.
peterk2005
Össze sem lehet hasonlítani Mack és Bell esetét. Ahogy Mackért érthető verseny volt és aki nyert már adta is neki amit kért. Bellnél fel sem merült, hogy kapunk érte ajánlatot és így ő sem kaphatott olyan szerződést amilyent ő akart.

Steelers fan
több mint 7 éve
Gurley ebből a szempontból nem jó példa, ha gonosz vagyok, akkor Ray Rice közelebb van Bell helyzetéhez, mint ő. Gurleyvel sosem volt gebasz a szerződéséig, most az, hogy idén megsérült kicsit, az benne van egy futónál.Fast Willie
Gurley második évében rosszabb átlaggal futott, mint Trent Richardson. Aztán jött McVay, újra életre kelt és azonnal meg is kapta a hosszabbítást. Bell itt volt a kezdetektől fogva, ha 3 év alatt nem tudja eldönteni az FO egy ilyen teljesítményt nyújtó játékosról, hogy megéri-e a pénzét, akkor sose tudja. Az eltiltás kérdést könnyen meg lehetett volna oldani, bele kell venni a szerződésbe, hogy az eltiltás voidol garantált pénzeket és kész. Bell előéletével nincs az az isten, hogy ezt ne lehetett volna megoldani. A kocsimat rá merném tenni, hogy abban a szerződésben is lesz ilyen pont, amit Bell majd márciusban aláír.

A kialakult "cirkusszal" kapcsolatban nem akarok ítélkezni. Az biztos, hogy sokat ártott. De könnyű azt mondani, hogy pl. Belichick az ilyen ügyeket rövidre zárja azzal, hogy eltradeli a problémás játékosait és kész. Igen. Amíg egy linebackerről van szó, vagy egy cornerbackről. De kíváncsi lennék mit tenne, ha a három legjobb játékosa, akikre a franchise épül, ők lennének primadonnák? Ha Brady durcázna és önállósítaná magát a pályán időnként. Ha a fénykorában levő Gronkowski vágná oda Bradyhez a labdát és hagyna ki két megbeszélést. Akkor is zéró tolerancia lenne?

Ugyanakkor ez valószínűleg egy folyamat vége, aminek időben jól kezelve a dolgokat, elejét lehetett volna venni. Csoportlélektan. Ha az első apró esetre lecsapsz, akkor nem is kell még nagyot csapnod. És a csoport azt szokja meg, hogy nem lehetnek apró esetek sem. Ha hagyod az apró eseteket és elsikálod, akkor a fejedre nő az egész, és egy idő után már baltával sem lehet rendet vágni. KI tudja, hogy pl. a seattle-i LOB "szétesését" nem állította volna-e meg, ha valamikor az elején Carroll kemény? Nem tudom mikor és kivel, de valamikor, valakivel. Szerintem megállította volna, nem eszkalálódott volna az sem addig, amíg végül eszkalálódott. Vagy de. Tudja a fene.
peterk2005
Sherman és Bennett komplett pszichopaták voltak, cserébe a rendszer lelkei. Sherman behúzta magához a Kancellárt és ET-t, onnan nem volt mit tenni évekig.

Odell Beckhamet sem baszarintotta ki egyik Giants GM sem, pedig hasonló tünetei vannak, mint Brownnak...frusztráció és agresszió kezelési gondok.

Bell-nél szerintem kényszerpályán mozogtunk. Sztem nem véletlen, hogy tradelni sem tudtuk. Nála nem a pénz volt a legnagyobb gond (a 15-17 misi/év azért már naggyon húzós történet), hanem sok összetevő együttese. Ha nem füvezett volna, nem lett volna az életstìlusa miatt időzített DEADMONEY bomba, akkor talán megegyezünk.

Mikor kellett volna lépni? Jó kérdés. És hogyan fenyíted be a legjobbjaidat anélkül, hogy mást erősíts velük? S ezt ők is nagyon jól tudják. Bell kapta a fenyítést a taggel? Talán így is lehet nézni, de ugye csak egy taged van...
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 287
Honnan van ez a legenda, hogy nem akartuk megfizetni Bellt?? toronymagasan a legjobban kereső futóvá akartuk tenni. Viszont ő olyan garantált tartalmat akart, amit az ő előéletével és posztjából adódóan egy "komoly" csapat nem írhat alá. olyan számokról beszél most is ,amit max 2 vagy három kétségbeesett csapat fog megadni neki.

Steelers fan
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Gurley ebből a szempontból nem jó példa, ha gonosz vagyok, akkor Ray Rice közelebb van Bell helyzetéhez, mint ő. Gurleyvel sosem volt gebasz a szerződéséig, most az, hogy idén megsérült kicsit, az benne van egy futónál.Fast Willie
Gurley második évében rosszabb átlaggal futott, mint Trent Richardson. Aztán jött McVay, újra életre kelt és azonnal meg is kapta a hosszabbítást. Bell itt volt a kezdetektől fogva, ha 3 év alatt nem tudja eldönteni az FO egy ilyen teljesítményt nyújtó játékosról, hogy megéri-e a pénzét, akkor sose tudja. Az eltiltás kérdést könnyen meg lehetett volna oldani, bele kell venni a szerződésbe, hogy az eltiltás voidol garantált pénzeket és kész. Bell előéletével nincs az az isten, hogy ezt ne lehetett volna megoldani. A kocsimat rá merném tenni, hogy abban a szerződésben is lesz ilyen pont, amit Bell majd márciusban aláír.

A kialakult "cirkusszal" kapcsolatban nem akarok ítélkezni. Az biztos, hogy sokat ártott. De könnyű azt mondani, hogy pl. Belichick az ilyen ügyeket rövidre zárja azzal, hogy eltradeli a problémás játékosait és kész. Igen. Amíg egy linebackerről van szó, vagy egy cornerbackről. De kíváncsi lennék mit tenne, ha a három legjobb játékosa, akikre a franchise épül, ők lennének primadonnák? Ha Brady durcázna és önállósítaná magát a pályán időnként. Ha a fénykorában levő Gronkowski vágná oda Bradyhez a labdát és hagyna ki két megbeszélést. Akkor is zéró tolerancia lenne?

Ugyanakkor ez valószínűleg egy folyamat vége, aminek időben jól kezelve a dolgokat, elejét lehetett volna venni. Csoportlélektan. Ha az első apró esetre lecsapsz, akkor nem is kell még nagyot csapnod. És a csoport azt szokja meg, hogy nem lehetnek apró esetek sem. Ha hagyod az apró eseteket és elsikálod, akkor a fejedre nő az egész, és egy idő után már baltával sem lehet rendet vágni. KI tudja, hogy pl. a seattle-i LOB "szétesését" nem állította volna-e meg, ha valamikor az elején Carroll kemény? Nem tudom mikor és kivel, de valamikor, valakivel. Szerintem megállította volna, nem eszkalálódott volna az sem addig, amíg végül eszkalálódott. Vagy de. Tudja a fene.
peterk2005
Állítólag Bell ügynöke nem akart ilyen ösztönzőket elfogadni...Colbert ezért húzta le nagyon a garit

Gurley pipázott, hányszor diszkózott és mennyit volt sérült. Kemény sztori ez...

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Jönnek majd a legendák most Bróniról.

Most őszintén, ki nem adott volna egy korszakos elkapónak nagy pízt? Amikor többszörösen túljátszotta a szerződését. És nem 1.körösként, mint pl Beckham.

AB píze Bella előtt is megvót, csak közbe majd gyünnek a védőink is és Saci tragédiája akkor még nem láccott.Ő is nagy pénzre érett volt, ill szép összeget cipelünk utána mostis.

Megérné szarul draftolni, merakko 3 év után nincs mutiny a Bounty-n. Dupree nem is parádézik.😁

Tomlinnak meg leckéket kell venni Carrolltól. Ja, ő kibaszott egy komplett egohalmazt és egyetemisekből renovál. Az nekünk járható út? Sztem akkor méginkább visszaesnénk.

Én most nem látok olyan tekintélyt, aki betöri ezeket a donnákat, mindenki küzd velük.
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A volt Steelers játékos Ryan Clark azt mondja, hogy ő már 2012-ben szólt, hogyha sok pénzt adnak Antonio Brownnak, azzal egy szörnyet teremtenek, mert szerinte AB a franchise fölé helyezi magát, és ennek edzéseken többször hangot is adott, még Dick LeBeauval is ordítozott, ha a védők túl kemények voltak vele. Hozzátette, hogy Brownt nem érdeklik a csapattársai, és a győzelem, neki csak az számít, hogy jók legyenek a statisztikái, ezért szerinte a Steelersnek minél hamarabb el kéne cserélnie.
-120 yard

Bocs ha volt, de nekem csak így magyarul érthető! Vicces 2012-ben AB még nem robbant be!
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Mive Nyúlorr is sitt van mászunk már bele ebbe a HC mentality dologba egy kicsit.

A Séf úgy van degradálva, mint pajtiedző. Mindenki haver, ezzel mint kvázi belember mindent összetart. Namost ennek lőttek, a dívák átmásznak a fején. A Tóni Bell összevetésben azt vegyétek már figyelembe, hogy Brown egy kúbényi fizetést kap, azért nincs pénz Bellre, mer valaki mást túlfizettünk. Szóva Tomlin minden játékosánál ott van, aki valami jót csinált. Hadenhez mért nem ült le, Rigylit mér nem küldte be, DHB mit keres a keretbe? Tomlin egy shinebro, amikor jó akkor oda megy napozni. Most már majd nem kell sok míg a brohoz is valaki odalép, azt ráburítja a padot. Vagy előbb lép a Rooo.

Haribonál is alapkoncepció a hibás, felsrófolni a játékosokat max gázra és úgy vezetni. Ehhez viszont colledge szintű 3 éves szerződések kellenek, a kiégett izzókat meg eladni. Ami szerencséje volt a pszichotikus csávókkal, hogy ők nem égnek ki, de ha Szag kapitány letészi a hangszer, nincs következő korbács..

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Ugyanakkor a Ben visszaesés, a Bell ügy, és Saci kiesésének pótlása azt hiszem sok edző nyakára tekerte volna a kötelet.

Klemó
Nem feltetlenul. Nem ketto Vasas szezon osszhasonlitas van. A tobbiekhez kepest BB jobb mint az atlag ( nalam edzoi hiba is mikor nem jatszik jol ) es evek ota igy mukodik, Bell ugy a tobbieket nem kavarhatja meg es a szuper-szupert lecsereltetek egy szuperre. Idenre Saci mar nem oszt vagy szorzott, nelkule keszultek, hianyzik, tudjatok mit veszitett a csapat, de a tobbieknek sincs mindenkinek egy "Sacija". Nem a tavalyi Vasast kellett volna legyozni.
new orl
Komolyan kérdezem tőled, hogy az utolsó két évben látott Ben melyik rájátszásba jutott QB-nál jobb?

AFC: Mahomes, Rivers, Brady, Luck, Watson*, Jackson*
NFC: Brees, Goff, Wilson*, Wentz/Foles, Trubisky*, Prescott*

A *-sok mellett brutál Def van, belőlük csak Wilson tud önerőből eredményt elérni.

Én Trubiskyt és Prescottot mondom, hogy gyengébb, Watsonnal meg kb egyenlő a teljesítmény. A többieknél rosszabb.

A lemaradtak közül szerintem csak Rodgers jobb irányító Bennél.

Nálam a teljes QB mezőnyben úgy 10-11. hely környéke a MOSTANI BB.
több mint 7 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
A nincs ilb normalis az egesz drafton es az fa n. Es egyeb felrebeszelesek. Amik mind terelesek.
gabistar
kapitnono
Amíg nem kezdtek az NFL-ben, addig Jarvis Jones és Dupree is elég jó játékosnak tűnt.
Jan
Dupree még mindig jó, csak nincs meg a tökéletes helye! 😉
steelwolf
Kellene valami normális LB edző (is). Azért az erős volt mikor Von Miller muttatta Dupree-nek hogyan kell a tökéletes spin move-ot csinálni egy nyári training alkalmával. sajnos Porter Tomlin embere. Tavalyi kocsmai incidens alkalmával azért bizakodtam egy darabig hátha lesz váltás
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
gabistar
kapitnono
Jan
steelwolf
Szerintem kiváló lenne kidobó poszton.
kishaszi
foleg egy olyan helyen ahova nem jarnak balhes OL men-RB-QB-k.
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
gabistar
kapitnono
Jan
steelwolf
Szerintem kiváló lenne kidobó poszton.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
gabistar
kapitnono
Jan
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
gabistar
kapitnono
több mint 7 éve
1) A Bell-hosszabbítás időpontja nagyon kérdéses volt mindig is.

Egy RB-nek nem adsz egy év után hosszútávút, ez nyilvánvaló. Aztán kétszer megsérült súlyosan, illetve dzsangázott is, két évet kezdett eltiltással. (Plusz volt a Pats meccses controversy, hogy sérült volt-e?) Most melyik időpont lett volna helyes vele tárgyalni, én nem tudom. Mindegyik baromi kockázatos volt. Utána meg elszaladtak az igények.

Gurley ebből a szempontból nem jó példa, ha gonosz vagyok, akkor Ray Rice közelebb van Bell helyzetéhez, mint ő. Gurleyvel sosem volt gebasz a szerződéséig, most az, hogy idén megsérült kicsit, az benne van egy futónál.

Én őszintén nem tudok példát hozni Bell esetére: a posztja legjobbja, a pályán meghal a csapatért (ezt én sosem vitattam), viszont sérülékeny, a posztja értéktelenedik és kiváltható, a fizetési igénye durva, raádásul - és nálam ez a leghúzósabb - hosszú időre eltiltható.

Sok GM do or die alapon bevállalja, de Colberték úgy érezték, hogy nekünk ennyit nem ér. Viszont volt egy lehetőség, hogy idén - nyitott champ windownál- ellenünk ne játsszon! Én is tageltem volna, de arra nem számítottam, hogy ki meri ülni a szezont. A kiülés és a szerződéses kommunikációja amúgy csapatemberre vall?

2) Tomlin és Brown kapcsán is vannak fenntartásaim. Mindkettő vastagon benne van az idei sikertelenségben, de utólag okos az ember.

Brown viselkedése a pályán mindig példás volt, erre az évre megbolondult- a bútordobálós sztori is erre utalt. Az NFL-ben nem kisangyalok és észlények játszanak, ezt is tudtuk (Ray Lewisra is emberölési gyanú vetült, pedig a pályán gentleman volt a jó értelemben, akkor őt is cutolni kellett volna?).

Nem gondolom, hogy AB84 kezelhetetlen lenne, most kapott az egoja, majd visszapattan. Ha nem, akkor ennél a franchisenál lesz következmény. Amúgy - bármilyen szarok is voltunk - nyertünk nélküle is. Én nem fújnám fel annyira ezt az esetet, minthogy a Bell vs Pats sztorinál sem kell túlozni. (A sérüléstitkolás amúgy nem rosszabb csapatszempontból, ha a meccsen derül ki???)

Tomlinról nem írok, vannak gondok, de nem fogják kidobni.

3) Azt pedig nonszenznek tartom, amit Gabi írt, miszerint Bennek vissza kellett volna vonulnia, hogy Bell maradhasson.

A fr QB-ról beszélünk. Sokat ekéztem, mert sztem rászolgált, de ő a vezérünk (mivel az OFF-ra építünk).

Minden fr QB-t megfizetsz, mert ez a business, nem pedig egy rookiera bízod a "contender" keretet. Másrészt nem egy RB megtartása érdekében dobod az irányítód. Harmadszor az utódot is meg kell jól fizetned (legyen Keenum, vagy Cousins-igénye).

Sokmindent leírtunk már, részleteket nem ismerünk. A szurkoló bízik, remél, osztja az észt, aztán a feje felett döntened. Amit persze joga van kritizálni. Utólag. És itt körbeértünk.

Ui: Én tartok tőle, hogy Tomlin és BigBen után elég nagy visszaesés jön. Egy utolsó rodeót mindkettő megérdemel.

A sikerhez sztem nem bivaly O kell, hanem kiegyensúlyozott csapat, szóval gyúrjunk még! Ebben az évben sok gondunk volt, talán egy offseason elég lesz letisztítani az alapokat és rendet tenni a fejekben. Mert nagyrészt a mentális dolgokon csúsztunk el, amit Tomlin most nem tudott uralni, s az volt a legnagyobb hibája. Illetve őt is magával ragadta az egész, mint pl Pete Carrollt tavaly az öltözője. Ő kapott egy esélyt, élt vele, remélem Mike is fog!
több mint 7 éve
A szart a májtól válasszuk már ketté, mert összemosódnak dolgok és úgy vannak levonva következtetések. A Bell kérdés hosszú távú, vagyis GM kérdés volt. Adtunk szerződést, de a FIX nem volt elég, vagyis nem volt biztosíték a 4-5. évre. Sehol nem játszik itt Tomlin, aki nyilván szintén a következő 2-3 évét maximálná szívesen.

Bellt amiért kritizáltuk itt az nem azért volt, mert ezt nem fogadta el, hanem hitegette a csapatot, pár csapattársát is, hogy ekkor, meg akkor jön. Végén kiülte a szezont és csakis azért, mert a managere megtalált egy passzust közben a CBA-ban, amivel meggyőzte jobban jár. Mármint pénzben 4. évtől....miközben neki csakis a foci ás az SB számít a tweetje alapján. Ez sem gond, ez is egy döntés és racionálisnak is mondható, de amikor egy SB contender csapatba jöhetett volna idén 14,5 millért focizni, akkor ezt is tegyük a serpenyőbe és ennek semmi, de semmi köze nincs Benhez.

Szintúgy nem értem a Brown Ben összekötést és azt sem, hogy Ben kapcsán mi ez az ellenérzés, mondván az ő egója nincs letörve. Igazoltunk QB-t a 3. körben. Ben jött is sértődve, hogy még 3-4 évig játszana, ha emlékeztek. Akkor arról szóltak a hírek, hogy szerződést szeretne kapni. Hát ebben kuss van és minden bizonnyal azért, mert nem adtunk neki szerződést és ma már Ben arról beszél, hogy 1 év biztos, vagyis kitölti a szerződését.

Brown mióta itt van időről időre elveszti a fejét ezért, vagy azért. Élete egyik legjobb meccsét játszotta a Saints ellenében. Ben végre éles volt, de L lett a vége és ráadásul egy JuJu fumble-lal a végén...majd kijött, hogy JuJu az MVP. Ez szerintem itt erről szól és a nyilvánvalóan bukni látszó PO-ról. Az, hogy Benhez vágta a lasztit a frusztráció része volt csupán és nem az, hogy Ben a hibás mindenért a szemében. Többször nyilatkozta már, hogy Bennel nagyon szoros a viszony és ezen egy-két összeszólalkodás nem változtat semmit.

No és igen, Tomlin hibázott sokat idén, de az, hogy frusztráció van egy csapatban szerves része egy NFL csapatnak. Ha lemaradsz a PO-ról, akkor egy ilyen csapaban ez természetes. Ezt kezelni kell és nem vitás, hogy itt megint megmérettetik az edző (is).

Tomlin nem engedte a pályára Brownt az incidensek után. Aki azt mondja , hogy rosszul tette az még életében nem látott csapatot és edzőt semmilyen sportban. Ez nem arról szól, hogy Brown lenne a bűnbak, hanem arról, hogy még 52-en vannak mellette és nem teheti meg, hogy ezt máshogy reagálja le. Brown eddig mindig lehiggadt a jó pár esete után. Meglátjuk most mi lesz. Benne van az is, hogy nem érzi, hogy az a csapat jövőre SB contender lesz és mivel gyűrűt akar, így elkezd a trade miatt könyörögni. Node ez sem Tomlin kérdés lesz, hanem Colbert kérdés, elengedjük-e és ha igen mennyiért. Ne feledjük, hogy adott esetben nem lenne ez ördögtől való lépés ez, mert adott esetben QB-ért el tudnánk menni most, a Ben utáni érát el tudnánk kezdeni építeni, ami a 20. hely környékéről nehéz évről-évre. (Jackson persze így jött a Ravens számára, de nekem Jackson nem a jövő.....az a srác egy-két óriás ütküzésre van attól, hogy "megérkezzen" az NFL világába és majd 3-4 agyrázással és bordatöréssel a "zsákban", majd azon megy a gondolkodás hogyan tartsák a zsebben az embert....akit nem lehet....)
Klemó
Bell igazolasa nem is kerdes. De AB mint jo pelda volt itt, hogy lehejtott fejjel, szerenyen szo nelkul dolgozik csapat az elso jelszoval kel fel edz es fekszik, ellenben Bell aki nem. Azt a hisztit amit AB lever csak ugy, mi lett volna ha a penzrol lett volna szo az eseteben mint Bellnel.

Az hogy Tomlin nem rakta be az rendben van, de az hogy ezt serulessel magyarazta az a budos a tortenetben.
new orl
Ez megint kavarás. Bell lehajtott fejjel dolgozott itt, ez soha nem volt kérdés. Nem véletlenül akartuk volna megtartani, nem véletlenül tárgyaltunk vele most már a második offseasonban. Brown időrő időre kiborul és hülyeséget csinál, már kezdve az öltözői live-tól, a holdout-ig, egy-egy kemény beszólásig, hordó rugdosásig.

Belül akartuk tartani az ügyet. Brown nem, mert lelépett a meccs felénél. Nem gondolom, hogy Tomlin rossz döntést hozott. A higgadtság eddig jó választás volt mindig Antonio kapcsán.
Klemó
Ez nem kavaras. Teljesen egyetertek hogy Bell 100% dolgozott a csapatert. Ettol fuggetlenul Bell-nel elojott ez a szurkoloknal.
new orl
A szurkoló szurkol és nem objektíven értékel sokszor. Nem volt még ilyen az NFL történetében és a kognitív én ilyenkor igyekszik szépen megmagyarázni a történeteket hülyeségekkel, vagy legalábbis féligazságokkal a csapatának védelmében. Nehéz objektívnak maradni, de szerintem itt ezen a fórumon az volt az egységes vélemény, hogy középen volt az igazság és senki nem volt hibáztatható. Aztán persze Bell tweetje a foci szeretetéről nehezen volt érthető Miamiból, dehát ez van.
Klemó
A kognitiv en dolgozik folyamatosan.
A kajan en meg mondja, hogy nem igy emlekszem.
😊
több mint 7 éve
Ugyanakkor a Ben visszaesés, a Bell ügy, és Saci kiesésének pótlása azt hiszem sok edző nyakára tekerte volna a kötelet.

Klemó
Nem feltetlenul. Nem ketto Vasas szezon osszhasonlitas van. A tobbiekhez kepest BB jobb mint az atlag ( nalam edzoi hiba is mikor nem jatszik jol ) es evek ota igy mukodik, Bell ugy a tobbieket nem kavarhatja meg es a szuper-szupert lecsereltetek egy szuperre. Idenre Saci mar nem oszt vagy szorzott, nelkule keszultek, hianyzik, tudjatok mit veszitett a csapat, de a tobbieknek sincs mindenkinek egy "Sacija". Nem a tavalyi Vasast kellett volna legyozni.
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 863
A szart a májtól válasszuk már ketté, mert összemosódnak dolgok és úgy vannak levonva következtetések. A Bell kérdés hosszú távú, vagyis GM kérdés volt. Adtunk szerződést, de a FIX nem volt elég, vagyis nem volt biztosíték a 4-5. évre. Sehol nem játszik itt Tomlin, aki nyilván szintén a következő 2-3 évét maximálná szívesen.

Bellt amiért kritizáltuk itt az nem azért volt, mert ezt nem fogadta el, hanem hitegette a csapatot, pár csapattársát is, hogy ekkor, meg akkor jön. Végén kiülte a szezont és csakis azért, mert a managere megtalált egy passzust közben a CBA-ban, amivel meggyőzte jobban jár. Mármint pénzben 4. évtől....miközben neki csakis a foci ás az SB számít a tweetje alapján. Ez sem gond, ez is egy döntés és racionálisnak is mondható, de amikor egy SB contender csapatba jöhetett volna idén 14,5 millért focizni, akkor ezt is tegyük a serpenyőbe és ennek semmi, de semmi köze nincs Benhez.

Szintúgy nem értem a Brown Ben összekötést és azt sem, hogy Ben kapcsán mi ez az ellenérzés, mondván az ő egója nincs letörve. Igazoltunk QB-t a 3. körben. Ben jött is sértődve, hogy még 3-4 évig játszana, ha emlékeztek. Akkor arról szóltak a hírek, hogy szerződést szeretne kapni. Hát ebben kuss van és minden bizonnyal azért, mert nem adtunk neki szerződést és ma már Ben arról beszél, hogy 1 év biztos, vagyis kitölti a szerződését.

Brown mióta itt van időről időre elveszti a fejét ezért, vagy azért. Élete egyik legjobb meccsét játszotta a Saints ellenében. Ben végre éles volt, de L lett a vége és ráadásul egy JuJu fumble-lal a végén...majd kijött, hogy JuJu az MVP. Ez szerintem itt erről szól és a nyilvánvalóan bukni látszó PO-ról. Az, hogy Benhez vágta a lasztit a frusztráció része volt csupán és nem az, hogy Ben a hibás mindenért a szemében. Többször nyilatkozta már, hogy Bennel nagyon szoros a viszony és ezen egy-két összeszólalkodás nem változtat semmit.

No és igen, Tomlin hibázott sokat idén, de az, hogy frusztráció van egy csapatban szerves része egy NFL csapatnak. Ha lemaradsz a PO-ról, akkor egy ilyen csapaban ez természetes. Ezt kezelni kell és nem vitás, hogy itt megint megmérettetik az edző (is).

Tomlin nem engedte a pályára Brownt az incidensek után. Aki azt mondja , hogy rosszul tette az még életében nem látott csapatot és edzőt semmilyen sportban. Ez nem arról szól, hogy Brown lenne a bűnbak, hanem arról, hogy még 52-en vannak mellette és nem teheti meg, hogy ezt máshogy reagálja le. Brown eddig mindig lehiggadt a jó pár esete után. Meglátjuk most mi lesz. Benne van az is, hogy nem érzi, hogy az a csapat jövőre SB contender lesz és mivel gyűrűt akar, így elkezd a trade miatt könyörögni. Node ez sem Tomlin kérdés lesz, hanem Colbert kérdés, elengedjük-e és ha igen mennyiért. Ne feledjük, hogy adott esetben nem lenne ez ördögtől való lépés ez, mert adott esetben QB-ért el tudnánk menni most, a Ben utáni érát el tudnánk kezdeni építeni, ami a 20. hely környékéről nehéz évről-évre. (Jackson persze így jött a Ravens számára, de nekem Jackson nem a jövő.....az a srác egy-két óriás ütküzésre van attól, hogy "megérkezzen" az NFL világába és majd 3-4 agyrázással és bordatöréssel a "zsákban", majd azon megy a gondolkodás hogyan tartsák a zsebben az embert....akit nem lehet....)
Klemó
Bell igazolasa nem is kerdes. De AB mint jo pelda volt itt, hogy lehejtott fejjel, szerenyen szo nelkul dolgozik csapat az elso jelszoval kel fel edz es fekszik, ellenben Bell aki nem. Azt a hisztit amit AB lever csak ugy, mi lett volna ha a penzrol lett volna szo az eseteben mint Bellnel.

Az hogy Tomlin nem rakta be az rendben van, de az hogy ezt serulessel magyarazta az a budos a tortenetben.
new orl
Ez megint kavarás. Bell lehajtott fejjel dolgozott itt, ez soha nem volt kérdés. Nem véletlenül akartuk volna megtartani, nem véletlenül tárgyaltunk vele most már a második offseasonban. Brown időrő időre kiborul és hülyeséget csinál, már kezdve az öltözői live-tól, a holdout-ig, egy-egy kemény beszólásig, hordó rugdosásig.

Belül akartuk tartani az ügyet. Brown nem, mert lelépett a meccs felénél. Nem gondolom, hogy Tomlin rossz döntést hozott. A higgadtság eddig jó választás volt mindig Antonio kapcsán.
Klemó
Ez nem kavaras. Teljesen egyetertek hogy Bell 100% dolgozott a csapatert. Ettol fuggetlenul Bell-nel elojott ez a szurkoloknal.
new orl
A szurkoló szurkol és nem objektíven értékel sokszor. Nem volt még ilyen az NFL történetében és a kognitív én ilyenkor igyekszik szépen megmagyarázni a történeteket hülyeségekkel, vagy legalábbis féligazságokkal a csapatának védelmében. Nehéz objektívnak maradni, de szerintem itt ezen a fórumon az volt az egységes vélemény, hogy középen volt az igazság és senki nem volt hibáztatható. Aztán persze Bell tweetje a foci szeretetéről nehezen volt érthető Miamiból, dehát ez van.
több mint 7 éve

Klemó

new orl

Klemó