Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Robilummát is olvasnék....

Szerkesztette: Vaspor
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 018 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Lehet h Bell lesz az RB coach?! 🤔
több mint 7 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Nfl Network is lehozta. Stays with team. Az első jó igazolásunk idén. Továbbá Gregg Williams nincs a staff-al CLE-ben. Valószínűleg out.
Spy
Csak nehogy Steelers DC legyen...
KeyG
Én nagyon adnám 👌🏻
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Nfl Network is lehozta. Stays with team. Az első jó igazolásunk idén. Továbbá Gregg Williams nincs a staff-al CLE-ben. Valószínűleg out.
Spy
KeyG
Az kizárt
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 809
Spy

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 711 — Steelers fan
Muncsák marad
Klaci79
Legalábbis Denverben nem lesz HC.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Muncsák marad
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 020 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Nyu, RB kócs kandidáns, őt, őt, őt, lécci lécci lécci
 youtu.be/twQxkxYUWA0
sutianap
Csak az iránt szeretnék érdeklődni, hogy ezt hol lehet aláírni?! 😁 Igen csak jó lenne, ha jönne 🙂

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
Nyu, RB kócs kandidáns, őt, őt, őt, lécci lécci lécci
 youtu.be/twQxkxYUWA0

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 020 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Bleacherreport:
White, Michigan's Devin Bush and Alabama's Mack Wilson all have first-round potential, and there's a lot of depth behind them. This is a great year to be in need of a linebacker upgrade.

Lehet ezért is nem toltuk tavaly annyira az ILB mantrát a drafton.
Spy
Istenem, csak Devin Busht neee, nem szeretném azt a büdös parasztot Steelers mezben látni...

www.youtube.com/watch?v=n_KIprtE1-E

Szerkesztette: Gergőke

több mint 7 éve
Bleacherreport:
White, Michigan's Devin Bush and Alabama's Mack Wilson all have first-round potential, and there's a lot of depth behind them. This is a great year to be in need of a linebacker upgrade.

Lehet ezért is nem toltuk tavaly annyira az ILB mantrát a drafton.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 540 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Megszületett Lyon Carter Shazier!

Grat!
steelwolf
Reméljük ennek örömére végre elengedi ezt a "visszatérek az NFL-be" gondolatot.
bcsarli
Szerintem meg ne engedje el.
Ennek köszönheti, hogy most ott tart ahol tart.

A világ legjobb atlétái, kivételes tehetségek vannak az NFL-be. Sajnos az biztos, hogy nem fog már közéjük tartozni, mert annyira nem lehet felgyógyulni ebből a sérülésből.
Feltételezem hogy ezen felül az orvosok és családja sem engedné, hogy pályára lépjen.

Ameddig viszont Ő ezt tartja szem előtt, addig 200%-os tempóban halad a gyógyulás. 😊
laby
Így elfogadom és jogos, de nagyon félnék ha a pályán látnám. Legfeljebb egy eldőlt hazai meccsen, egy tisztelet play erejéig az ellenféllel is egyeztetve.

több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

Grat!
steelwolf
bcsarli
Szerintem meg ne engedje el.
Ennek köszönheti, hogy most ott tart ahol tart.

A világ legjobb atlétái, kivételes tehetségek vannak az NFL-be. Sajnos az biztos, hogy nem fog már közéjük tartozni, mert annyira nem lehet felgyógyulni ebből a sérülésből.
Feltételezem hogy ezen felül az orvosok és családja sem engedné, hogy pályára lépjen.

Ameddig viszont Ő ezt tartja szem előtt, addig 200%-os tempóban halad a gyógyulás. 😊

több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 540 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Grat!
steelwolf

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Csak találgatás a részemről, de nem lehet, hogy Mike Munchak kérte magának Denverbe?
Fast Willie
az szep kettos ervvagas volna. : (

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 018 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Grat!
több mint 7 éve
Csak találgatás a részemről, de nem lehet, hogy Mike Munchak kérte magának Denverbe?
Fast Willie
Az már biztos hogy Munchak megy Denverbe?
Jan
Még nem. Frontrunnernek tartják, ott pecózik a lányánál, a döntésig.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 326 — NFL bracket champion '26
Fast Willie
Jan
Vagy ő vagy Fangio lesz a HC Denverben jelen állás szerint.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 711 — Steelers fan
Fast Willie

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
Fast Willie
Vagy volt véleménye és el is mondta.
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 878
több mint 7 éve
Igazatok lehet, nem gondoltam erre, hogy valami humán probléma lehet, mert a munkájára egyszerűen nem lehet panasz. Anno nem őt írták első számú esélyesnek a posztra, amikor ment a piac szondáztatás, én kb. 3. esélyesnek láttam. Meglepődtem, de sok jót olvastam róla. Nagyot változott utána a rendszer is - nyilván Munkáccsal karöltve. Ők ketten iszonyat sokat tettek azért, hogy olyan lett az O később.

Haley után kiderül, hogy mindenki balfasz volt, csak Tomlin nem.
Zsniális.
kishaszi
Vagy átbeszélgetett a szomszédba és rábeszélte Bostic-ot, hogy ő védekezzen ugyanmár Keenan Allen-en.

Vagy BigBen gyilkolja a passzjátékának a konkurenciát.

Vagy az is lehetett a hiba, hogy drága probowler (pfujj) running backeket termel ki, nem illik a cap rendszerünkbe. #legutobbismilettbeLOLle

Nem saját szerzemény, a BTSC cikk alatti kommentekből szemezgettem 😊 imádom a kinti kommentszekciót
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 195 — Steelers fan
Igazatok lehet, nem gondoltam erre, hogy valami humán probléma lehet, mert a munkájára egyszerűen nem lehet panasz. Anno nem őt írták első számú esélyesnek a posztra, amikor ment a piac szondáztatás, én kb. 3. esélyesnek láttam. Meglepődtem, de sok jót olvastam róla. Nagyot változott utána a rendszer is - nyilván Munkáccsal karöltve. Ők ketten iszonyat sokat tettek azért, hogy olyan lett az O később.

Haley után kiderül, hogy mindenki balfasz volt, csak Tomlin nem.
Zsniális.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
BTW Juju Probowler lett AB helyett