Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
3. siman jott volna amugy is meg az is jobb. Az tucsok volt inkabb 😊????Ötödik körért? Hahaaaaailyet nem mondtam, nem is mondanek. remek franchise, remek eredmenyekkel.Kezd úgy tűnni, hogy egy diszfunkcionális franchise vagyunk😁 Nem bajNem jo a kerdes. AFC a lenyeges, de mindegy. Leirtad az idei bejutottakat es eloszor is a kimaradokat kell elverni. De a tavalyit miert nem irtad ide, csak kivancsisagbol kerdezem? Mi az hogy brutal D van. Azert jutottak be ezek a csapatok mert valami mukodik kinek a D kinek az O. BB melyik teljesitmenyet vegyem figyelembe? Mi a Mostani? Saints vagy valamelyik gyalazatos meccset? Aki jobb nala az Brady, Brees akarmelyik allapotaban. A tobbiek lehet lesznek, lehet jobb a rendszeruk, lehet jobban hasznaljak a lehetosegeiket.Komolyan kérdezem tőled, hogy az utolsó két évben látott Ben melyik rájátszásba jutott QB-nál jobb?Ugyanakkor a Ben visszaesés, a Bell ügy, és Saci kiesésének pótlása azt hiszem sok edző nyakára tekerte volna a kötelet.Nem feltetlenul. Nem ketto Vasas szezon osszhasonlitas van. A tobbiekhez kepest BB jobb mint az atlag ( nalam edzoi hiba is mikor nem jatszik jol ) es evek ota igy mukodik, Bell ugy a tobbieket nem kavarhatja meg es a szuper-szupert lecsereltetek egy szuperre. Idenre Saci mar nem oszt vagy szorzott, nelkule keszultek, hianyzik, tudjatok mit veszitett a csapat, de a tobbieknek sincs mindenkinek egy "Sacija". Nem a tavalyi Vasast kellett volna legyozni.
Klemó
new orl
AFC: Mahomes, Rivers, Brady, Luck, Watson*, Jackson*
NFC: Brees, Goff, Wilson*, Wentz/Foles, Trubisky*, Prescott*
A *-sok mellett brutál Def van, belőlük csak Wilson tud önerőből eredményt elérni.
Én Trubiskyt és Prescottot mondom, hogy gyengébb, Watsonnal meg kb egyenlő a teljesítmény. A többieknél rosszabb.
A lemaradtak közül szerintem csak Rodgers jobb irányító Bennél.
Nálam a teljes QB mezőnyben úgy 10-11. hely környéke a MOSTANI BB.
Fast Willie
A KC 2 fantasztikus dominans elkapo + jo RB. Ledaraltak a ligat. Ez nektek is megvan. A D nem jobb ott sem.
Es Bell-rol annyit hogy az elso tag elott kellett volna megegyezni, a tobbit leirta Peterk.
new orl
Az első tag előtt ugyanúgy nem írta alá az elétett tervezetet
Fast Willie
Lehetett volna jobb az elmult ot evben? szerintem igen.
lehet, de akkor el kellett volna cserelni
new orl
Fast Willie
new orl
Cardinalsról ciripeltek ilyet, hogy ötödikért vitték vóna
Fast Willie
több mint 7 éve
????Ötödik körért? Hahaaaaailyet nem mondtam, nem is mondanek. remek franchise, remek eredmenyekkel.Kezd úgy tűnni, hogy egy diszfunkcionális franchise vagyunk😁 Nem bajNem jo a kerdes. AFC a lenyeges, de mindegy. Leirtad az idei bejutottakat es eloszor is a kimaradokat kell elverni. De a tavalyit miert nem irtad ide, csak kivancsisagbol kerdezem? Mi az hogy brutal D van. Azert jutottak be ezek a csapatok mert valami mukodik kinek a D kinek az O. BB melyik teljesitmenyet vegyem figyelembe? Mi a Mostani? Saints vagy valamelyik gyalazatos meccset? Aki jobb nala az Brady, Brees akarmelyik allapotaban. A tobbiek lehet lesznek, lehet jobb a rendszeruk, lehet jobban hasznaljak a lehetosegeiket.Komolyan kérdezem tőled, hogy az utolsó két évben látott Ben melyik rájátszásba jutott QB-nál jobb?Ugyanakkor a Ben visszaesés, a Bell ügy, és Saci kiesésének pótlása azt hiszem sok edző nyakára tekerte volna a kötelet.Nem feltetlenul. Nem ketto Vasas szezon osszhasonlitas van. A tobbiekhez kepest BB jobb mint az atlag ( nalam edzoi hiba is mikor nem jatszik jol ) es evek ota igy mukodik, Bell ugy a tobbieket nem kavarhatja meg es a szuper-szupert lecsereltetek egy szuperre. Idenre Saci mar nem oszt vagy szorzott, nelkule keszultek, hianyzik, tudjatok mit veszitett a csapat, de a tobbieknek sincs mindenkinek egy "Sacija". Nem a tavalyi Vasast kellett volna legyozni.
Klemó
new orl
A *-sok mellett brutál Def van, belőlük csak Wilson tud önerőből eredményt elérni.
Én Trubiskyt és Prescottot mondom, hogy gyengébb, Watsonnal meg kb egyenlő a teljesítmény. A többieknél rosszabb.
Fast Willie
A KC 2 fantasztikus dominans elkapo + jo RB. Ledaraltak a ligat. Ez nektek is megvan. A D nem jobb ott sem.
Es Bell-rol annyit hogy az elso tag elott kellett volna megegyezni, a tobbit leirta Peterk.
new orl
Fast Willie
new orl
Fast Willie
new orl
Cardinalsról ciripeltek ilyet, hogy ötödikért vitték vóna
több mint 7 éve
Mondjuk előttem van a kép, hogy mi lesz itt, ha egyszer nyomunk egy full reboot-ot...és jön a teljes sikertelenség.0-16 rémképek, kiesünk a ligából, stadionsózás, törölköző és mezgyújtogatás, mindenki igyon Heinz ketchupot😂
Most ideképzelem inkább a Mindenki Nyugodjon le a picsába! gyűrűsujjú makis (vagy miafaszom) képet
több mint 7 éve
????Ötödik körért? Hahaaaaailyet nem mondtam, nem is mondanek. remek franchise, remek eredmenyekkel.Kezd úgy tűnni, hogy egy diszfunkcionális franchise vagyunk😁 Nem bajNem jo a kerdes. AFC a lenyeges, de mindegy. Leirtad az idei bejutottakat es eloszor is a kimaradokat kell elverni. De a tavalyit miert nem irtad ide, csak kivancsisagbol kerdezem? Mi az hogy brutal D van. Azert jutottak be ezek a csapatok mert valami mukodik kinek a D kinek az O. BB melyik teljesitmenyet vegyem figyelembe? Mi a Mostani? Saints vagy valamelyik gyalazatos meccset? Aki jobb nala az Brady, Brees akarmelyik allapotaban. A tobbiek lehet lesznek, lehet jobb a rendszeruk, lehet jobban hasznaljak a lehetosegeiket.Komolyan kérdezem tőled, hogy az utolsó két évben látott Ben melyik rájátszásba jutott QB-nál jobb?Ugyanakkor a Ben visszaesés, a Bell ügy, és Saci kiesésének pótlása azt hiszem sok edző nyakára tekerte volna a kötelet.Nem feltetlenul. Nem ketto Vasas szezon osszhasonlitas van. A tobbiekhez kepest BB jobb mint az atlag ( nalam edzoi hiba is mikor nem jatszik jol ) es evek ota igy mukodik, Bell ugy a tobbieket nem kavarhatja meg es a szuper-szupert lecsereltetek egy szuperre. Idenre Saci mar nem oszt vagy szorzott, nelkule keszultek, hianyzik, tudjatok mit veszitett a csapat, de a tobbieknek sincs mindenkinek egy "Sacija". Nem a tavalyi Vasast kellett volna legyozni.
Klemó
new orl
Fast Willie
new orl
Fast Willie
new orl
Fast Willie
több mint 7 éve
Offseason van, szóval szavazzunk:1) Most nem, ha jövőre nem nyeri meg a csoportot, mehet a lecsóba.
1) Kivágnád-e Mike Tomlint?😋
2) Nevezz meg egy elérhető HC-t, akit szeretnél vagy elképzelnéd a csapat élén!
3) Kirúgnád-e Butlert?
4) DC jelölted
5) Kit hoznál pozíciós edzőnek?
6) Tradelnéd-e Brownt?😋
7) FA-n és draftról melyik pozíciót erősítenéd?
8) Kinek szurkolsz a playoffban?😂
Fast Willie
2) Harbaugh (ex 49ers HC), Whisenhunt, Williams (aki most volt Browns HC)
3) már tavaly kirúgtam volna
4) majd utánanézek
5) OLB coach JH92, DB coach Ed Reed
6) 1 körért vagy tutter passrusherért
7) OLB, ILB, CB, S
8) már régebben megraktam hogy KC és Rams egyik se jut be (SB-ba), szóval nekik nem, Peccnek nehogymá. Valami jobb D-nek tudnék szurkolni, mondjuk Ravens, Bears, Seahawks, majd meglátom.
Szerkesztette: Jan
több mint 7 éve
Ötödik körért? Hahaaaaailyet nem mondtam, nem is mondanek. remek franchise, remek eredmenyekkel.Kezd úgy tűnni, hogy egy diszfunkcionális franchise vagyunk😁 Nem bajNem jo a kerdes. AFC a lenyeges, de mindegy. Leirtad az idei bejutottakat es eloszor is a kimaradokat kell elverni. De a tavalyit miert nem irtad ide, csak kivancsisagbol kerdezem? Mi az hogy brutal D van. Azert jutottak be ezek a csapatok mert valami mukodik kinek a D kinek az O. BB melyik teljesitmenyet vegyem figyelembe? Mi a Mostani? Saints vagy valamelyik gyalazatos meccset? Aki jobb nala az Brady, Brees akarmelyik allapotaban. A tobbiek lehet lesznek, lehet jobb a rendszeruk, lehet jobban hasznaljak a lehetosegeiket.Komolyan kérdezem tőled, hogy az utolsó két évben látott Ben melyik rájátszásba jutott QB-nál jobb?Ugyanakkor a Ben visszaesés, a Bell ügy, és Saci kiesésének pótlása azt hiszem sok edző nyakára tekerte volna a kötelet.Nem feltetlenul. Nem ketto Vasas szezon osszhasonlitas van. A tobbiekhez kepest BB jobb mint az atlag ( nalam edzoi hiba is mikor nem jatszik jol ) es evek ota igy mukodik, Bell ugy a tobbieket nem kavarhatja meg es a szuper-szupert lecsereltetek egy szuperre. Idenre Saci mar nem oszt vagy szorzott, nelkule keszultek, hianyzik, tudjatok mit veszitett a csapat, de a tobbieknek sincs mindenkinek egy "Sacija". Nem a tavalyi Vasast kellett volna legyozni.
Klemó
new orl
Fast Willie
new orl
Fast Willie
new orl
több mint 7 éve
ilyet nem mondtam, nem is mondanek. remek franchise, remek eredmenyekkel.Kezd úgy tűnni, hogy egy diszfunkcionális franchise vagyunk😁 Nem bajNem jo a kerdes. AFC a lenyeges, de mindegy. Leirtad az idei bejutottakat es eloszor is a kimaradokat kell elverni. De a tavalyit miert nem irtad ide, csak kivancsisagbol kerdezem? Mi az hogy brutal D van. Azert jutottak be ezek a csapatok mert valami mukodik kinek a D kinek az O. BB melyik teljesitmenyet vegyem figyelembe? Mi a Mostani? Saints vagy valamelyik gyalazatos meccset? Aki jobb nala az Brady, Brees akarmelyik allapotaban. A tobbiek lehet lesznek, lehet jobb a rendszeruk, lehet jobban hasznaljak a lehetosegeiket.Komolyan kérdezem tőled, hogy az utolsó két évben látott Ben melyik rájátszásba jutott QB-nál jobb?Ugyanakkor a Ben visszaesés, a Bell ügy, és Saci kiesésének pótlása azt hiszem sok edző nyakára tekerte volna a kötelet.Nem feltetlenul. Nem ketto Vasas szezon osszhasonlitas van. A tobbiekhez kepest BB jobb mint az atlag ( nalam edzoi hiba is mikor nem jatszik jol ) es evek ota igy mukodik, Bell ugy a tobbieket nem kavarhatja meg es a szuper-szupert lecsereltetek egy szuperre. Idenre Saci mar nem oszt vagy szorzott, nelkule keszultek, hianyzik, tudjatok mit veszitett a csapat, de a tobbieknek sincs mindenkinek egy "Sacija". Nem a tavalyi Vasast kellett volna legyozni.
Klemó
new orl
Fast Willie
new orl
Fast Willie
több mint 7 éve
Foglaljuk össze:Remény mindig van, meg a lepényhal meg utoljára, illetve innen szép nyerni.
- Bell out
- Conner kituggyamilesz kategória
- Ben is öregebb lesz 1 évvel, amúgyis necces személyiség, ha nem megy neki, akkor még bizonytalansbb lesz
- Munchakot viszi valaki
- run block gyenge
- Brown tradet akar
- Butler
- secondary
- az AFC Northban nem lesz több potya WIN Tomlin-stat javítónak, Playoff katalizátornak
- Tomlin
---
Na ezek után ki reménykedik a 7. mennyországban? Kezeket fel...
kishaszi
Szerintem egy év múlva okosabbak leszünk, bár kérem a látnokokat, hogy jelezzenek😁
több mint 7 éve
Saját 1 csapattal egyezkedni és FA-n egyezkedni szerződésért 31 másikkal ugyanaz? Egy RB és egy passrusher összehasonlítható? Mack volt eltiltva?Honnan van ez a legenda, hogy nem akartuk megfizetni Bellt?? toronymagasan a legjobban kereső futóvá akartuk tenni. Viszont ő olyan garantált tartalmat akart, amit az ő előéletével és posztjából adódóan egy "komoly" csapat nem írhat alá. olyan számokról beszél most is ,amit max 2 vagy három kétségbeesett csapat fog megadni neki.Toronymagasan? 😀
pfefe8
Gurley 4 év 58 millióért írt alá amiből 45 millió garantált, abból is 21 millió aláírási pénz volt. Itt van az amit a Steelers Bellen ígért állítólag.
twitter.com/RapSheet/status/1019324630425915394
Egyrészt az eltérés csak pár százezer per év, szóval szó nincs "torony magasan legjobbról", hanem kb. Gurley féle pénzről. Másrészt nyilván tudod, hogy minden szerződés kulcsa a garantált tartalom. A többi bullshit, a QB poszton kívül öt szerződésből négyet nem töltenek ki. Gurley szerződéséből (annak struktúrája miatt) még 2021-ben is 8.5 millió DM-el tud kiszállni a Rams, előtte pedig lényegében lehetetlen kitenni. Ehhez képest a Bellnek ajánlott szerződésből már 2019-ben kiléphetett volna a Steelers 8 millió DM-el, 2020-tól pedig bármikor nulla DM-el. A két szerződés a játékos szempontjából össze sem hasonlítható.
Össze sem lehet hasonlítani Mack és Bell esetét. Ahogy Mackért érthető verseny volt és aki nyert már adta is neki amit kért. Bellnél fel sem merült, hogy kapunk érte ajánlatot és így ő sem kaphatott olyan szerződést amilyent ő akart.Valóban teljesen más a két helyzet, de nem a szerződés/tárgyalás szempontjából. A különbséget a tradeelhetőség/tagelés jelentette és jelenti. Azzal, hogy a Steelers tagelte Bell-t, kb. lehetetlenné is vált a trade, hiszen az új csapat nem adhatott volna neki új szerződést már a 2019 idény kezdete előtt. Ki ad egy olyan játékosért bármit is, aki 6 hetet játszik, aztán márciustól free agent lesz, és közben nem lehet vele hosszabbítani?
pfefe8
A két eset annyiban teljesen összevethető, hogy a (volt) csapata mindkét játékossal hónapokig egyezkedett, és nem sikerült megegyezésre jutni. Mack esetén az új csapat 2 nap alatt megegyezett vele. Bell-nél meglátjuk márciusban. Az én tippem az, hogy nála sem fog 1-2 napnál többet igénybe venni a megállapodás.
peterk2005
Earl Thomas szituáció inkább hasonló: kb azonos kaliberű player, hasonlóan erodálódó poszt, sérülékenység. Megfizette újra a Nagy Népnevelő PC - akit egyébként bírok? Vagy kapott egy fuckoffot az arcába? Persze neki élő dealje volt, de úgy tűnik, ma ez sem garancia semmire, mint ahogy az ötödik éves opció sem.
több mint 7 éve
Eljen
több mint 7 éve
Az igazság magvai:Errő pofázmányolok,csak nincs likedislike gomb
As a coach you have 2 jobs...
-Have your team ready to perform at its highest capability
-Keep your team united
Mike Tomlin can’t do either... #Steelers
sutianap
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Foglaljuk össze:- Bell out
- Conner kituggyamilesz kategória
- Ben is öregebb lesz 1 évvel, amúgyis necces személyiség, ha nem megy neki, akkor még bizonytalansbb lesz
- Munchakot viszi valaki
- run block gyenge
- Brown tradet akar
- Butler
- secondary
- az AFC Northban nem lesz több potya WIN Tomlin-stat javítónak, Playoff katalizátornak
- Tomlin
---
Na ezek után ki reménykedik a 7. mennyországban? Kezeket fel...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Kezd úgy tűnni, hogy egy diszfunkcionális franchise vagyunk😁 Nem bajNem jo a kerdes. AFC a lenyeges, de mindegy. Leirtad az idei bejutottakat es eloszor is a kimaradokat kell elverni. De a tavalyit miert nem irtad ide, csak kivancsisagbol kerdezem? Mi az hogy brutal D van. Azert jutottak be ezek a csapatok mert valami mukodik kinek a D kinek az O. BB melyik teljesitmenyet vegyem figyelembe? Mi a Mostani? Saints vagy valamelyik gyalazatos meccset? Aki jobb nala az Brady, Brees akarmelyik allapotaban. A tobbiek lehet lesznek, lehet jobb a rendszeruk, lehet jobban hasznaljak a lehetosegeiket.Komolyan kérdezem tőled, hogy az utolsó két évben látott Ben melyik rájátszásba jutott QB-nál jobb?Ugyanakkor a Ben visszaesés, a Bell ügy, és Saci kiesésének pótlása azt hiszem sok edző nyakára tekerte volna a kötelet.Nem feltetlenul. Nem ketto Vasas szezon osszhasonlitas van. A tobbiekhez kepest BB jobb mint az atlag ( nalam edzoi hiba is mikor nem jatszik jol ) es evek ota igy mukodik, Bell ugy a tobbieket nem kavarhatja meg es a szuper-szupert lecsereltetek egy szuperre. Idenre Saci mar nem oszt vagy szorzott, nelkule keszultek, hianyzik, tudjatok mit veszitett a csapat, de a tobbieknek sincs mindenkinek egy "Sacija". Nem a tavalyi Vasast kellett volna legyozni.
Klemó
new orl
Fast Willie
new orl
több mint 7 éve
twitter.com/AllbrightNFL/status/1080163390062882817ugyanakkor:
twitter.com/billbarnwell/status/1080129823413100544
valakitol azt olvastam, hogy 2019-es 2.korost es egy 2020.as kozepso korost kernetek erte, de tul konkretnak tunik, ha jol remlik szezon kozben volt mar, h tweetelt is a csapat (es/vagy Brown is), hogy nem all szandekukban elcserelni.
+ ha jol emlekszem elsonek La Canfora hozta le a mostanit, h Brown cseret ker, nem tudom most van-e "source"-a, v csak az elmult 2 het esemenyeibol "kovetkeztet"...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Nem jo a kerdes. AFC a lenyeges, de mindegy. Leirtad az idei bejutottakat es eloszor is a kimaradokat kell elverni. De a tavalyit miert nem irtad ide, csak kivancsisagbol kerdezem? Mi az hogy brutal D van. Azert jutottak be ezek a csapatok mert valami mukodik kinek a D kinek az O. BB melyik teljesitmenyet vegyem figyelembe? Mi a Mostani? Saints vagy valamelyik gyalazatos meccset? Aki jobb nala az Brady, Brees akarmelyik allapotaban. A tobbiek lehet lesznek, lehet jobb a rendszeruk, lehet jobban hasznaljak a lehetosegeiket.Komolyan kérdezem tőled, hogy az utolsó két évben látott Ben melyik rájátszásba jutott QB-nál jobb?Ugyanakkor a Ben visszaesés, a Bell ügy, és Saci kiesésének pótlása azt hiszem sok edző nyakára tekerte volna a kötelet.Nem feltetlenul. Nem ketto Vasas szezon osszhasonlitas van. A tobbiekhez kepest BB jobb mint az atlag ( nalam edzoi hiba is mikor nem jatszik jol ) es evek ota igy mukodik, Bell ugy a tobbieket nem kavarhatja meg es a szuper-szupert lecsereltetek egy szuperre. Idenre Saci mar nem oszt vagy szorzott, nelkule keszultek, hianyzik, tudjatok mit veszitett a csapat, de a tobbieknek sincs mindenkinek egy "Sacija". Nem a tavalyi Vasast kellett volna legyozni.
Klemó
new orl
Fast Willie
több mint 7 éve
Megjött, apa...twitter.com/Steelersdepot/status/1080165285124988928?s=19

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
A világ eddigi legsejtelmesebb tweetje😁 A rolling guaranteed structure vajon mit takar?Honnan van ez a legenda, hogy nem akartuk megfizetni Bellt?? toronymagasan a legjobban kereső futóvá akartuk tenni. Viszont ő olyan garantált tartalmat akart, amit az ő előéletével és posztjából adódóan egy "komoly" csapat nem írhat alá. olyan számokról beszél most is ,amit max 2 vagy három kétségbeesett csapat fog megadni neki.Toronymagasan? 😀
pfefe8
Gurley 4 év 58 millióért írt alá amiből 45 millió garantált, abból is 21 millió aláírási pénz volt. Itt van az amit a Steelers Bellen ígért állítólag.
Egyrészt az eltérés csak pár százezer per év, szóval szó nincs "torony magasan legjobbról", hanem kb. Gurley féle pénzről. Másrészt nyilván tudod, hogy minden szerződés kulcsa a garantált tartalom. A többi bullshit, a QB poszton kívül öt szerződésből négyet nem töltenek ki. Gurley szerződéséből (annak struktúrája miatt) még 2021-ben is 8.5 millió DM-el tud kiszállni a Rams, előtte pedig lényegében lehetetlen kitenni. Ehhez képest a Bellnek ajánlott szerződésből már 2019-ben kiléphetett volna a Steelers 8 millió DM-el, 2020-tól pedig bármikor nulla DM-el. A két szerződés a játékos szempontjából össze sem hasonlítható.
Össze sem lehet hasonlítani Mack és Bell esetét. Ahogy Mackért érthető verseny volt és aki nyert már adta is neki amit kért. Bellnél fel sem merült, hogy kapunk érte ajánlatot és így ő sem kaphatott olyan szerződést amilyent ő akart.Valóban teljesen más a két helyzet, de nem a szerződés/tárgyalás szempontjából. A különbséget a tradeelhetőség/tagelés jelentette és jelenti. Azzal, hogy a Steelers tagelte Bell-t, kb. lehetetlenné is vált a trade, hiszen az új csapat nem adhatott volna neki új szerződést már a 2019 idény kezdete előtt. Ki ad egy olyan játékosért bármit is, aki 6 hetet játszik, aztán márciustól free agent lesz, és közben nem lehet vele hosszabbítani?
pfefe8
A két eset annyiban teljesen összevethető, hogy a (volt) csapata mindkét játékossal hónapokig egyezkedett, és nem sikerült megegyezésre jutni. Mack esetén az új csapat 2 nap alatt megegyezett vele. Bell-nél meglátjuk márciusban. Az én tippem az, hogy nála sem fog 1-2 napnál többet igénybe venni a megállapodás.
peterk2005
Két év 33 M, három év 45 M, de összesen csak 10 M gari az aláiráskor, azaz a többit szerezd meg, légy pályán? Vagyis sok ösztönző? Az eltiltás elleni klauzula, amit írtál?
több mint 7 éve
1) Kivágnád-e Mike Tomlint?😋 YEAH! 2) Nevezz meg egy elérhető HC-t, akit szeretnél vagy elképzelnéd a csapat élén! WISENHUNT
3) Kirúgnád-e Butlert? YEAH
4) DC jelölted CORY UNDLIN / FILI DB SZARBÓL ARANYAT
5) Kit hoznál pozíciós EDZŐNEK? CHRIS HORTON/ RAVENS /ST COACHNAK
6) Tradelnéd-e Brownt?😋 NEM
7) FA-n és draftról melyik pozíciót ERŐSÍTENÉD? DB
8) Kinek szurkolsz a playoffban?😂 PECC

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Honnan van ez a legenda, hogy nem akartuk megfizetni Bellt?? toronymagasan a legjobban kereső futóvá akartuk tenni. Viszont ő olyan garantált tartalmat akart, amit az ő előéletével és posztjából adódóan egy "komoly" csapat nem írhat alá. olyan számokról beszél most is ,amit max 2 vagy három kétségbeesett csapat fog megadni neki.Toronymagasan? 😀
pfefe8
pfefe8

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
a trade után kaphatott volna több éves új szerződést ő is. A gondok az ő igényeivel vannak. Amilyen számokról ő beszél(és egyéb dolgai miatt) , amiatt nem fognak érte kapkodni a csapatok.miert nem is? Senki nem ad feleslegesen picket, hogy fel evre jatszon tul nagy garantalt penzzel.Össze sem lehet hasonlítani Mack és Bell esetét. Ahogy Mackért érthető verseny volt és aki nyert már adta is neki amit kért. Bellnél fel sem merült, hogy kapunk érte ajánlatot és így ő sem kaphatott olyan szerződést amilyent ő akart.Állítólag Bell ügynöke nem akart ilyen ösztönzőket elfogadni...Colbert ezért húzta le nagyon a garitFast WillieÉn ezeket az állítólagokat fenntartásokkal kezelem. A játékos agya lehet elszállva, de ezek az ügynökök vérprofik. Minden fillért kicsikarnak, de pontosan tudják azt is, hogy hol a határ, mi az ami már irreális.
Ott van Mack esete. Fél évig ment a vita a szerződésén, hogy túl így meg úgy, állítólag ez, meg állítólag az. Aztán eltradelték Chicagoba és két nap alatt lett új szerződése. Bellnek is pár nap alatt lesz új contractja márciusban, és ahogy mondtam, a kocsimat rá merem tenni, hogy lesz benne az eltiltásokkal kapcsolatos záradék.
peterk2005
pfefe8
Amikor ideny ingyen vihetik. Es a 2. Koros pick kicsit sok volt. Es Most Meg azt kothetnek vele Amit akarnak. Ugy ahogy ok akarjak.
Es nem is jott vissza a trade deadline elott. Igy hogy cserelnenk El.
gabistar
Steelers fan
több mint 7 éve
miert nem is? Senki nem ad feleslegesen picket, hogy fel evre jatszon tul nagy garantalt penzzel.Össze sem lehet hasonlítani Mack és Bell esetét. Ahogy Mackért érthető verseny volt és aki nyert már adta is neki amit kért. Bellnél fel sem merült, hogy kapunk érte ajánlatot és így ő sem kaphatott olyan szerződést amilyent ő akart.Állítólag Bell ügynöke nem akart ilyen ösztönzőket elfogadni...Colbert ezért húzta le nagyon a garitFast WillieÉn ezeket az állítólagokat fenntartásokkal kezelem. A játékos agya lehet elszállva, de ezek az ügynökök vérprofik. Minden fillért kicsikarnak, de pontosan tudják azt is, hogy hol a határ, mi az ami már irreális.
Ott van Mack esete. Fél évig ment a vita a szerződésén, hogy túl így meg úgy, állítólag ez, meg állítólag az. Aztán eltradelték Chicagoba és két nap alatt lett új szerződése. Bellnek is pár nap alatt lesz új contractja márciusban, és ahogy mondtam, a kocsimat rá merem tenni, hogy lesz benne az eltiltásokkal kapcsolatos záradék.
peterk2005
pfefe8
Amikor ideny ingyen vihetik. Es a 2. Koros pick kicsit sok volt. Es Most Meg azt kothetnek vele Amit akarnak. Ugy ahogy ok akarjak.
Es nem is jott vissza a trade deadline elott. Igy hogy cserelnenk El.
több mint 7 éve
Offseason van, szóval szavazzunk:1: nem, kap még egy szezont
1) Kivágnád-e Mike Tomlint?😋
2) Nevezz meg egy elérhető HC-t, akit szeretnél vagy elképzelnéd a csapat élén!
3) Kirúgnád-e Butlert?
4) DC jelölted
5) Kit hoznál pozíciós edzőnek?
6) Tradelnéd-e Brownt?😋
7) FA-n és draftról melyik pozíciót erősítenéd?
8) Kinek szurkolsz a playoffban?😂
Fast Willie
3:kivágnám
4:passz
5.új lb,bd edzőt hoznék(passz hogy kit)
6: nem
7: ilb, olb, és db(mindhárom posztra) erősítenék a draftról és az fa piacról is. A támók megvannak.
8: Ravens és Bears
Steelers fan
több mint 7 éve
A Carrolli út má csak azé sem járható,mer van egy különbség közte meg a Csokibátyó között:Szerintem meg Pete Carroll nem tud egókat kezelni, csak ifjú csődöröket hajtani. Amikor ivarérett lesz, akkor eldobja a gyeplőt ő is.
PC esetén kb. 3 meccs után látszott, hogy a béke segge alól ki fogja rántani a frsnchiset egy nagyon tudatos melóval, és szép jövő lesz ott.
Tomlin eddig annyit mutatott, hogy átvette a kiöregedés felé tartó atom D-t és nem szólt bele Lebeau munkájába.
Jönnek majd a legendák most Bróniról.kishaszi
Most őszintén, ki nem adott volna egy korszakos elkapónak nagy pízt? Amikor többszörösen túljátszotta a szerződését. És nem 1.körösként, mint pl Beckham.
AB píze Bella előtt is megvót, csak közbe majd gyünnek a védőink is és Saci tragédiája akkor még nem láccott.Ő is nagy pénzre érett volt, ill szép összeget cipelünk utána mostis.
Megérné szarul draftolni, merakko 3 év után nincs mutiny a Bounty-n. Dupree nem is parádézik.😁
Tomlinnak meg leckéket kell venni Carrolltól. Ja, ő kibaszott egy komplett egohalmazt és egyetemisekből renovál. Az nekünk járható út? Sztem akkor méginkább visszaesnénk.
Én most nem látok olyan tekintélyt, aki betöri ezeket a donnákat, mindenki küzd velük.
Fast Willie
A scoutjait viszont kérem