San Francisco 49ers
59 feliratkozó
37 perce
nem is utóbbira gondoltam. a mondata első része az okádék.A mondata második fele tény, ami ritka amúgy. A szintén egy férfi nemi szervre hasonlító kedves kis tulajunk 140 USD-t fizetett egy jó dugásért amit egy lakókocsiban, lakókocsi parkban gondolt lebonyolítani. Viszont mikor megjelent már a rend őrei várták... Egy fokkal sincs több esze mint dávidnak...x.com/Coach_Yac/status/2091896439714574635Komolyan egy fasz vagy
Hc ur embereket probal megolni majd eltussolni az ugyet, tulajdonos ur meg kurvazik es lebukik.
dankodavid
petey
Csiriba
az hogy lebukott kurvázás közben Jed, az már része a mindennapoknak az ilyen szinten levő embereknek. nem is kurvázás, hanem a hogyanja ami facepalm. biztos a csilivili luxusprostik már nem mozgatja meg a libidóját. Bob Kraftnál sem történt semmi.
1 órája
A mondata második fele tény, ami ritka amúgy. A szintén egy férfi nemi szervre hasonlító kedves kis tulajunk 140 USD-t fizetett egy jó dugásért amit egy lakókocsiban, lakókocsi parkban gondolt lebonyolítani. Viszont mikor megjelent már a rend őrei várták... Egy fokkal sincs több esze mint dávidnak...x.com/Coach_Yac/status/2091896439714574635Komolyan egy fasz vagy
Hc ur embereket probal megolni majd eltussolni az ugyet, tulajdonos ur meg kurvazik es lebukik.
dankodavid
petey
6 órája
x.com/Coach_Yac/status/2091896439714574635Komolyan egy fasz vagy
dankodavid
8 órája
x.com/Coach_Yac/status/2091896439714574635Hc ur embereket probal megolni majd eltussolni az ugyet, tulajdonos ur meg kurvazik es lebukik.
Pulvis et umbra sumus.
1 napja
Összefoglaló- Punt.- tól 4/8. - nál a Chargers. Száll a labda, szép nagy ívben. Közben azon gondolkodom, EZEK már megint mit basztak el!? Elpattan, felpattan, kipattan.... biztos balfaszkodtunk - évek óta vegyes érzéseim vannak, ha az ellenfél punt-tól. Erre TD! Tudom előszezon meg minden..... de mikor láttunk utoljára punt visszahordást TD.-re. Amúgy pont a ST.- kellene gatyába szedni, egy frászba van az ember ha fent vannak a pályán! 😀a kommentátorok szerint azért volt ott egy block in the back, ami szerintem is az volt, de szabálytalanság az amire zászló repül, erre pedig nem volt.
Tapsi Hapsi
1 napja
Ha figyelembe vesszük, hogy közvélekedés szerint a gyűrűt az offenz nyeri meg, ám legyen! Volt elit védelmünk, hoztak nagyon jó számokat, éveket, sőt egy sérülésnyire voltunk a végső győzelemtől. A tavalyinál csak jobb lesz minden csapat egység. 😀
3 napja
Összefoglaló- Punt.- tól 4/8. - nál a Chargers. Száll a labda, szép nagy ívben. Közben azon gondolkodom, EZEK már megint mit basztak el!? Elpattan, felpattan, kipattan.... biztos balfaszkodtunk - évek óta vegyes érzéseim vannak, ha az ellenfél punt-tól. Erre TD! Tudom előszezon meg minden..... de mikor láttunk utoljára punt visszahordást TD.-re. Amúgy pont a ST.- kellene gatyába szedni, egy frászba van az ember ha fent vannak a pályán! 😀2011. 09.11 Tedd Ginn egy PR TD és egy KR TD a Vizicsirkék ellen 😀
Tapsi Hapsi
a ounternek volt itt lehetősége kilökni, de inkább hozott egy biznisz döntést, hogy még játszani akar 😊
Strib megint gecijó volt, Black meg erőszakosan és ésszel fut.
OL kurva nagy ?
úgy néz ki Pearsall helyett lesz egy Watkinsunk, Cowing is kezd éledezni, bebaszna ha végre a WR corps lenne az erősségünk.
3 napja
Összefoglaló- Punt.- tól 4/8. - nál a Chargers. Száll a labda, szép nagy ívben. Közben azon gondolkodom, EZEK már megint mit basztak el!? Elpattan, felpattan, kipattan.... biztos balfaszkodtunk - évek óta vegyes érzéseim vannak, ha az ellenfél punt-tól. Erre TD! Tudom előszezon meg minden..... de mikor láttunk utoljára punt visszahordást TD.-re. Amúgy pont a ST.- kellene gatyába szedni, egy frászba van az ember ha fent vannak a pályán! 😀
3 napja
hát ennyit arról, hogy a közös edzésen ment a röhögcsélés, hogy mennyire szétszedtek minket.
10 napja
Strib gecijó. főleg hogy a Titans nr1 D ellen volt fent.Rourke is jól nézett ki, sajnos megsérült a bordája így ezt a szerencsételn Martinezt kell nézni.
Height, Duggen, Halton is odatették, végre jó volt látni, hogy nem reményelenek ezek a pickek.
11 napja
Bosa hány play-t lesz ebben az idényben pályán?Szerintem a 13. hét lesz a döntő, a Giants stadionjában....
Josszi
12 napja
én azt olvastam elég jól nyomta a D is. volt pár int is, meg "sack"dúl a fiúkákban a teszto, volt vagy 8 kakaskodás a Titánokkal közös edzésen.David Lombardi szerint Purdy szétszedte a Titans defenset, ugyanakkor a védelmünk nem remekelt, inkább a verekedésben jeleskedtek mert harapósa vették a közös edzést.
eddig Stribling úgy néz ki real deal. lássuk holnap élesben mit tud.
petey
Csiriba
12 napja
Bosa hány play-t lesz ebben az idényben pályán?
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
12 napja
dúl a fiúkákban a teszto, volt vagy 8 kakaskodás a Titánokkal közös edzésen.David Lombardi szerint Purdy szétszedte a Titans defenset, ugyanakkor a védelmünk nem remekelt, inkább a verekedésben jeleskedtek mert harapósa vették a közös edzést.
eddig Stribling úgy néz ki real deal. lássuk holnap élesben mit tud.
petey
12 napja
dúl a fiúkákban a teszto, volt vagy 8 kakaskodás a Titánokkal közös edzésen. eddig Stribling úgy néz ki real deal. lássuk holnap élesben mit tud.
14 napja
Le is húzott bennünket! 😀 de innen szép nyerni.... sajna volt benne igazság bőven, de a puding próbája az evés!
14 napja
Akkor megvan a CSAPAT! Mehetünk a 6.-ért! 😀😀
Tapsi Hapsi
18 napja
fullra el vagyok havazva, csak az összefoglalókat olvasom.Én úgy látom, hogy a többiek nem ilyen lelkesek! 😀Én is optimista vagyok, mondjuk a szezonkezdet előtt mindig az vagyok! 😀 Aztán meglátjuk.... A csoport nagyon kemény és nem adnak semmit ingyen. De kikaparhatjuk a gesztenyét, kérdés mennyire.....Sb win
Tapsi Hapsi
Josszi
Tapsi Hapsi
OL nagy kérdőjel, hogy ki fog kezdeni LG-ben, de Colby és Toth verseng.
DLaw pedig meghozta a szoki mindenkit kilökök a picsába oldalvonalon kívül, ami ugye 15 yard. csak nem bírta kinőni Denverben. pláne CMC-t. Warner kezdte de neki is lehetne esze, nem első éves csíra.
Marathe pedig 25 év után elmegy a szintén Yorkékhoz tartozó Leeds és Rangers klubokhoz.
19 napja
https://www.ninersnation.com/san-francisco-49ers-salary-cap/160975/breaking-down-the-incentives-in-49ers-wr-deebo-samuels-contract