San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 5 éve
Bezzeg tavalyelöt Petey-vel ketten néztünk éjjel egyAttól hogy nem írtam és relatíve új vagyok itt még néztem sokat és meló előtt non stop felkelek kettökor.Van akiről nem tudsz de attól még létezik.
Giants - 49er mérkőzést még eredménykövetö se volt 😃
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Mondja ezt aki 1 éve lett “Hawks drukker” és végigidegesítetted az egész bowl topikot. Sándor. Ugggyan máLehet.Lehet hogy nem.Nem hinném hogy az előzö évad lendített rengeteget.Aki szerette régebben is az szereti most is.De engedelmeddel draft van most többet és többen írunk.Ez normális.Divat szurkerek 😃😛Mi ez a rengeteg 49er szurkolo 😱😟😃Szokj hozzá 😀
Rózsa Sándor (betyár)
roppihe
Rózsa Sándor (betyár)
roppihe
több mint 5 éve
Bezzeg tavaly Petey-vel ketten néztünk éjjel egyPetey mindig itt volt bár a regi képet jobban szerettem 😅
Giants - 49er mérkőzést még eredménykövetö se volt 😃
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Lehet.Lehet hogy nem.Nem hinném hogy az előzö évad lendített rengeteget.Aki szerette régebben is az szereti most is.De engedelmeddel draft van most többet és többen írunk.Ez normális.Divat szurkerek 😃😛Mi ez a rengeteg 49er szurkolo 😱😟😃Szokj hozzá 😀
Rózsa Sándor (betyár)
roppihe
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Jo hát mindig van ilyen😳 aztán majd megint kapunk egy chip Kelly időszakot 😅 azért volt honnan jönniDivat szurkerek 😃😛Mi ez a rengeteg 49er szurkolo 😱😟😃Szokj hozzá 😀
Rózsa Sándor (betyár)
roppihe
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Bezzeg tavalyelöt Petey-vel ketten néztünk éjjel egy Giants - 49er mérkőzést még eredménykövetö se volt 😃
(Mullens volt az QB)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Divat szurkerek 😃😛Mi ez a rengeteg 49er szurkolo 😱😟😃Szokj hozzá 😀
Rózsa Sándor (betyár)
roppihe
több mint 5 éve
Rég tudták el akarjuk passzolni.senkinek sem kellett.Ezt a felszabadított lóvé miatt csináltuk.Nem vártam nagy ellenértéket....egy marék szotyiért adtuk, 210-ről feljöttünk 190-re.Még Goodwint kéne elpasszolni egy madárnak..Megtörtént, Eagles.
roppihe
blackswan07
Alabama Niners
több mint 5 éve
...egy marék szotyiért adtuk, 210-ről feljöttünk 190-re.Még Goodwint kéne elpasszolni egy madárnak..Megtörtént, Eagles.
roppihe
blackswan07
több mint 5 éve
Még Goodwint kéne elpasszolni egy madárnak..Megtörtént, Eagles.
roppihe
több mint 5 éve
Még Goodwint kéne elpasszolni egy madárnak..
több mint 5 éve
Egyenlőre mindent irányítunk,hiányposztra érkeznek újak,cserélünk.Eddig nincs bajom.
több mint 5 éve
Valaki tudna pontosabbat mondani, hogy Breida elcserélésével, Staley visszavonulásával, esetleges Goodwin csere/kivágásával mennyi helyünk lenne a cap-be?Breida tender 3,5 m
Vass49ers
Staley 11,3 m
Goodwin 3,6-4,2 m
több mint 5 éve
Valaki tudna pontosabbat mondani, hogy Breida elcserélésével, Staley visszavonulásával, esetleges Goodwin csere/kivágásával mennyi helyünk lenne a cap-be?Jött Trent Williams. Egyenlőre nem tudni a szerződés részleteit.
Vass49ers
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Staley hivatalosan is bejelentette visszavonulását Instagramon.
több mint 5 éve
Valaki tudna pontosabbat mondani, hogy Breida elcserélésével, Staley visszavonulásával, esetleges Goodwin csere/kivágásával mennyi helyünk lenne a cap-be?
több mint 5 éve
meg goodwint elvihetnek egy 7. korert 😀 johetne belole LB vagy CBMég most egy "korai" pickért, amíg bent van DPJ vagy Hill.
gaborik
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mi ez a rengeteg 49er szurkolo 😱😟😃
több mint 5 éve
meg goodwint elvihetnek egy 7. korert 😀 johetne belole LB vagy CB
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
Kell a falba a mélység, azért sűrűn sérülnek ott a monstrum méretű srácok.
több mint 5 éve
Breida-t csak 5. körért passzoltuk el Miamiba, elég olcsónak tartom....azon a picken hoztuk OT/OG Colton McKivitz-et West Virginiáról.Sziasztok!
Alabama Niners
Wanogho nem lett volna jobb?
több mint 5 éve
Elég izgalmasra sikerült eddig ez a nap. 😊 Reméltem, hogy Breidát sikerül elpasszolni, 5. körnél többet én sem vártam érte.
több mint 5 éve
Breida-t csak 5. körért passzoltuk el Miamiba, elég olcsónak tartom....azon a picken hoztuk OT/OG Colton McKivitz-et West Virginiáról.ma mar nem sokat ernek a futok, breida meg nem is volt sokat hasznalva az utobbi idoben.
Alabama Niners
ugy latszik nem bizzuk a veletlenre staley potlasat.
| nincs itt semmi beszoptad |