San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
esetleg nem lehet várni és megnézni mielőtt a pánik beüt? 😀Szent szar, tényleg Oneil lett a DC.Eleinte arra panaszkodtak a Browns def sracai, foleg a falemberek, hogy nehez megtanulni a semajat ezert nem megy. Majd elmondtak az ellenfeleink, hogy tul konnyu olvasni a semajat, ezert konnyu ellenunk. Valamit viszont modositott a vegere, (vagy mar senkit sem erdekelt) es ossze kapta oket, ezert is johetett ossze a tavalyihoz kepest oriasi javulas es benne lettunk a top 30 defenseben... (29. ahogy kedves kollegank Joey irta)
www.csnbayarea.com/49ers/source-49ers-hire-oneil-defensive-coordinator/
Joey Tribbiani
Szoval nem vagyok meggyozve rola, hogy a jovo evi SB-be a defensunk fogja bejuttatni a csapatot.
Csiriba
több mint 10 éve
Szent szar, tényleg Oneil lett a DC.Eleinte arra panaszkodtak a Browns def sracai, foleg a falemberek, hogy nehez megtanulni a semajat ezert nem megy. Majd elmondtak az ellenfeleink, hogy tul konnyu olvasni a semajat, ezert konnyu ellenunk. Valamit viszont modositott a vegere, (vagy mar senkit sem erdekelt) es ossze kapta oket, ezert is johetett ossze a tavalyihoz kepest oriasi javulas es benne lettunk a top 30 defenseben... (29. ahogy kedves kollegank Joey irta)
www.csnbayarea.com/49ers/source-49ers-hire-oneil-defensive-coordinator/
Joey Tribbiani
Szoval nem vagyok meggyozve rola, hogy a jovo evi SB-be a defensunk fogja bejuttatni a csapatot.
több mint 10 éve
Ennyi erővel persze Billy Davist is hozhatta volna magával
több mint 10 éve
Szent szar, tényleg Oneil lett a DC. www.csnbayarea.com/49ers/source-49ers-hire-oneil-defensive-coordinator/
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Hoztunk a CFL-ből egy O# falembert is Colin Kellynek hívják, Oregon Statere járt egyetemre. Korábban OT volt, nem tudom most mi a tervünk vele. Mindenesetre nem árt egy kis vérfrissítés az O falnak.Kelly-nek van múltja a névrokon OLinemanekkel Philly-búl is 😀
www.csnbayarea.com/49ers/49ers-grab-another-talent-cfl-offensive-lineman
SFGaben
több mint 10 éve
Beszélgettünk a Senior Bowlon NT Austin Johnsonnal (Penn St), remélem Ian Williams is hosszabbít, ő pedig jó kis depth lenne mögé. Egyébként Baalke helyében főként a védelmet erősíteném meg a drafton. Myles Jacket pédául Bowmannhoz hasonlítják, érdekes lenne látni őket egymás mellett.
több mint 10 éve
Annyira tényleg nem volt rettenet, a tavalyi 32. futás elleni D-t idén behozta a top30-ba (29.)! De hogy ne legyünk teljesen elégedettek, a 2014-es 31 sackből idén 29 lett, ebből 7 a Titans, 9 pedig pont ellenetek jött össze, tehát a maradék 14 meccsen 13-szor sikerült odaérni az ellen irányítójához 😊 Fel nem foghatom, egyáltalán hogy merülhet fel a neve bárhol két ilyen szánalmas év után.tele voltak sérültekkel, előtte azért nem volt annyira rettenet a Barna védelem. dehát még nem confirmed. amúgy ennél a védelemnél lejjebb hova menjünk? 😀www.ninersnation.com/2016/1/24/10822092/49ers-interested-in-cleveland-browns-defensive-coordinator-jim-oneilUristen, egesz evben neztem a Browns defense szenvedeset ennyire nem akarhatunk kib@szni magunkkal...
ha ő jön ide, sok sikert hozzá... garantáltan átkozni fogjátok
Drip
Csiriba
petey
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
érthetetlen Chipnél ez a Browns és Bills fétis...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Komolyan gondolják ezt a Browns vonalat, Jeff Hafley jött DB-edzőnek, legutóbb hasonló minőségben dolgozott Clevelandben.profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/25/49ers-hire-another-defensive-assistant-but-no-coordinator/
Btw Kelly Eaglesös DC-je Billy Davis is a Brownsnál volt mint LB-edző mielőtt Philadelphiába szegődött.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
tele voltak sérültekkel, előtte azért nem volt annyira rettenet a Barna védelem. dehát még nem confirmed. amúgy ennél a védelemnél lejjebb hova menjünk? 😀www.ninersnation.com/2016/1/24/10822092/49ers-interested-in-cleveland-browns-defensive-coordinator-jim-oneilUristen, egesz evben neztem a Browns defense szenvedeset ennyire nem akarhatunk kib@szni magunkkal...
Drip
Csiriba
több mint 10 éve
www.ninersnation.com/2016/1/24/10822092/49ers-interested-in-cleveland-browns-defensive-coordinator-jim-oneilUristen, egesz evben neztem a Browns defense szenvedeset ennyire nem akarhatunk kib@szni magunkkal...
Drip
több mint 10 éve
www.ninersnation.com/2016/1/24/10822092/49ers-interested-in-cleveland-browns-defensive-coordinator-jim-oneilha ő jön ide, sok sikert hozzá... garantáltan átkozni fogjátok
több mint 10 éve
Hoztunk a CFL-ből egy O# falembert is Colin Kellynek hívják, Oregon Statere járt egyetemre. Korábban OT volt, nem tudom most mi a tervünk vele. Mindenesetre nem árt egy kis vérfrissítés az O falnak.Rengeteg jó felépítésű, tudású ember van ott a CFL-be is, csak nem figyelnek ennyire a részletekre.
www.csnbayarea.com/49ers/49ers-grab-another-talent-cfl-offensive-lineman
SFGaben
több mint 10 éve
Hoztunk a CFL-ből egy O# falembert is Colin Kellynek hívják, Oregon Statere járt egyetemre. Korábban OT volt, nem tudom most mi a tervünk vele. Mindenesetre nem árt egy kis vérfrissítés az O falnak.www.csnbayarea.com/49ers/49ers-grab-another-talent-cfl-offensive-lineman
több mint 10 éve
Jason Tarverre én kíváncsi lennék! Bírtam nálunk a figurát, más kérdés, h itt akkor nem igen volt még rendes emberanyag neki...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Curtis Modkins az új OC... úgy látszik ezúttal Chan Gailey az abszolút követendő példa Chipnél

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Martindale az ILB coachVrabel visszautasította az ajánlatunkat, így Ő biztos nem lesz DC. Új nevek viszont vannak:Én azt hittem a Ravens LB coach hozzánk jött 😀
twitter.com/AlbertBreer/status/690542628778156032?ref_src=twsrc^tfw
SFGaben
Höri

---
több mint 10 éve
Vrabel visszautasította az ajánlatunkat, így Ő biztos nem lesz DC. Új nevek viszont vannak:Én azt hittem a Ravens LB coach hozzánk jött 😀
twitter.com/AlbertBreer/status/690542628778156032?ref_src=twsrc^tfw
SFGaben
több mint 10 éve
Nem tudtam, ennek fényében a fétis does make sense, köszönöm.Mi ez az új keletű lb-coach fétis?Az LB edzőnek van a legkomplexebb feladata védő oldalon; várhatóan neki lesz a legkönnyebb megugrania a következő lépcsőt. (ugyanez igaz nagyjából támadó oldalon a TE edzőre.) Persze ez nem ökölszabály, legfeljebb csak tendencia.
dankodavid
tomi-tomi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Mi ez az új keletű lb-coach fétis?Az LB edzőnek van a legkomplexebb feladata védő oldalon; várhatóan neki lesz a legkönnyebb megugrania a következő lépcsőt. (ugyanez igaz nagyjából támadó oldalon a TE edzőre.) Persze ez nem ökölszabály, legfeljebb csak tendencia.
dankodavid
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Vrabel visszautasította az ajánlatunkat, így Ő biztos nem lesz DC. Új nevek viszont vannak:twitter.com/AlbertBreer/status/690542628778156032?ref_src=twsrc^tfw
több mint 10 éve
www.totalprosports.com/2016/01/21/chip-kelly-sometimes-you-land-in-crap-sometimes-you-land-in-san-francisco-vid/van még kérdés?
több mint 10 éve
Ahogy arra számítani lehetett, a DL coach Jerry Azzinaro követi Kelly-t Phillyből Frisco-ba. Ez meg egy jó cikk Rogers leigazolásának körülményeiről: www.calgarysun.com/2016/01/20/stamps-star-rogers-joins-niners

---