San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Vki itt mondta Trevathant. Na ő elment a Bearsbe.
több mint 10 éve
Mennyivel volt rosszabb az O fal akkor, amikor már nem játszott Boone, mint amikor játszott? Én nagy különbséget nem láttam. Belső falembert errefelé nem szoktak túlfizetni.azért Boone után ne sírjunk. egy nagy rakás 0 volt amit lerakott az asztalra az utóbbi évekbenNekem alapvetően az a bajom, hogy így is azok között volt, akik vállalhatóak voltak az falból, de ahelyett, hogy a létező lyukakat tömködnénk be, kreálunk újakat. Így most tegyük fel, Tiller jó lesz az egyik G pozícióra, de akkor draftról akarjuk megtalálni valami hátsóbb körben a másik kezdőt, vagy megint Devey-vel vitetjük házhoz a kezdő QB halálos ítéletét?
petey
dankodavid
Egyébként meg új O line edző van, hátha sikerül jobban összerakni ezt a falat, nincs magasan a mérce a tavalyi teljesítménnyel. Staley, Tiller, Kilgore hármas solid, Trent Brown adott életjeleket, mint RT és már olyat is olvastam, hogy A.Davis akár RG is lehet.
több mint 10 éve
twitter.com/JasonColeBR/status/707663996577583104ez az a Jason Cole aki még mindig várja Patrick Willis visszatérését. rembe.
empty taxi
több mint 10 éve
twitter.com/JasonColeBR/status/707663996577583104

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Peter King@SI_PeterKing
Reminder to the panic-stricken that your team’s not doing mega-deals today: Lots more bad deals than good get signed on Free Agency day 1.
több mint 10 éve
azért Boone után ne sírjunk. egy nagy rakás 0 volt amit lerakott az asztalra az utóbbi évekbenNekem alapvetően az a bajom, hogy így is azok között volt, akik vállalhatóak voltak az falból, de ahelyett, hogy a létező lyukakat tömködnénk be, kreálunk újakat. Így most tegyük fel, Tiller jó lesz az egyik G pozícióra, de akkor draftról akarjuk megtalálni valami hátsóbb körben a másik kezdőt, vagy megint Devey-vel vitetjük házhoz a kezdő QB halálos ítéletét?
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
azért Boone után ne sírjunk. egy nagy rakás 0 volt amit lerakott az asztalra az utóbbi évekbenTúl lesz fizetve és lehet ugyanúgy jár, mint sok "elődje" Goldson, Sopoaga, RJF.....
petey
több mint 10 éve
Én nem is kedveltem Boone-t, engem inkább a 0 FA aktivitás zavarAmúgy, ha Tiller megoldja az egyik G posztot( de azért a másik oldalra kell valaki aki nem csak töltelék)+ ha Davis méltóztatik visszajönni+ha Killgore nem sérül le megint, akkor talán lehet egy elfogadható falunk
áh túl sok a ha
több mint 10 éve
azért Boone után ne sírjunk. egy nagy rakás 0 volt amit lerakott az asztalra az utóbbi években
több mint 10 éve
Boone-ról tudtuk, hogy el akar menni, annyit meg nem fogunk adni neki, mint más, és már nem biztos, hogy maradni akar. Sajnos a Vikings jó választás neki, feljövőben lévő csapat.Vajon Kaep tényleg annyira el akar menni, hogy már annyian arra gondolnak, hogy majd megoldás lesz nekik?
több mint 10 éve
Parádé ez az egész, mondjuk nem vártam nagy felhajtást, de mire tartogathatják a pénzt?Gabbert + Devey új szerződés #championship
picstii
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Parádé ez az egész, mondjuk nem vártam nagy felhajtást, de mire tartogathatják a pénzt?
több mint 10 éve
Oh, még annál is királyabb az offseason produkció, mint hittem 😀Boone a Vikingsnál, van kb 60 milla capspace (tippeltem) és se egy értelmes embert nem sikerül behúzni, sem pedig legalább az amúgy is lyukas falat egyben tartani. Borzalom, eddig.$61,897,391
dankodavid
Vegita
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Boone a Vikingsnál, van kb 60 milla capspace (tippeltem) és se egy értelmes embert nem sikerül behúzni, sem pedig legalább az amúgy is lyukas falat egyben tartani. Borzalom, eddig.$61,897,391
dankodavid
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Boone a Vikingsnál, van kb 60 milla capspace (tippeltem) és se egy értelmes embert nem sikerül behúzni, sem pedig legalább az amúgy is lyukas falat egyben tartani. Borzalom, eddig.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
twitter.com/MaioccoCSN/status/707569693750534144Depth még jöhet ide, mert mögöttük a sérült Dorsey és Purcell van.
több mint 10 éve
Nagyszerű, kulcsfontosságú játékos a futás elleni védekezésben. Kíváncsi vagyok a részletekre.5évre megtörténtTrevathan jó eséllyel megy a Bearsbe, ott újra Fox alatt dolgozhat. Devey szerződés érthetetlen, ha a teljesítményét nézzük, de nagy rizikót nem vállalunk vele, max nem kerül majd be az 53-ba. Boone távozása is borítékolható 8 millió/év körüli szerződést jósolnak neki, ezt Baalke szvsz nem fogja megadni. Boldin egy bajnokesélyes csapathoz szeretne, menni. Ez is érthető, annak ellenére, hogy sajnálom mert ő mindig a maxot hozta ki magából.Deveyt is sikerult megtartani, szoval falember se kell.Egyelőre aggasztóan nagy a csend... Pedig Trevathant igazán elhozhatnánk Bowman mellé.MWilh is megteszi CHipnek
dankodavid
Janek
dankodavid
Top prioritás Ian Williams megtartása és utána FA-n és drafton keresztül a védelmet kellene megerősíteni. Nagy nevű FA igazolás nem jellemző ránk, talán S.Smith jöhet, majd meglátjuk.
SFGaben
braxa88
több mint 10 éve
5évre megtörténtTrevathan jó eséllyel megy a Bearsbe, ott újra Fox alatt dolgozhat. Devey szerződés érthetetlen, ha a teljesítményét nézzük, de nagy rizikót nem vállalunk vele, max nem kerül majd be az 53-ba. Boone távozása is borítékolható 8 millió/év körüli szerződést jósolnak neki, ezt Baalke szvsz nem fogja megadni. Boldin egy bajnokesélyes csapathoz szeretne, menni. Ez is érthető, annak ellenére, hogy sajnálom mert ő mindig a maxot hozta ki magából.Deveyt is sikerult megtartani, szoval falember se kell.Egyelőre aggasztóan nagy a csend... Pedig Trevathant igazán elhozhatnánk Bowman mellé.MWilh is megteszi CHipnek
dankodavid
Janek
dankodavid
Top prioritás Ian Williams megtartása és utána FA-n és drafton keresztül a védelmet kellene megerősíteni. Nagy nevű FA igazolás nem jellemző ránk, talán S.Smith jöhet, majd meglátjuk.
SFGaben
több mint 10 éve
Trevathan jó eséllyel megy a Bearsbe, ott újra Fox alatt dolgozhat. Devey szerződés érthetetlen, ha a teljesítményét nézzük, de nagy rizikót nem vállalunk vele, max nem kerül majd be az 53-ba. Boone távozása is borítékolható 8 millió/év körüli szerződést jósolnak neki, ezt Baalke szvsz nem fogja megadni. Boldin egy bajnokesélyes csapathoz szeretne, menni. Ez is érthető, annak ellenére, hogy sajnálom mert ő mindig a maxot hozta ki magából.Deveyt is sikerult megtartani, szoval falember se kell.Egyelőre aggasztóan nagy a csend... Pedig Trevathant igazán elhozhatnánk Bowman mellé.MWilh is megteszi CHipnek
dankodavid
Janek
dankodavid
több mint 10 éve
Deveyt is sikerult megtartani, szoval falember se kell.Egyelőre aggasztóan nagy a csend... Pedig Trevathant igazán elhozhatnánk Bowman mellé.MWilh is megteszi CHipnek
dankodavid
Janek
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Egyelőre aggasztóan nagy a csend... Pedig Trevathant igazán elhozhatnánk Bowman mellé.MWilh is megteszi CHipnek
dankodavid
több mint 10 éve
Egyelőre aggasztóan nagy a csend... Pedig Trevathant igazán elhozhatnánk Bowman mellé.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába!Championship.
Ray-Ray Armstrong marad még 1 évig.
empty taxi
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába!Ray-Ray Armstrong marad még 1 évig.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...