San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Várható és kalkulálható vereségvolt.
Ami szembetűnő volt az a passz elleni védekezésünk, ami nem volt a meccsen.
Ezt BB ki is használta durván.
Futás ellen jók voltunk a bekapott 3TD ellenére, de azok mind közelről voltak, 100y alatt tartottuk őket.
Ez egy olyan meccs volt amikor nagyon nem akart nekünk semmi összejönni, míg az acélosoknak volt szerencséjük bőven, mindamellett, hogy jobb csapatráadásul.
Josszi kérte a pozitívumokat: futás elleni védekezés, passzjáték 335y és 2(3) TD (ugye Miller elkapása hajszálon múlott), picit árnyalja ezt, hogy nagy előnyben volt a Steelers amikor a passzjáték feljavult.
Én nem megyek bele az 5 nap 10 nap pihenés dologba, de tutira nem mindegy, főleg úgy, hogy még át is repülöd majdnem a kontinenst és az időeltolódás sem mifelénk billent.
Úgy látom, nem is baj, hogy jött egy nagyobbacska pofon, ez kell, hogy motiválja a játékosokat. Megyünk a madarakhoz a sivatagba, na ott lesz fontos az eredmény! Lendületben lévő ellenfél, jó passzjátékkal és idegenben, ilyen előjelek mellett édes igazán csak a győzelem!
Alabama Niners
mondjuk ez a pofon tényleg időben jött... inkább egy ilyen mint a rams ellen egy L otthon mit tavaly..

most nézem újra a meccset nyugodtabb szívvel...
Josszi
néztem én is, de fel sme húztam magam, mert ez tipikusan az a meccs, amikor bármit csinálsz elcseszed, az ellenfélnek meg a hátáról is bepattan a gól 10 méterről ha hátbarúgják. Boldin/VD/Miller dropok pl.
valahogy a gameplan sem volt ok, már ha volt egyáltalán :S

BB a legjobb blitz ellen, oda sem értünk amúgy. az 5 nap vs 10 nap igenis marha sokat számít pihenés és felkészülés szempontjából. gondold el, ők pihenhettek, hétfő este után meg röhögve ráértek filmet elemezni is.
ez van, a Steelers sem fog mindent így behúzni, ellenük meg Brady volt ilyen. grat nekik, lépjünk tovább.

Cards, egy fasza védelemmel, de a Saints és Bears ellen jött a 2 W-jük, és szerintem most összekapjuk magunkat.

amúgy fura ez a szezon eddig, Romonak annyi, Philly is küszködik, Hawks 0-2, Packers is tele sérülttel, Bearsnél Cutler is out, Saints is szopóágon, Rams is a Skins ellen bukott, Bengals nagyon megy, Brownsban is Dzsoni varázsol 😀
nemtom mi lesz még itt.

több mint 9 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 368
Futás ellen jók voltunk a bekapott 3TD ellenére, de azok mind közelről voltak, 100y alatt tartottuk őket.
Ez egy olyan meccs volt amikor nagyon nem akart nekünk semmi összejönni, míg az acélosoknak volt szerencséjük bőven, mindamellett, hogy jobb csapatráadásul.
Josszi kérte a pozitívumokat: futás elleni védekezés, passzjáték 335y és 2(3) TD (ugye Miller elkapása hajszálon múlott), picit árnyalja ezt, hogy nagy előnyben volt a Steelers amikor a passzjáték feljavult.
Én nem megyek bele az 5 nap 10 nap pihenés dologba, de tutira nem mindegy, főleg úgy, hogy még át is repülöd majdnem a kontinenst és az időeltolódás sem mifelénk billent.
Úgy látom, nem is baj, hogy jött egy nagyobbacska pofon, ez kell, hogy motiválja a játékosokat. Megyünk a madarakhoz a sivatagba, na ott lesz fontos az eredmény! Lendületben lévő ellenfél, jó passzjátékkal és idegenben, ilyen előjelek mellett édes igazán csak a győzelem!
Alabama Niners
mondjuk ez a pofon tényleg időben jött... inkább egy ilyen mint a rams ellen egy L otthon mit tavaly..

most nézem újra a meccset nyugodtabb szívvel...
a futás ellen nem voltunk jók redzone-ban, így azért más a leányzó fekvése, igaz ki voltunk szolgáltatva mert készültünk a passzra, de hogy középen így besétáljon a HB az azért nem volt szép.. de könyörgöm hol legyünk jók futás ellen ha nem amikor TD-t akarunk kivédekezni... azért ne csapjuk már be saját magunkat,ezen a meccsen szar volt ez is na 😀

Szerkesztette: Josszi

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
több mint 9 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
ezt a pihenes dolgot annyira nem ertem. mit szamit az 5 nap vagy a 7 nap vagy a 10 nap pihenes ezen a szinten? mindegyikuk 20 eve mindennap maximumra porgeti magat az edzeseken, a meccseken. azert keres annyi milliot, hogy 5 nap vagy 7 nap pihenes utan is oda tegye magat. ezen a szinten nem 2 nap dont, raadasul 1 szuri es tele van energiava.
viszont elnezve ezt a fordulot, -szamomra meglepo gyozelmeket- nem is latom olyan borusan a helyzetunket 😀 😀

Szerkesztette: Vegita

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
bocs egy pozitívat láttam, Kapernick amikor éppen nem ütötték vágták és volt célpont akkor ésszel játszott... volt hogy talán túl óvatosan is, corner passok a redzone-ban pl. de vele elégedett vagyok 😀
ja amit Hyde kapott low blockot az is nagyon szép volt... meg mikor Bellt ütötték meg a protector alatt gerincre... szíp volt na..

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Harlequin San Francisco 49ers 332
Számítottam a vereségre , de ennél szorosabb végeredményt vártam. Nem tudom mi történt a csapattal , biztos benne volt hogy 5 napunk volt pihenni , meg azért a Steelers egy jó csapat.
Ezen a napon nekik minden bejött , nekünk meg semmi.
Ez egy kalkulálható L volt , és még a köv 5 meccsünk is elég kemény lesz.
De fel a fejjel , fiatal csapatunk van , a játékosokban van potenciál!

A többi meccsen is elég érdekes eredmények születtek , pl: Raiders , Jaguars , Redskins , Tampa! Eléggé feje tetejére álltak itt a dolgok!
több mint 9 éve
ez ma nagyon szar volt.. ezen a meccsen semmi nem jott be. Boldin droppok? Bruce Miller egy lobbolt passzt nem kap el, benezett atadas by Hyde..
a francba..

a secondary es az OL teljesitmenyrol nem beszelek..
ha valaki latott ma pozitivat irja majd le..

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
hát gyorsan földbe döngölik az önbizalmat

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Nagyon várom a meccset, ez lesz az igazi erőpróbánk. Egészséges optimizmussal várom az összecsapást és szoros győzelmet várok!
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Egy kis érdekesség:
The 49ers used 3+ tight ends on 33 offensive plays in Week 1, the most by any team in a game in the last 10 seasons, and more than they COMBINED for all of last season.
Kíváncsi vagyok, hogy a Steelers ellen is ilyen sokat használjuk-e a 3+ TE felállásokat
SFGaben
A Browns tavaly a clevelandi meccsen ahhoz hasonló játékkal - nagyrészt 2+ TE-s felállások, sok ZBS futás, jó adag play-action, tight endekre alapozó passzjáték - szedte szét a Steelers védelmét, mint amit a Niners is bemutatott a Vikings ellen, így nem lepne meg, ha maradnátok ennél a receptnél, de az is benne van, hogy a secondary-nk gyengélkedését kihasználandó ezúttal már nagyobb szerepet kap Boldin és Smith (és ezzel párhuzamosan több lesz a 3 WR-es felállás is), úgyhogy ez lényegében megjósolhatatlan. És ez is egyfajta előny számotokra.

Hyde-hoz pedig grat., a második kör végén ajándék volt. Alapvetően power back létére sem volt lassú játékos korábban sem, de feltűnő, hogy mennyivel robbanékonyabb, mint college-ban volt, és látszik, hogy nagyon fekszik neki a rendszer a sok ZBS futással. A draft előtt egyesek Le'Veon Bellhez hasonlították őt, egyelőre sok szempontból nagyon hasonló úton halad, idővel szerintem nem csak skill set, hanem minőség tekintetében is közel kerülhet hozzá.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Bush nem megy a csapattal Pittsburgh-be.
több mint 9 éve
Még nem beszéltetek Romanról és Fangióról.
Úgy tűnik mindkettő eredményesen dolgozott az offseasonben az új csapatával.

Főleg Roman az érdekes, mert ő kb hasonló állományt vett át (azt leszámítva, hogy ment a snap elosztás a három Qb között), mint amilyen itt is volt. És kb signature számokat is hozott a Billsnél a rendszere.
undisputedly
...tudod: halottakról jót vagy semmit!
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
 www.ninersnation.com/2015/9/8/9272199/49ers-salary-cap-week-1-dead-money
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Még nem beszéltetek Romanról és Fangióról.
Úgy tűnik mindkettő eredményesen dolgozott az offseasonben az új csapatával.

Főleg Roman az érdekes, mert ő kb hasonló állományt vett át (azt leszámítva, hogy ment a snap elosztás a három Qb között), mint amilyen itt is volt. És kb signature számokat is hozott a Billsnél a rendszere.
több mint 9 éve
Zomboritol tanulok en is. kozhelyszotar v1.0

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Brock versus Brown nagy csata lesz, kiváncsi vagyok duplázzuk e brownt, mert ma ő az egyik legjobb elkapó a ligában, és BigBen sem a pontatlan passzairól híres..
Josszi
Brock hibátlan volt a Vikings ellen, Brownnak viszont zsinórban 33 olyan mérkőzése van, ahol legalább 5 elkapást és 50 yardot hozott. Szép feladat lesz, az biztos.
SFGaben
kérdés több pontot fogunk e felrakni a táblára mint a Steelers.. remélem igen
Josszi
Zombori Sándortól hallottam, hogy csak akkor nyerhet a Niners, ha több pontot szerez mint az ellenfele. Remélem igazat szólt a nagy taktikus 😀
több mint 9 éve
hát óvatos optimizmussal nézek a szezon elé.
Mangini remek gameplant rakott össze, Acker gyakorlatilag lenullázta az emberét. volt pass rush is.
az csak segíteni fog hogy a Steelersből ugye páran kényszerpihenőn vannak. Brownt duplázni kell és fogni a futást.
Offenzben Kapon látszott a belerakott munka, nem futott elsőre, végigment a readeken, és amin legjobban meglepődtem az hogy többször is megcsináltuk a 3 és hosszút. volt, screen! RB dumpoff, checkdown passzok.
Az OL is jól muzsikált, pár meccs és összeérnek, ahogy a ZBS működött az csodás volt.

most egy kategóriával feljebb levő csapat jön, el tudjuk hozni a W-t, ha koncentrálunk, jöhetnek a passzok, mert Hyde teljesítménye után teletömik a boxot az tuti.
Bow meg Bow 😊
 www.49ers.com/video/videos/Micd-Up-NaVorro-Bowman-vs-Vikings/494b3574-a571-4e73-968a-be80f6d2b86c

vannak negatívumok is, de azok ilyen kijavítható hibák, első éles meccs, kicsit rozsdás volt az eleje.
petey
végre már... de hol marad a bővebb elemzés mester? 😀

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
hát óvatos optimizmussal nézek a szezon elé.
Mangini remek gameplant rakott össze, Acker gyakorlatilag lenullázta az emberét. volt pass rush is.
az csak segíteni fog hogy a Steelersből ugye páran kényszerpihenőn vannak. Brownt duplázni kell és fogni a futást.
Offenzben Kapon látszott a belerakott munka, nem futott elsőre, végigment a readeken, és amin legjobban meglepődtem az hogy többször is megcsináltuk a 3 és hosszút. volt, screen! RB dumpoff, checkdown passzok.
Az OL is jól muzsikált, pár meccs és összeérnek, ahogy a ZBS működött az csodás volt.

most egy kategóriával feljebb levő csapat jön, el tudjuk hozni a W-t, ha koncentrálunk, jöhetnek a passzok, mert Hyde teljesítménye után teletömik a boxot az tuti.
Bow meg Bow 😊
 www.49ers.com/video/videos/Micd-Up-NaVorro-Bowman-vs-Vikings/494b3574-a571-4e73-968a-be80f6d2b86c

vannak negatívumok is, de azok ilyen kijavítható hibák, első éles meccs, kicsit rozsdás volt az eleje.

több mint 9 éve
Brock versus Brown nagy csata lesz, kiváncsi vagyok duplázzuk e brownt, mert ma ő az egyik legjobb elkapó a ligában, és BigBen sem a pontatlan passzairól híres..
Josszi
Brock hibátlan volt a Vikings ellen, Brownnak viszont zsinórban 33 olyan mérkőzése van, ahol legalább 5 elkapást és 50 yardot hozott. Szép feladat lesz, az biztos.
SFGaben
Josszi
Ahhoz szükség lesz egy jó passzjátékra, mert a futásokra biztos nagyon készülni fognak.
SFGaben
egy Boldin, Torey Smith, Vernon 3assal menni fog az

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Josszi
SFGaben
Josszi
Ahhoz szükség lesz egy jó passzjátékra, mert a futásokra biztos nagyon készülni fognak.
több mint 9 éve
Josszi
SFGaben

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Josszi
több mint 9 éve
doka San Francisco 49ers 111
Arra mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy hány meccsnek (győzelemnek) kell eltelnie, hogy ne úgy kezdjenek a riporterek, újságírók a mondatot, hogy egy ilyen szar előszezon után ... Szerintetek?
több mint 9 éve

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
csak nem.. a ket gyurus elkapot kell most mar elo venni es szarra dobalnia oket a Colinkanak.
Vegita
WTF?
Coolearie
segítek. TS és Q
petey
koszi, valoban picit felreertheto voltam 😊

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.