San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 709 — no es importante
PS: baggio ez a niners logo nálad komoly?
diverdoc
Amíg nem forráz le megint Chip Shurmur vagy egy hozzá hasonló ember OC-nek való kinevezésével és/vagy nem Bradford/Gabbert lesz a kezdő irányító, addig feltétlen 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 922 — Keep pounding
Nekem nagyon tetszik ez a kinevezés, igen érdekes szezon/holtszezon vár a franchisera.
Ugye a vezérkarnak itt korábban nem tetszett Harbaugh minidiktátor szerepe, Kelly pedig kb ugyanebbe bukott bele az Eaglesnél. Tehát valakinek olyat kellett ígérnie a meetingen, amivel korábban ellentétesen cselekedett 😊 Kíváncsi vagyok hogy fog kinézni a felállás, Kelly vesz vissza az arcából és inkább a HC teendőkre koncentrál, vagy Yorkék hagynak nagyobb teret Kellynek. Aztán jöhet a QB kérdés, szóval lesz itt móka dögivel, nagyon várom a fejleményeket.

De az biztos, hogy nem a langyos víz mellett döntöttek, ez itt nem Tomsulás szezon lesz, még ha adott esetben Kelly be is fürödne.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Mi is követhetnénk a Bills példáját hogy felvennénk a staffba volt játékosokat. Pl Willis megmondta hogy nem akar visszajönni mint játékos, de egy LB edző, vagy csak annak a segítője még szívesen lehetne, vagy Ray Lewis. Esetleg DB coachnak Charles Woodson...Ütne!😀
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nekem nagyon felemásak az érzéseim. Ezt a nagy hurrá optimizmust valahogy nem tudom átélni.
Kaepet illetően: őt egyértelműen megtették az első számú bűnbaknak, majd most JT-t. Kiváncsi vagyok hogy York (Baalke) részéről ezt hogy fogják kezelni, illetve hogy fogják hagyni Kellyt kezelni. Selyemöv visszavéve (kvázi beismerve, hogy nem is a kubi volt szar, hanem a management)? Érdekes az is, hogy zöldsasos kollégák mennyire pozitivan nyilatkoznak most itt 😊, ott vhogy más volt a megítélése részükről. De vhogy ez a kettősség van bennem is. Elsülhet akár jól is, de akár rosszul is. Kelly sem egy könnyű ember. Ez van. Jelen helyzetben talán ez volt a max ami kisülhetett, Kaepnek (ha megmarad) az egyik legjobb opcio (HJ is az lett volna), es nagyon örülnék ha a pár évvel ezelőtti srácot láthatnám.
Ami számomra nagy megkönnyebbülés, hogy Shanahan nem jött. 2012ben ő a szememben emberileg lezérozta magát, nagyon rüheltem volna, ha idejön bármekkora edző géniusz lenne is.

PS: baggio ez a niners logo nálad komoly?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Szinte látom magam előtt a párbeszédet:

Kelly: Figyelj már Colin te most fekete vagy fehér vagy?
Kaep: Miért kérdezi mester?
Kelly: Ah, csak úgy eszembe jutott...

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 390 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Remélem Chip reális esélyt ad Szöszinek is, hogy elnyerje a kezdő QB posztot. 😊
több mint 10 éve
Én baggiotol kérdezném, hogy akkor most miért is orul, hiszen mindig azt hangoztatja,hogy visszataszító,hogy az NFL milyen belterjes, mert a bukott edzők mindig találnak új csapatot 😊
undisputedly
Most Shanahannek örüljek (Gase-nek, Jacksonnak, Pedersonnak, McAdoo-nak...) vagy annak az edzőnek, akit sokan még mindig outcastként kezelnek? Minden relatív ugye.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Eltradelte már Bowmant és Staley-t?
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 813 — SuperBowl Champions 2013/2014
Én baggiotol kérdezném, hogy akkor most miért is orul, hiszen mindig azt hangoztatja,hogy visszataszító,hogy az NFL milyen belterjes, mert a bukott edzők mindig találnak új csapatot 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 419
Egy jó dc-vel ez lehet a legjobb hire idén.
több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Azt elhiszem
 twitter.com/JarrydHayne/status/687749993764016128?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 034 — Csodabogár
napasztmek

Gabi egy félisten lesz Csippel

www.youtube.com/watch?v=kldGIg-nxv0

több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Izgalmas szezonunk lesz, én örülök, hogy Kelly jött. Kíváncsian várom a koordinátorokat, Mangini megtartását állítólag támogatják a játékosok. De például Eric Reid Tim Lewist szeretné.
 twitter.com/E_Reid35/status/687724131907837952?ref_src=twsrc%5Etfw

Szerkesztette: SFGaben
több mint 10 éve
Miért vagytok olyan biztosak abban, hogy Kaepnek ez jó? Akkor lesz pislogás, ha eltradeli márciusban Houstonba mondjuk Clowney-ért 😀
peterk2005
 twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/687719914266689536

---
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 079 — Axel Foley
Kaep és a gyors döntések és precíz rövid passzok. Érdekes lenne.
Amúgy remek igazolás Kelly.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Miért vagytok olyan biztosak abban, hogy Kaepnek ez jó? Akkor lesz pislogás, ha eltradeli márciusban Houstonba mondjuk Clowney-ért 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Na Chip és Kaep akivel jól el tudja adni végre a zone readet. Ha mákotok van, akkor azt fogjuk látni, amit nálunk 2013-ban.

Azért vicces végig olvasni, hogy milyen pozitívak a tőlünk most átírók Kelly-vel kapcsolatban 😊

Reméljük Kelly fókuszál az edzősködésre, és eredményes/látványos lesz. Nekem az alapelképzelése, miszerint hullaegyszerű playeket pengeélesen végrehajtva kurvagyorsan végigküldjük a pályán az O-t, nagyon tetszik, szóval kaptok innen is szurkolást majd 😊

Ne feledjétek milyen egyszerű az NFL, és Kelly terve ennek megfelelő:

Riley Cooper: "What's the plan?"
Chip Kelly: "Fuckin score points. Whats you plan?"
 www.youtube.com/watch?v=QTiFRa70m48

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Akkor a drafton Treadwellt szeretném kérni!
több mint 10 éve
Kevin O'Connell-t nem tartotta meg Hue a Browns-nál, őt pl. nagyon szeretném itt látni ha még nem is OC-ként, hanem mondjuk QB coachként

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Csipás Kelly mellé jöhetne Csámpás Rozi és a Piócásember!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 933 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem hiszem, tartok tőle nálunk "ráerőltették". De kíváncsi leszek a stábra. Azért remélem Fippet meghagyja nekünk viszont esélyes hogy esetleg Azzinarot hozza.
több mint 10 éve
xD

twitter.com/TorreySmithWR/status/687706500760866816
baggio
Niners drukker lettél?😛
Coolearie
nyilván, csak könyörgöm nehogy idehozza Shurmurt OC-nek...

---
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
xD

twitter.com/TorreySmithWR/status/687706500760866816
baggio
Niners drukker lettél?😛
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Mindenesetre kíváncsi vagyok, megkapta a neki való QB-t Kaep személyében.

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 593 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kaep utolsó esélye ha számolnak vele... Ő lesz Mariota 2.0?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018