San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
PS: baggio ez a niners logo nálad komoly?Amíg nem forráz le megint Chip Shurmur vagy egy hozzá hasonló ember OC-nek való kinevezésével és/vagy nem Bradford/Gabbert lesz a kezdő irányító, addig feltétlen 😊
diverdoc

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nekem nagyon tetszik ez a kinevezés, igen érdekes szezon/holtszezon vár a franchisera.Ugye a vezérkarnak itt korábban nem tetszett Harbaugh minidiktátor szerepe, Kelly pedig kb ugyanebbe bukott bele az Eaglesnél. Tehát valakinek olyat kellett ígérnie a meetingen, amivel korábban ellentétesen cselekedett 😊 Kíváncsi vagyok hogy fog kinézni a felállás, Kelly vesz vissza az arcából és inkább a HC teendőkre koncentrál, vagy Yorkék hagynak nagyobb teret Kellynek. Aztán jöhet a QB kérdés, szóval lesz itt móka dögivel, nagyon várom a fejleményeket.
De az biztos, hogy nem a langyos víz mellett döntöttek, ez itt nem Tomsulás szezon lesz, még ha adott esetben Kelly be is fürödne.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Mi is követhetnénk a Bills példáját hogy felvennénk a staffba volt játékosokat. Pl Willis megmondta hogy nem akar visszajönni mint játékos, de egy LB edző, vagy csak annak a segítője még szívesen lehetne, vagy Ray Lewis. Esetleg DB coachnak Charles Woodson...Ütne!😀
több mint 10 éve
Nekem nagyon felemásak az érzéseim. Ezt a nagy hurrá optimizmust valahogy nem tudom átélni.Kaepet illetően: őt egyértelműen megtették az első számú bűnbaknak, majd most JT-t. Kiváncsi vagyok hogy York (Baalke) részéről ezt hogy fogják kezelni, illetve hogy fogják hagyni Kellyt kezelni. Selyemöv visszavéve (kvázi beismerve, hogy nem is a kubi volt szar, hanem a management)? Érdekes az is, hogy zöldsasos kollégák mennyire pozitivan nyilatkoznak most itt 😊, ott vhogy más volt a megítélése részükről. De vhogy ez a kettősség van bennem is. Elsülhet akár jól is, de akár rosszul is. Kelly sem egy könnyű ember. Ez van. Jelen helyzetben talán ez volt a max ami kisülhetett, Kaepnek (ha megmarad) az egyik legjobb opcio (HJ is az lett volna), es nagyon örülnék ha a pár évvel ezelőtti srácot láthatnám.
Ami számomra nagy megkönnyebbülés, hogy Shanahan nem jött. 2012ben ő a szememben emberileg lezérozta magát, nagyon rüheltem volna, ha idejön bármekkora edző géniusz lenne is.
PS: baggio ez a niners logo nálad komoly?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Szinte látom magam előtt a párbeszédet:Kelly: Figyelj már Colin te most fekete vagy fehér vagy?
Kaep: Miért kérdezi mester?
Kelly: Ah, csak úgy eszembe jutott...
több mint 10 éve
Remélem Chip reális esélyt ad Szöszinek is, hogy elnyerje a kezdő QB posztot. 😊
több mint 10 éve
Én baggiotol kérdezném, hogy akkor most miért is orul, hiszen mindig azt hangoztatja,hogy visszataszító,hogy az NFL milyen belterjes, mert a bukott edzők mindig találnak új csapatot 😊Most Shanahannek örüljek (Gase-nek, Jacksonnak, Pedersonnak, McAdoo-nak...) vagy annak az edzőnek, akit sokan még mindig outcastként kezelnek? Minden relatív ugye.
undisputedly

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Eltradelte már Bowmant és Staley-t?
több mint 10 éve
Én baggiotol kérdezném, hogy akkor most miért is orul, hiszen mindig azt hangoztatja,hogy visszataszító,hogy az NFL milyen belterjes, mert a bukott edzők mindig találnak új csapatot 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Egy jó dc-vel ez lehet a legjobb hire idén.
több mint 10 éve
Izgalmas szezonunk lesz, én örülök, hogy Kelly jött. Kíváncsian várom a koordinátorokat, Mangini megtartását állítólag támogatják a játékosok. De például Eric Reid Tim Lewist szeretné.twitter.com/E_Reid35/status/687724131907837952?ref_src=twsrc%5Etfw
Szerkesztette: SFGaben
több mint 10 éve
Miért vagytok olyan biztosak abban, hogy Kaepnek ez jó? Akkor lesz pislogás, ha eltradeli márciusban Houstonba mondjuk Clowney-ért 😀twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/687719914266689536
peterk2005

---
több mint 10 éve
Kaep és a gyors döntések és precíz rövid passzok. Érdekes lenne.Amúgy remek igazolás Kelly.
több mint 10 éve
Miért vagytok olyan biztosak abban, hogy Kaepnek ez jó? Akkor lesz pislogás, ha eltradeli márciusban Houstonba mondjuk Clowney-ért 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Na Chip és Kaep akivel jól el tudja adni végre a zone readet. Ha mákotok van, akkor azt fogjuk látni, amit nálunk 2013-ban.Azért vicces végig olvasni, hogy milyen pozitívak a tőlünk most átírók Kelly-vel kapcsolatban 😊
Reméljük Kelly fókuszál az edzősködésre, és eredményes/látványos lesz. Nekem az alapelképzelése, miszerint hullaegyszerű playeket pengeélesen végrehajtva kurvagyorsan végigküldjük a pályán az O-t, nagyon tetszik, szóval kaptok innen is szurkolást majd 😊
Ne feledjétek milyen egyszerű az NFL, és Kelly terve ennek megfelelő:
Riley Cooper: "What's the plan?"
Chip Kelly: "Fuckin score points. Whats you plan?"
www.youtube.com/watch?v=QTiFRa70m48
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Akkor a drafton Treadwellt szeretném kérni!
több mint 10 éve
Kevin O'Connell-t nem tartotta meg Hue a Browns-nál, őt pl. nagyon szeretném itt látni ha még nem is OC-ként, hanem mondjuk QB coachként
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 10 éve
Csipás Kelly mellé jöhetne Csámpás Rozi és a Piócásember!
több mint 10 éve
Nem hiszem, tartok tőle nálunk "ráerőltették". De kíváncsi leszek a stábra. Azért remélem Fippet meghagyja nekünk viszont esélyes hogy esetleg Azzinarot hozza.
több mint 10 éve
nyilván, csak könyörgöm nehogy idehozza Shurmurt OC-nek...xDNiners drukker lettél?😛
twitter.com/TorreySmithWR/status/687706500760866816
baggio
Coolearie

---
több mint 10 éve
xDNiners drukker lettél?😛
twitter.com/TorreySmithWR/status/687706500760866816
baggio
több mint 10 éve
Mindenesetre kíváncsi vagyok, megkapta a neki való QB-t Kaep személyében.
több mint 10 éve
Kaep utolsó esélye ha számolnak vele... Ő lesz Mariota 2.0?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018