San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
C'mon man...No mi? Tűkön ülsz már? Láthatod élő adásban a Ninerst. Szerintem te (is) erre vársz mióta 😂😂
silent7939
több mint 9 éve
C'mon man...
több mint 9 éve
"A jég és a hó birodalmából jövünkAz éjféli naptól, ahol forró források folynak
Az istenek kalapácsa vezeti hajónkat új földekre
Hogy harcoljunk a hordákkal, énekelve és kiáltva: Valhalla, jövök!
És tovább evezünk lapátjainkkal,
Az egyetlen célunk a nyugati part."
SKOL! SKOL!
www.youtube.com/watch?v=hC-T0rC6m7I
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 9 éve
#BEATTHEVIKINGSwww.49ers.com/video/videos/Coming-Soon-49ers-vs-Vikings/06db7407-6cbf-4d24-bb5a-4b80c017589d
több mint 9 éve
16-0val végzünk, de tovább már nem megyünk, mert a Jaguars kiüt minket 42-10re.Nem akarok offolni, de mi értelme lenne azt mondani, hogy nem akartunk onside-ot, ha azt rúgtunk? Márpedig PC is lenyilatkozta, hogy az lett volna a feladat, hogy olyan messze rúgja amilyen messze tudja. (btw erről senki sem beszél, de rossz helyre puntoltunk,, amikor benyeltük a visszahordást)Ez sima onside volt.... hybrid mi? Hagyjuk már. Simán belsővel rúgta el, ráadásul.... áhh mind1 😊A linket nem tudom megnyitni, de a lényeg, hogy így nem szabad rúgni a lasztit. Úgy tudom nem volt ez semmilyen hybrid. MAximum iskolapélda az NFC Westnek. Lol.he?? ok megnézemén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
ah ok hybrid kick... mindig tanul újat az ember.. de olyan fura volt a testtartása miközben rúgta..
www.sbnation.com/nfl/2015/9/13/9320183/seahawks-onside-kick-rams-explanation-pete-carroll-nfl
Josszi
undisputedly
Ja és nem trollkodni jöttem még mielőtt unid nekem esne 😉
silent7939
Na, hogy témába vágóan is írjak, elég csúnya lenne, ha csak mi kezdenénk a szezont 0-2-vel, szóval remélem szórakoztató meccsen, de azért kikaptok : P
undisputedly
''Kicsit'' komolyabra fordítva a szót, a Vikingsnek jó esélye van nyerni, de úgy érzem hogy a mi keretünkben több az olyan fiatal aki tényleg nagyon akar bizonyítani, és mindent megfog tenni ennek érdekében.
több mint 9 éve
Nem akarok offolni, de mi értelme lenne azt mondani, hogy nem akartunk onside-ot, ha azt rúgtunk? Márpedig PC is lenyilatkozta, hogy az lett volna a feladat, hogy olyan messze rúgja amilyen messze tudja. (btw erről senki sem beszél, de rossz helyre puntoltunk,, amikor benyeltük a visszahordást)Ez sima onside volt.... hybrid mi? Hagyjuk már. Simán belsővel rúgta el, ráadásul.... áhh mind1 😊A linket nem tudom megnyitni, de a lényeg, hogy így nem szabad rúgni a lasztit. Úgy tudom nem volt ez semmilyen hybrid. MAximum iskolapélda az NFC Westnek. Lol.he?? ok megnézemén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
ah ok hybrid kick... mindig tanul újat az ember.. de olyan fura volt a testtartása miközben rúgta..
www.sbnation.com/nfl/2015/9/13/9320183/seahawks-onside-kick-rams-explanation-pete-carroll-nfl
Josszi
undisputedly
silent7939
Na, hogy témába vágóan is írjak, elég csúnya lenne, ha csak mi kezdenénk a szezont 0-2-vel, szóval remélem szórakoztató meccsen, de azért kikaptok : P
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Ez sima onside volt.... hybrid mi? Hagyjuk már. Simán belsővel rúgta el, ráadásul.... áhh mind1 😊A linket nem tudom megnyitni, de a lényeg, hogy így nem szabad rúgni a lasztit. Úgy tudom nem volt ez semmilyen hybrid. MAximum iskolapélda az NFC Westnek. Lol.he?? ok megnézemén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
Josszi
undisputedly
Szerkesztette: silent7939
több mint 9 éve
A linket nem tudom megnyitni, de a lényeg, hogy így nem szabad rúgni a lasztit. Úgy tudom nem volt ez semmilyen hybrid. MAximum iskolapélda az NFC Westnek. Lol.he?? ok megnézemén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
he?? ok megnézemén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
én ezt nem hiszem el, tuti nem akart rendes kickoffot, látszik Hau lábánén nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
undisputedly
több mint 9 éve
én nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..Olvass bele a topicba, az nem.onside kick hívás volt, csak így sült el.
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
én nem lepődtem meg, inkább csak a tökös onside kick híváson az OT kezdetekor, sokan megjósolták hogy a Szíhóx gyengülni fog, míg a Rams erősödni, körbeverések lesznek. meglátjuk ki nevet a végén..
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Nem is tudom örüljek e a Rams győzelemnek. Azt sejtettem, hogy a Szíhóx visszafog esni,de a Kosoktól nem vártam túl nagy előretörést. A csoportunk sokkal kiélezettebb és kiegyenlítettebb lesz, mint azt sokan gondolták.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Sracok, MNF-rol valami?Én a pass rushra leszek kíváncsi, tudunk-e nyomást gyakorolni Teddyre. Illetve a játékhívásokra -főleg- az offense oldalán. Remélem kreatívak, gyorsak leszünk.
Mit vartok? OLunk jobb oldala kontra eros Viking DE? Nem tudom Asiata es Peterson ellen tudjuk majd fogni a futast? Bo-n es a Reid Bethea harmason lesz teher kemenyen..
Szovak mit vartok na?
Josszi
Szerkesztette: SFGaben
több mint 9 éve
Sracok, MNF-rol valami?Peterson most játszik elősször élesben, szerintem egy-icsit még viszakell rázódnia, ezért őt letudjuk szabályozni. A Vikings #D-t nem lesz egyszerű falat megállítani, főleg Greenwayt, Barr, Wynes kombót, na meg persze Harrison Smith is ott van. SZoros meccs lesz, OT-vel remélem😀
Mit vartok? OLunk jobb oldala kontra eros Viking DE? Nem tudom Asiata es Peterson ellen tudjuk majd fogni a futast? Bo-n es a Reid Bethea harmason lesz teher kemenyen..
Szovak mit vartok na?
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Sracok, MNF-rol valami?Mit vartok? OLunk jobb oldala kontra eros Viking DE? Nem tudom Asiata es Peterson ellen tudjuk majd fogni a futast? Bo-n es a Reid Bethea harmason lesz teher kemenyen..
Szovak mit vartok na?
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Sajnos nagy az esélye, hogy Crab is azt az utat fogja bejárni, mint pár nálunk sztárként játszó, aztán máshol elbukó játékos. Lásd: Sopoaga, RJF, Goldson. Valamint ehhez még szerintem hozzájön Culliver is.
több mint 9 éve
én mondtam hogy nem sűrűn lesz aktív Hayne, azért a PS =/= a rendes szezonnal. max akkor tudom elképzelni ha Bush/Ellington/White nem tud semmit csinálni. azért mégiscsak egy projekt Hayne. szal no para.Tehát akkor azt mondta, hogy neki olyan Qb kell aki tudja delivererni neki a ballt. Akkor miért Oaklandbe ment? 😀
Crabtree meg elmegy a búsba: www.49erswebzone.com/news/85498-michael-crabtree-needed-quarterback-can-deliver-ball/
gondolom nem Kap volt aki 1k-s WR-t csinált belőle. hát majd rájön hogy Carr mennyire jó QB
petey
(no offense az Oaklanddel szemben, semmi bajom velük, és elnézést a magyar nyelven tett erőszakomért.)
több mint 9 éve
én mondtam hogy nem sűrűn lesz aktív Hayne, azért a PS =/= a rendes szezonnal. max akkor tudom elképzelni ha Bush/Ellington/White nem tud semmit csinálni. azért mégiscsak egy projekt Hayne. szal no para.Crabtree meg elmegy a búsba: www.49erswebzone.com/news/85498-michael-crabtree-needed-quarterback-can-deliver-ball/
gondolom nem Kap volt aki 1k-s WR-t csinált belőle. hát majd rájön hogy Carr mennyire jó QB
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Lehet Jimtom meg jegeli hogy aztan felporogve fussa szet az ellent 😀Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. Pffszerintem ez akkor is W T F döntés. Pontosan a hype miatt kellett volna ott tartani beöltözve a pálya szélén, hogy érezze az atmoszférát testközelben. Hiába lesz ott úgyis, az más mikor tudja, hogy úgyse játszhat.
Coolearie
Csiriba
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. Pffszerintem ez akkor is W T F döntés. Pontosan a hype miatt kellett volna ott tartani beöltözve a pálya szélén, hogy érezze az atmoszférát testközelben. Hiába lesz ott úgyis, az más mikor tudja, hogy úgyse játszhat.
Coolearie
több mint 9 éve
Josszi
3 368
😀 turelem, latjuk meg idenAz nincs. Túl sok ez nekem. Elősször Dahl, majd Aiyegbusi, most meg Hayne.. 👎Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. PffEgyreszt a hypeot akarja megfogni, ne legyen a csapaton belul se feszultseg hogy na itt egy hypeolt rugbys aki rookie es semmi rutinja, bar Whitenak sem sok meg, de hosszu meg a szezon latjuk meg ot aktiv rosteren es a palyan is 😀 turelem
Coolearie
Josszi
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Az nincs. Túl sok ez nekem. Elősször Dahl, majd Aiyegbusi, most meg Hayne.. 👎Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. PffEgyreszt a hypeot akarja megfogni, ne legyen a csapaton belul se feszultseg hogy na itt egy hypeolt rugbys aki rookie es semmi rutinja, bar Whitenak sem sok meg, de hosszu meg a szezon latjuk meg ot aktiv rosteren es a palyan is 😀 turelem
Coolearie
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. PffEgyreszt a hypeot akarja megfogni, ne legyen a csapaton belul se feszultseg hogy na itt egy hypeolt rugbys aki rookie es semmi rutinja, bar Whitenak sem sok meg, de hosszu meg a szezon latjuk meg ot aktiv rosteren es a palyan is 😀 turelem
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Hayne inaktív lesz a Vikings ellen mivel Tomsula szerint eléggé csiszolatlan még. Pff