San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
én már tavaly is megbékéltem volna Shannyval. amúgy ha tényleg a több power miatt ment el Hue akkor legyen boldog. ez nagyon nem szokott bejönni, pláne egy olyan klubnál ahova egy darab GM nem megy.A tul sok power valoban nem jo, de ez sem:
viszont egy óriási arcpálma Baalkénak és Jednek.
kíváncsi vagyok beindult-e a pánikmód már..
petey
The San Francisco Chronicle reports 49ers GM Trent Baalke is intent on hiring a head coach who won't threaten his power.
Clinging tightly to "final say" on whom the 49ers hire, Baalke reportedly "doesn't want anyone who might threaten (his) power." It's no wonder, then, that Baalke's gargantuan ego caused the 49ers to miss on Hue Jackson, one offseason after it cost the team Jim Harbaugh, and forced San Francisco to settle for predictable one-year flop Jim Tomsula. Reported 49ers HC candidate Mike Shanahan has won countless power battles throughout his coaching career. We can't imagine he'd mesh well with increasingly-paranoid power monger Baalke.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
én már tavaly is megbékéltem volna Shannyval. amúgy ha tényleg a több power miatt ment el Hue akkor legyen boldog. ez nagyon nem szokott bejönni, pláne egy olyan klubnál ahova egy darab GM nem megy.Biztos megy a fejvakarás, hacsak nem PO csapat koordinátorára várunk, de erről nem igen lehet hallani. A számításba vett jelöltek Kelly, Coughlin, Koetter, Shanahan, Lynn most már mind kényszermegoldás. Vagy ha nem, miért nem állapodtunk már meg egyikőjükkel?
viszont egy óriási arcpálma Baalkénak és Jednek.
petey
Közben Sparano elment a Vikingshez O Line edzőnek.
több mint 10 éve
én már tavaly is megbékéltem volna Shannyval. amúgy ha tényleg a több power miatt ment el Hue akkor legyen boldog. ez nagyon nem szokott bejönni, pláne egy olyan klubnál ahova egy darab GM nem megy.viszont egy óriási arcpálma Baalkénak és Jednek.
több mint 10 éve
twitter.com/JasonColeBR/status/687387265312493568

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Most aktuális olvasmány:insidethepylon.com/nfl/front-office/2016/01/12/five-lessons-on-hiring-head-coaches/
több mint 10 éve
Hue a Brownsnál. Biztos rajong Ohioért. Kicsit karriergyilkos választás.Ráadásul holnap ment volna a NYG interjúra. A Browns nagyon akarta, mi pedig valamiért nem is tettünk ajánlatot. Lehet, hogy Couglin miatt, lehet, hogy Hue meg akarta tartani Kaepet, nem tudjuk.
Alabama Niners
Most Kellyt és Koettert tartják a legesélyesebb befutónak hozzánk.
több mint 10 éve
Állítólag az a fő ok,hogy Clevelandben több belszólást kaphat personnel kérdésekbe, még ha a döntő szó nem is az övé.Hue a Brownsnál. Biztos rajong Ohioért. Kicsit karriergyilkos választás.Valami ennyire nem lenne redben nalatok hogy ink elmegy a HC temetobe? Mondjuk ott van kihivas az tuti.
Alabama Niners
silent7939

Madden hates me.
több mint 10 éve
Szanalmas. Megint johet majd a 18.opcio, first choice-kent prezentalva.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
napasztmek
több mint 10 éve
Hue a Brownsnál. Biztos rajong Ohioért. Kicsit karriergyilkos választás.Valami ennyire nem lenne redben nalatok hogy ink elmegy a HC temetobe? Mondjuk ott van kihivas az tuti.
Alabama Niners
több mint 10 éve
Hue a Brownsnál. Biztos rajong Ohioért. Kicsit karriergyilkos választás.
több mint 10 éve
magyarul se tud, nemhogy angolul...Nem hiszem, hogy ott hagyna a Mezokovesdet ertunk 😀 😀 😀Troll ON:na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
Szerintem Pintér lesz és megtanítja a tolódást 😊 😊 😊
Troll OFF!
silent7939
Csiriba
Egyébként ki lenne nektek az álomedző? Ha most bárkit lehetne választani?| Jim Harbaugh |Bill Belichik nem ér.
funkyparduc
a reális jelöltek közül egyértelműen Hue és szerintem ő is fog jönni, nem tudom mit pöcsölnek
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy ott hagyna a Mezokovesdet ertunk 😀 😀 😀Troll ON:na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
Troll OFF!
silent7939
több mint 10 éve
Troll ON:na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
Troll OFF!
silent7939
több mint 10 éve
Ja, vagy Egervári Sanyi bácsiTroll ON:na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
Troll OFF!
silent7939
több mint 10 éve
a tippem hogy a Giants holnap bejelenti hogy Hue lesz a HC. Coughlin nem fog idejönni a keleti partról, ellenben mi várunk az egyik PO csapatra interjú ügyben, ez csak afféle időhúzás. hacsak nem fogja azt mondani Jackson hogy álmai melója a 49ers a NY-ban tett látogatása után.na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
több mint 10 éve
Troll ON:na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
Troll OFF!
több mint 10 éve
na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
több mint 10 éve
na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...
több mint 10 éve
amúgy hova a fenébe tűnt 2 hsz-em, innen is és a Giants topikból is...Szarakodott a szerverünk.
petey
Nekem egy kurvahosszú prospect ismertetőm veszett el a szerkesztői topicból...

Madden hates me.
több mint 10 éve
Állítólag kiszálltatok a Hueért folytatott versenyből: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/12/report-49ers-no-longer-in-running-for-hue-jackson/amit azóta cáfoltak is
empty taxi
twitter.com/MikeSilver/status/687001026331688960
több mint 10 éve
Mangini lesz, ez a tippem. Ha bejön kaphatok egy olyan fasza kis hűtőmágnest én is? 😀 (valamint az olyan lesz a csapatnak, mintha azt a bizonyos kis reszelőt nem rendeltetésszerűen használnánk 😀)Állítólag kiszálltatok a Hueért folytatott versenyből: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/12/report-49ers-no-longer-in-running-for-hue-jackson/Alakul Tomsula2.0 kinevezése, remélem, Geep lesz az. Csodálatos lenne.
empty taxi
dankodavid
több mint 10 éve
Állítólag kiszálltatok a Hueért folytatott versenyből: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/12/report-49ers-no-longer-in-running-for-hue-jackson/Alakul Tomsula2.0 kinevezése, remélem, Geep lesz az. Csodálatos lenne.
empty taxi
Pulvis et umbra sumus.