San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
vs Minnesota L@ Pittsburgh W
@ Arizona L
vs Green Bay W
@ New York Giants W
vs Baltimore L
vs Seattle W
@ St.Louis W
vs Atlanta W
@ Seattle L
vs Arizona W
@ Chicago W
@ Cleveland W
vs Cincinatti W
@ Detroit L
vs St. Louis W
10-6
több mint 9 éve
Montana
635
kedves topiclakók, elindul a tippeld meg a dolgot egy mágneses matricáért competition 😀10-6 Go Niners!!
idén "csak" azt kell eltalálni hogyan végzünk az alapszakaszban 😀
tehát várom a tippeket (holtverseny esetére 3db matricával készültem, meg ollóval ha még több ugyanolyan tipp lesz ami nyerő 😀 )
tippeljetek!
(az én tippem 8-8 )
Josszi
Ja ès szerintem is Acker lesz a màsik corner..
több mint 9 éve
Josszi
3 368
kedves topiclakók, elindul a tippeld meg a dolgot egy mágneses matricáért competition 😀idén "csak" azt kell eltalálni hogyan végzünk az alapszakaszban 😀
tehát várom a tippeket (holtverseny esetére 3db matricával készültem, meg ollóval ha még több ugyanolyan tipp lesz ami nyerő 😀 )
tippeljetek!
(az én tippem 8-8 )
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
The 49ers ended up electing nine captains for the season: quarterback Colin Kaepernick, wide receiver Anquan Boldin, tight end Vernon Davis, left tackle Joe Staley, nose tackle Ian Williams, linebacker NaVorro Bowman, safeties Antoine Bethea and Eric Reid, and kicker Phil DawsonAckerre tippelek én is
kicsit sok, de JimmyT nem akarja hogy csak 4 ember legyen "kivételezett". 😊
www.csnbayarea.com/49ers/tomsula-lets-49ers-players-elect-nine-captains
Uraim tegyék meg tétjeiket hogy ki lesz a kezdő CB Brock mellett. Acker vagy Reaser? Reaser vagy Acker? vagy más? 😀 *szerintem Acker*
petey
több mint 9 éve
The 49ers ended up electing nine captains for the season: quarterback Colin Kaepernick, wide receiver Anquan Boldin, tight end Vernon Davis, left tackle Joe Staley, nose tackle Ian Williams, linebacker NaVorro Bowman, safeties Antoine Bethea and Eric Reid, and kicker Phil Dawsonkicsit sok, de JimmyT nem akarja hogy csak 4 ember legyen "kivételezett". 😊
www.csnbayarea.com/49ers/tomsula-lets-49ers-players-elect-nine-captains
Uraim tegyék meg tétjeiket hogy ki lesz a kezdő CB Brock mellett. Acker vagy Reaser? Reaser vagy Acker? vagy más? 😀 *szerintem Acker*
Szerkesztette: petey
több mint 9 éve
5-11-el fogunk végezni xDDDDDDDDDDDDDDDDDDPffff... Miert van az ha mas csapatnal nezed ugyan azt a fordulot mas eredmeny van ott? LOL
espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14647/2015-san-francisco-49ers-game-by-game-predictions
Coolearie
több mint 9 éve
5-11-el fogunk végezni xDDDDDDDDDDDDDDDDDDespn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14647/2015-san-francisco-49ers-game-by-game-predictions
több mint 9 éve
encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSThZqf_07wnW-jhgwslEydL2wMqylbisMCCCJgwdR3Yaro1if-zQGabbert mégjobban illik a szerephez.Ő nem elég kemény a szerephez. Patrick az.Mondjuk a haja alapján inkább Borland lesz az, nem PW52 😊Sajnos már nem. Ő veszi át a druszája, Bruce helyét a Die Hard filmekben.Ne trollkodj, azért Patrick Willis-ek nem nőnek minden fán. És nem ő az egyetlen, aki már nincs.Willis már nincs itt?
Go
diverdoc
iktriad
diverdoc
iktriad
Coolearie
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Gabbert mégjobban illik a szerephez.Ő nem elég kemény a szerephez. Patrick az.Mondjuk a haja alapján inkább Borland lesz az, nem PW52 😊Sajnos már nem. Ő veszi át a druszája, Bruce helyét a Die Hard filmekben.Ne trollkodj, azért Patrick Willis-ek nem nőnek minden fán. És nem ő az egyetlen, aki már nincs.Willis már nincs itt?
Go
diverdoc
iktriad
diverdoc
iktriad
több mint 9 éve
Ő nem elég kemény a szerephez. Patrick az.Mondjuk a haja alapján inkább Borland lesz az, nem PW52 😊Sajnos már nem. Ő veszi át a druszája, Bruce helyét a Die Hard filmekben.Ne trollkodj, azért Patrick Willis-ek nem nőnek minden fán. És nem ő az egyetlen, aki már nincs.Willis már nincs itt?
Go
diverdoc
iktriad
diverdoc
több mint 9 éve
Mondjuk a haja alapján inkább Borland lesz az, nem PW52 😊Sajnos már nem. Ő veszi át a druszája, Bruce helyét a Die Hard filmekben.Ne trollkodj, azért Patrick Willis-ek nem nőnek minden fán. És nem ő az egyetlen, aki már nincs.Willis már nincs itt?
Go
diverdoc
iktriad
több mint 9 éve
Sajnos már nem. Ő veszi át a druszája, Bruce helyét a Die Hard filmekben.Ne trollkodj, azért Patrick Willis-ek nem nőnek minden fán. És nem ő az egyetlen, aki már nincs.Willis már nincs itt?
Go
diverdoc
több mint 9 éve
Ne trollkodj, azért Patrick Willis-ek nem nőnek minden fán. És nem ő az egyetlen, aki már nincs.Willis már nincs itt?
Go
több mint 9 éve
Ne trollkodj, azért Patrick Willis-ek nem nőnek minden fán. És nem ő az egyetlen, aki már nincs.
több mint 9 éve
Jó meccs lesz az hétfőn. Szerencsére amikor a 49ers ellen játszunk, sok Vikes drukker is kilátogat, nem tudom, miért van arrafelé ennyi lilavérű, de egy kicsit ez is segíthet. Én leginkább a két falra vagyok kíváncsi, a DL nagyon jónak tűnik, most majd kiderül, mi a valóság, mert azért az a Frisco OL nem verhetetlenül elit. Az OL nálunk is formálódik, szóval jó kis éles teszt lesz nekik egy komoly front 7, bár azért itt tavaly óta gyengültetek sztem.ezt meg honnan veszed?
Go
több mint 9 éve
Jó meccs lesz az hétfőn. Szerencsére amikor a 49ers ellen játszunk, sok Vikes drukker is kilátogat, nem tudom, miért van arrafelé ennyi lilavérű, de egy kicsit ez is segíthet. Én leginkább a két falra vagyok kíváncsi, a DL nagyon jónak tűnik, most majd kiderül, mi a valóság, mert azért az a Frisco OL nem verhetetlenül elit. Az OL nálunk is formálódik, szóval jó kis éles teszt lesz nekik egy komoly front 7, bár azért itt tavaly óta gyengültetek sztem.
több mint 9 éve
Az új fekete szerkóban játszunk a Vikings ellenMeg a Cardinals ellen is novemberben.
www.csnbayarea.com/49ers/report-49ers-wear-black-alternates-opener-vs-vikings
SFGaben
több mint 9 éve
Az új fekete szerkóban játszunk a Vikings ellenNekem egyre jobban tetszik ez a szerko. Csak vhogy néhány dologban hülye babonás vagyok. Túl sok újat egyszerre vhogy nem szeretek. Levis stadion, otthoni meccs és nem red-gold....De ez csak legyen az én hülye babonám.
SFGaben
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Ja, legalábbis az előzetes jóslatok alapján. Tavaly meg minket vártak a Top3-ba, tudjuk mi lett a vége.A számomra gyászos holtszezon, a nap-nap után jött mélyütéseket követően most pozitívabban látom a dolgokat. Előszezonból túl sokat következtetni nem lehet. Nekem így elsőre ez az előszezon két név: Bowmann és Hayne. Védelmünk szerintem jó lesz, secondary szokás szerint kérdőjeles, CB posztot évek óta neccesnek érzem, most is. Számomra kérdéses nagyon hogy Kaep mit fog játszani, mit fognak vele játszatni? Abból a pár megmozdulásból amit mutatott, szerintem erősebb lett, de pontosabb nem hiszem (édes jó istenem hogy túldobta az első meccsen a jelenlegi egyetlen Szabó legényünket, mint egy katapult). Nem lennék meglepve, ha Easton lenne a C kiváncsi vagyok hogy fognak összeszokni. Meg úgy egészében az OL-ra. CB mellett ez a másik nagy kérdőjel.meglátjátok, jó lesz a secondary. nem tudom miért látod kérdésesnek. Acker/Reaser párszor olyan védekezést nyomott csak lestem, nem szakadtak le és mentek jól az emberrel. számomra a DL/Pass rush lesz a kérdéses.
53-as roszteren 11 ruki, a 30 3 év vagy kevesebb rutinú között. Ez az építkezés, tapasztalatszerzés éve lesz, és mivel agyon sajnálnak minket és leírnak akár jól is elsülhet. Mondjuk a 2-14 predikció kicsit mosolyogtató. Vérmes reményeim azért nincsenek, de egy 7-9, 8-8 összejöhet (Alabama legyen meg a Te jóslatod! Ámen), aztán ha minden összejön ezekkel a srácokkal 2-3 év és SB.
Következő meccs már éles, tehát ELKEZDŐDÖTT!
FAITHFULL
diverdoc
meg tudjuk fogni a futást? be tudjuk nyomni a zsebet, odaér Lynch/Brooks/Harold?
na meg az OL. szerintem szezon közepe felé összeérhetnek ha a jó kombinációt rakjuk fel.
Kap meg igaz túldobta TS-t de első meccs volt ne feledjük.
A Vikings meg szétgyaláz minket hétfőn
petey
több mint 9 éve
A számomra gyászos holtszezon, a nap-nap után jött mélyütéseket követően most pozitívabban látom a dolgokat. Előszezonból túl sokat következtetni nem lehet. Nekem így elsőre ez az előszezon két név: Bowmann és Hayne. Védelmünk szerintem jó lesz, secondary szokás szerint kérdőjeles, CB posztot évek óta neccesnek érzem, most is. Számomra kérdéses nagyon hogy Kaep mit fog játszani, mit fognak vele játszatni? Abból a pár megmozdulásból amit mutatott, szerintem erősebb lett, de pontosabb nem hiszem (édes jó istenem hogy túldobta az első meccsen a jelenlegi egyetlen Szabó legényünket, mint egy katapult). Nem lennék meglepve, ha Easton lenne a C kiváncsi vagyok hogy fognak összeszokni. Meg úgy egészében az OL-ra. CB mellett ez a másik nagy kérdőjel.meglátjátok, jó lesz a secondary. nem tudom miért látod kérdésesnek. Acker/Reaser párszor olyan védekezést nyomott csak lestem, nem szakadtak le és mentek jól az emberrel. számomra a DL/Pass rush lesz a kérdéses.
53-as roszteren 11 ruki, a 30 3 év vagy kevesebb rutinú között. Ez az építkezés, tapasztalatszerzés éve lesz, és mivel agyon sajnálnak minket és leírnak akár jól is elsülhet. Mondjuk a 2-14 predikció kicsit mosolyogtató. Vérmes reményeim azért nincsenek, de egy 7-9, 8-8 összejöhet (Alabama legyen meg a Te jóslatod! Ámen), aztán ha minden összejön ezekkel a srácokkal 2-3 év és SB.
Következő meccs már éles, tehát ELKEZDŐDÖTT!
FAITHFULL
diverdoc
meg tudjuk fogni a futást? be tudjuk nyomni a zsebet, odaér Lynch/Brooks/Harold?
na meg az OL. szerintem szezon közepe felé összeérhetnek ha a jó kombinációt rakjuk fel.
Kap meg igaz túldobta TS-t de első meccs volt ne feledjük.
A Vikings meg szétgyaláz minket hétfőn
Szerkesztette: petey
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
OT Tanner Hawkinsoné a 10. PS hely. 2013-ban az 5. körben draftolta a Bengals.
több mint 9 éve
szerintem ebay-en hamarabb és olcsóbban lesz. De ha van egy régebbi Goldson mezed azon csak a nevet kell kicserélned 😊Az új fekete szerkóban játszunk a Vikings ellenRemélem lehet majd kapni Hayne-s mezt amikor majd Londonban lesz nfl meccs mert akkor lehet beruházok egyre 😀
SFGaben
Csiriba
több mint 9 éve
Az új fekete szerkóban játszunk a Vikings ellenRemélem lehet majd kapni Hayne-s mezt amikor majd Londonban lesz nfl meccs mert akkor lehet beruházok egyre 😀
SFGaben