San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Per Overthecap, the 49ers have $53,554,714 in cap space in 2016, the third most in the NFL behind Raiders and Jags.És ebben benne van még Kap pénze is, most kell okosan építkezni.
több mint 10 éve
0-16-ot akartál mondani, nem?sima 16-0 ez akárhogyis nézem 😊
Hát megint nem a leggyengébb sorsolás
diverdoc
Alabama Niners
több mint 10 éve
sima 16-0 ez akárhogyis nézem 😊
diverdoc
több mint 10 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
És tudja, és tudja..;psztem a fórumtársakra gondolt, mondjuk magára vagy rád 😉 😛Egyetértek, azt hallottam, a dline edzője elég jó abban, amit csinál.5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.Nem akarunk innkáb innen kinevezni valakit?
petey
Coolearie
dankodavid
dande
több mint 10 éve
Silver a wannabe Hue agent 😀 kissé inzultálta is a srácot, de igaza volt neki Kap ügyben is és tavaly év közben is pontos infokat adott. meglátjuk.twitter.com/Kyle_McLorgBASG/status/686319864202461185twitter.com/MikeSilver/status/686331462023426048
a csávónak jó forrásai vannak amúgy, érdemes követni a tweetjeit
petey
empty taxi
twitter.com/Kyle_McLorgBASG/status/686322375659372544
Szerkesztette: petey
több mint 10 éve
twitter.com/Kyle_McLorgBASG/status/686319864202461185twitter.com/MikeSilver/status/686331462023426048
a csávónak jó forrásai vannak amúgy, érdemes követni a tweetjeit
petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
twitter.com/Kyle_McLorgBASG/status/686319864202461185a csávónak jó forrásai vannak amúgy, érdemes követni a tweetjeit
Szerkesztette: petey
több mint 10 éve
ez a csóka jó lennevazzeg eladta a bajszát 14 milláért???? big deal
cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2016/01/Screen-Shot-2016-01-07-at-10.58.24-AM.png
petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Mondjuk belefingani én is bele tudok a mikrofonba.sztem a fórumtársakra gondolt, mondjuk magára vagy rád 😉 😛Egyetértek, azt hallottam, a dline edzője elég jó abban, amit csinál.5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.Nem akarunk innkáb innen kinevezni valakit?
petey
Coolearie
dankodavid
dande
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
sztem a fórumtársakra gondolt, mondjuk magára vagy rád 😉 😛Egyetértek, azt hallottam, a dline edzője elég jó abban, amit csinál.5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.Nem akarunk innkáb innen kinevezni valakit?
petey
Coolearie
dankodavid
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Egyetértek, azt hallottam, a dline edzője elég jó abban, amit csinál.5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.Nem akarunk innkáb innen kinevezni valakit?
petey
Coolearie
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.Nem akarunk innkáb innen kinevezni valakit?
petey
több mint 10 éve
5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheetIt's Hueppening!!!
Discussed #49ers coaching search on @NFLGameDay: Hue Jackson interviews with 49ers brass. If all goes well, he could end today as SF's coach
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetDiscussed #49ers coaching search on @NFLGameDay: Hue Jackson interviews with 49ers brass. If all goes well, he could end today as SF's coach
több mint 10 éve
megvolt a Dirk Koetter interjú(Tampa OC), de ő sanszos a Bucs HC-jának
több mint 10 éve
All in? Ez lenne a legtutibb hívása 😀Hozzuk el Manzielt, vonultasuk visza és nevezzük ki HC-nak. Na?Szerinted milyen playbookot tudna összerakni, ha csak bulizik Vegasban? 😊
Coolearie
Alabama Niners
több mint 10 éve
Hozzuk el Manzielt, vonultasuk visza és nevezzük ki HC-nak. Na?a kábszi rossz
Coolearie
több mint 10 éve
Hozzuk el Manzielt, vonultasuk visza és nevezzük ki HC-nak. Na?Szerinted milyen playbookot tudna összerakni, ha csak bulizik Vegasban? 😊
Coolearie
több mint 10 éve
Hozzuk el Manzielt, vonultasuk visza és nevezzük ki HC-nak. Na?
több mint 10 éve
Ha jön, akkor egyrészt a történelem egyik legnagyobb erekcióját, másrészt remélem, hogy a saját koordinátorait is hozza-hozhatja, engedik felépíteni korlátok nélkül a saját stábját.ez a cél. az első részéhez a kommentednek nincs hozzáfűznivalóm
dankodavid
😀
több mint 10 éve
Ha jön, akkor egyrészt a történelem egyik legnagyobb erekcióját, másrészt remélem, hogy a saját koordinátorait is hozza-hozhatja, engedik felépíteni korlátok nélkül a saját stábját.
Pulvis et umbra sumus.