San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Látom itt is elkezdődött a szezon LOLja ja, árad a csí 😀
silent7939
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Látom itt is elkezdődött a szezon LOL
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Sweezey is Top guard. Top 60 😀Biztos, hogy abba belefér?😀
undisputedly
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Amúgy a "Top" csak akkor használható fogalom, ha oda teszed, hogy Top 10 vagy Top32. Sweezy is Top guard. Top 60 😀Fitz, Brown, Floyd. Mindhárom top WR.Top 5 WR sor? Sorold. Fitzmagic van, de az tényleg magic.Lynch és Dorsey főszereplő lehet a rushban.. Watford aki az RT és a Cards TE-jei passblokkolásban maximum átlagosak ott fog eldőlni sok minden, az hogy tehermentesítjük e a secondarynkat pl..JossziNem biztos hogy Watford lesz az RT vasárnap mert Massie két meccses büntetése lejárt. A TE-ek közül meg gyakorlatilag csak blokkoló van a keretben.
A WR sorunk meg szerintem top5.
Fucu
Coolearie
csongi
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
ez is már majdnem olyan mint az elit. mindenhol elit meg top játékosok vannak 😀Fitz, Brown, Floyd. Mindhárom top WR.Top 5 WR sor? Sorold. Fitzmagic van, de az tényleg magic.Lynch és Dorsey főszereplő lehet a rushban.. Watford aki az RT és a Cards TE-jei passblokkolásban maximum átlagosak ott fog eldőlni sok minden, az hogy tehermentesítjük e a secondarynkat pl..JossziNem biztos hogy Watford lesz az RT vasárnap mert Massie két meccses büntetése lejárt. A TE-ek közül meg gyakorlatilag csak blokkoló van a keretben.
Fucu
Coolearie
csongi
ja és Palmer nem jobb, mint BB 😛 csak hogy menjen a tress 😀
több mint 9 éve
Fitz, Brown, Floyd. Mindhárom top WR.Top 5 WR sor? Sorold. Fitzmagic van, de az tényleg magic.Lynch és Dorsey főszereplő lehet a rushban.. Watford aki az RT és a Cards TE-jei passblokkolásban maximum átlagosak ott fog eldőlni sok minden, az hogy tehermentesítjük e a secondarynkat pl..JossziNem biztos hogy Watford lesz az RT vasárnap mert Massie két meccses büntetése lejárt. A TE-ek közül meg gyakorlatilag csak blokkoló van a keretben.
Fucu
Coolearie
több mint 9 éve
Top 5 WR sor? Sorold. Fitzmagic van, de az tényleg magic.Lynch és Dorsey főszereplő lehet a rushban.. Watford aki az RT és a Cards TE-jei passblokkolásban maximum átlagosak ott fog eldőlni sok minden, az hogy tehermentesítjük e a secondarynkat pl..JossziNem biztos hogy Watford lesz az RT vasárnap mert Massie két meccses büntetése lejárt. A TE-ek közül meg gyakorlatilag csak blokkoló van a keretben.
Fucu
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Bah sejtettem 😀 <-- vigyor itt.amit chrome alatt nem látok. 😀Tettem egy kacsintast is a vigyor utan te kis horcsog 😉aha, köszönjük emese.Gaz lesz top5 WR sorral kikapni a lesajnalt 49erstol 😀Lynch és Dorsey főszereplő lehet a rushban.. Watford aki az RT és a Cards TE-jei passblokkolásban maximum átlagosak ott fog eldőlni sok minden, az hogy tehermentesítjük e a secondarynkat pl..JossziNem biztos hogy Watford lesz az RT vasárnap mert Massie két meccses büntetése lejárt. A TE-ek közül meg gyakorlatilag csak blokkoló van a keretben.
Fucu
Josszi
Fucu
Josszi
btw jómagam nem sajnáltam le a 49erst a 8-8-at még mindig tartom.
Fucu
Nagy csata lesz vasarnap nem fogjuk olcson adni a borunket..
Nezd a tavalyi szezon a tietek volt a divizioban, kar h nem jott ki a lepes Palmer serulese miatt. Otthon ti vagytok az eselyesek mienk a megujjult csapat es a vegasi oddsok bukik alapjan a legnehezebb sorsolas, de barmi megtortenhet.
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
amit chrome alatt nem látok. 😀Tettem egy kacsintast is a vigyor utan te kis horcsog 😉aha, köszönjük emese.Gaz lesz top5 WR sorral kikapni a lesajnalt 49erstol 😀Lynch és Dorsey főszereplő lehet a rushban.. Watford aki az RT és a Cards TE-jei passblokkolásban maximum átlagosak ott fog eldőlni sok minden, az hogy tehermentesítjük e a secondarynkat pl..JossziNem biztos hogy Watford lesz az RT vasárnap mert Massie két meccses büntetése lejárt. A TE-ek közül meg gyakorlatilag csak blokkoló van a keretben.
Fucu
Josszi
Fucu
Josszi
btw jómagam nem sajnáltam le a 49erst a 8-8-at még mindig tartom.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Tettem egy kacsintast is a vigyor utan te kis horcsog 😉aha, köszönjük emese.Gaz lesz top5 WR sorral kikapni a lesajnalt 49erstol 😀Lynch és Dorsey főszereplő lehet a rushban.. Watford aki az RT és a Cards TE-jei passblokkolásban maximum átlagosak ott fog eldőlni sok minden, az hogy tehermentesítjük e a secondarynkat pl..JossziNem biztos hogy Watford lesz az RT vasárnap mert Massie két meccses büntetése lejárt. A TE-ek közül meg gyakorlatilag csak blokkoló van a keretben.
Fucu
Josszi
Fucu
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
aha, köszönjük emese.Gaz lesz top5 WR sorral kikapni a lesajnalt 49erstol 😀Lynch és Dorsey főszereplő lehet a rushban.. Watford aki az RT és a Cards TE-jei passblokkolásban maximum átlagosak ott fog eldőlni sok minden, az hogy tehermentesítjük e a secondarynkat pl..JossziNem biztos hogy Watford lesz az RT vasárnap mert Massie két meccses büntetése lejárt. A TE-ek közül meg gyakorlatilag csak blokkoló van a keretben.
Fucu
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Gaz lesz top5 WR sorral kikapni a lesajnalt 49erstol 😀 😉Lynch és Dorsey főszereplő lehet a rushban.. Watford aki az RT és a Cards TE-jei passblokkolásban maximum átlagosak ott fog eldőlni sok minden, az hogy tehermentesítjük e a secondarynkat pl..JossziNem biztos hogy Watford lesz az RT vasárnap mert Massie két meccses büntetése lejárt. A TE-ek közül meg gyakorlatilag csak blokkoló van a keretben.
Fucu
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Lynch és Dorsey főszereplő lehet a rushban.. Watford aki az RT és a Cards TE-jei passblokkolásban maximum átlagosak ott fog eldőlni sok minden, az hogy tehermentesítjük e a secondarynkat pl..JossziNem biztos hogy Watford lesz az RT vasárnap mert Massie két meccses büntetése lejárt. A TE-ek közül meg gyakorlatilag csak blokkoló van a keretben.
Szerkesztette: Fucu
több mint 9 éve
csongi nyugodj meg, attól megnyugszol 😀 jelenleg nem mi vagyunk az esélyesek, oké? ennyi remélem elég lesz.Jóvan, meg vagyok nyugodva 😊
kell Kilgore vissza, mint egy falat kenyér. aztán kiderül ki oldja meg a jobb oldalt.
petey
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Lynch és Dorsey főszereplő lehet a rushban.. Watford aki az RT és a Cards TE-jei passblokkolásban maximum átlagosak ott fog eldőlni sok minden, az hogy tehermentesítjük e a secondarynkat pl..Én úgy fogalmaznék, hogy kevés olyan WR van (talán egy sem) az NFL-ben, mint A.Brown és kevés olyan kapcsolat, mint közte és Big Ben között. Pass rush kérdése lesz az egész szerintem, ha lesz ideje Palmernek akkor nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk. Ha meg tudjuk kergetni, akkor a secondary is jobb teljesítményt tud nyújtani. De a Cards WR osztag szerintem nagyon jól van összeválogatva, kemény feladat lesz.bakker igen benéztem ez egy régebbi Maiocci cikkből volt kiszedve 😕Ehhez kapcsolódóan találtam, Matt Maiocco válasza egy Reasert érintő kérdésre:Reaser feljövőbenHa jól látom ez nem mostani cikk, bár éppen lehetne aktualitása és lehet, hogy Reaser is fog lehetőséget kapni.
ninernoise.com/2015/09/22/49ers-keith-reaser-moves-cb-depth-chart/
Josszi
SFGaben
MM: Acker won the job over Reaser and Dontae Johnson. Ward enters in nickel situations to play the slot receiver. In dime situations, Ward is not on the field. Instead, it's Johnson and Jaquiski Tartt with Brock playing a slot position. I think it's just a way to get more guys into the action.
SFGaben
hát majd kiderül, mit gondoltok a Cards WR osztaga gyengébb mint a Steelersé? szerintem igen.. És Palmer sem egy BB sztem..
Josszi
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Én úgy fogalmaznék, hogy kevés olyan WR van (talán egy sem) az NFL-ben, mint A.Brown és kevés olyan kapcsolat, mint közte és Big Ben között. Pass rush kérdése lesz az egész szerintem, ha lesz ideje Palmernek akkor nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk. Ha meg tudjuk kergetni, akkor a secondary is jobb teljesítményt tud nyújtani. De a Cards WR osztag szerintem nagyon jól van összeválogatva, kemény feladat lesz.bakker igen benéztem ez egy régebbi Maiocci cikkből volt kiszedve 😕Ehhez kapcsolódóan találtam, Matt Maiocco válasza egy Reasert érintő kérdésre:Reaser feljövőbenHa jól látom ez nem mostani cikk, bár éppen lehetne aktualitása és lehet, hogy Reaser is fog lehetőséget kapni.
Josszi
SFGaben
MM: Acker won the job over Reaser and Dontae Johnson. Ward enters in nickel situations to play the slot receiver. In dime situations, Ward is not on the field. Instead, it's Johnson and Jaquiski Tartt with Brock playing a slot position. I think it's just a way to get more guys into the action.
SFGaben
hát majd kiderül, mit gondoltok a Cards WR osztaga gyengébb mint a Steelersé? szerintem igen.. És Palmer sem egy BB sztem..
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
bakker igen benéztem ez egy régebbi Maiocci cikkből volt kiszedve 😕Ehhez kapcsolódóan találtam, Matt Maiocco válasza egy Reasert érintő kérdésre:Reaser feljövőbenHa jól látom ez nem mostani cikk, bár éppen lehetne aktualitása és lehet, hogy Reaser is fog lehetőséget kapni.
Josszi
SFGaben
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
www.ninersnation.com/2015/9/22/9375369/tony-jefferson-thinks-colin-kaepernick-tucks-and-runs-on-third-downolvastam.. hát én is remélem. Bennett mellett nyelt be yardokat, remélem Vernonnal jobban gondban lesz majd..
remélem Jefferson egy nagy adag humble pie-t fog zabálni mikor Boldin vagy Torrey leégeti többször.
petey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Ehhez kapcsolódóan találtam, Matt Maiocco válasza egy Reasert érintő kérdésre:Reaser feljövőbenHa jól látom ez nem mostani cikk, bár éppen lehetne aktualitása és lehet, hogy Reaser is fog lehetőséget kapni.
Josszi
SFGaben
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Pears félelmetesen lassúnak tűnt, pl. Dupree mellett. Pedig az első meccs után reménykedtem, hogy összerázódik ez a támadófal. Kíváncsi vagyok a Cards ellen melyik arcukat mutatják majd.sajnos igen,
SFGaben
nem csoda hogy a futások a bal oldalon mentek inkább nálunk, a pass protectiont illetően is, a sajnos amíg a center poszton nincs stabilitás borul az egész jobb oldal is, nagyon kell Kilgore vissza ahogy Petey írta..
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
www.ninersnation.com/2015/9/22/9375369/tony-jefferson-thinks-colin-kaepernick-tucks-and-runs-on-third-downremélem Jefferson egy nagy adag humble pie-t fog zabálni mikor Boldin vagy Torrey leégeti többször.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Pears félelmetesen lassúnak tűnt, pl. Dupree mellett. Pedig az első meccs után reménykedtem, hogy összerázódik ez a támadófal. Kíváncsi vagyok a Cards ellen melyik arcukat mutatják majd.csongi nyugodj meg, attól megnyugszol 😀 jelenleg nem mi vagyunk az esélyesek, oké? ennyi remélem elég lesz.idáig úgy néz ki se Devey se Pears nem old meg semmit... Killgore még várni kell legalább 6 fordulót..
kell Kilgore vissza, mint egy falat kenyér. aztán kiderül ki oldja meg a jobb oldalt.
petey
Josszi
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Reaser feljövőbenHa jól látom ez nem mostani cikk, bár éppen lehetne aktualitása és lehet, hogy Reaser is fog lehetőséget kapni.
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
csongi nyugodj meg, attól megnyugszol 😀 jelenleg nem mi vagyunk az esélyesek, oké? ennyi remélem elég lesz.idáig úgy néz ki se Devey se Pears nem old meg semmit... Killgore még várni kell legalább 6 fordulót..
petey
The Amazing Racoon