San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Josszi
3 367
49ers.pressdemocrat.com/49ers-picking-pace-offense/ avagy ne nyirjunk mar fuvet a playek kozotti idoben 😀 sok igazsag van a cikkben...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Srácok, értem hogy itt megy a nagy beszélgetés, de valamit elfelejtettem..Eljen, es eljen a serulesek szakadasok nelkuli off season is! 😉
Isten Éltesse Joe Cool-t(Y)
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 367
L.J. McCray, Keith Reaser & Jaquiski TarttTartt mar lehet az iden is ha voros koddel az agyan visz be egy hitet Reid ismet...
A jövő zenéi?
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Srácok, értem hogy itt megy a nagy beszélgetés, de valamit elfelejtettem..Isten Éltesse Joe Cool-t(Y)
több mint 9 éve
Nem vagyok OL edző, de Boone mehetne ki RT-nek akár, és Kilgore is lehet RG. AD visszavonulása ellenére van potenciál ebben a falban. LT - Staley ez megkérdőjelezhetetlen. LG/RG - bal oldalon Boone, viszont G-nek ott van B. Thomas, Looney az újonc Silberman és Kilgore is simán elkaristolna. C - Kilgore, de Martin megtáltosodása és a G állomány bizonytalansága esetén Kilfore lehet G opció. RT - Pears, de Boone lehet jobb választás lenne. Tavaly sokszor döcögött a fal, de bőven van lehetőség ebben a falban.véget ért a 3 napos minicamp, ami a lényeg sérülések nélkül.Én azt olvastam, hogy Brandon Thomas gyakorol LG-ben, őt is jósolták meg kezdőnek alapszakaszra. Persze ha nem sérül meg. Vagy nem vonul vissza!Stez
DeAndrew White-ról csak jókat lehetett olvasni a 3 nap alatt. kíváncsi vagyok a preseasonre mit fognak produkálni. sanszos hogy Patton cut lesz így.
a play clock management is megoldódni látszik, kb maradt 20 mp mindig a snap előtt.
Defensive players have raved about how aggressive and unpredicatable they’ll be under Eric Mangini. meglátjuk.
most ahogy nézem a legnagyobb ? az OL Staley-Boone-Kilgore/MM-Looney-Pears?
DB fronton is többesélyes, Brock nem edzett végig, Reaserről is jó riportok érkeztek, ahogy DJ és Cookról is, Tartt feljegyzett egy intet.
sok screen és swing pass volt a 3 nap alatt, az RB-k dolgoztatva voltak elkapásban is.
VD is kezd visszatalálni önmagához, több hosszú elkapást jegyzett, Torrey Smith és Simpson meg tudja nyújtani a pályát.
egyre várósabb a TC, talán mégis lesz itt valami.petey
több mint 9 éve
véget ért a 3 napos minicamp, ami a lényeg sérülések nélkül.Én azt olvastam, hogy Brandon Thomas gyakorol LG-ben, őt is jósolták meg kezdőnek alapszakaszra. Persze ha nem sérül meg. Vagy nem vonul vissza!
DeAndrew White-ról csak jókat lehetett olvasni a 3 nap alatt. kíváncsi vagyok a preseasonre mit fognak produkálni. sanszos hogy Patton cut lesz így.
a play clock management is megoldódni látszik, kb maradt 20 mp mindig a snap előtt.
Defensive players have raved about how aggressive and unpredicatable they’ll be under Eric Mangini. meglátjuk.
DB fronton is többesélyes, Brock nem edzett végig, Reaserről is jó riportok érkeztek, ahogy DJ és Cookról is, Tartt feljegyzett egy intet.
sok screen és swing pass volt a 3 nap alatt, az RB-k dolgoztatva voltak elkapásban is.
VD is kezd visszatalálni önmagához, több hosszú elkapást jegyzett, Torrey Smith és Simpson meg tudja nyújtani a pályát.
egyre várósabb a TC, talán mégis lesz itt valami.petey
több mint 9 éve
véget ért a 3 napos minicamp, ami a lényeg sérülések nélkül.DeAndrew White-ról csak jókat lehetett olvasni a 3 nap alatt. kíváncsi vagyok a preseasonre mit fognak produkálni. sanszos hogy Patton cut lesz így.
egyre várósabb a TC, talán mégis lesz itt valami.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Rhino egyre szálkásabb 😛 www.49ers.com/photos/photo-gallery/Top-Photos-from-Day-1-of-49ers-Minicamp/47009003-8306-4d44-93be-ed00338945c7#e59d0866-f0cd-4f99-87cd-7e3bedc84d2d
www.49ers.com/photos/photo-gallery/Top-Photos-from-Day-1-of-49ers-Minicamp/47009003-8306-4d44-93be-ed00338945c7#941dd09a-4ae7-4457-8c66-9f71d11f0a72
www.49ers.com/photos/photo-gallery/Top-Photos-from-Day-1-of-49ers-Minicamp/47009003-8306-4d44-93be-ed00338945c7#8e958839-3aeb-47a8-a1b4-50b023e85609
több mint 9 éve
Josszi
3 367
www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article23705911.htmlpeteyA mi "kis" robotjaink nyomjak becsulettel 😀 xanaxos hurry hurry a hatterben... lol
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Szép és jó a Levi’s, de a Fradi stadionja jobb! 😀WyattNem tudom mennyi ilyen verseny rendeznek, de mint Groupamás dolgozó nekünk folyamatosan küldték a linkeket, hogy hol szavazzunk a stadionra.
Egyébként a győztesek itt találhatóak:
www.stadiumbusinessawards.com/congratulations-the-winners-announced/
A Levi's Stadium 2 kategóriában is nyert.
A Jaguars medencés stadionja is nyert.
több mint 9 éve
Josszi
3 367
De rank is ferne 😀Minicamp hírek:Reaser király lesz (Y)SFGaben
...
jó hírek VD-ről, Reaserről többek közöttpetey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
na igen. oké, dolgozott sokmindenen eddig, de a minicamp, TC az amikor igazán szimulálni lehet a playeket. egy QB meg dobjon minnél többet, rázza le a rozsdát. én nem várok azonnal hatalmas javulást, mert az izommemóriát, megszokott mozdulatokat át kell szabni. szóval még nincs pánikra ok, ki lehet ezeket javítani.Azt nem írja, hogy mennyibőlAmadeus91ez 2 passz összesen 😊peteyEgyelőre én sem aggódom túl, de ugye elvileg eddig is ezen dolgozott Warnerrel.dankodavidezért van az offseason, hogy ezeken dolgozzanak #notworriedpeteyMinicamp hírek:Viszont ez már annyira nem hangzik jól: "The ball bounced off Boldin’s hands and Michael Wilhoite caught it. Boldin had no chance—the pass had no touch.
petey
Two of Kaepernick’s passes from the pocket got batted down at the line of scrimmage. And his intermediate throws consistently sailed high because he was over-striding."dankodavid
a kék madaraknál meg Graham elkap napi 10 TD-t, akkor most szar a Hawks D? 😀😀😀
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Minicamp hírek:Reaser király lesz (Y)
...
jó hírek VD-ről, Reaserről többek közöttpetey
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Azt nem írja, hogy mennyibőlez 2 passz összesen 😊peteyEgyelőre én sem aggódom túl, de ugye elvileg eddig is ezen dolgozott Warnerrel.dankodavidezért van az offseason, hogy ezeken dolgozzanak #notworriedpeteyMinicamp hírek:Viszont ez már annyira nem hangzik jól: "The ball bounced off Boldin’s hands and Michael Wilhoite caught it. Boldin had no chance—the pass had no touch.
petey
Two of Kaepernick’s passes from the pocket got batted down at the line of scrimmage. And his intermediate throws consistently sailed high because he was over-striding."dankodavid
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
ez 2 passz összesen 😊peteyNem az volt számomra aggasztó, inkább, ami utána jött, konkrétan a "his intermediate throws consistently sailed high because he was over-striding" mondatrész.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
ez 2 passz összesen 😊Egyelőre én sem aggódom túl, de ugye elvileg eddig is ezen dolgozott Warnerrel.dankodavidezért van az offseason, hogy ezeken dolgozzanak #notworriedpeteyMinicamp hírek:Viszont ez már annyira nem hangzik jól: "The ball bounced off Boldin’s hands and Michael Wilhoite caught it. Boldin had no chance—the pass had no touch.
petey
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Egyelőre én sem aggódom túl, de ugye elvileg eddig is ezen dolgozott Warnerrel.ezért van az offseason, hogy ezeken dolgozzanak #notworriedpeteyMinicamp hírek:Viszont ez már annyira nem hangzik jól: "The ball bounced off Boldin’s hands and Michael Wilhoite caught it. Boldin had no chance—the pass had no touch.
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
ezért van az offseason, hogy ezeken dolgozzanak #notworriedMinicamp hírek:Viszont ez már annyira nem hangzik jól: "The ball bounced off Boldin’s hands and Michael Wilhoite caught it. Boldin had no chance—the pass had no touch.
petey
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Minicamp hírek:Viszont ez már annyira nem hangzik jól: "The ball bounced off Boldin’s hands and Michael Wilhoite caught it. Boldin had no chance—the pass had no touch.
petey
Two of Kaepernick’s passes from the pocket got batted down at the line of scrimmage. And his intermediate throws consistently sailed high because he was over-striding."
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
"Eric Reid, a 49ers 2013-ban, az első körben draftolt safetyje a The Chronicle nevű lapnak elmondta, hogy maga is a visszavonulást fontolgatta, mert az első két szezonjában háromszor vesztette el az eszméletét, de végül úgy döntött, hogy inkább mégis marad, legalább egy szezonra. Reid az interjú megjelenése utáni felzúdulás hatására Twitteren írta, hogy igazából nem is ezt mondta, és a Chronicle munkatársai kiforgatták a szavait, de helyesbítést közölni nem volt hajlandó."Az nagy érvágás lett volna, megint/még midig..Amúgy kezdhetünk félni ?
több mint 9 éve
Minicamp hírek:- Kendall Hunter’s return from a 2014 knee injury is looking strong, and his low center of gravity resembles that of Frank Gore more than any other running back on the roster.
- Alex Boone, who for the last three years has been the 49ers' starting right guard, lined up at left guard with the second-team unit. This arrangement likely was done in the spirit of having continuity from the OTA sessions that Boone did not attend.
- the MVP of practice may have been former Alabama wideout DeAndrew White, who went undrafted. White was a frequent target and caught everything thrown his way, including a 30 yarder from Colin Kaepernick during an all-out blitz by the defense.
- Kaepernick looked particularly good when he was on the run, which is what he did best at Nevada.
49ers.pressdemocrat.com/good-good-day-1-49ers-minicamp/
jó hírek VD-ről, Reaserről többek között
több mint 9 éve
Ik, hallgatlak mit cseszett el a FO. kezdünk már kissé átesni a ló túlsó felére itt a negatívkodással...Gabbert trade. Beengedtétek a rákot az öltözőbe. 😀😀 (Megfogtál, nincs jobb érvem - bocsánat).
Willis bevállalta hogy ha nem lesz egészséges a lába akkor minek erőltesse. Borland, AD meg bevállalta hogy az agyrázkódás miatt inkább abbahagyja, mint hogy egy brokkoli szintjén vegetáljon. ezek számomra tiszteletreméltó dolgok, mert az egészség és való élet előrébbvaló, pláne lemondva a nem kevés fizuról.
szóval lehet ezen poénkodni, megértem de érdemes mögénézni. szar ügy mert a posztján mindegyik kiváló játékos, az hogy a helyükön hogyan játszanak meg mire képesek innen nem látjuk. azt sem hogy mik a hosszú távú tervek a FO szerirnt.petey