San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem annyira rossz az a szerződés, hogy más ne vállalná át.Javítanám magam, Albert Breer szerint műteni fogják a nem-dobó vállát valószínűleg, ezért tették IR-re. Ha ez tényleg igaz, akkor minél gyorsabb javulást kívánok neki és sok szerencsét az új csapatában. Ami nem lesz egyszerű, mert csak simán elcserélni nem tudják, mert akkor valakinek a szerződését is át kell vállalnia nagyjából, ami túl sok pénz, valószínűleg április elején lesz cutolva a srác és mehet amerre lát.nem hiszem, hogy van olyan helyzetben, hogy azt mondja elmegy IR-re ha nem játszhat. Azért nem a játékosok diktálnak. One yera wonder-nél több volt inkább two year wonder. Sajnos ennyi volt benne, és nem több. Next please!Pedig Cpt Szöszi milyen büszke lehetett volna, hogy 100 millás cseréje van 😀...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
Szerintem a sérülés kamu, egyértelműen megsértődött, és úgy döntött, hogy részéről az SF-nek reszeltek, b@szik ő pályára lépni. Úgy érzem, hogy one-year-wonder volt, úgy mint Matt Cassell, Matt Flynn, Derek Anderson (csak hogy legyen egy nem Matt is a sorban 😀)
Csiriba
Alabama Niners
Szóval innentől kezdve Cpt. Szöszi kezében a karmesteri pálca egész évre... Nfl istenei kegyelmezzenek nekünk!
Csiriba
több mint 10 éve
Javítanám magam, Albert Breer szerint műteni fogják a nem-dobó vállát valószínűleg, ezért tették IR-re. Ha ez tényleg igaz, akkor minél gyorsabb javulást kívánok neki és sok szerencsét az új csapatában. Ami nem lesz egyszerű, mert csak simán elcserélni nem tudják, mert akkor valakinek a szerződését is át kell vállalnia nagyjából, ami túl sok pénz, valószínűleg április elején lesz cutolva a srác és mehet amerre lát.nem hiszem, hogy van olyan helyzetben, hogy azt mondja elmegy IR-re ha nem játszhat. Azért nem a játékosok diktálnak. One yera wonder-nél több volt inkább two year wonder. Sajnos ennyi volt benne, és nem több. Next please!Pedig Cpt Szöszi milyen büszke lehetett volna, hogy 100 millás cseréje van 😀...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
Szerintem a sérülés kamu, egyértelműen megsértődött, és úgy döntött, hogy részéről az SF-nek reszeltek, b@szik ő pályára lépni. Úgy érzem, hogy one-year-wonder volt, úgy mint Matt Cassell, Matt Flynn, Derek Anderson (csak hogy legyen egy nem Matt is a sorban 😀)
Csiriba
Alabama Niners
Szóval innentől kezdve Cpt. Szöszi kezében a karmesteri pálca egész évre... Nfl istenei kegyelmezzenek nekünk!
több mint 10 éve
FolesPedig Cpt Szöszi milyen büszke lehetett volna, hogy 100 millás cseréje van 😀...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
Csiriba
több mint 10 éve
nem hiszem, hogy van olyan helyzetben, hogy azt mondja elmegy IR-re ha nem játszhat. Azért nem a játékosok diktálnak. One yera wonder-nél több volt inkább two year wonder. Sajnos ennyi volt benne, és nem több. Next please!Pedig Cpt Szöszi milyen büszke lehetett volna, hogy 100 millás cseréje van 😀...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
Csiriba
több mint 10 éve
Pedig Cpt Szöszi milyen büszke lehetett volna, hogy 100 millás cseréje van 😀...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
több mint 10 éve
..én meg a Giants ellen sérültem meg.A packers ellen azt mondja...és mikor sérült meg? Na mindegy.....Edzésen?
Alabama Niners
Bazzani
petey
Igaz az a Szentlőrinc Giants volt.... 😊
több mint 10 éve
A packers ellen azt mondja...és mikor sérült meg? Na mindegy.....Edzésen?
Alabama Niners
Bazzani
több mint 10 éve
...és mikor sérült meg? Na mindegy.....Edzésen?
Alabama Niners
több mint 10 éve
Ezért akarnak pocket qb-kat nevelni tűzzel-vassal a futkározós irányítókból, a zseben kívül BÁRHOL képesek megsérülni...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
...és mikor sérült meg? Na mindegy.....Annyi, hogy suttyokaim rajottek, rapunzel nem annyival szarabb, mint amennyivel olcsobb, draftrol meg lehet hozni az uj rezsimnek szimpi qb-t. Hanyinger kerulget. Mindegy, remelem jo helyre kerul, oda, ahol ugy kezelik, ahogy erdemli.
Alabama Niners
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
...és mikor sérült meg? Na mindegy.....
több mint 10 éve
Kaep IR??? Szerk.: nem olvastam felre.. Baszodjon meg mindenki.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Gabbert az X faktor. Nyerünk 20-17-re!
több mint 10 éve
ki mit tippel vasárnapra?3-3 OT--> 6-3 Loss
én 20 - 13-as vereséget.. irány a jó draft pozicíó
Josszi
Amúgy szerintem 17-3
több mint 10 éve
Arra is keptelen. Ket embert ruhellek a csapatban, az egyik o, a masik meg az a seggtitan Vance, a Joisten aldja meg mindkettot, hogy a foldontuli kepessegeiket nem az uranbanyaszat szolgalataiba allitottak.Devey mennyire szánalmas még a számok szerint is.. Rejtély, komolyan fogalmam sincs, mit látnak benne, vagy kit szopott le, hogy ennyit nyomják, de tényleg csak azt tudom elképzelni, hogy ez is annak a csodás tervnek a része, hogy Tomsula-Kaep vigye el a balhét, másnak nem lenne értelme. Ennek sincs, de így legalább Kaep talán egy olyan csapathoz kerülhet, aki az erősségeire épít.A túbát szopkodja bőszen
dankodavid
ThundersNFL
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Devey mennyire szánalmas még a számok szerint is.. Rejtély, komolyan fogalmam sincs, mit látnak benne, vagy kit szopott le, hogy ennyit nyomják, de tényleg csak azt tudom elképzelni, hogy ez is annak a csodás tervnek a része, hogy Tomsula-Kaep vigye el a balhét, másnak nem lenne értelme. Ennek sincs, de így legalább Kaep talán egy olyan csapathoz kerülhet, aki az erősségeire épít.A túbát szopkodja bőszen
dankodavid
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
12-3, a field goal pedig egy 20y-oson szerzett labda utan lesz 48-rol, mert a tamadoink szokas szerint hatrafele mennek.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
ki mit tippel vasárnapra?"Mindig csak a negatív hullámok" 😊Nyerünk 20-16-ra! Go Niners..
Josszi
több mint 10 éve
ki mit tippel vasárnapra?eleg hizelgo rank nezve a tipped, szerintem 27-6 lesz a vege
Josszi
több mint 10 éve
ki mit tippel vasárnapra?én 20 - 13-as vereséget.. irány a jó draft pozicíó
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Devey mennyire szánalmas még a számok szerint is.. Rejtély, komolyan fogalmam sincs, mit látnak benne, vagy kit szopott le, hogy ennyit nyomják, de tényleg csak azt tudom elképzelni, hogy ez is annak a csodás tervnek a része, hogy Tomsula-Kaep vigye el a balhét, másnak nem lenne értelme. Ennek sincs, de így legalább Kaep talán egy olyan csapathoz kerülhet, aki az erősségeire épít.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
érdekesek a statisztikák
több mint 10 éve
jöhet az offense is 😊