San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Én csak egy részét idézném:#49ers bits via @PFF_Jeff : @BigTill66 has allowed just 2 QB pressures in 100 pass snapsmert Devey mentálisan kevesebbet hibázik... 😀
twitter.com/MBachCSN
akkor mi a bánatért nem ő játszik. Istenem ezt a stábot..
petey
omg bullshit generátor á lá Chryst
na takaroggy.....
www.ninersnation.com/2015/11/19/9766034/geep-chryst-transcript-jordan-devey-mental-mistakes-shaun-draughn-blaine-gabbert
Josszi
"What has Devey done to, what areas have you been impressed with him?
"That's a good question."
Igen, szerintem is kibaszott jó kérdés. Már előre kezd elmenni a kedvem a seattle-i meccstől, nem akarom ezt a bohócot még egyszer meglátni a pályán.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
#49ers bits via @PFF_Jeff : @BigTill66 has allowed just 2 QB pressures in 100 pass snapsmert Devey mentálisan kevesebbet hibázik... 😀
twitter.com/MBachCSN
petey
omg bullshit generátor á lá Chryst
na takaroggy.....
www.ninersnation.com/2015/11/19/9766034/geep-chryst-transcript-jordan-devey-mental-mistakes-shaun-draughn-blaine-gabbert
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
#49ers bits via @PFF_Jeff : @BigTill66 has allowed just 2 QB pressures in 100 pass snaps
twitter.com/MBachCSN
petey
jah.. lásd kép
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Ott a pont#49ers bits via @PFF_Jeff : @BigTill66 has allowed just 2 QB pressures in 100 pass snapsAkkor nem lenne kaep jo bunbak, az meg mire lenne jo?
twitter.com/MBachCSN
petey
dankodavid
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
#49ers bits via @PFF_Jeff : @BigTill66 has allowed just 2 QB pressures in 100 pass snapsAkkor nem lenne kaep jo bunbak, az meg mire lenne jo?
twitter.com/MBachCSN
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
#49ers bits via @PFF_Jeff : @BigTill66 has allowed just 2 QB pressures in 100 pass snapstwitter.com/MBachCSN
több mint 10 éve
LOLm.sfgate.com/49ers/article/Charles-Charles-49ers-CB-shortage-inspired-6641236.php
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Tomsula nyilatkozott Tank jövőbeni szerepéről:“Looking to get him playing on edges more – some outside edge, whether you want to call it D-end, where he plays out on the edge, where he’s rushing and playing the game from the outside,”
Ennek érdekében le is fogyott 280 font körüli súlyra. Ebben a szerepkörben volt sikeres az egyetemi évei alatt. Igazából nagyot nem kockáztatunk vele, mert a mostani pozíciója nem igazán fekszik neki. Akár jól is elsülhet.
Hyde tegnap sem edzett, nagy valószínűséggel kihagyja a hétvégi mérkőzést. Várhatóan Gabbert, Draughn, Cadet, Gaskins backfield lesz ebből.
több mint 10 éve
Kilgore edzésben, lehetséges, hogy a Cards ellen visszatér. aztán meglátjuk hogy muzsikál a fal, Tiller-Brown párossal?Nem vagyok benne biztos, hogy új stábot hoznak az év végén. Sajnos.
még ha nyerünk is pár meccset, nyilvánvaló, hogy ide képzett HC kell. sajnos egy pozíciós edző nem fogja megváltani a világot..
petey
Kilgore nagyon kell vissza, bár biztos kell egy kis idő, hogy visszarázódjon. MM-t pedig guardként fogjuk számításba venni. Boonenak lejár a szerződése, szerintem nem fogjuk megfizetni és menni fog.
több mint 10 éve
Kilgore edzésben, lehetséges, hogy a Cards ellen visszatér. aztán meglátjuk hogy muzsikál a fal, Tiller-Brown párossal?még ha nyerünk is pár meccset, nyilvánvaló, hogy ide képzett HC kell. sajnos egy pozíciós edző nem fogja megváltani a világot..
több mint 10 éve
Gabbert kezd a Seahawks ellen.Egyáltalán nem bánom, itt egy kemény falat, lehet bizonyítani. A kérdés, hogy mit akar a kedves nagyvezírünk, 1/1es draft pozíciót (amiért óriási a verseny a Baltimore és a Cleveland között, bár utóbbival játszunk és akár jól meg is verethetjük magunkat, kiütve őket a versenyből 😀 ) vagy keresik a "jövő" csapatát, és lehetőséget adnak a fiataloknak és a tehetségesebbeknek is. Személy szerint egyébként nekem mindegy ki a kezdő qb, ki a headcoach amíg nyerünk. Sajnos eddig el kell ismerni még mindig jobb volt Haribóval szenvedni mint ezekkel.
Coolearie
több mint 10 éve
Gabbert kezd a Seahawks ellen.
több mint 10 éve
Acker várhatóan egészséges lesz a Sehawks meccsre. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lehetőséget fog kapni Cro és D.Johnson.
több mint 10 éve
ezért lenne jó ha visszajönne AD, mert imádom a nagypofájú mofo-t 😀www.csnbayarea.com/49ers/davis-crabtree-complained-about-qb-throws-49ers-huddle
most épp Crabtree-t oltja
több mint 10 éve
hátha mondja neki az Úr... kellj fel és játsz 😀Hát..Végül is sokáig nem tartott..Már meg is kaptuk egy 30 perce a választ, elég egyértelműen kijelentette hoyg amit egyszer elhatározott azt ő nem fogja megváltoztatni. Szóval nem lesz semmi Willis itt már..Mondjuk Willis + Davis visszatérése nem kicsit lenne örömteli. Másrészt, ha új stáb lesz, az mindkettejük kihagyásával kapcsolatban érdekes kérdéseket vet fel, de én tuti, hogy leszarnám. Csak jöjjenek.bleacherreport.com/articles/2588661-insider-buzz-patrick-willis-considering-return-to-49ers-for-2016-season?utm_source=facebook.comHetek ota posztolgatja instan ahogy edz 😉
Coolearie
Josszi
dankodavid
Coolearie
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Hát..Végül is sokáig nem tartott..Már meg is kaptuk egy 30 perce a választ, elég egyértelműen kijelentette hoyg amit egyszer elhatározott azt ő nem fogja megváltoztatni. Szóval nem lesz semmi Willis itt már..Mondjuk Willis + Davis visszatérése nem kicsit lenne örömteli. Másrészt, ha új stáb lesz, az mindkettejük kihagyásával kapcsolatban érdekes kérdéseket vet fel, de én tuti, hogy leszarnám. Csak jöjjenek.bleacherreport.com/articles/2588661-insider-buzz-patrick-willis-considering-return-to-49ers-for-2016-season?utm_source=facebook.comHetek ota posztolgatja instan ahogy edz 😉
Coolearie
Josszi
dankodavid
több mint 10 éve
Mondjuk Willis + Davis visszatérése nem kicsit lenne örömteli. Másrészt, ha új stáb lesz, az mindkettejük kihagyásával kapcsolatban érdekes kérdéseket vet fel, de én tuti, hogy leszarnám. Csak jöjjenek.bleacherreport.com/articles/2588661-insider-buzz-patrick-willis-considering-return-to-49ers-for-2016-season?utm_source=facebook.comHetek ota posztolgatja instan ahogy edz 😉
Coolearie
Josszi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2588661-insider-buzz-patrick-willis-considering-return-to-49ers-for-2016-season?utm_source=facebook.comHetek ota posztolgatja instan ahogy edz 😉
Coolearie
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Üdv 49ers drukkerek. Van egy eladó 49ers dzsekim M méretben. Akit esetleg érdekel jelentkezzen, mellékelem a linket. Amennyiben gond, hogy ideírtam nyugodtan töröljétek a hozzászólást. Sziasztok.M-es méret???
www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Chalk_Line_San_Francisco_49ers_NFL_dzseki__M_meret_38010649.htm?ma=1
cosmas
Férfiakra nincs???😊
XXL????
több mint 10 éve
gyorsan bootol mint anno a win95 😀Azt olvastam, hogy Tank kicsit sémaidegen. Súlyban valahol félúton van a 3-4 DE és OLB között, drafton is inkább OLB-ként számoltak vele, Baalke viszont Ray McD utódját látta benne. Collegeban edge rusher volt, most megpróbáljuk őt "re-bootolni".kb az összes nyilatkozata ilyen, hiába hálás alkalmazott nem fikázza a vezetést 😀Nesze semmi fogd meg jól!Devey 9 snapet kapott, remélem most már túl lép rajta a szakmai stáb. Érdekes még, hogy Tank nem kapott egy snapet sem. Nevelési célzat?itt a szokásos bullshit válasz..
SFGaben
www.ninersnation.com/2015/11/10/9703012/jim-tomsula-tank-carradine-49ers-defensive-line
Josszi
SFGaben
Josszi
SFGaben
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Azt olvastam, hogy Tank kicsit sémaidegen. Súlyban valahol félúton van a 3-4 DE és OLB között, drafton is inkább OLB-ként számoltak vele, Baalke viszont Ray McD utódját látta benne. Collegeban edge rusher volt, most megpróbáljuk őt "re-bootolni".kb az összes nyilatkozata ilyen, hiába hálás alkalmazott nem fikázza a vezetést 😀Nesze semmi fogd meg jól!Devey 9 snapet kapott, remélem most már túl lép rajta a szakmai stáb. Érdekes még, hogy Tank nem kapott egy snapet sem. Nevelési célzat?itt a szokásos bullshit válasz..
SFGaben
www.ninersnation.com/2015/11/10/9703012/jim-tomsula-tank-carradine-49ers-defensive-line
Josszi
SFGaben
Josszi
több mint 10 éve
kb az összes nyilatkozata ilyen, hiába hálás alkalmazott nem fikázza a vezetést 😀Nesze semmi fogd meg jól!Devey 9 snapet kapott, remélem most már túl lép rajta a szakmai stáb. Érdekes még, hogy Tank nem kapott egy snapet sem. Nevelési célzat?itt a szokásos bullshit válasz..
SFGaben
Josszi
SFGaben
¯\_(ツ)_/¯