San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
azt értem, hogy sík hülye a srác, de... de nincs de, eddig minden olyan szépen ment...erre...nem lehetne, hogy szabad idejében lakhelyelhagyási tilalmat vessenek ki rá??? Csak edzésre mehessen...Alabama NinersNFL karrier finished - mérget rápetey
Gondolom a tavalyi 9 meccs után Gúúddell bácsitól minimum 1 szezont kap, akkor: gém óver
több mint 9 éve
Benjamin Allbright @AllbrightNFLSource expects Aldon Smith to be released in next 24 hours...
több mint 9 éve
Van akinek semmi nem elég. Ez már a sokadik esélye volt.szimplán ostoba, ennyire egyszerű. 1 nap szünet a TC-ben erre elmegy bebaszni, autóba ül...ez szimpla mentális retardáltság, plusz ugye nem az első. lesz olyan csapat aki elviszi, már ha nem megy vakációzni a kóterba jó sokáig.
Amúgy nem tudom miért nem tesz kötelezővé az NFLPA vagy a csapat valami mentorprogramhoz hasonlító akármit. Egyrészt kötelezően a rookieknak, másrészt a balhés játékosoknak.undisputedly
balfasz takarodjon innen
több mint 9 éve
Van akinek semmi nem elég. Ez már a sokadik esélye volt. Amúgy nem tudom miért nem tesz kötelezővé az NFLPA vagy a csapat valami mentorprogramhoz hasonlító akármit. Egyrészt kötelezően a rookieknak, másrészt a balhés játékosoknak.
több mint 9 éve
nem lehetne, hogy szabad idejében lakhelyelhagyási tilalmat vessenek ki rá??? Csak edzésre mehessen...Alabama NinersNFL karrier finished - mérget rá
több mint 9 éve
nem lehetne, hogy szabad idejében lakhelyelhagyási tilalmat vessenek ki rá??? Csak edzésre mehessen...
több mint 9 éve
ez hülye, szó szerint. egyebet nem tudok mondani csak hogy gyök kettő az agya. eddig semmi nem volt vele, sőt azt mondták hogy megjavult talánezek után tuti cut
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
egyelőre nem néz ki jól az ügye...
több mint 9 éve
THE REMIX:www.49ers.com/video/videos/The-Remix-Week-1-of-49ers-Training-Camp/9af3f7c6-a003-4f8f-b7d0-5f903059c250
több mint 9 éve
www.ninersnation.com/2015/8/5/9098923/49ers-press-conference-comedy-highlights-jim-tomsula-alex-boone-darnell-dockett-nick-moodyStand up comedy magasságokban a sajttáj 😀 már csak a dob hiányzik a végére ba dum tsss... 😀
Dockett After talking about Arik Armstead's huge potential, physical upside and humility:
DD: Besides that, I get to go out on rookie night with him and tap his credit card, I'm really going to enjoy that.
Q: With the faster tempo you have to huddle faster, how does that happen?
AB: With your legs.
😕) nyomik
több mint 9 éve
jók voltak a parái. amúgy ha nem szakítja el a szalagját talán esélye lett volnaazt sem értettem miért igazoltuk egyáltalán.Alabama Ninerssérült volt, sokat nem játszott, spórolunk és van mögötte elég fiatal tehetség(Acker, Reaser, D.J)peteyRoster move: 49ers release CB Chris CookpeteyHát oszt mír?Coolearie
több mint 9 éve
azt sem értettem miért igazoltuk egyáltalán.sérült volt, sokat nem játszott, spórolunk és van mögötte elég fiatal tehetség(Acker, Reaser, D.J)peteyRoster move: 49ers release CB Chris CookpeteyHát oszt mír?Coolearie
több mint 9 éve
sérült volt, sokat nem játszott, spórolunk és van mögötte elég fiatal tehetség(Acker, Reaser, D.J)Roster move: 49ers release CB Chris CookpeteyHát oszt mír?Coolearie
több mint 9 éve
Hayne-time! Nagyon szurkolok neki, remélem rostert fog, de ennyi futó mellett elképesztően nehéz lesz. (az a blokkolás, amikor -kikerestem, nem vagyok ennyire jó, remélem, jól😀- Moodyt megfogta, enyhén jól nézett ki.)Amikor átront a falon, az is elég jól nézett ki😛
www.facebook.com/SANFRANCISCO49ERS/videos/vb.112852666874/10152918530041875/?type=2&theaterdankodavid
több mint 9 éve
na megvolt az első szerkós edzés. az OL feladott egy csomó nyomást és sacket, ez remélem azt jelenti hogy állat lesz a DL, és hogy az OL-t még mindig keresik ki lesz a kezdő, aztán remélhetőleg összeállnak, nincs stabil ember Staley-n kívül."The theme so far in training camp is that the quarterbacks simply aren't comfortable behind the 49ers offensive line. Part of that is because the line has been reshuffled more than at any point in the last 10 years. Another factor is that the defensive line and outside linebackers are pretty good." 😊
Moody lépett be ILB-nek Bow mellé és elég rendes edzést rakott össze,
Ian Williams is kemény falat. jó lesz ez a védelem.
szóval az eddigi negatív dolog az OL játék és a sok drop. dehát ezért van a TC.
#49ers DE Tank Carradine made some nice plays during 11 on 11 as he maintained gap integrity while stuffin the run numerous times.
#49ers OLB Eli Harold continues to impress me with his combination of speed to power from the OLB position. He is fundamentally sound.
49ers OLB Aldon Smith gets through the line for a 'would be' sack on QB Colin Kaepernick.
Pass-Protection drill: RB Carlos Hyde vs. LB Desmond Bishop = Bishop wins with spin move to QB.
#49ers DE Darnell Dockett vs. G/C Marcus Martin = Dockett wins with straight bull-rush to QB.
Team Drills: #49ers LT Joe Staley vs. OLB Aldon Smith = Aldon Smith spins off Staley's backside to get to the QB for a sack.
Team Drills: T Trent Brown vs. OLB Eli Harold = Harold wins convincingly with brute force as he bull-rushes Brown (the biggest player on tm)
Team Drills: DE Arik Armstead vs. G/C Marcus Martin = Armstead wins with bull-rush. Martin is not having a good day.
#49ers G/C Marcus Martin and G Brandon Thomas are both getting man-handled down in the trenches with simple bull-rush.
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Hayne-time! Nagyon szurkolok neki, remélem rostert fog, de ennyi futó mellett elképesztően nehéz lesz. (az a blokkolás, amikor -kikerestem, nem vagyok ennyire jó, remélem, jól😀- Moodyt megfogta, enyhén jól nézett ki.)Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Martin nem C anyagnak érkezett?Janekde. bár Kilgore sokkal tapasztaltabb, csak sérült, szerintem övé lenne a poszt, de mivel G-ben karcsúak vagyunk így odarakták
több mint 9 éve
Staley pihenőt kapott, össze is omlott a fal 😀 lesz itt munka benne rendesen. bár ma felkerül a szerelés a srácokra így már lehet ütni is. így azért más lesz a leányzó fekvése.Armstead as Carradine(Bazza alert!) is hasított, meg amúgy az egész védelem, Brock INT szokás szerint. bár ez nem meglepő hogy a védelem mindig előrébb jár.
www.49ers.com/video/videos/49ers-Live-Training-Camp-Day-3-FULL-SHOW/3e918c62-e9ad-4238-893c-2fcda64b4b5a
10:40 mikor megkérdezi a srác Moochot, mit lehet tudni Tomsuláról amit más nem tud: hát ő olasz-magyar 😀
több mint 9 éve
Josszi
3 368
legalább nem kapnak szénanáthát a srácok 😀Na a szep zold gyep feladta, a csapat atvonult az edzo kozpontba. A szerdai es szombati trening lesz csak a Szentklaraban...Josszipihentetik. de ez legyen a legnagyobb gondunk idén.petey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Na a szep zold gyep feladta, a csapat atvonult az edzo kozpontba. A szerdai es szombati trening lesz csak a Szentklaraban...Josszipihentetik. de ez legyen a legnagyobb gondunk idén.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Na a szep zold gyep feladta, a csapat atvonult az edzo kozpontba. A szerdai es szombati trening lesz csak a Szentklaraban...
The Amazing Racoon