San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
viszont ha Kilgore-t sem aktiváljuk hétvégén akkor neki is annyi a szezon.Remélem ez azt jelenti, hogy valaki a szakmából érkezik. Marathe lesz továbbra is felelős a fizetési sapkáért.
na de!
blogs.mercurynews.com/kawakami/2015/12/03/paraag-marathe/
The 49ers can delay the announcement, or call it what they want, but all credible sources indicate that team president Paraag Marathe–until recently one of owner Jed York’s closest confidantes–is out as a 49ers decision-maker.
Valami vagy valakik úgy tűnik kezdik megmozgatni a szálakat...
petey
több mint 10 éve
viszont ha Kilgore-t sem aktiváljuk hétvégén akkor neki is annyi a szezon. na de!
blogs.mercurynews.com/kawakami/2015/12/03/paraag-marathe/
The 49ers can delay the announcement, or call it what they want, but all credible sources indicate that team president Paraag Marathe–until recently one of owner Jed York’s closest confidantes–is out as a 49ers decision-maker.
Valami vagy valakik úgy tűnik kezdik megmozgatni a szálakat...
több mint 10 éve
Hyde és Celek out, így újra bizonyíthat Draughn és a VMcD, Bell TE páros. Nehéz az idei évről pozitívan beszélni, de talán Sparano ilyen, jó munkát végez a TE-kel.Ennyire súlyos Hyde, vagy csak ténylegesen 100%ig várnak vele?
SFGaben
több mint 10 éve
Hyde és Celek out, így újra bizonyíthat Draughn és a VMcD, Bell TE páros. Nehéz az idei évről pozitívan beszélni, de talán Sparano ilyen, jó munkát végez a TE-kel.
több mint 10 éve
2005-ben is elcsesztük,pedig akkor is volt egy Californiai srác,jó lenne tanulni ebből 😉www.49ers.com/assets/images/imported/SF/photos/Centerpiece_Images/Homepage/2014/04-April/040914-Goff-HDR.jpgna azért ne izguljunk ennyire 😀 meg aztán nem 100 hogy őt húzzuk, hanem valami ACL szakadásos minor school S-t 😊
Montana
petey
több mint 10 éve
Valahol olvastam, hogy Montana miatt viseli a 16-os számot. Helyi gyerek.www.49ers.com/assets/images/imported/SF/photos/Centerpiece_Images/Homepage/2014/04-April/040914-Goff-HDR.jpgna azért ne izguljunk ennyire 😀 meg aztán nem 100 hogy őt húzzuk, hanem valami ACL szakadásos minor school S-t 😊
Montana
petey
több mint 10 éve
Dawsonnak is huzhatnank utodot, top5-ben belefer a kicker mar.www.49ers.com/assets/images/imported/SF/photos/Centerpiece_Images/Homepage/2014/04-April/040914-Goff-HDR.jpgna azért ne izguljunk ennyire 😀 meg aztán nem 100 hogy őt húzzuk, hanem valami ACL szakadásos minor school S-t 😊
Montana
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
www.49ers.com/assets/images/imported/SF/photos/Centerpiece_Images/Homepage/2014/04-April/040914-Goff-HDR.jpgna azért ne izguljunk ennyire 😀 meg aztán nem 100 hogy őt húzzuk, hanem valami ACL szakadásos minor school S-t 😊
Montana
több mint 10 éve
ja ja, aztán Gase megtudta hogy nem Fangio lenne a DC 😀Hétvégén megyünk a macikhoz és amellett, hogy idegenben a rosszabbik más arcát szokta mutatni a csapat, van még miért aggódni. Például a Chryst vs Fangio meccsből nem hinném, hogy mi jönnénk ki győztesen.milyen szép lenne ha alázna a Lord Fangio/Gase páros 😀 (fognak is)ha már ezek az agytrösztök elküldték az egyiket a másikat meg lapettintották(JY, ugye Baalke már lezsírozta Gase-zel a HC posztot)
SFGaben
petey
idegenben meg ultraszarok vagyunk az idén...
az utolsó 3 meccsen mennyi pontot is raktunk fel? 45-46?
same shit
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Hétvégén megyünk a macikhoz és amellett, hogy idegenben a rosszabbik más arcát szokta mutatni a csapat, van még miért aggódni. Például a Chryst vs Fangio meccsből nem hinném, hogy mi jönnénk ki győztesen.milyen szép lenne ha alázna a Lord Fangio/Gase páros 😀 (fognak is)ha már ezek az agytrösztök elküldték az egyiket a másikat meg lapettintották(JY, ugye Baalke már lezsírozta Gase-zel a HC posztot)
SFGaben
több mint 10 éve
Hétvégén megyünk a macikhoz és amellett, hogy idegenben a rosszabbik más arcát szokta mutatni a csapat, van még miért aggódni. Például a Chryst vs Fangio meccsből nem hinném, hogy mi jönnénk ki győztesen.
több mint 10 éve
A csalás esete nem szükségszerűen a másik csapattól kell, hogy kiinduljon. Lehet, hogy fontos fantasy meccsük volt a bíróknak, ezért amikor nem az ő játékosuk szerzett pontot, vagy yardokat, inkább visszafújták az akciót, hogy hátha az újrajátszás során a nekik kedvező eredmény jön be. Ne feledjük, amerikában a fantasy vérre megy, sőt már újabban pénzre is! A kisiskolás maffiózók által üzemeltetett sportfogadási üzletággal pedig még nem is számoltunk! Természetesen a fentiekből semmit nem gondolok komolyan, kivéve az első mondatot. Meg azt, hogy ezek a bírók áramot vezessenek ne meccset.nem kell besértődni, senki sem mondta, hogy ti csaltátok el, vagy fizettétek le a bírókat.Egyáltalán nem sértődtem be, csak nem értem, miért kiáltasz csalást. Nem kell összeesküvést látni ott, ahol nincs. Sem az NFL, sem más nem csalta el direkt a meccset, a bírók egyszerűen ennyire balfaszok voltak.
Alabama Niners
csongi
több mint 10 éve
nem kell besértődni, senki sem mondta, hogy ti csaltátok el, vagy fizettétek le a bírókat.Egyáltalán nem sértődtem be, csak nem értem, miért kiáltasz csalást. Nem kell összeesküvést látni ott, ahol nincs. Sem az NFL, sem más nem csalta el direkt a meccset, a bírók egyszerűen ennyire balfaszok voltak.
Alabama Niners
több mint 10 éve
nem kell besértődni, senki sem mondta, hogy ti csaltátok el, vagy fizettétek le a bírókat.El lett csalva? Jó hogy azt nem mondod, hogy a Cards fizette le őket. Simán csak alkalmatlanok voltak.Tényleg jól lehet látni ahogy sisaktetővel ment Palmerre.Csak hát valójában nemPalmer aszonta, hogy a sisak tetejével támadta Dial, azért dobták bewww.ninersnation.com/2015/11/29/9816460/quinton-dial-sack-penalty-carson-palmer-mike-pereira-49ers-vs-cardinalsAzt én sem értettem hogy miért volt...
Josszi
silent7939
Löfli
vine.co/v/ia2bzIjPJOW
Jakehomer
Valaki Carson papát homályosítsa már fel, hogy használjon szemüveget ha pályára lép!
Fater a rács nem sisaktető!!!! ...és ez szól a vak zebráknak is.
Azzal, hogy az NFL elvette a következő meccset a bíró csapattól, elismerték, hogy el lett csalva a meccs.
Alabama Niners
csongi
több mint 10 éve
nem volt csalás. Nem a cards tehet erről. Rossz bírok simán. balfaszok. Ennyi.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
El lett csalva? Jó hogy azt nem mondod, hogy a Cards fizette le őket. Simán csak alkalmatlanok voltak.Tényleg jól lehet látni ahogy sisaktetővel ment Palmerre.Csak hát valójában nemPalmer aszonta, hogy a sisak tetejével támadta Dial, azért dobták bewww.ninersnation.com/2015/11/29/9816460/quinton-dial-sack-penalty-carson-palmer-mike-pereira-49ers-vs-cardinalsAzt én sem értettem hogy miért volt...
Josszi
silent7939
Löfli
vine.co/v/ia2bzIjPJOW
Jakehomer
Valaki Carson papát homályosítsa már fel, hogy használjon szemüveget ha pályára lép!
Azzal, hogy az NFL elvette a következő meccset a bíró csapattól, elismerték, hogy el lett csalva a meccs.
Alabama Niners
több mint 10 éve
Azzal, hogy az NFL elvette a következő meccset a bíró csapattól, elismerték, hogy el lett csalva a meccs.Sajnos, az NFL nem vette el a következő meccset tőlük. Nem vezethetik a SNF meccset (Colts-Steelers), helyette vezethetik a Pats-Eagles-t.
Alabama Niners
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A bíraskodással itt sem volt semmi baj! :p
több mint 10 éve
Szerintem nem kell bírózni, ők is a pálya tartozékai. Ha éppen ilyen gyenge napot fognak ki, akkor úgy kell nyerni. Azt nem gondolnám, hogy csaltak, tény hogy sokat tévedtek a kárunkra. Azért voltak itt elég gyenge játékhívások is pl. 3. és hosszúra. Ebből a vereségből is tanulni kell és készülni a jövőre, remélem az FO ezerrel keresi a megfelelő edzői stábot, a scoutok pedig a megfelelő játékosokat.
több mint 10 éve
Arra jó, hogy tudod nem te voltál részeg meccsnézés közben, hanem a bírók csaltak. A vereség attól még az marad.Tényleg jól lehet látni ahogy sisaktetővel ment Palmerre.Csak hát valójában nemPalmer aszonta, hogy a sisak tetejével támadta Dial, azért dobták bewww.ninersnation.com/2015/11/29/9816460/quinton-dial-sack-penalty-carson-palmer-mike-pereira-49ers-vs-cardinalsAzt én sem értettem hogy miért volt...
Josszi
silent7939
Löfli
vine.co/v/ia2bzIjPJOW
Jakehomer
Alabama Niners
több mint 10 éve
Én fiatalokkal bővítenék, nálam biztos nem lenne 30 évnél öregebb játékos😀Az akarás megvolt az utóbbi meccseken, így a vereség is sokkal jobban emészthető (legalább is nekem). Gabbert pedig odateszi magát rendesen, látszik, hogy készül a meccsre, ott van fejben. Pozitív meglepetés. Ennek ellenére ha elérhető lesz Goff én nagyon örülnék neki, ha őt húznánk. Gabbert mögött nem kellene rögtön a mély vízbe dobni lenne ideje tanulni.Szerintem jól játszottunk. Szorosmeccs volt, örültem a csapatnak hogy látok valami fényt az alagút végén. Persze messze van az a fény, de jó látni. Ha ilyen szintet tudnánk hozni azzal szerintem meglennénk egy páran elégedve.hát azért messze vagyunk a tökéletestől, meg a régebbi játéktól, de hihetetlenül látszik mennyire vissza tud vetni egy csapatot ha a húzónevek kidőlnek, persze van depth de mivel nem kaptak annyi játékidőt így időbe telik míg felveszik a ritmust.
Coolearie
Tiller már most ezerszer jobb mint Tubás, de hogy erre kellett 10x meccs arra nincs mentség.
a TE játék javul és legalább látszik Sparano munkája.
Gabbert sokkal jobb dinamikával rendelkezik, és látszik hogy érti a koncepciót, nyilvánvaló hogy megtartjuk és így már lenne értelme egy QB-t húzni. ha nem is Goffot, mert ugye elhozunk egy S-t vagy egy ACL szakadásos ígértetet első körben, - és aztán Wentz vagy Hogan a hátsóbb körökben.
a DB sor annyira nem veszélyes, csak tényleg egy jó pass rush hiányzik, így DL/OLB marha nagy need. ILB-t tudunk hozni hátrébb is.
De ami a legfontosabb egy jó edzői kar. egy hozzáértő HC pls pls pls :/ de egyelőre 80%-ot adok hogy JimmyT marad, aki emberileg és szakmájában nagyon jó, és ezért is sajnálom ha bukik akkor mennie kell, mert a DL-ben azért elsőrangú munkát végzett.
szóval bocs, de én nem vagyok megelégedve 😕
petey
Én jobban örülnék neki, ha a sok pickünkkel inkább feljebb mennénk és 3-4 tényleg azonnal használható játékost hoznánk. OLB/DL valóban kellene.Hirtelen nem is tudnék olyan edge rusher-t mondani, aki 3-4-es rendszerbe jó lenne. Talán Calhoun, Oakman vagy Ogbah. DL-be több ígéretes játékos van szerintem. Mit szólnátok Wilkersonhoz? Idén FA lesz.
Mondjuk - ahogy írod is- ahhoz kellene egy jó edzői kar, hogy egyáltalán komolyan számoljanak velünk az FA piac nagyhalai.
SFGaben
több mint 10 éve
HBD Dontae Johnson!
több mint 10 éve
Ok, elismerték ezzel, de segít rajtunk? Nem. Visszacsalnak majd egy meccset nekünk? Azzal megint a másik csapatot károsítják meg... Picsába, hogy ezzel a bírókkal csak a baj van 😀Tényleg jól lehet látni ahogy sisaktetővel ment Palmerre.Csak hát valójában nemPalmer aszonta, hogy a sisak tetejével támadta Dial, azért dobták bewww.ninersnation.com/2015/11/29/9816460/quinton-dial-sack-penalty-carson-palmer-mike-pereira-49ers-vs-cardinalsAzt én sem értettem hogy miért volt...
Josszi
silent7939
Löfli
vine.co/v/ia2bzIjPJOW
Jakehomer
Alabama Niners