San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Év közben otthagyta a csapatátClaiborne volt balhéja ??? Ő nem csak legendásan szar tesztet írt a combineon???malkavRemélem elviszi a dallas, a Hardy-McClain-Gregory-Aldon-Claiborne védelem igazi köcsög válogatott lenne.Amadeus91szerintem nem kell azon gondolkodni hogy játszani fog-e valahol idénpetey
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Én mondom, amióta Gabbert betette ide a lábát, a dolgok egyre rosszabbra fordulnak. Nagy hiba volt tradelni Szösziért. Annyi balszerencse ér titeket, hogy még egy Jags szurkoló is megsajnál titeket. Remélem azért Tomsula és Kaep révén lesz pár pozitív meglepetés is a szezon során. Rátok férne egy ilyen brutális offseason után.
több mint 9 éve
.@JimTrotter_NFL on ESPN just said 49ers released Aldon Smith because he met with Trent Baalke and refused to accept responsibility.
több mint 9 éve
malkav
2 468
Claiborne volt balhéja ??? Ő nem csak legendásan szar tesztet írt a combineon???Remélem elviszi a dallas, a Hardy-McClain-Gregory-Aldon-Claiborne védelem igazi köcsög válogatott lenne.Amadeus91szerintem nem kell azon gondolkodni hogy játszani fog-e valahol idénpetey
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Lehet lesz olyan hülye csapat akinek így is kell majd 😊 Dallasban összejöhetne az asszony verő, a marihuánás és az alkesz védelmi tengely 😊Van akinek semmi nem elég. Ez már a sokadik esélye volt.“This organization has tried very hard to help Aldon fight his issues. Although he is no longer a member of this team, our support and concern for him will continue.”
Amúgy nem tudom miért nem tesz kötelezővé az NFLPA vagy a csapat valami mentorprogramhoz hasonlító akármit. Egyrészt kötelezően a rookieknak, másrészt a balhés játékosoknak.undisputedly
teljesen korrekt ez a csapat részéről, az NFL karrierjének vége, millióktól esett el, de hátha nem lesz belőle börtöntöltelék.kristof
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Van akinek semmi nem elég. Ez már a sokadik esélye volt.“This organization has tried very hard to help Aldon fight his issues. Although he is no longer a member of this team, our support and concern for him will continue.”
Amúgy nem tudom miért nem tesz kötelezővé az NFLPA vagy a csapat valami mentorprogramhoz hasonlító akármit. Egyrészt kötelezően a rookieknak, másrészt a balhés játékosoknak.undisputedly
teljesen korrekt ez a csapat részéről, az NFL karrierjének vége, millióktól esett el, de hátha nem lesz belőle börtöntöltelék.
több mint 9 éve
mondjuk az is igaznem nagyon volt mit mérlegelniAlabama NinersAldon Smith cut, hivatalosSteznem tartott sokáig a mérlegelésKmetyG
több mint 9 éve
nem nagyon volt mit mérlegelniAldon Smith cut, hivatalosSteznem tartott sokáig a mérlegelésKmetyG
több mint 9 éve
Aldon Smith cut, hivatalosSteznem tartott sokáig a mérlegelés
több mint 9 éve
Rengeteg ember arról álmodik hogy egy igen jó karrierje legyen az NFL-be, vagy eggyátalán betudjon juti, ez meg elbassza..Aki hülye az hülye. Spártába lebaszták az ilyeneket.Coolearie...születésekor csak nem volt ekkora barom 😛 ...aztán belehúzott...
több mint 9 éve
Rengeteg ember arról álmodik hogy egy igen jó karrierje legyen az NFL-be, vagy eggyátalán betudjon juti, ez meg elbassza..Aki hülye az hülye. Spártába lebaszták az ilyeneket.
több mint 9 éve
Remélem elviszi a dallas, a Hardy-McClain-Gregory-Aldon-Claiborne védelem igazi köcsög válogatott lenne.Amadeus91szerintem nem kell azon gondolkodni hogy játszani fog-e valahol idén
több mint 9 éve
Remélem elviszi a dallas, a Hardy-McClain-Gregory-Aldon-Claiborne védelem igazi köcsög válogatott lenne.Amadeus91akkor sok Vazelin is fogyna 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Remélem elviszi a dallas, a Hardy-McClain-Gregory-Aldon-Claiborne védelem igazi köcsög válogatott lenne.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
twitter.com/ChrisBiderman/status/629685149576200193/photo/1most meg aszongya nem volt dui. de akkor is barátom, már késő magyarázkodni
több mint 9 éve
Aldon Smith = hülye japán (Iku Nuku).....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Lenne pénz Mathisre, szélen majd elvaddisznóskodik Lynch meg Harold aztán jónapot, a jó Aldon meg beállhat Gordon és társai mellé a faszkorbácsért.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
lesz pénz Mathisra 😀így is úgy is.azt értem, hogy sík hülye a srác, de... de nincs de, eddig minden olyan szépen ment...erre...nem lehetne, hogy szabad idejében lakhelyelhagyási tilalmat vessenek ki rá??? Csak edzésre mehessen...Alabama NinersNFL karrier finished - mérget rápetey
Gondolom a tavalyi 9 meccs után Gúúddell bácsitól minimum 1 szezont kap, akkor: gém óverAlabama Niners
jó hogy nem ölt meg valakit.
nem kell gondolkodni hogy mi legyen a pénzével. lesz kb. 1,5M dead money a többi felszabadul.petey
több mint 9 éve
így is úgy is.azt értem, hogy sík hülye a srác, de... de nincs de, eddig minden olyan szépen ment...erre...nem lehetne, hogy szabad idejében lakhelyelhagyási tilalmat vessenek ki rá??? Csak edzésre mehessen...Alabama NinersNFL karrier finished - mérget rápetey
Gondolom a tavalyi 9 meccs után Gúúddell bácsitól minimum 1 szezont kap, akkor: gém óverAlabama Niners
jó hogy nem ölt meg valakit.
nem kell gondolkodni hogy mi legyen a pénzével. lesz kb. 1,5M dead money a többi felszabadul.