San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Amúgy szerintem nem volt szabálytalanság, ennél jóval durvábbakat elengedtek már.preseason meg minden, de that goal line stop thoughBorbinhoAz rendben volt, 4. kísérletnél ítéltek pass interf. Brock ellen, újból volt 4 kísérlete a Texansnak, végül sikerült kivédekezni mindet. Moody talán kétszer is főszerepet vállalt a védekezésből.SFGaben
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
preseason meg minden, de that goal line stop thoughBorbinhoAz rendben volt, 4. kísérletnél ítéltek pass interf. Brock ellen, újból volt 4 kísérlete a Texansnak, végül sikerült kivédekezni mindet. Moody talán kétszer is főszerepet vállalt a védekezésből.
több mint 9 éve
Sorry de ezen meghaltam 😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
preseason meg minden, de that goal line stop though
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Egyelőre csak az első félidőt láttam, ott NT Mike Purcell játéka biztató volt. Ackernek is akadt egy szép szerelése és Hayne is bemutatott egy 58 yardos futást.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
NaVorro Bowman, Darnell Dockett and Vernon Davis nem játszik ma a Texans ellen.CoolearieLegalabb lesz hely ido az ifjaknak, kimelni kell az oreg csontokat 😉
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Koszonom sracok! Neked is IK! 😀Josszi akkor neked is utólagosan Boldog Szülinapot! 😛CoolearieCsatlakozom. 😀iktriad
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
NaVorro Bowman, Darnell Dockett and Vernon Davis nem játszik ma a Texans ellen.
több mint 9 éve
Josszi akkor neked is utólagosan Boldog Szülinapot! 😛CoolearieCsatlakozom. 😀
több mint 9 éve
Josszi akkor neked is utólagosan Boldog Szülinapot! 😛
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Koszonom dude 😉komoly? hát akkor Isten éltessen more 😀 kisjézuska segítsen nagyra nőni :A:Ne mar? Nekem is tegnap volt..JossziAzért nem jött mert tegnap volt a szülinapja, és szerintem részegen eltévedt valahol Tibetben.Coolearieáh már ő sem a régi , cseszett jönni 😀Ik in 3..2..1...Jim Tomsula: 'I'm a believer in Blaine Gabbert' espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14381/jim-tomsula-im-a-believer-in-blaine-gabbertJossziÉrzem mindjárt jönni fog iktriad. 😀
Pörög a topik (Y)Coolearie
😛
cseszheti a Jags hogy eltrédeltek egy allpró QB-t xDpetey
Kilgorenál érdekes volt hogy az ofseason végén hirtelen műteni kellet a lábát?
Hunternél meg fura hogy külön gyakorolgat és nem lépett be a 11 v 11-be? szóval saját kútfő de ne legyen igazamJosszi
egy biztos, lesz kétféle eredmény:
- kurva szar mindenki, kiesünk a picsába %/
- mindenki istenkirály 😕)
+1 áh ez csak preseason
szerintem mindent elmondtam 😀
ja és Armstead, hasíts gyermekempetey
Lehet en is eloben fogom nezni..
Lesz majd minden aszem ahogy irtad, de hat
Csak preseason.. nadeakkoris. Auszi visszahordast TD-re birnam , Szoszi 2 td-t fog nyomni uff.
Jaj csak Watt le ne gyaluljon valakit, sztem Bowman jobb ha kihagyna azt a fos izuletolo csontkoptato mugyepet..
Amugy ezt sose ertettem milliokat olnek a gladiatorokba aztan a rehabra meg a mutetekre a fu mufu meg spuroskodas..
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Lesz olyan is, aki nem a tündérbogár QB-wannabe-n röhögni kel fel?😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
32 éve nem iszom alkoholt és mindig nagyon lightosan ünnepelek.Azért nem jött mert tegnap volt a szülinapja, és szerintem részegen eltévedt valahol Tibetben.Coolearieáh már ő sem a régi , cseszett jönni 😀Ik in 3..2..1...Jim Tomsula: 'I'm a believer in Blaine Gabbert' espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14381/jim-tomsula-im-a-believer-in-blaine-gabbertJossziÉrzem mindjárt jönni fog iktriad. 😀
😛
Hunternél meg fura hogy külön gyakorolgat és nem lépett be a 11 v 11-be? szóval saját kútfő de ne legyen igazamJosszi
Amúgy tervezem, hogy megtekintem a mai találkozótokat. Nem mindennap lehet manapság Szöszit játszani látni(a Texans meg csoportrivális). 😀😀
több mint 9 éve
komoly? hát akkor Isten éltessen more 😀 kisjézuska segítsen nagyra nőni :A:Ne mar? Nekem is tegnap volt..JossziAzért nem jött mert tegnap volt a szülinapja, és szerintem részegen eltévedt valahol Tibetben.Coolearieáh már ő sem a régi , cseszett jönni 😀Ik in 3..2..1...Jim Tomsula: 'I'm a believer in Blaine Gabbert' espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14381/jim-tomsula-im-a-believer-in-blaine-gabbertJossziÉrzem mindjárt jönni fog iktriad. 😀
😛
egy biztos, lesz kétféle eredmény:
- kurva szar mindenki, kiesünk a picsába %/
- mindenki istenkirály 😕)
+1 áh ez csak preseason
szerintem mindent elmondtam 😀
ja és Armstead, hasíts gyermekem
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Ne mar? Nekem is tegnap volt..Azért nem jött mert tegnap volt a szülinapja, és szerintem részegen eltévedt valahol Tibetben.Coolearieáh már ő sem a régi , cseszett jönni 😀Ik in 3..2..1...Jim Tomsula: 'I'm a believer in Blaine Gabbert' espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14381/jim-tomsula-im-a-believer-in-blaine-gabbertJossziÉrzem mindjárt jönni fog iktriad. 😀
😛
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Azért nem jött mert tegnap volt a szülinapja, és szerintem részegen eltévedt valahol Tibetben.áh már ő sem a régi , cseszett jönni 😀Ik in 3..2..1...Jim Tomsula: 'I'm a believer in Blaine Gabbert' espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14381/jim-tomsula-im-a-believer-in-blaine-gabbertJossziÉrzem mindjárt jönni fog iktriad. 😀
😛
több mint 9 éve
Josszi
3 368
hubakkerha kötelező lenne dönteni akor Moody, Skov tandem mint ILB, Okoye , Hayne ,a DB sor ,és na nézzük már meg a qrva sok TE-t play közben is, ja me a first string offensünket abban az egy negyedben amíg fent lesznek.... na szóval én a vasárnap reggelt úgy kezdem hogy mielőtt a család fel kell, végignézem az összes playt... és majd kapkodom a fejem, meg húzok meg házok meg lesz sok baszki valszínű... MINDENKIRE naDe jo h Hunter es Kilgore nem lesz 100as a nyitanyra 😕Jossziezt honnan?
amúgy várható volt hogy Kilgore kicsit csúszni fog. de Hunterről nem olvastam semmi rosszat?
ki kire lesz kíváncsi holnap?
részemről Eli Harold, DeAndrew White, OL, DL, Moody és a DB sorpetey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
áh már ő sem a régi , cseszett jönni 😀Ik in 3..2..1...Jim Tomsula: 'I'm a believer in Blaine Gabbert' espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14381/jim-tomsula-im-a-believer-in-blaine-gabbertJossziÉrzem mindjárt jönni fog iktriad. 😀
😛
Hunternél meg fura hogy külön gyakorolgat és nem lépett be a 11 v 11-be? szóval saját kútfő de ne legyen igazam
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Én mindenkire:cool:Haynet nagyon megnézném, Belldozert (milyen kurva király becenév már, be kell futnia!) is, rajtuk kívül az általad említett Haroldot és White-ot.dankodavidDe jo h Hunter es Kilgore nem lesz 100as a nyitanyra 😕Jossziezt honnan?
amúgy várható volt hogy Kilgore kicsit csúszni fog. de Hunterről nem olvastam semmi rosszat?
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Haynet nagyon megnézném, Belldozert (milyen kurva király becenév már, be kell futnia!) is, rajtuk kívül az általad említett Haroldot és White-ot.De jo h Hunter es Kilgore nem lesz 100as a nyitanyra 😕Jossziezt honnan?
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Ik in 3..2..1...Jim Tomsula: 'I'm a believer in Blaine Gabbert' espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14381/jim-tomsula-im-a-believer-in-blaine-gabbertJossziÉrzem mindjárt jönni fog iktriad. 😀
😛
cseszheti a Jags hogy eltrédeltek egy allpró QB-t xD
több mint 9 éve
De jo h Hunter es Kilgore nem lesz 100as a nyitanyra 😕Jossziezt honnan?
részemről Eli Harold, DeAndrew White, OL, DL, Moody és a DB sor
több mint 9 éve
Jim Tomsula: 'I'm a believer in Blaine Gabbert' espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14381/jim-tomsula-im-a-believer-in-blaine-gabbertJossziÉrzem mindjárt jönni fog iktriad. 😀
Pörög a topik (Y)
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Viszont az elmúlt 2 évében sérült volt, és most sem sikerült felépülni szezonkezdetre. Tudom, hogy jó játékos, de ha nem lép pályára, cseszhetjük.Frank mogott orok 2.volt de a serulese elott nagyon jol nyomta, megerdemli az eselyt ha felepult teljesenJossziDe jo h Hunter es Kilgore nem lesz 100as a nyitanyra 😕JossziNem tudom, Hunterrel kéne-e még erőlködni.dankodavid
Pulvis et umbra sumus.