San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
 www.ninersnation.com/2015/11/29/9816460/quinton-dial-sack-penalty-carson-palmer-mike-pereira-49ers-vs-cardinals
Josszi
Azt én sem értettem hogy miért volt...
silent7939
Palmer aszonta, hogy a sisak tetejével támadta Dial, azért dobták be
Löfli
Csak hát valójában nem
 vine.co/v/ia2bzIjPJOW
Jakehomer
Tényleg jól lehet látni ahogy sisaktetővel ment Palmerre.
Valaki Carson papát homályosítsa már fel, hogy használjon szemüveget ha pályára lép!
Fater a rács nem sisaktető!!!! ...és ez szól a vak zebráknak is.

Azzal, hogy az NFL elvette a következő meccset a bíró csapattól, elismerték, hogy el lett csalva a meccs.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 028 — Csodabogár
 www.csnbayarea.com/49ers/report-49ers-cardinals-officiating-crew-re-assigned

egy kis bírózás még. és még benne sincs amikor Vance dobtak PI-t, és az annulálta az egyik drive-unkat és FG lett.
ettől függetlenül meg kell fogni a labdát(rád nézek Brock) és kiütni Palmert amikor vagy fél óráig tartott amikor befutott(haha) TD-re, ott volt esély megbüntetni ha TD ha nem, de csak szabályosan. vagy nem elejteni a puntot, vagy egy 4 és 20-nál ne 18 yardos passzt nyomjunk...a 9. kísérletre bevitt TD-re meg nem mondok semmit.

ezért egy szoros meccsen sajnos a kuki rosszabb végén voltunk, tanuljanak belőle.

több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Szerintem jól játszottunk. Szorosmeccs volt, örültem a csapatnak hogy látok valami fényt az alagút végén. Persze messze van az a fény, de jó látni. Ha ilyen szintet tudnánk hozni azzal szerintem meglennénk egy páran elégedve.
Coolearie
hát azért messze vagyunk a tökéletestől, meg a régebbi játéktól, de hihetetlenül látszik mennyire vissza tud vetni egy csapatot ha a húzónevek kidőlnek, persze van depth de mivel nem kaptak annyi játékidőt így időbe telik míg felveszik a ritmust.
Tiller már most ezerszer jobb mint Tubás, de hogy erre kellett 10x meccs arra nincs mentség.
a TE játék javul és legalább látszik Sparano munkája.
Gabbert sokkal jobb dinamikával rendelkezik, és látszik hogy érti a koncepciót, nyilvánvaló hogy megtartjuk és így már lenne értelme egy QB-t húzni. ha nem is Goffot, mert ugye elhozunk egy S-t vagy egy ACL szakadásos ígértetet első körben, - és aztán Wentz vagy Hogan a hátsóbb körökben.

a DB sor annyira nem veszélyes, csak tényleg egy jó pass rush hiányzik, így DL/OLB marha nagy need. ILB-t tudunk hozni hátrébb is.

De ami a legfontosabb egy jó edzői kar. egy hozzáértő HC pls pls pls :/ de egyelőre 80%-ot adok hogy JimmyT marad, aki emberileg és szakmájában nagyon jó, és ezért is sajnálom ha bukik akkor mennie kell, mert a DL-ben azért elsőrangú munkát végzett.

szóval bocs, de én nem vagyok megelégedve 😕
petey
Az akarás megvolt az utóbbi meccseken, így a vereség is sokkal jobban emészthető (legalább is nekem). Gabbert pedig odateszi magát rendesen, látszik, hogy készül a meccsre, ott van fejben. Pozitív meglepetés. Ennek ellenére ha elérhető lesz Goff én nagyon örülnék neki, ha őt húznánk. Gabbert mögött nem kellene rögtön a mély vízbe dobni lenne ideje tanulni.
Én jobban örülnék neki, ha a sok pickünkkel inkább feljebb mennénk és 3-4 tényleg azonnal használható játékost hoznánk. OLB/DL valóban kellene.Hirtelen nem is tudnék olyan edge rusher-t mondani, aki 3-4-es rendszerbe jó lenne. Talán Calhoun, Oakman vagy Ogbah. DL-be több ígéretes játékos van szerintem. Mit szólnátok Wilkersonhoz? Idén FA lesz.
Mondjuk - ahogy írod is- ahhoz kellene egy jó edzői kar, hogy egyáltalán komolyan számoljanak velünk az FA piac nagyhalai.
több mint 10 éve
Szerintem jól játszottunk. Szorosmeccs volt, örültem a csapatnak hogy látok valami fényt az alagút végén. Persze messze van az a fény, de jó látni. Ha ilyen szintet tudnánk hozni azzal szerintem meglennénk egy páran elégedve.
Coolearie
hát azért messze vagyunk a tökéletestől, meg a régebbi játéktól, de hihetetlenül látszik mennyire vissza tud vetni egy csapatot ha a húzónevek kidőlnek, persze van depth de mivel nem kaptak annyi játékidőt így időbe telik míg felveszik a ritmust.
Tiller már most ezerszer jobb mint Tubás, de hogy erre kellett 10x meccs arra nincs mentség.
a TE játék javul és legalább látszik Sparano munkája.
Gabbert sokkal jobb dinamikával rendelkezik, és látszik hogy érti a koncepciót, nyilvánvaló hogy megtartjuk és így már lenne értelme egy QB-t húzni. ha nem is Goffot, mert ugye elhozunk egy S-t vagy egy ACL szakadásos ígértetet első körben, - és aztán Wentz vagy Hogan a hátsóbb körökben.

a DB sor annyira nem veszélyes, csak tényleg egy jó pass rush hiányzik, így DL/OLB marha nagy need. ILB-t tudunk hozni hátrébb is.

De ami a legfontosabb egy jó edzői kar. egy hozzáértő HC pls pls pls :/ de egyelőre 80%-ot adok hogy JimmyT marad, aki emberileg és szakmájában nagyon jó, és ezért is sajnálom ha bukik akkor mennie kell, mert a DL-ben azért elsőrangú munkát végzett.

szóval bocs, de én nem vagyok megelégedve 😕

több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
..valahova eltettem a troll spray-t. ja igen, Silentre használtam el 😛 maradt még, mert akkor hozd vissza 😛
petey
Hehehe.... én jófej troll vagyok 😉 ugyhogy kérelk ne húzz párhuzamot mert sértés rám nézve 😊

Szerkesztette: silent7939
több mint 10 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
mindig öröm látni amikor előjönnek az erdő mélyéről a megmondóemberek, pláne amikor itt a forumon olyan arcok is vannak a Cards topikban akik itt voltak a Hall/Anderson/Kolb és atöbbi időszakban is és arcoskodás a nyomokban nem volt. lám mit tesz 2 évnyi siker. mesélj még.
petey
Ne is mondd, az első emlékem még Steve Beuerlein talán 93-ból. Sok emlékezetes dolog nem maradt meg róla 😊 Aztán a Plummer éra, de akkoriban nem követtem az NFL-t annyira szorosan. Utána meg a többi, hasonlóan fantasztikus elit QB-k sora 😊
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 261
Amúgy nem az erdő mélyéről jöttem elő de jó látni a 49-ers-es szenvedést amit itt produkáltok ennyire még jók vagytok idén!😀
Rattlesnake
kérlek szépen hagyd abba... már ráz a zokogás 😕

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
több mint 10 éve
..valahova eltettem a troll spray-t. ja igen, Silentre használtam el 😛 maradt még, mert akkor hozd vissza 😛

több mint 10 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Amúgy nem az erdő mélyéről jöttem elő de jó látni a 49-ers-es szenvedést amit itt produkáltok ennyire még jók vagytok idén!😀
Rattlesnake
Köszönjük a hozzászólásaidat,jár a taps a keksz meg minden,de erre itt nem vagyunk kíváncsiak!Jó srácok a Cards-os szurkerek itt,ne égesd őket és magadat.
több mint 10 éve
Rattlesnake Arizona Cardinals LSU Tigers 260
 www.ninersnation.com/2015/11/29/9816460/quinton-dial-sack-penalty-carson-palmer-mike-pereira-49ers-vs-cardinals
Josszi
silent7939
Löfli
Csak hát valójában nem
 vine.co/v/ia2bzIjPJOW
Jakehomer
pattanj a 49ers wagonra!
Rattlesnake
mindig öröm látni amikor előjönnek az erdő mélyéről a megmondóemberek, pláne amikor itt a forumon olyan arcok is vannak a Cards topikban akik itt voltak a Hall/Anderson/Kolb és atöbbi időszakban is és arcoskodás a nyomokban nem volt. lám mit tesz 2 évnyi siker. mesélj még.
petey
Drága barátom én voltam Hall és Anderson érában is de csak élj a hitedben kicsi 49-ers-es!
Rattlesnake
több mint 10 éve
Josszi
silent7939
Löfli
Csak hát valójában nem
 vine.co/v/ia2bzIjPJOW
Jakehomer
pattanj a 49ers wagonra!
Rattlesnake
petey
Drága barátom én voltam Hall és Anderson érában is de csak élj a hitedben kicsi 49-ers-es!
több mint 10 éve
Josszi
silent7939
Löfli
Csak hát valójában nem
 vine.co/v/ia2bzIjPJOW
Jakehomer
pattanj a 49ers wagonra!
Rattlesnake

több mint 10 éve
Josszi
silent7939
Löfli
Csak hát valójában nem
 vine.co/v/ia2bzIjPJOW
Jakehomer
pattanj a 49ers wagonra!
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 538 — Panthers fan
Josszi
silent7939
Löfli
Csak hát valójában nem
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 329 — settenke1976@gmail.com
itt az emberem, Deuce Bigalow

twitter.com/RobSchneider/status/671170472797540352/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
petey
A york lemondását követelő zászlóról nem is beszélve 😀
több mint 10 éve
itt az emberem, Deuce Bigalow

twitter.com/RobSchneider/status/671170472797540352/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Szerkesztette: petey

több mint 10 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
jó lenne menteni ezt a formát a hátrlévő meccsekre, hogy legalább bírózhassunk 😊

több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 510
Palmer meg érthető, hogy ezt mondja, mégsem vallhatja be, hogy valójában csak idő kellett neki, mert kicsúszott a tamponja.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Josszi
silent7939
Löfli
ja hogy ez bemondásra megy

több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 272 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Josszi
silent7939

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nahát volt itt olyan vélemény, hogy 9 emberrel is nyernének, bírókkal is alig sikerült.
Nem volt ez rossz meccs. És végre izgulhattam a csapatomért.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Josszi
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 261

A defender continues an effort to tackle or "hit" a passer after the passer has already thrown a pass. A defender is allowed to take one step after the ball is thrown; a defender is penalized if he hits the passer having taken two or more steps after the ball leaves the passer's hand.

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Most mit várunk olyan bíróktól, akik nem tudnak háromig elszámolni? Igazából tényleg teljesen mindegy, hogy mi lett az eredmény, egy győzelemmel sem lennénk sokkal jobb helyzetben. De ezt a bíráskodást tényleg nagyon nehéz elfogadni. Dial sack tökéletes volt, erre 15 yard bünti, delay of the game többször is volt, de az utolsó kifejezetten fájt, Palmer abból csinált nagy játékot. Szóval elismerem, az Arizona jelenleg jobb csapat és előrébb tartanak szinte minden tekintetben és nyilván nem ők tehetnek a bíráskodásról, de tegnap erősen a zebrák húzták a szekerüket.
Egyébként Gabbert három mérkőzésén sokkal jobban néz ki az O line teljesítménye is.
SFGaben
A meccs előtt én sütöttem el a topikunkban a bekötött szemű Palmeres arcoskodást, és hát tegnap úgy tűnt, tényleg bekötötték a szemét, annyira homály volt néha, főleg a D-tek jó játéka miatt. Meg Arians is mintha elfelejtett volna életképes playeket hívni...
És én még ilyen fogalmatlan bírókat nem láttam NFL meccsen, egy kabaré volt, és valóban sokat segítettek nekünk.
Az viszont látszik, hogy Gabbert semmivel sem rosszabb, mint Kaep volt (idén), hihetetlen számomra, hogy tudott utóbbi ilyen zuhanórepülést produkálni.