San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Josszi
3 365
egyszóval se jó sem rossz nem volt, idény eleje. jöhetnek a közös edzések a Ravensszelpeteymost néztem meg az egészet... Wilhoite jó lesz Bowman helyén, Tank és Dial keményen tolta, Stevie jól blokkolt 😀 , Bruce Miller + Hyde együtt jó lesz! 😀
a védelem még khmm.....
és hát ne adja az ég hogy Kap lesérüljön....
így gyorsan ennyi....
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Harlequin
332
NCORE-on fent van!😊
több mint 10 éve
Harlequin
332
Le lehet valahonnan tölteni a meccset , torrenről?
több mint 10 éve
csrnyei
489
Én még annyit tennék hozzá,hogy szerintem Okoye is jól mozgott,ahhoz képest,hogy egy éve űzi a sportot.
több mint 10 éve
nna, akkor megvolt az első, és hát elég edzésszagú volt. az O/D oldalon kb 7 ember nem játszott a kezdők közül. Hyde. egy vaddisznó a srác, azért a Ravens D ellen ilyeneket futni nem semmi.
Ellington is egy steal lesz ha így folytatja.
Tanks és Dial egy terror lesz. Tank sack, Dial 2 FF.
Cooknak megvolt az első int-je, 4 év alatt a Vikingeknél egy sem volt 😀 így tovább Chris.
a Ravens átfutott rajtunk, ez vélhetőleg nem lesz így ha visszatér Ray Mc, Cowboy is.
Borland kicsit elveszett volt, így Wilhoite tett egy nagy lépést a kezdő MLB poszt felé. sokat kell tanulnia, de BOw is így volt emlékszem az első évében.
Vance Mac sokkal jobban mozgott, mint tavaly. gyorsabb, határozottabb és elkapása is volt, nem drop 😛
akik teljesen rosszak voltak:
J. Martin - kell Anthony Davis a COwboys ellen. Martin maradjon csak backup.
Gabbert teljesen homály volt, meglátjuk a többi meccsen mit hoz. mondjuk a másik 2 backup sem volt eget rengető
Hampton, hát így nem lesz fent a rosteren mint backup RB
egyszóval se jó sem rossz nem volt, idény eleje. jöhetnek a közös edzések a Ravensszel
több mint 10 éve
Na akkor ma a Ravens ellen kezdünk PS meccsen. mivel a kezdők ilyenkor max 1-2 drive-ot játszanak, vagy annyit sem így a backupok felé fordul a figyelem. részemről a következőkre leszek kíváncsi:-Tank
- Ward
- Borland/Skov/Lynch
- Hyde
- Gabbert
- Dontae Johnson
- Ellington/Patton
- Looney/Kilgore
- Cully
- Special Teams
több mint 10 éve
Josszi
3 365
kedves ügynökbácsi feltüzelte most már nehéz lesz visszakoznia mint tékozló fiú... de hátha.Nem tudom egy ilyen holdout mennyire mérgezi meg a kapcsolatot a játékos és a vezetőség között. Boone-tól eddig azt láttam, hogy elkötelezett Faithful, viszont most eléggé merev álláspontot képvisel. Kicsit elmérgesedettnek érzem a helyzetet. Értem én, hogy több zsetont akar, csak nem az van mögötte, hogy elcseréltesse magát vagy kirugassa és máshol még többet tudjon keresni, mint amennyit itt kaphatna. Számomra most annyira ellenszenves lett, mint amennyire kedveltem. Azt viszont ne felejtsük, hogy ha mi nem foglalkozunk vele és állitjuk be a sorba. lehet sehol sem lenne már rég. Nem véletlenül nem lett draftolva, soha nem volt egy jó fiú.Alabama NinersÍrtam egy cikket Stevie Johnson érkezéséről, amelyben megnéztem az utolsó Seahawks elleni meccsét, ahol többször is könnyedén verte meg Shermant: insidehandoff.com/2014/07/30/stevie-johnson-san-francisco-49ers/zolika26köszi zoli, nagyon jó írás. én is úgy gondolom, hogy SJ egy hiánypótló igazolás volt, aki még jobban meglöki az offenz szekerét. ő nem egy Boldin/Crab féle possession WR.
közben a klub elérte Boone-t, de ő nem hajlandó engedni az igazából. Brooks átstruktúrálta a szerződését, így újabb 2M szabdult fel.petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
lesz még ő meglepi... 😀hát mivel itt nem várják el hogy kezdő legyen, meg több és jobb az offenz fegyver mint nálatok volt, így teljesen nyugodtan készülhet. szóval nem siettetik. ha jól rémlik Steve Young is egy bust volt Tampában 😉peteyLátom itt is nagy ász TC alatt és szerintem a preseasonban sem lesz rossz, sőt. Egyébként volt már ő hét támadó játékosa is augusztusban Peter Kingnél! Nála szeptemberben kezdődnek a bajok. De ott meg ha szerencsétek van, akkor már nem nagyon lesz szükség rá(max fogja a papírokat).iktriadwww.49ers.com/news/article-2/Blaine-Gabbert-Gaining-Traction-in-49ers-Offense/be543dd5-629f-4699-8727-024e47c3129bOk, ezt fogom tenni! Mondjuk azt meg kell jegyeznem, hogy edzéseken nálunk is villogott.iktriadÉrdeklődhetek, hogy Gabbert hogy teljesít eddig?iktriadeddig csak pozitív hírek jöttek. gyorsan tanul, van önbizalma, bíznak benne. stabil nr2. sasold fél szemmel majd a preseason meccseket, kapni fog elég snapet. 😊petey
pont mai cikk 😊petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
lehetőség neki is és Hydenak is a sérüléshullám... reméljük élni fognak vele.sajnálom Dorsey-t, tavaly király szezont futott mint NT. next man up. Dial remélem majd nyom egy ilyet, mégha sárga is 😀Ian Williams és Dial majd megoldja. Dial alabamai srác, hozzá van szokva a kemény csatákhoz.Alabama NinersDorseynak megsérült a karja, nem tudni mi van, visszatért az edzésre átöltözve.peteyBicepszszakadás, out for season.vassadi
amúgy Williams még mindig rehab. tavaly a kedves Seahawksos OL Sweezy faszán eltörte a bokáját.
szerk: Source: Premature to say Glenn Dorsey out for season; team will assess injury and make determination after likely surgery.petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Ha valaki szeretne egy igazán zavarba ejtő Kap mezt,itt a példa:csrnyei...ööööööö.......izé......a felirat jó, csak oly randák a szinekAlabama Niners
több mint 10 éve
Ha valaki szeretne egy igazán zavarba ejtő Kap mezt,itt a példa:csrnyei...ööööööö.......izé......a felirat jó, csak oly randák a szinek
több mint 10 éve
csrnyei
489
Ha valaki szeretne egy igazán zavarba ejtő Kap mezt,itt a példa:
több mint 10 éve
megvolt az első nyitott edzés az új stadionban, kb 10.000 néző előtt. www.49ers.com/video/videos/Highlights-From-First-Practice-at-Levis%C2%AE-Stadium/35d1a11b-c28f-494c-8b13-cc1d3e009842
várós lesz a szezon. tele vagyunk most jó célpontokkal, a védelem is erősödött CB poszton, jó hírek jönnek Cook-ról(akit a Vikingektől szereztünk) Johson(rookie) Ward is egy baller. az ILB poszt a legjobb nálunk szerintem, és a tavalyi DL draftunk is úgy tűnik állat lesz(Tank, Dial)
a csütörtöki meccsen kapnak a kezdők kb 2 drive-ot, de leginkább a cserék lesznek.
több mint 10 éve
Vegita
363
testepitek.hu/a-test-izmainak-edzese/seruelesek/261-az-izomszakadas-okai-es-kezelesenem, csak hát a bicepsz azért folyamatosan használva van, nem értem mitől lehet hirtelen szakítani.Amadeus91Nem vagyok járatos ebben a tudományban, de szerintem a bicepsz elszakításával.vassadiazt, hogy lehet egyébként összehozni?Amadeus91Dorseynak megsérült a karja, nem tudni mi van, visszatért az edzésre átöltözve.peteyBicepszszakadás, out for season.vassadi
talan ez irja le jol. illetve, ha Doki itt lesz, talan o is ir par szot 😊
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
használva van, de mondjuk egy sportolónál mondjuk jobban nem? 😀 nemcsak egeret kattintgat 8 órában.nem, csak hát a bicepsz azért folyamatosan használva van, nem értem mitől lehet hirtelen szakítani.Amadeus91Nem vagyok járatos ebben a tudományban, de szerintem a bicepsz elszakításával.vassadiazt, hogy lehet egyébként összehozni?Amadeus91Dorseynak megsérült a karja, nem tudni mi van, visszatért az edzésre átöltözve.peteyBicepszszakadás, out for season.vassadi
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
nem, csak hát a bicepsz azért folyamatosan használva van, nem értem mitől lehet hirtelen szakítani.Nem vagyok járatos ebben a tudományban, de szerintem a bicepsz elszakításával.vassadiazt, hogy lehet egyébként összehozni?Amadeus91Dorseynak megsérült a karja, nem tudni mi van, visszatért az edzésre átöltözve.peteyBicepszszakadás, out for season.vassadi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
nincs különösebb recept erre. elég egy feszítés közbeni rossz mozdulat, ez mozgatja a könyököt. ma műtik DOrsey-t, utána okosabbak leszünk, hogy visszatérhet-e szezon végére.Nem vagyok járatos ebben a tudományban, de szerintem a bicepsz elszakításával.vassadiazt, hogy lehet egyébként összehozni?Amadeus91Dorseynak megsérült a karja, nem tudni mi van, visszatért az edzésre átöltözve.peteyBicepszszakadás, out for season.vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Nem vagyok járatos ebben a tudományban, de szerintem a bicepsz elszakításával.azt, hogy lehet egyébként összehozni?Amadeus91Dorseynak megsérült a karja, nem tudni mi van, visszatért az edzésre átöltözve.peteyBicepszszakadás, out for season.vassadi
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
azt, hogy lehet egyébként összehozni?Dorseynak megsérült a karja, nem tudni mi van, visszatért az edzésre átöltözve.peteyBicepszszakadás, out for season.vassadi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Kirakatátok Jonathan Baldwint. Jött helyette egy WR,.a Cowboys által kitett L'Damian Washingtoniktriadnem meglepő
több mint 10 éve
Kirakatátok Jonathan Baldwint. Jött helyette egy WR,.a Cowboys által kitett L'Damian Washington
több mint 10 éve
sajnálom Dorsey-t, tavaly király szezont futott mint NT. next man up. Dial remélem majd nyom egy ilyet, mégha sárga is 😀Ian Williams és Dial majd megoldja. Dial alabamai srác, hozzá van szokva a kemény csatákhoz.Alabama NinersDorseynak megsérült a karja, nem tudni mi van, visszatért az edzésre átöltözve.peteyBicepszszakadás, out for season.vassadi
amúgy Williams még mindig rehab. tavaly a kedves Seahawksos OL Sweezy faszán eltörte a bokáját.
szerk: Source: Premature to say Glenn Dorsey out for season; team will assess injury and make determination after likely surgery.
több mint 10 éve
Ian Williams és Dial majd megoldja. Dial alabamai srác, hozzá van szokva a kemény csatákhoz.Dorseynak megsérült a karja, nem tudni mi van, visszatért az edzésre átöltözve.peteyBicepszszakadás, out for season.vassadi
több mint 10 éve
Duracell Quantum reklám 49ers-Seahawkswww.youtube.com/watch?v=HewQu8oM4rA
www.youtube.com/watch?v=IC4ExoSf02g
lassítva is megnéztem, azért szomorú lennék, ha akkora mistackle-okat csinálna McDonald meg Bowman mint a reklámban.