San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 368
nah Boone azt tervezi hogy ő bizza egyetlenként kesztyű nélkül a szokásos cuccban játszik.. normális:?? .D

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Boldogat mindenkinek!
A hideg sztem is fontos tényező lehet. Közel 40 fok difi büdös mód megterhelő, bár a roszteren kevés szívbeteg van. A migrénesebbje meg szedjen valamit. Én Kaep-től félek inkább. Futni kell, futni kell.
Csak úgy mellesleg Bowmann: sztem idén ő a csapat MVP-je. Jó Isten tartsa meg még 4 meccsig legalább a fantasztikus formáját. Reid meg a RoY nálam egyértelműen. Gore és Davis között nem tudok választani, ki legyen az OoY.
JayB! Olvasgatom miket írsz, nézem az avatarodat, meg a logódat és az Ötödik Sally jut eszembe😉 3-4 nap múlva majd Crab helytartójaként visszavárunk!😀

Ja és üdv mindkét friss szurkernek! Montana, nálam már a nickeddel nyerő vagy!diverdoc
de ha csak egy másik énje van max 2. Sally lehet 😀 , de várom én is vissza majd hétfő hajnal után.. 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Remélem a srácok is úgy állnak hozzá ahogy ti, akkor nem lehet baj packers részről 😀JayB
ha úgy álltok hozzá ahogy a harmatgyenge Chicago ellen akkor nem lehet gond 😀Josszi
Nyertek már innen nem egy SB-t ahogy most a GB áll. 😛 Nem azt mondom hogy a GB az esélyes de egy ilyen esélytelenek nyugalmával induló, óriási küzdő csapat ellen a -1000 fokos Lambeaun bizony pofára lehet esni. Ez nem egy madden szimuláció ahogy páran gondoljátok.JayB
nem is gondolom azt hogy előre lefutott, de ti most nem vagytok abban az állapotban hogy SB-t nyerjetek, nagy mák volt hogy megvertétek a Chicagot, igaz hogy sérülés az tizedelt benneteket nagyon a szezon során.. de ha hozzuk amit tudunk akkor mi fogunk nyerni, ha nem így lesz gratulálok majd..
és nem nézem le a GB-t, Rodgers TOP3 QB egy nagyszerű sportember, kemény srác akit nagyon tisztelek, az újonc futótok is nagyon jó, egy második Gore lehet belőle.. egyszerűen ezt érzem hogy most mi vagyunk a favoritok..

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Hát igazság szerint egy NFC döntőn szívesebben nézném a két csapatot.. ^ ^ Józan ésszel nézve az SF-ben benne van hogy elmegy a végéig, a Packersben ezt most nem érzem ennek ellenére képtelen vagyok nem GB-nek szurkolni.

PS: Hozzatok meleg teát, a vendég öltözőben nem üzemeltetünk szaunát! 😀 (true story!)JayB
Nem is lesz annyira hideg! Most olvastam, hogy Boone rövidujjas mezben játszik😀 😀

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Hát igazság szerint egy NFC döntőn szívesebben nézném a két csapatot.. ^ ^ Józan ésszel nézve az SF-ben benne van hogy elmegy a végéig, a Packersben ezt most nem érzem ennek ellenére képtelen vagyok nem GB-nek szurkolni.

PS: Hozzatok meleg teát, a vendég öltözőben nem üzemeltetünk szaunát! 😀 (true story!)
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Boldogat mindenkinek!
A hideg sztem is fontos tényező lehet. Közel 40 fok difi büdös mód megterhelő, bár a roszteren kevés szívbeteg van. A migrénesebbje meg szedjen valamit. Én Kaep-től félek inkább. Futni kell, futni kell.
Csak úgy mellesleg Bowmann: sztem idén ő a csapat MVP-je. Jó Isten tartsa meg még 4 meccsig legalább a fantasztikus formáját. Reid meg a RoY nálam egyértelműen. Gore és Davis között nem tudok választani, ki legyen az OoY.
JayB! Olvasgatom miket írsz, nézem az avatarodat, meg a logódat és az Ötödik Sally jut eszembe😉 3-4 nap múlva majd Crab helytartójaként visszavárunk!😀

Ja és üdv mindkét friss szurkernek! Montana, nálam már a nickeddel nyerő vagy!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
nullzero San Francisco 49ers 21
Én nem szoktam észrevenni látványos visszaesést hidegben a passzjátékunkban, tudjuk hogy pl Manninget vagy Breest ez marhára zavarja, Kap-ről majd kiderül.Gondolom a futásra fekszünk majd rá mint az első héten, a passzjátékot meg "rábízzuk" a tundrára. Bárki bármit mond SF-ből érkezve nem könnyű hozzászokni ehhez, gondoljatok bele hogy a legtöbb ember mennyire megszenved akárcsak egy 5 fokos hidegfrontot is, itt most minimum 30 fokot kell megszokni.JayB
Én józan paraszti ésszel azt gondolom, hogy a kemény fagy főleg a kezet és az ujjakat fagyasztja le, ami a passzolós O-nak a legnagyobb gond. A futásnak meg a D-nek kevésbé. Ez eddig nekünk kedvez, még ha a csapat nem is szokott hozzá.
Sok incomplete és fumble lesz véleményem szerint.
több mint 10 éve
Én nem szoktam észrevenni látványos visszaesést hidegben a passzjátékunkban, tudjuk hogy pl Manninget vagy Breest ez marhára zavarja, Kap-ről majd kiderül.Gondolom a futásra fekszünk majd rá mint az első héten, a passzjátékot meg "rábízzuk" a tundrára. Bárki bármit mond SF-ből érkezve nem könnyű hozzászokni ehhez, gondoljatok bele hogy a legtöbb ember mennyire megszenved akárcsak egy 5 fokos hidegfrontot is, itt most minimum 30 fokot kell megszokni.
több mint 10 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Azon gondolkoztam, erre a hidegre mennyi ideje van a csapatnak felkészülni.
Nem tudjátok, hogy az idegenben játszás menetrendje mi ilyenkor, ha vasárnap van a meccs? Lemennek mondjuk csütörtökön (repülővel? : magán?/sima utas?), edzenek aznap meg pénteken, szombat pihi és megbeszélés, aztán meccs?nullzero
elő van írva ilyenkor, hogy mindenki a fagyasztóban alszik, majd hűtőkocsiban szállítják őket a meccs helyszínére
komolyra fordítva a szót, ez engem is érdekelne 😀
több mint 10 éve
nullzero San Francisco 49ers 21
Azon gondolkoztam, erre a hidegre mennyi ideje van a csapatnak felkészülni.
Nem tudjátok, hogy az idegenben játszás menetrendje mi ilyenkor, ha vasárnap van a meccs? Lemennek mondjuk csütörtökön (repülővel? : magán?/sima utas?), edzenek aznap meg pénteken, szombat pihi és megbeszélés, aztán meccs?
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Remélem a srácok is úgy állnak hozzá ahogy ti, akkor nem lehet baj packers részről 😀JayB
ha úgy álltok hozzá ahogy a harmatgyenge Chicago ellen akkor nem lehet gond 😀Josszi
Nyertek már innen nem egy SB-t ahogy most a GB áll. 😛 Nem azt mondom hogy a GB az esélyes de egy ilyen esélytelenek nyugalmával induló, óriási küzdő csapat ellen a -1000 fokos Lambeaun bizony pofára lehet esni. Ez nem egy madden szimuláció ahogy páran gondoljátok.JayB
minden tisztelet, de hogy álljunk hozzá? 😀 nem hinném hogy bárki a 9erstől lenézné a Packerst. az hogy mi mit mondunk semmi hatással nincs rájuk 😉
amúgy ez a csonthideg nekünk kedvez. brutál D és futójáték. vagy a Packers csak északról draftol játékost? 😊 nekik is hideg lesz. és akárhogy nézem, nem jó a Sajtfejűek védelme és még finom voltam. de ugye ha felcsapom a közhelyszótárt, any given sunday.

több mint 10 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
amikor az ellenfél az esélytelenek nyugalmában és a hidegben bízik, akkor azért szerintem lehetünk optimisták 😀
persze ettől még nem gondoljuk, hogy lefutott a meccs, csak bizakodunk 😊

több mint 10 éve
Nyertek már innen nem egy SB-t ahogy most a GB áll. 😛 Nem azt mondom hogy a GB az esélyes de egy ilyen esélytelenek nyugalmával induló, óriási küzdő csapat ellen a -1000 fokos Lambeaun bizony pofára lehet esni. Ez nem egy madden szimuláció ahogy páran gondoljátok.
több mint 10 éve
ha úgy álltok hozzá ahogy a harmatgyenge Chicago ellen akkor nem lehet gond 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Remélem a srácok is úgy állnak hozzá ahogy ti, akkor nem lehet baj packers részről 😀
több mint 10 éve
Üdv az új ninereknek! 😊
Továbbjutás esetén mi alapján dől el, hogy kihez megyünk? A kiemelés, vagy az alapszakaszban elért győzelmek száma?
Szoros meccset várok, de nyerünk!
Kap: 260 yard, 2 TD, 1 Int, 55 futott yard, 1 futott TD
Gore: 132 yard, 2 TDpicstii
41 - 24 ide

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Akkor abban mindenki egyetért hogy szombat éjjel a Saintnek szurkolunk.he7edik
mindegy hogy az NFC döntőre vagy előbb megyünk a Hawkshoz, mindenképpen meg kell őket vernünk. ennyi 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Bowman San Francisco 49ers 33
Akkor abban mindenki egyetért hogy szombat éjjel a Saintnek szurkolunk.he7edik
Nem csak most szombaton, de ha úgy van, akkor a következőn is.
több mint 10 éve
Bowman San Francisco 49ers 33
Accuweather: Green Bay Sunday -29, Real Feel: -46 ...
 www.accuweather.com/en/us/green-bay-wi/54303/daily-weather-forecast/1868?day=4
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Akkor abban mindenki egyetért hogy szombat éjjel a Saintnek szurkolunk.

több mint 10 éve
Üdv az új ninereknek! 😊
Továbbjutás esetén mi alapján dől el, hogy kihez megyünk? A kiemelés, vagy az alapszakaszban elért győzelmek száma?
A kiemelés dönt..Montana
Ha mi nyerünk és a Saints is akkor Saints-Hawks, 49ers-Panthers. szóval jó lenne ha a Packers után a Pantherst is megvernénk 😀 mielőtt Seattle-be utazunk, már ha a Hawks is eljut odáig...

több mint 10 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Üdv az új ninereknek! 😊
A kiemelés dönt..
több mint 10 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Üdv az új ninereknek! 😊
Gore: 132 yard, 2 TD
több mint 10 éve
Bowman NFC Defensive Player of the month. óriási gratula, ha még elcsípné a DPOY-t is :cool:petey
megérdemelné...

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Bowman NFC Defensive Player of the month. óriási gratula, ha még elcsípné a DPOY-t is :cool: