Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Zman77
530
Most büntetèst sem szedtünk össze hètvègèn ugye ?
több mint 2 éve
braxa88
12 534
mindeközben Walkernek ez lett a profilképe twitteren 😀
😀
amúgy Walker sokaknak tökre olyan mint LT
braxa88
twitter.com/Kenneth_Walker9
több mint 2 éve
braxa88
12 534
OLRun blokk elég szar, lásd a safety most vasárnap. Blythe mit művelt ott? de azért Walker kihozza belőle a maxot. A TE-k eléggé hozzáadnak a futásblokkhoz.
A pass protectionnel azért nincs gond. Vannak playek mikor nyomás, hit, sack van, de ez mindenhol van. Meg ugye rookiek stb. Nézzük a passblock win rate alapján a OLt:
-Cross: 22. a 64 OT-ből
-Lucas: 14.
-Lewis: 35. a 68 OG-ből
-Haynes: 17.
-Jackson: 19.
-Blythe: 6. a 32 centerből.
A PFF mindenkit közepesnek gradel, Lucas a közepesnél jobb, Blythe meg kicsit elmarad attól.
nem rossz ez.
több mint 2 éve
Valoban, ugyanakkor amilyen OT-k voltak itt az elmult 10 evben, meg ha romlik is a teljesitmenyuk, az is atlag feletti lesz a potenciallal ami bennuk van.Fél év után egy draft classt értékelni nem okos dolog. Főleg, hogy a fiatalok teljesítménye kibaszott ingadozó még ilyenkor.John Schneider crushed the 2022 NFL Draft for the @Seahawks
— Andrew Groover (@APGroover) October 24, 2022
Currently, Seattle would have the No. 5 overall pick in 2023 NFL Draft as well per @NFLResearch pic.twitter.com/7cXYvtg76l
iktriad
De amúgy elég jól néz ki eddig.
Bazzani
A CB-k is a LoB ota kerekkotok voltak (Shaq meg Coleman nehany felvillanasa minusz), raadasul az OT-khoz haosnloan a CB is premium puszt, olcson kezdot talalni eleg nagy kincs.
RB pedig azert hirerteku, mert ez egy runfirst csapat es Lynch ota probaljuk megtalalni ki lehet a kovetkezo hosszutavu emgoldas (carson nagyon jo votl, csak serulesek miatt nem valthatta meg a vilagot).
Raadasul a Seahawksban nem szokas jol draftolni, igy kulon orom.
több mint 2 éve
Fél év után egy draft classt értékelni nem okos dolog. Főleg, hogy a fiatalok teljesítménye kibaszott ingadozó még ilyenkor.John Schneider crushed the 2022 NFL Draft for the @Seahawks
Currently, Seattle would have the No. 5 overall pick in 2023 NFL Draft as well per @NFLResearch pic.twitter.com/7cXYvtg76l
iktriad
De amúgy elég jól néz ki eddig.
több mint 2 éve
John Schneider crushed the 2022 NFL Draft for the @Seahawks
több mint 2 éve
- ... és aki az év edzője díjat nyerte,nem más mint ...Az Brian Daboll, New York Giants 😊
- Te mond a Te hangod mélyebb !
Zman77
Egyetertek, de a PC fele csapatba nem 2 dolog nem kell:QB a legfontosabb poszt, ha a Denver leolvad iden, akkor az o pickjuk alacsony lesz az elso korben, vissza nem tero alkalom egy QB-ra. Maximum padozik meg egy evet.Tenyleg nagy sztori Geno idén, de QB-t addig hoz az ember, amíg nincs egy olyan, akiről elhiszed, hogy playoffban, elit védelem ellen is végig tud menni két perc alatt a palyan. Ha kell, kétszer is akár. Geno szerintem nem ez a kaliber.
undisputedly
somoskovig
1) pocket passer frencsajz QB
2) frencsajz QB aki ontudatra ebred
több mint 2 éve
braxa88
12 534
köszi nem kell 😊Mi kéne? Kigyűjtöm szívesen.A front7 a PPF szerint:ezt az atlantai vereség után írtam. Azóta volt egy Lions elleni blama a védelemtől de W, majd a Tysom Hill show, és utána két jó meccs a védelemtől
ILB:
Jordyn Brooks 53,2
Cody Barton 42,3
EDGE:
Darrell Taylor 32,8
Uchenna Nwosu 81,2. kilóg csöppet
Boye Mafe 64,6
Darryl Johnson 57,2
DI:
Poona Ford 45,2
Al Woods 57,6
Bryan Mone 54,3
Quinton Jefferson 43,5
Shelby Harris 55,7
Myles Adams 38,0
Nyáron többször írtam, hogy a DL jó lesz, nem aggódok, és emiatt a defense is meglesz egy normális szinten. Hát ótvarszar. Legnagyobb csalódás.
Oké kell idő az új séma miatt, de azért ez gáz.
Igazából Nwosu jó, Mafe átlagos, többiek meg gyengék, vagy nagyooon gyengék.
(secondary már csak a humor miatt: Jackson 56,4; Woolen 54,7; Coleman 57,2; Bryant 33,1; Diggs 65,3; Jones 44,8)
braxa88
nézzük most mit mond a PFF a védelemről:
ILB:
Jordyn Brooks 53,2 -> 59,8
Cody Barton 42,3 -> 50,1
EDGE:
Darrell Taylor 32,8 -> 48,1
Uchenna Nwosu 81,2. -> 69,5 :/
Boye Mafe 64,6 -> 61,7
Darryl Johnson 57,2 -> IR
DI:
Poona Ford 45,2 -> 56,5
Al Woods 57,6 -> 64,3
Bryan Mone 54,3 -> 57,7
Quinton Jefferson 43,5 -> 50,5
Shelby Harris 55,7 -> 71,5
Myles Adams 38,0 -> 66,7
Jackson 56,4 -> 59,7
Woolen 54,7 -> 72,0
Coleman 57,2 -> pad
Bryant 33,1 -> 57,0
Diggs 65,3 -> 61,7
Jones 44,8 -> pad
Ryan Neal: 75,5
Ha lenne 10ezer ftom a win98 mellé előfizetnék erre a PFFre és látnám a meccsenkénti ratingeket, de így is látszik a fejlődés kb mindenkin úgy hogy ebben benne van a Lions és Saints meccs is.
braxa88
empty taxi
több mint 2 éve
Mi kéne? Kigyűjtöm szívesen.A front7 a PPF szerint:ezt az atlantai vereség után írtam. Azóta volt egy Lions elleni blama a védelemtől de W, majd a Tysom Hill show, és utána két jó meccs a védelemtől
ILB:
Jordyn Brooks 53,2
Cody Barton 42,3
EDGE:
Darrell Taylor 32,8
Boye Mafe 64,6
Darryl Johnson 57,2
DI:
Poona Ford 45,2
Al Woods 57,6
Bryan Mone 54,3
Quinton Jefferson 43,5
Shelby Harris 55,7
Myles Adams 38,0
Nyáron többször írtam, hogy a DL jó lesz, nem aggódok, és emiatt a defense is meglesz egy normális szinten. Hát ótvarszar. Legnagyobb csalódás.
(secondary már csak a humor miatt: Jackson 56,4; Woolen 54,7; Coleman 57,2; Bryant 33,1; Diggs 65,3; Jones 44,8)
braxa88
ILB:
Cody Barton 42,3 -> 50,1
EDGE:
Boye Mafe 64,6 -> 61,7
DI:
Poona Ford 45,2 -> 56,5
Al Woods 57,6 -> 64,3
Bryan Mone 54,3 -> 57,7
Myles Adams 38,0 -> 66,7
Jackson 56,4 -> 59,7
Woolen 54,7 -> 72,0
Coleman 57,2 -> pad
Bryant 33,1 -> 57,0
Diggs 65,3 -> 61,7
Jones 44,8 -> pad
Ha lenne 10ezer ftom a win98 mellé előfizetnék erre a PFFre és látnám a meccsenkénti ratingeket, de így is látszik a fejlődés kb mindenkin úgy hogy ebben benne van a Lions és Saints meccs is.
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
braxa88
12 534
A front7 a PPF szerint:ezt az atlantai vereség után írtam. Azóta volt egy Lions elleni blama a védelemtől de W, majd a Tysom Hill show, és utána két jó meccs a védelemtől
ILB:
Jordyn Brooks 53,2
Cody Barton 42,3
EDGE:
Darrell Taylor 32,8
Boye Mafe 64,6
Darryl Johnson 57,2
DI:
Poona Ford 45,2
Al Woods 57,6
Bryan Mone 54,3
Quinton Jefferson 43,5
Shelby Harris 55,7
Myles Adams 38,0
braxa88
ILB:
Cody Barton 42,3 -> 50,1
EDGE:
Boye Mafe 64,6 -> 61,7
DI:
Poona Ford 45,2 -> 56,5
Al Woods 57,6 -> 64,3
Bryan Mone 54,3 -> 57,7
Myles Adams 38,0 -> 66,7
Jackson 56,4 -> 59,7
Woolen 54,7 -> 72,0
Coleman 57,2 -> pad
Bryant 33,1 -> 57,0
Diggs 65,3 -> 61,7
Jones 44,8 -> pad
több mint 2 éve
Zman77
530
Tudom,tudom ... de megfordult a fejemben,hogy PC előre tervez. Jelenleg az egyik legjobbtól tanulhat Lock,én bírnám 😀" Smith nagy elvárásokat támasztott magával szemben, még úgy is, hogy jelenleg a liga legpontosabb irányítója (73,5 százalékos befejezési arány).
Hogy bizonyítsa, hogy még a jó képességű irányítók sem mindig kezdenek erősen, Smith néhány Hall of Famers játékos korai szezonját hozta fel.
"Tudom, hogy én is küzdhettem volna a profi futballban. Ez az NFL valósága. Néha gyorsan feladják az embert" - mondta. "A pályafutásom elején a számok eléggé ferdék, ha engem kérdezel.
"Ha megnézed Peyton Manninget, ha csak az újonc szezonját ítéled meg, soha nem gondolnád, hogy Peyton Manningből az lett, ami lett. Steve Young is. Troy Aikman. A lista folytatható és folytatható és folytatható. Csak türelmesnek kell lenni a fiatal irányítókkal. Meg kell találni a megfelelő mentalitású fiatal irányítókat, akik továbbra is dolgozni fognak, és nagyszerűen állnak hozzá a játékhoz és a küzdelemhez."
Smith első szezonjában a ligában 12 touchdownt, 21 interceptiont, 66,5-es ratinget és 55,8-as befejezési százalékot ért el, a szezont pedig 8-8-ra zárta, és a New York Jetsszel lemaradt a rájátszásról. Majdnem egy évtizedes fejlődés
Manning újoncként 26 touchdownt dobott 28 interception mellett, és 56,7-es befejezési százalékot ért el a 3-13-as Coltsban 1998-ban.
Smith elismeréssel adózott Pete Carroll vezetőedzőnek, amiért bízott benne annak ellenére, hogy évek óta nem kezdett.
"Amikor Pete Carroll megkeresett, és azt mondta, hogy 'Hé, lehetőséget adok neked, hogy versenyezz a munkáért', úgy értem, ennyit kell csak mondani nekem - mondta Smith. "Ez fantasztikus volt. Bizalmat mutatott irántam. Pont erre van szükségem... Nem sok edző kezdene nyugodtan egy olyan irányítót, aki évek óta nem játszott. De Pete megteszi, mert tudja, hogy mire számíthat".
Visszatekintve Smith azt mondta, hogy csalódást okozott, hogy olyan sokáig az oldalvonal mellett volt, de most, hogy esélyt kapott arra, hogy kezdjen, a legtöbbet hozza ki belőle.
"Az évek során szívszorító volt, hogy nem játszottam. Annyira versenyképes vagyok, és annyira szeretek játszani, hogy nagyon szerettem volna minden egyes meccsen kint lenni" - mondta Smith. "De mi az a közhely? Ami nem öl meg, az erősebbé tesz? Tudom, hogy jobb lettem azokért az évekért."
Szerkesztette: Zman77
több mint 2 éve
Zman77
530
- ... és aki az év edzője díjat nyerte,nem más mint ...- Te mond a Te hangod mélyebb !
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Carroll nem igy gondolodikQB a legfontosabb poszt, ha a Denver leolvad iden, akkor az o pickjuk alacsony lesz az elso korben, vissza nem tero alkalom egy QB-ra. Maximum padozik meg egy evet.Tenyleg nagy sztori Geno idén, de QB-t addig hoz az ember, amíg nincs egy olyan, akiről elhiszed, hogy playoffban, elit védelem ellen is végig tud menni két perc alatt a palyan. Ha kell, kétszer is akár. Geno szerintem nem ez a kaliber.
undisputedly
somoskovig
Futás + védelem
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Seahawks’ HC Pete Carroll told @brockhuard that WR DK Metcalf suffered a patellar tendon injury but will not need surgery. Team still determining how long Metcalf will be sidelined but team sounds relieved.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
QB a legfontosabb poszt, ha a Denver leolvad iden, akkor az o pickjuk alacsony lesz az elso korben, vissza nem tero alkalom egy QB-ra. Maximum padozik meg egy evet.Tenyleg nagy sztori Geno idén, de QB-t addig hoz az ember, amíg nincs egy olyan, akiről elhiszed, hogy playoffban, elit védelem ellen is végig tud menni két perc alatt a palyan. Ha kell, kétszer is akár. Geno szerintem nem ez a kaliber.
undisputedly
több mint 2 éve
Sebii
3 535
Hát ha nem is vasvillával, de vesszővel azért még igen.
több mint 2 éve
basszál oda Geno, simán starter QB jövőre is. szóval PC-t még mindig el akarjátok kergetni vasvellával?
több mint 2 éve
braxa88
12 534
twitter.com/EmmanuelAcho/status/1584388279905923072Azt tudja valaki, hogy mi volt a konfilktus meccs kozben Geno es PC kozott? Tobbszor mutatta a kamera, de feleseg aludt es lehalkitva neztem a streamet.nekem nem rémlik.
funkyparduc
egyszer volt Geno feszült mikor Blythe féle fantom false startot fújtak a sporik. 3&5 volt (igazából offside volt nem false start), így 1.down helyett 3&10 volt, amit Geno megpasszolt Lockettnak, akkor kijött belőle a feszültség.
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Amúgy az mekkora lenne már ha elhoznánk az év újonc támadója és védője díjat is?Jetses Hall megsérült sajnos, így Walker a legesélyesebb a díjra
Sebii
Szeritem bármennyire is jó Woolen, egy 5.körös nem fogja felvenni a versenyt egy top5 pickkel ha hasonlóan játszanak. A DPOY Gardner lesz.
több mint 2 éve
Sebii
3 535
Amúgy az mekkora lenne már ha elhoznánk az év újonc támadója és védője díjat is?
több mint 2 éve
Vitainditi: Ev vegi allas szerint, hol fer fel erre a listara az idei draft osztaly (elmult 22 ev) majd?www.cbssports.com/nfl/draft/news/every-nfl-teams-best-draft-class-since-2000-figuring-out-the-best-32-drafts-of-the-21st-century/amp/
több mint 2 éve
Balf@szok voltak. Ennyi. A fejukben letezo kis prekoncepciok, hogy hogyan lehetne a zavarosban halaszni, full gyokersegek voltak, mindenki latta, csak ok nem. Most volt draft toke, elment RW, nyomtak egy rebuildet a blueprint szerint, nem a szokasos balfek pick priority-k voltak, es jott is 2 Tackle, nem birkozok, vegre nem seahawks sapka pickek. Plusz szerencse. Az is kell a drafthoz.Konnyu ez a jatek, ha osszejon a draft.Azért csak felmerül a kérdés, hogy mi a hódprémes lóf@szért kellett szabotálni az eddigi draftokat? Ne legyen veszekedés a sok jó játékos között mi? Vagy ordas mázli az idei húzás?
frencsajz QB prospect is johet
undisputedly
peet_24
Genotol en nem vagyok elajulva, de a skillsetje reszben illik ide. Eros futojatek mellett, amikor nincs rakenyszeritve, hogy sokat gondolkozzon es jo donteseket hozzon, akkor megy neki. A brainfart dolgok es dontesek mondjuk a sajatja, resze a jatekanak, azok egy playoffban, jo csapatok ellen nem fernek bele, de arrol meg talan korai beszelni. Itt ugysem lesz soha pocketpasser rendszer, azt el lehet engedni, szoval a system eleg jol palastolja Geno gyengesegeit. Mert ha nem 20x passzolna egy meccsen, hanem 35-40 alkalommal, akkor az 1 brainfart dontes helyett lenne a duplaja.
QB a legfontosabb poszt, ha a Denver leolvad iden, akkor az o pickjuk alacsony lesz az elso korben, vissza nem tero alkalom egy QB-ra. Maximum padozik meg egy evet.
A legfontosabb, hogy a rookiek ne seruljenek le, meg DK-nak se legyen komolyabb baja.
több mint 2 éve
Pontosan.www.youtube.com/shorts/fshVUFiIgzw
Kurvára nem tudom eldönteni, hogy:
A) - a 2010-es évek elejének, radar alatt futó de épp felszállóágban lévő, mindenki számára amúgy kellemetlen, fiatal, harapós csapatát látom, vagy
B) - nincs fény az alagút végén, és megyünk a top 5 pickért.
Volt olyan is hogy B, de mostanság egyre több meccsen néz ki úgy, hogy A.
Valaki írja meg mivan!
akdestroyer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
A kisasszony arcára van írva minden!
😀
amúgy Walker sokaknak tökre olyan mint LT
braxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.